Dodaj do ulubionych

ABORCJA PRAWIE ZA DARMO!

12.12.04, 12:33
Nie musisz już pokątnie oddawać się w mordercze ręce ginekologa kupować
żadnych drogich leków Wystarczy tylko 20-30g gałki muszkatołowej popularnej
przyprawy kuchennej aby skutecznie pozbyć się niechcianej ciąży bez
szkodliwych efektów ubocznych NATURALNA METODA 100% SKUTECZNOŚĆI KOSZT2-3ZŁ I
MOŻESZ ZNOWU CIESZYĆ SIĘ WOLNOŚCIĄ SPRÓBUJ-NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO
ZYSKAĆ! A NA DODATEK TO JEST CAŁKOWICIE LEGALNE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: witch-witch Re: ABORCJA PRAWIE ZA DARMO! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 12.12.04, 13:43
      Nie musisz już pokątnie oddawać się w mordercze ręce ginekologa kupować
      żadnych drogich leków Wystarczy tylko 20-30g gałki muszkatołowej popularnej
      przyprawy kuchennej aby skutecznie pozbyć się niechcianej ciąży bez
      szkodliwych efektów ubocznych NATURALNA METODA 100% SKUTECZNOŚĆI KOSZT2-3ZŁ I
      MOŻESZ ZNOWU CIESZYĆ SIĘ WOLNOŚCIĄ SPRÓBUJ-NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO
      ZYSKAĆ! A NA DODATEK TO JEST CAŁKOWICIE LEGALNE!!!

.....

Taj zgadzam się gałaka muszkatowa jest w dużych ilościach trucizną.
      A czy jest tania? To zależy, jeżeli kobieta po zażyciu tej gałki przeżyje w
      przeciwnym wypadku DROGA bo ceną było zdrowie albo życie!!!
    • Gość: Znachor Wilczur Inne metody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:51
      Inne metody:
      1. Napar z malwy - jak myślicie dlaczego przed każdą wiejską chatą rosły kiedyś
      te dorodne kwiatuszki?
      2. Napar z ziela pietruszki.
    • rycha7 Re: ABORCJA PRAWIE ZA DARMO! 12.12.04, 19:20
      Ja Ci radzę, tak z dobroci serca, więcej nie udzielaj porad medycznych. Bo jak
      ten sposób zawiedzie, to niejedna "mądra" będzie Cię ścigać...dobrze, że to
      świat wirtualny. Ale kto wie, czy to wystarczające zabezpieczenie?

Acha, no i niebezpiecznie zbliżasz się do łamania prawa...bo jedną z form
      popełnienia przestępstwa jest forma zjawiskowa, do której zalicza się
      pomocnictwo...polecam lekturę KK Rozdział drugi, Formy popełnienia
      przestępstwa, a w szczególności art. 18 i nastepne.
      • myristicin Re: ABORCJA PRAWIE ZA DARMO! 13.12.04, 18:18
        Od udzielania porad medycznych są lekarze Ja tylko informuje przedstawiam pewne
        poglądy które tak czy inaczej zainteresowana mogłaby usłyszec od kogoś innego
        Nigdzie tutaj nie podałem informacji że jestem lekarzem a tylko lekarz jest
        odpowiedzialny za porady których udziela jako że pokłada się w nim społeczne
        zaufanie co do jego kompetencji w dziedzinie zapobiegania oraz leczenia
        różnorakich dolegliwości.
        Ja nie pomagam w popełnieniu przestępstwa Ja jestem reprezentantem ludzkiej
        wiedzy i mądrości to od zainteresowanego zależy jaki użytek uczyni z tego co
        dane było mu poznać
        Czy wiedza o tym że ludzie mordują obliguje nas do tego abyśmy sami mordowali?
        • rycha7 Re: ABORCJA PRAWIE ZA DARMO! 13.12.04, 18:41
          Powiem Ci tak.
          Jeżeli aborcja jest dla Ciebie tematem żartów, to nie jesteś, jak
          pisałeś, "reprezentantem ludzkiej wiedzy i mądrości". Skoro nie wiesz, jakie
          dramaty kryją się za tym krokiem, jaką traumę przechodzą potem kobiety, to
          lepiej zmień temat żartów...popatrz jakie życie niesie nonsensy i zabawiaj się
          do woli.
          W przeciwieństwie do Ciebie mam wykształcenie medyczne i prawnicze, więc wiem,
          co piszę i odpowiadam z swoje słowa.

Pozdrawiam.

Ps.I odbieraj właściwie ironię...to nie jest duża sztuka.
          • myristicin Re: ABORCJA PRAWIE ZA DARMO! 13.12.04, 19:01
            Słowa Twe pięknie pięknie brzmią szkoda tylko że są kłamliwe
            Człowiek nigdy nie pozna drugiego człowieka bowiem poznanie dokonuje się
            pośrednio za pomocą schematu myślowego akceptującego wszystko to co pasuje do
            naszych teorii i odrzucającego to co sprzeczne i niewygodne
            Ja z niczego nie żartuję ja staram się z Boską pomocą poszerzyć Twoje horyzonty
            myślowe Pomoc tę możesz przyjąć lub odzrzucić to zależy wyłącznie od Ciebie
            Jesteś wolnym człowiekiem masz prawo wygłaszać swoje poglądy nikt Ci tego nie
            zabrania doceniam to i szanuje Twoje kompetencje
            Doskonale zdaje sobie sprawę że aborcja to trudny krok ostatnia deska ratunku
            w chwili pogrążenia w rozpaczy lecz wielka i wspaniała myśl ludzka jest w
            stanie przezwyciężyć ułomność jednostki Naszą osobowością możemy sterować
            dzięki cieżkiej pracy szeregów naukowców którzy dniem i nocą na chwałę ludzkiej
            potęgi z prochu materii stwarzają substancje które zdejmą z naszej duszy ciężar
            traumy i rozpaczy. Inżynieria osobowości będzie gwarantem naszego
            nięskrępowanego ułomnościami istnienia w przyszłych wiekach
            • rycha7 Re: ABORCJA PRAWIE ZA DARMO! 13.12.04, 19:17
              A dzięki za troskę o moje horyzonty myślowe ..ależ mi miło:))) Nad Twoją pomocą
              zastanowię się, bo nie działam zbyt pochopnie. Cierpliwości i pokory wyrobiłam
              w sobie dzięki pracy w służbie zdrowia. A ostrożności w drugim fachu.

Czy Ty chcesz poddać moją osobowość jakimś zabiegom inżynierii hm, genetycznej,
              tak mam rozumieć? A to niektórzy ucieszyliby się..ale ja nie, bo lubię siebie
              taką jaką jestem, i nie mówię tego kierowana fałszywą skromnością.

Pozdrawiam.

• myristicin Człowiek ciągle się zmienia 13.12.04, 19:35
                Jego osobowość nieustannie ewoluuje poglądy zmieniają się stare idee umierają
                zastepowane nowymi pytanie więc czy mamy w ogóle jakąś tożsamość czy też
                jesteśmy dynamicznym systemem w którym niemożliwe jest stwierdzenie co jest
                obecnie ponieważ kiedy mówimy teraz to "teraz" już jest przeszłościa Nigdy więc
                nie ma nas tam gdzie jest teraźniejszość chociaż kiedyś tam byc musimy ponieważ
                istnieje przeszłość a żeby stworzyć przeszłość musi istnieć teraźniejszość
                • Gość: witch-witch Re: myristicin hono tu.... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 13.12.04, 19:48
                  ..kaftanik, please!
                • rycha7 Re: Człowiek ciągle się zmienia 13.12.04, 19:49
                  No dobra.

Pewien katalog norm, któremu hołduję mam niejako od urodzenia. Nie zmienię
                  poglądów w kwestii traktowania kobiety przedmiotowo, chociaż nie identyfikuję
                  się z ideami feminizmu. Pewne kwestie, jak np. aborcja, nigdy nie będę
                  traktowała szyderczo a tym bardziej prześmiewczo.

A inne poglądy ewolują, jak najbardziej, co nie oznacza, że zatracam swoją
                  osobowość. A i z moją tożsamością nie mam problemów, bo realistycznie podchodzę
                  do świata, a dla higieny osobistej "bujam w obłokach" wtedy, gdy jestem w
                  objęciach Morfeusza.

A swoją drogą skąd Ty takie mądrości czerpiesz. Podaj źródło.

Pozdrawiam.
                  • myristicin Re: Człowiek ciągle się zmienia 15.12.04, 16:25
                    Mądrość jest pojęciem definiowanym odgórnie przez kulturę a kulturze jako
                    narzuconemu skostniałemu wytworowi przodków należy bezwzględnie się
                    przeciwstawiać tworząc własne normy i nieustannie je analizując w celu
                    optymalnego wykorzystania potencjału tkwiącego w niedopasowaniu innych
                    jednostek do zbiorczej kultury rozpowszechnionej w danej częsci świata.

• Gość: cc w całości kultury się odrzucić nie da... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:10
                    • rycha7 Re: Człowiek ciągle się zmienia 15.12.04, 20:55
                      Kto szuka Mądrości, znajdzie ją łatwo.
                      Mądrość jest wspaniała i niewiędnąca:
                      Ci łatwo ją dostrzegą, którzy ją miłują,
                      i ci znajdą, którzy jej szukają, uprzedza bowiem tych, co jej pragną, wpierw
                      dając się im poznać.
                      Kto dla niej wstanie o świcie, ten się nie natrudzi,
                      znajdzie ją bowiem siedzącą u drzwi swoich.
                      O niej rozmyślać - to szczyt roztropności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka