Gość: sama IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.02.05, 16:49 a ona mnie! i jak tu żyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:50 Nie przejmuj się, moja siostra ma gorszą teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem zł. Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:11 Nie przejmuj się, będzie dobrze. Bardzo mocno w Ciebie wierzę. Sądząc po stylu twojej wypowiedzi jesteś szalenie inteligentna i bysttra, szalona i skromna. Dostrzegam jednak pewną niepewność, która ogarnęła twoje serce i umysł. Jesteś miła, bardzo miła, o tak...Jesteś miodzio... i bigos też jest miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina i ja nienawidzę twojej teściowej IP: 168.12.253.* 28.02.05, 17:30 moglbys ja zgladzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: i ja nienawidzę twojej teściowej IP: 168.12.253.* 28.02.05, 20:16 w naszej wsi nikt jej nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnetou Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.adsl.green.ch 28.02.05, 17:41 To ja wypluj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem zł. Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:51 Jestem z Tobą w każdej minucie i w każdej sekundzie Twego postowania. Ale... no właśnie...za co ty tak właściewie nie lubisz swojej teściowej i za co ona Ciebie? Pewnie siebie nie rozumiecie, ponieważ obydwie kochacie twego męża. i Ona po prostu nie może znieść,że inna kobieta stała się częścią jego życia. Myślę, że powinnaś z nią szczerze porozmawiać, może wtedy znajdzie się rozwiązanie, może wtedy uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, może wtedy zrozumiesz, jaka na prawdę jest Twoja teściowa. Mam jeszcze parę pytań. Czy Twój mąż jest jedynakiem, czy ty jesteś jedynaczką, czy twój mąż jest jedynym ddzieckiem twojej teściowej, czy ty jesteś jedyną córką swoich rodziców, czy twoja teściowa jest jedynaczką, czy masz dzieci, czy są one jedynakami, czy Twoje dzieci są twoimi jedynymi dziecmi, czy jsteś spokrewniona ze swoim mężem, czy twój mąż jes spokrewniony z Tobą, czy twoja teściowa jest z Tobą spokrewniona, a jesli tak, to kiedy, o której i gdzie...????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem zł. Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.02.05, 18:14 thebil hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
xs-400 Re: nienawidzę mojej teściowej! 28.02.05, 20:13 gorzej jak po bliższym poznaniu teściowej dostrzegasz te same błędy i schematy u swojego meża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 07:49 :) na szczescie diametralnie sie roznia :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:26 A dlaczego jej nienawidzisz?.Przecież nikt ci nie obiecywał że jak wyjdziesz za mąż za jej syna to cie bedzie lubić.Jeśli ona przez tyle lat żyła nie znajac ciebie to pewnie jeszcze troche pożyje i nie narzucaj nikomu swojej osoby.W końcu tak jak kaszanka nie wędlina to synowa nie rodzina.Fajne co? Wyrzuć na luz kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 07:47 ale z ciebie buc, nienawidze jej i koniec - tak jak ona mnie, zadnych obietnic nie było i nie oczekiwalam tez od niej zadnych deklaracji, o co tobie chodzi? nie wiem , moj post to jedna z form odreagowania (tez ciekawosc kto odpisze), ty tez sie narzucasz, porownujesz mnie do kiełbasy itp. mało to eleganckie ale tez nikt nie wymaga od ciebie finezji i elegancji - tym bardzie ja, wyrzucam na luz! tobie tez to radze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:08 Nienawidzieć kogoś kojarzy mi się z czymś strasznym.Jeśli twoja reakcja na druga osobe jest taka to pewnie musisz byc bardzo niedobrym człowiekiem co to nienawidzi a jednocześnie leży co niedzielę krzyżem na szy w kościele.Ty też do tej elegancji nie należysz jak twoj poprzednik choćby z tego powodu ze tutaj eleganccy ludzie nie dyskutuja .To faktycznie jest żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 08:18 taki samokrytycyzm na początek dnia? hehe gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
arc5 Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) 01.03.05, 08:18 Ty "sama" to musisz byc niezły numerant jak juz o 7.40 piszesz na temat teściowej.Chyba sen ci spedza z powiek ta biedna kobieta.Nie dziwie sie ze cie moze nie lubic.Jestes bardzo madra,inteligentna i do tego pewnie bardzo pracowita siedzac rano przed kompem i obrabiajac tesciowej dupe.Heheheeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 08:25 wiesz, masz rację! doznałam olśnienia! co ja tu robię! jestem madra,inteligentna i do tego bardzo pracowita, siedze rano przed kompem i obrabiam tesciowej dupe! hehehe... żałosna jestem.... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 08:26 i jeszcze jedno HEH! :P Odpowiedz Link Zgłoś
arc5 Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) 01.03.05, 08:28 Do garow,bierz sie za robote.Za póżno z tym olśnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
arc5 Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) 01.03.05, 08:29 Pokaz męzowi co potrafisz pisac o jego matce.To wyskoczysz przez okno tłuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 08:41 w zasadzie nic wielkiego nie piszę, tylko tyle co sam wie, a ze tak reagujesz na to - no cóż, frustraci są wśród nas, pozdrawiam i więcej optymizmu Odpowiedz Link Zgłoś
arc5 Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) 01.03.05, 09:02 Nie,no nic wielkiego za wyjatkiem nienawiści plucia jadem jak rasowa żmija.Przeciez zakoduj sobie babo ze to ty spadłaś teściowej jak grom z jasnego nieba a nie ona tobie.No cóż tutaj sie kłania ta twoja pseudo inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 09:09 ta nienawiść jest obustronna, czy spadłam jak grom z jasnego nieba, możliwe ale jest czas aby przyzwyczaić sie do myśli że syn kiedys bedzie chciał ułożyć sobie życie, ale nie sadze ze mnie zrozumiesz bo widać ze jestes po tej "drugiej" stronie - myślę że zrozumiałeś hehe, co do mojej inteligencji - nie wspominałam o niej ale miło ze zauważyłeś pozdrawiam ps. na stres dobrze jest pobzykać Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) 01.03.05, 09:06 Jak Kuba Bogu.... Wygląda na to, że nienawidzisz teściowej dlatego bo. Tak sobie bez powodu założyłaś, że z teściową nie będziecie się lubiły więc od razu nastawiłaś się do niej negatywnie, nie dając jej żadnych szans na polubienie Ciebie. Z takim podejściem nie dziw się że Cię nie darzy sympatią. Sama mam teściową, i do tego kilka znajomych, które też mają teściowe i jakoś wszystkie potrafimy ułożyć sobie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 09:14 już mi się nie chce o tym pisać - ale się powtórzę :O) chciałam odreagować! tak poprostu - nikt z was nie wie jakie są naprawdę powody tej nienawiści, prawdopodobnie tez o nich nie napiszę, dla mnie i mojego męża są to jednak bardzo przykre doświadczenia, każde próby UŁOŻENIA SIĘ jak piszesz kończyły sie wielką katastrofą, było to bardzo bolesne zarówno dla nas jak i dla niej, to wszystko ciebie również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
arc5 Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) 01.03.05, 09:27 Czy twoj mąz rowniez nienawidzi swojej teściowej?.Bo może u was to jest normą.Ale wątpię bo faceci z reguły nie maja takich problemów.Polecam tobie twoj sposób na odstresowanie bo pewnie to lubisz.Wspólczuje tej kobiecie ze syn wziął sobie takiego prymitywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: nienawidzę mojej teściowej! (sama) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:33 A ta jeszcze siedzi i gada jedno i to samo na okrągło.Ale jestes zawzięta!!!Niezła z ciebie ptica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama i co?... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 10:29 ... nikt więcej mi nie dokopie? śmiało, za chwilę wracam... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: i co?... 01.03.05, 10:32 Gość portalu: sama napisał(a): > ... nikt więcej mi nie dokopie? śmiało, za chwilę wracam... nie ma przymusu kochania teściowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lili14 Re: nienawidze tesciowej /sama/. 01.03.05, 10:39 Chłop ci powinien dokopac.Przeciez ty chyba nie masz nic do roboty jak tak walczysz z ta teściową.Sama moze tez kiedys bedziesz to zobaczysz jak to fajnie stac po drugiej stronie .Wcale jej nie musisz nawidziec ale tez nie musisz informowac całemu swiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: nienawidze tesciowej /sama/. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 10:53 nie muszę ale mogę - ty też nie musisz odpisywać hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lili14 Re: nienawidze tesciowej /sama/. 01.03.05, 11:00 Ty idz do dobrego psychiatry,masz nierowno pod sufitem.Miałam chwile ze probowałam rozważyć i za i przeciw ale jednak tesciowa powinna cie spuścic z 5 pietra.Taka idiote miec w rodzinie to trzeba miec pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama dzięki wszystkim ale... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 11:00 to była prowokacja, przyznaję, chciałem zebrac "kilka" info. na temat (piszę pracę mgr. - z postaw - dla zainteresowanych) ale ... myslałem ze bedzie wiekszy odzew, mimo wszystko dzięki wielkie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lili14 Re: dzięki wszystkim ale... 01.03.05, 11:02 Ty i magister nie rob sobie jaj .Ty wypowiadac sie nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: dzięki wszystkim ale... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 11:04 ok, mimo wszystko tobie również dziękuję ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dzięki wszystkim ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:40 fajnie, ja swojej piczy tesciowej tez nie trawie, pozdrawiam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDZIWIONY Re: dzięki wszystkim ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:43 Dziwi mnie fakt nagonki na Twoją osobę, chyba że Twoja zacna teściowa ma tu liczną rodzinę, która staje w jej obronie rzucając w Ciebie błotem(?) Uważam,że obie jesteście dorosłe i macie ukształtowane charaktery i ani Ona Ciebie ani Ty Jej nie wychowasz, no pozostają jeszcze tzw. kompromisy, ale jak się da teściowej palec to ona chce całą rękę... wiem coś o tym. Pozdrawiam i zycze wytrwałosci...cóż więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: dzięki wszystkim ale... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.05, 12:11 przede wszystkim było to bardzo ciekawe doświadczenie, jak łatwo mozna kogos osądzić - oskarzyć nie znając faktów, jak łatwo przyjąć postawę oskarzyciela; ogólnie jest w tym głęboki sens, radząc komuś staramy się byc obiektywni ale cóż z tego kiedy własne doswiadczenia i emocje przesłaniają nam zdrowy rozsądek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesciowa Re: nienawidzę mojej teściowej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:12 znam ten bol ja tez nie trawie swojej synowej.To wredna malpa Odpowiedz Link Zgłoś