mariolka99 07.03.05, 08:57 Wieza: Wasza wysokosc i pozycja? > Pilot: Mam 180 cm wzrostu i siedze z przodu po > lewej... > > Wieza: Macie dosc paliwa czy nie? > Pilot: Tak. > Wieza: Tak, co? > Pilot: Tak, prosze pana. > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Poranne 07.03.05, 09:00 Pewien turysta zabladzil w górach, tracil juz nadzieje, gdy zobaczyl jakies > >swiatla, a dalej góralska chalupe. > >"Jestem uratowany - zaplace im - dadza mi cos zjesc, napoja mnie, > >przenocuja..." > >- pomyslal turysta i wszedl do srodka. Patrzy na zapiecku leza nieruchomo > >Bacowa i Baca. > >- "Dobry wieczór, zabladzilem, jestem glodny, chce mi sie pic, zaplace > >wam" - > >powiedzial turysta. > >...CISZA > >- "Chcialbym cos zjesc - jestem glodny" - powtórzyl. > >...CISZA > >Zdegustowany brakiem reakcji Bacy i Bacowej, wzial to co lezalo na stole i > >zjadl. > >- "CHCIALBYM SIE CZEGOS NAPIC" - powiedzial, juz zdenerwowany, turysta. > >Gdy po raz kolejny odpowiedziala mu cisza - wypil co bylo na stole, > >przelecial > >Bacowa i wychodzac rzekl "Co za popieprzeni ludzie!". > >W bacówce ciagle CISZA, gdy w pewnym momencie Bacowa nie wytrzymala i > >kichnela. > >Baca na to: "Przegralas - gasisz swiatlo!!" > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Poranne 09.03.05, 09:25 Czego żaden facet nie chce słyszeć na pierwszej randce: 1. To dobrze, że dzisiaj się spotkaliśmy. Mój narzeczony właśnie wyszedł z więzienia i nie chcę być w takim dniu sama. 2. Po drodze do domu wpadniemy do przychodni, dobrze? Muszę odebrać wyniki testu... 3. Zanim coś powiesz, chciałabym ustalić pewne zasady... 4. W innym świetle musisz być całkiem przystojny. 5. Polerujesz swoją łysinkę czy ona tak świeci sama z siebie? 6. Cudownie! To ulubiona restauracja mojego męża! 7. Kiedy jeszcze byłam chłopcem... 8. Przepraszam cię, ale nie mogę, mam ważne spotkanie. Umówiłam cię za to z moją kuzynką Marysią. Spotykałeś się kiedyś z zapaśniczką? Odpowiedz Link Zgłoś