mariolka99 07.04.05, 20:12 Jeśli nie zrobisz coś z tym gg i nie przestaniesz meldować mi się co 3 sekundy jako erotyczny komunikat "rudy jest dostępny" to zjawie się w tej Twojej warszawce i tyłek kudłaty osobiście obiję kijaszkiem;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Rudy! 07.04.05, 21:08 I tu gościu popełniasz bład;] Wieeeeelki błąd;] Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Rudy! 07.04.05, 21:32 Moja droga Mariolko, na nic takie czcze pogrozki - kijaszek na dupe rudego na pewno nie wystarczy, proponuje raczej kij do golfa. W razie, gdybys nie miala, postaramy sie zorganizowac jakis srodek zastepczy... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Rudy! 07.04.05, 21:36 A co powiesz droga Vivencjo na standardowy kij do-nomen omen-palanta? Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Rudy! 07.04.05, 23:10 No to może jakiś kijek do baseball spróbujecie?? Albo inna gasrurkę ;) Poza tym jak mi wyskakuje z częstotliwością zbliżoną do sieciowej że mariolka jest dostepna to jest tak jak byc powinno?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Rudy! 07.04.05, 23:15 Ale u mariolki to jest przejście z "zaraz wracam" do"dostępny", a Ciebie wywala co chwilę;] Odpowiedz Link Zgłoś