ewaxyz2 22.05.05, 22:50 witam czy znacie moze jakies wiersze, zyczenia, cos nie banalnego co mozna wykorzytsac jako gratulacje - okazja oborna pracy mgr?? dzieki za pomysly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
putativus Re: gratulacje 22.05.05, 22:56 Zawsze można sarkazmem "rzucić" ,że na magazyniera (mgr) juz się nadaje;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
masacro Re: gratulacje 22.05.05, 23:02 Ciociu Putativus, za slabo szkusz tych zywych kultur. Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 22.05.05, 23:21 ;-) a może nie te jogurty zjadam:)?? Skoro Ty już widziałes;-) to podaj markę- nie na forum ,zeby reklamy nie robić, ale inną formą można tez dostać wiadomosć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
masacro Re: gratulacje 22.05.05, 23:23 A moze wez Ciociu Kochana zwykly mikroskop? Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 22.05.05, 23:28 Niestety..nie ten fach studiuje;-/ Dostępu nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 22.05.05, 23:35 Hej hej, ale zaraz!!! :-> Co Ci z ta Ciocią;-)?? Oszalałes czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
masacro Re: gratulacje 22.05.05, 23:38 Nie, nie Ciociu, nie oszalalem. Sama sie tak nazwalas w watku pod tytulem: ,, Czy homoseksualisci musza sie tak obnosic...", slowami >Widzisz dlatego Ciocia Putativus traci do nich szacunek!!! Teraz na zawsze bedziesz moja Ciocia Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 22.05.05, 23:42 kikikikiki ;-D podejrzewałam,że tak to się może skończyć, ale nie sądziłam ,ze tak włąsnie się to skończy;-) OK!!Niech będzie!!! To jak chchesz być wujek czy wójek;-)?? Raczej wolałabym żebys był "wujek" ponieważ przy pisaniu "wójek" musze naciskać jeszcze "alt+o" a to już dosyc komlikuje sprawę i nieznośnie przedłuża czas odpisywania;-))) Także wybieraj!!! Jakoś Cie nazwać po swojemu musze;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
masacro Re: gratulacje 22.05.05, 23:46 Moze byc ,,Wuja Masacro", albo ,,Szara mokra Ponczocha" Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 23.05.05, 00:01 mysle ,że na tytuł wujka jeszcze nie zasłuzyłes;-) Narazie nazwię Cie-odnosnie Twego nicku: el_katastrofiko ;-D Może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
masacro Re: gratulacje 23.05.05, 00:03 Dlaczego, kochana ciociu, nie zasluzylem? Nie znasz jeszce mojego potencjalu el_katastrofiko? hhhhm fajne. To po hiszpansku? Ciociu, ty jestes z hiszpani? Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 23.05.05, 00:07 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29151 - zapraszam Cię tam;-) jakoś tam swojsko ;-PPPPP Może też to odczujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 23.05.05, 00:11 a szczerze dopiero się tam wybieram;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 23.05.05, 00:13 aaaaaaaaaahhhh prosze Cie, nie pochlebiaj Tyle, tylko załóż wątek to se pogadamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaxyz Re: gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:07 moze sobie zalozycie osobny watek i pogadacie co, a nie gadacie bezsensu w moim watku, nie wnaosza nic do sparwy, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: gratulacje 23.05.05, 13:32 przepraszam tak wyszlo spontanicznie calkiem:=/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: gratulacje IP: *.crowley.pl 23.05.05, 13:29 Mój ojciec, jak przyleciałam do niego po obronie z wynikiem 5, dumna i blada, przyjrzał mi się dokładnie, wybuchnął homeryckim śmiechem i powiada: E, magister! Do apteki się zapisz! Wrrrr... czerstwy dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans jeszcze jeden bezrobotny mgr - witamy IP: *.block.alestra.net.mx 23.05.05, 14:39 Odpowiedz Link Zgłoś