Dodaj do ulubionych

Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu!

• recognito rower........ 05.06.05, 01:53
      ......i tylko rower.....to jedyny środek lokomocji, który pozostał dla ciebie
      żebys nie miał kompleksów niższości....
      .A może i przyszli teściowie ci sprezentują .......w ślubnym?????
      ............szerokiej drogi.....na nowej drodze życia
    • Gość: inny Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:46
      a Ty nie masz słonia na łańcuchu
    • Gość: damian Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.devs.futuro.pl 05.06.05, 18:45
      Na Twoim miejscu gruntownie zastanowiłbym się nad możliwością zerwania
      zaręczyn. Fakt, że teściowie nie posadają auta jest oczywiście bardzo ważny,
      ale dużo ważniejsze jest to, że narzeczona zataiła tę informację. Wiele osób
      uważa iż status majątkowy teściów jest drugorzędną sprawą, ale sądzę że są to
      deklaracje bez pokrycia. Ja nie jestem hipokrytą i sądzę że dla prestiżu
      lekarza wiązanie się kobietą o takim pochodzeniu jest raczej ryzykowne. Jeżeli
      jednak sprawa ślubu jest już przesądzona (rezerwacja, zaproszenia itp.)to w grę
      zawsze wchodzi rozwód po kilku miesiącach, czy roku. Na przyszłość staraj
      lepiej orientować się w statusie materialno-społecznym ludzi z którymi masz
      zamiar utrzymywać jakiekolwiek kontakty. Bo na pewno zdajesz sobie sprawę że w
      Twoim środowisku etykietka "ten, którego pierwszej żony rodzice nie mieli auta"
      byłaby dyskwalifikująca.
      • Gość: Ada GLUPICH NIE SIEJA ............ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.05, 01:53
        Doprawdy ciezko w to uwierzyc ze Gajowy nie jest tu jedynym idiota. "Wiazanie
        sie z kobieta o takim pochodzeniu"??????? Co ty wlasciwie masz na mysli? Wszak
        samochod to nie jest pochodzenie, tylko kawalek materialu szybko sie
        zuzywajacego w dodatku. To jakie ty masz pochodzenie??? Fiatowskie, mercedesowe
        czy moze trabantowe?
        • Gość: Trombalski Re: GLUPICH NIE SIEJA ............ IP: *.arcor-ip.net 10.06.05, 00:26
          Ech Adka czekoladka toc to ironia przeciez...
      • cichy37 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 09.06.05, 10:48
        gajowy ty smarkacz jesteś a nie 28 letni lekarz i niech ci mamusia kupi lego
    • Gość: HEHEHE Rety! Ty autka NIE MASZ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 13:14
      brutalny.gajowy napisał:
      "Dowiedzialem sie o tym dopiero na zareczynach, jak musielismy z
      dworca jechac autobusem do jej rodzicow, bo nie mial nas kto odebrac z dworca."

A własnym auteczkiem wygodnie podwieźć swe dziewcze nie można było? Ewentualnie
      autko pożyczyć od znajomych, by godnie zaprezentować się potencjalnym teściom??

hehehehe ;P
    • truten.zenobi człowieku zastanów sie nad sobą!!!!! 07.06.05, 13:32
      to że ludzie w wieku 50 lat w tym kraju nie mają samochodu jest całkiem
      normalne, ale to że Ty się tego wstydzisz to chyba nie jest!

Pomyśl czego ty tak naprawdę się wstydzisz! chyba jeszcze nie dorosłeś
      emocjonalnie!

Zacznij leczenie od uświadomienia sobie że to jest ich życie, ich decyzje, i że
      to są osoby dorosłe więc wcale nie musisz się za nie tłumaczyć! (istnieją takie
      odpowiedzi jak: nie wiem, nie interesuje mnie to, to nie moja sprawa)
      • xemxija Re: człowieku zastanów sie nad sobą!!!!! 07.06.05, 19:58
        Jak widze, watek byl zalozony 24 maja. I oni ciagle UPORCZYWIE nie maja jeszcze
        tego samochodu??? Zadnego?? Nawet na raty?? To oni tez i pewnie na forum nie
        bywaja??? Stary, rzuc te ich corke w cholere. Przeciez sie ze wstydu w
        towarzystwie spalisz. Kto ich tam wie, czego jeszcze nie maja, pewnie dopiero
        wyjdzie szydlo z worka. Zreszta ta corka pewnie tez nie ich.
    • Gość: klo Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:10
      No to masz problem - Z SOBĄ. Jeśli oceniasz ludzi na podstawie posiadania czy
      nie auta, jest z tobą coś zdecydowanie nie w porządku. I ciekawe masz tematy ze
      znajomymi - o tym, jakie rzeczy mają twoi przyszli teściowie. Jak dla mnie -
      żałosne, problem z dupy.
    • jane_com2 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 09.06.05, 20:57
      Biedna dziewczyna, że trafiła na takiego idiotę!!!! Twoje
      wypowiedzi /argumenty/ Gajowy są tak banalne i pozbawione jakiegokolwiek
      wysublimowania, że aż zbędnym jest je komentować! Współczuję Twojej
      dziewczynie, że ma tak ograniczonego faceta! Ba narzeczonego!!!
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: damian Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.devs.futuro.pl 11.06.05, 17:42
      Do Ady:
      Myślę, że Twoja postawa to czysta hipokryzja. Spróbuj postawić się w jego
      sytuacji. Ja też przeżyłem kiedyś podobny szok i dlatego rozumiem co czuje
      brutalny.gajowy. Jakiś czas temu spotkałem kolegę z liceum. Kiedy zaprosił mnie
      do domu chętnie się zgodziłem, bo pamiętałem go z czasów szkolnych jako
      człowieka inteligentnego, kulturalnego i dobrze wychowanego. Jakiż więc był mój
      szok, kiedy zobaczyłem u niego w kuchni, że nie mają czajnika elektrycznego!
      Facet gotował wodę na moją herbatę w wieśniackim metalowym czajniku z
      gwizdkiem! Oczywiście odmówiłem poczęstunku i czym prędzej się pożegnałem. Moja
      noga w tamtym domu więcej nie stanie. Tak to już jest, że czasami zna się kogoś
      4 lata, widuje się go prawie codziennie i uważa za człowieka na poziomie, a
      raptem okazuje się, że to burak ze słomą wystającą z butów.
      • Gość: AS Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 19:28
        Na gazie taniej. I dobrze, że uciekłeś - po co mu tacy znajomi
    • a_weasley Mugolstwo totalne 02.07.05, 18:37
      Znałem podobny przypadek.
      Ojciec trojga dzieci miał warszawę. Jeździł nią, dbał o nią, był zadowolony.
      Upadł Gomułka, zdmuchnęło Gierka, upadła komuna, a on jeździł warszawą, dbał i
      był zadowolony.
      Najstarsza córka wyszła za mąż za nieźle prosperującego biznesmena. Po paru
      latach zięć uznał, że to obciach, żeby jego teść jeździł takim gratem. Przez
      następnych parę lat wiercił teściowi dziurę w brzuchu, w końcu mu wcisnął
      pożyczkę, czyli faktycznie mu kupił hondę civic.
      Teść jeździ teraz hondą i trochę cierpi, bo wóz ciasny i nisko zawieszony.
      Ale jest w tym jasna strona. Ponieważ nie było sensu trzymać dwóch wozów w
      emeryckim gospodarstwie domowym, tę warszawę dany teść sprzedał mnie.
      Piętnaście lat go o nią nagabywałem.
      Jeżdżę, dbam i jestem zadowolony.

P.S. Mój ojciec, doktor nauk technicznych Politechniki Warszawskiej i
      rzeczoznawca techniki samochodowej, też nie ma samochodu.
    • Gość: `QVQ [...] IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 04.07.05, 04:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jacek Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:25
        A ty gajowy osiągnąłeś coś w życie??
        Masz samochód.????
        Piszesz o teściach, Może napisz kilka zdań o sobie do czego doszedłeś w życiu.
        Może jesteś kimś lepszym niż rodzice twojej narzeczonej.
        Biedaku.
    • Gość: ewela Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:50
      No, nie
      skad ty sie urwales.
      i co z tego ze nie maja
      moi tez nie mieli
      nigdy
      i nie beda mieli bo nie maja prawakja
      i co?
      a moj maz dopiero robi prawko
      ludzie, ale straszne
      ja zawsze jezdzilam samochodem, ale jakos nie robie z tego problemu
      ty masz jakis kompleks
      moze jakas wizyta u psychologa?
      a swoja droga do tesciow mogles pojechac swoim autem, hmm
    • Gość: Hmm .... Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:16
      Może nie karcimy tak tego pana, przecież w jego wieku i jego środowisku to
      prawie jak skandal. Ciekawa jestem czy przyszli teściowie mają telefon
      komórkowy bo jeżeli nie mają... to proszę państwa należy albo kupić im w
      najbliższe święta albo poważnie zastanowić się czy to odpowiedni teściowie. Cóż
      etykieta... jak to mówiono kilka lat temu a może kilkanaście nadal obowiązuje,
      najważniejsze: "skóra, fura i komóra". Pozdrawiam wszystkich czytających. Ola
    • Gość: ola Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 17:24
      gajowy ty juz teraz zacznij sie zastanawiac co bedzie jak znajomi spytaja co
      dotałes od tesciów w prezencie ślubnym, no bo skoro oni Nawet samochodu nie
      maja to o jakimś domku lub apartamencie pewnie możesz pomarzyc...Tak ci
      współczuje, co ty im powiesz :(

ps. nie zapomnij o intercyzie, bo z takimi biedakami to lepiej nie mieć
      wspólnoty...

• Gość: szok Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:50
      Masz 28 lat a gadasz tak, jakbyś miał 14!!! Moi rodzice nie mają samochodu. Co
      prawda przez krótki okres mieli ale zdecydowali, że wolą jednak zdrowy tryb
      życia i...od 10 lat dojezdżają wszędzie rowerem. A swoja droga zastanawiam się,
      gdzie twoja dziewczyna ma oczy, skoro doprowadziło do tego, że jest zaręczona z
      tak beznadziejnie głupim idiotą!!! I
    • Gość: lavinka z nielogu Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:19
      A co w tym złego? Nikt z mojej najbliższej rodziny ne ma samochodu , ja nie
      mam i nie zamierzam kupić.

Ale z Ciebie snob.

lav
    • Gość: Marga Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.f.strato-dslnet.de 06.07.05, 09:35
      A ty jestes typem bez polotu.
      Jednym slowem, nie zaslugujesz na takich tesciow, jezeli jest to dla ciebie az
      tak wieeeeelki problem.
      Dam ci dobra rade; wyluzuj, bo sie jeszcze rozchorujesz...
    • Gość: zgrabne nogi Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:21
      moi tez nie maja i to nie przyszli ale faktyczni od dziesieciu lat, nigdy nie
      mieli i miec nie beda. Tesciowa to nawet boi sie wsiasc jako pasazer.
      Moj maz tez nie mial prawa jazdy jak za niego wychodzilam, ale moj piekny i
      szybki samochod przekonal go ze warto zrobic.
      Nie cierpie z tego powodu choc tez wydawalo mi sie to dziwne, ale na szczescie
      nikt nie zadawal mi takich pytan jak tobie, troche cie rozumiem
    • brutalny.gajowy idzie na lepsze 02.08.05, 08:38
      Moj tesc ostatnio sam (o dziwo) wpadl na pomysl, zeby pojsc na kurs prawa jazdy
      i wspomnial cos o kupnie samochodu, ale to jeszcze mglista przyszlosc.
      Jest wiec szansa, ze nie bede sie musial wstydzic.
      • Gość: bookworm Re: idzie na lepsze IP: *.autocom.pl 03.08.05, 17:53
        Brutalny gajowy był kochankiem Lady Chatterley, która popełniła mezalians
        rzucając dla niego Lorda Chatterley.
      • Gość: `QVQ Re: idzie na lepsze IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 30.08.05, 04:51
        napisze ci jeszcze raz
        jestes gupim garbatym czlonkiem
        jestes naprawde pojpanym kutafonem
        hooj z toba na wieki idioto
      • z3r0 Re: idzie na lepsze 30.08.05, 08:50
        brutalny.gajowy napisał:

> Moj tesc ostatnio sam (o dziwo) wpadl na pomysl, zeby pojsc na kurs prawa jazdy
        > i wspomnial cos o kupnie samochodu, ale to jeszcze mglista przyszlosc.
        > Jest wiec szansa, ze nie bede sie musial wstydzic.

Cześć bakłażanie. Co tam u ciebie, rzadka zupo z brukwi?

Tylko nie popuść kasztana w stringi z żalu i wstydu, gdy teść nie zrobi prawka
        za pierwszym podejściem.

Rozumiem, że kurs sam mu opłacasz?
    • rtomik [...] 02.08.05, 10:30
    • poziomka76 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 02.08.05, 13:05
      Zmień dziewczynę!
    • teddybear_bastard Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 02.08.05, 14:42
      oszolom, to ty?

brutalny.gajowy napisał:

> Sam nie wiem jak to mozliwe, ze ludzie w wieku grubo ponad 50 lat, oboje
      > zawsze pracujacy, nie maja i NIGDY nie mieli samochodu. Tesc nie ma nawet
      > prawa jazdy, o tesciowej juz nie mowie. Nie wiem gdzie oni sie uchowali, ale
      > przez to juz nie raz najadlem sie kupe wstydu. Juz nie moge sluchac pytan w
      > stylu "a jaki samochod maja rodzice Patrycji". Najpierw mowilem prawde, ale
      > teraz odpowiadam, ze nie maja zadnego bo sprzedali i zamierzaja kupic nowy, bo
      > to pozwala na unikniecie dalszych pytan "czemu nie maja", "czy sa biedni" itp.
      > Nie wiem co zrobie jak zapyta mnie ktos przy mojej przyszlej zonie. Chyba
      > spale cegle. Mam ogromne pretensje to mojej dziewczyny, ze nie powiedziala mi
      > od razu. Dowiedzialem sie o tym dopiero na zareczynach, jak musielismy z
      > dworca jechac autobusem do jej rodzicow, bo nie mial nas kto odebrac z dworca.
      > Czy spotkaliscie sie kiedys z takim przypadkiem i jak byscie poradzili sobie w
      > na moim miejscu z takimi pytaniami, z ta cala krzywa sytuacja w ogole?
      >
      > PS. To nie jest zadna prowokacja.
      • nie4 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 03.08.05, 15:52
        mój maż hydraulik jeździ pontiaciem, trochę mi wstyd- hydraulik i tylko
        pontiac..... brutalny_gajowy pomóż bo nie wiem co robić. czy został już tylko
        rozwód????
    • Gość: PSYCHOLOSZKA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:03
      • rtomik :) 04.08.05, 20:30
        ty idioto
        to kup im ten samochod!!!!!!
    • Gość: Holmes Jeszcze, jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:25
      I to lubię, to jest to czego tu szukam. Cały dzień się stresuję w pracy, znoszę
      niedoj.... koleżankę z pokoju, wychodzę z kwadratową głową i bólem głowy i
      myślą, że niewiele mi pomoże zapomnieć...i co? czytam taki post i jestem jak
      nowo narodzona.
      Zapłaćcie mu, zrzutkę zróbmy, niech pisze dalej, opowieść w odcinkach, przygody
      młodego lekarza. To pewnie nie jedyny stres na który go naraziła nierozumna
      narzeczona, a co z pacjentami, może któryś nie ma komórki..
      Więcej, więcej, jeszcze, jeszcze....
    • stary_babsztyl Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 30.08.05, 11:42
      Gajowy, ty lepiej wracaj do gaju i nie wychodź stamtąd, zwłaszcza żeś nie tylko
      głupi ale i brutalny
    • bulbulina Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 30.08.05, 15:28
      dla ciebie to jest problem ze rodzice twojej przyszlej zony nie maja
      samochodu??????????????????????????????????????????????????naprawde??????
      przeciez to zaden wstyd, rany boskie!!!!!!!!!
      • Gość: Julianna Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:55
        Alez ty glupi jestes jak but!
        Co za tragedia, co za wstyd, tesciowie nie maja samochodu.
        Bozesz ty moj, toz to w gazetach trzeba napisac.
        Ze tez taki balwan uchowal sie na swiecie!!!!!!
        • marta_st Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 30.08.05, 16:24
          To jest po prostu straszne! Dobrą radę Ci dam snobie: nie żeń się, bo może się
          jeszcze okazać, że Twoi teściowie chodzą pięć lat w jednych butach, albo
          kurtce, a to jest przecież wstyd, bo jak ktoś zobaczy! Tragedia! Chłopie ocknij
          się! Czy Ty kochasz tą biedną dziewczynę (biedna, bo ma takiego narzeczonego)?
          Bo gdybyś kochał to nie przejmowałbyś się takimi pierdołami. Przecież będziesz
          z nią mieszkał i z nią żył, a nie z jej rodzicami. Czy najważniejsze w życiu
          jest dobro materialne? Jeśli dla Ciebie tak to po jaki grzyb się żenisz? Bosze
          jeszcze po tym świecie takie jełopy chodzą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka