katolik_polski1 05.06.05, 21:25 To jest wlasnie demokracja homoseksualistow ! Sami zadaja poszanowania a tego poszanowania dla innych nie maja ! Jasny dowod ! Nie wierz nigdy homoseksualiscie ! On chce tylko rownosci ! Potem cie zniszczy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rob11111 Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-Dame 05.06.05, 21:31 Takie działania nazywamy wzywaniem do tolerancji dla "kochających inaczej" przez "kochających inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Tępić lewactwo! Będziemy mieli to samo u nas! IP: *.crowley.pl 05.06.05, 22:35 Lewactwo trzeba tępić bez względu na jego "orientację". Komuch pedał czy hetero zasługuje na potraktowanie napalmem w takim samym stopniu! Dość segregacji seksualnej! Należy rżnąć równo bolszewicką swołocz. Biedroń czy Szyszkowska, Miller czy Celiński - jeden pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Nawet tu GW lansuje "polityczke" pro homo IP: 218.14.72.* 06.06.05, 04:05 to zwykle bandyctwo i chamskie obrazanie religii ale na koncu bronione bo ktos chcial wyrwac transparent! Tak sie tworzy propagande pro, klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur TAK dla praw gejów! Nie dla bandytów! IP: *.chello.pl 05.06.05, 21:34 To byli bandyci, którzy przez przypadek byli homoseksualistami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx jakie prawa dla gejow ? IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.05, 21:47 dlaczego mamy miec specjalne prawa dla gejow ? moze jeszcze punkty za pochodzenie na studia ? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: jakie prawa dla gejow ? 05.06.05, 22:22 wciąż do was nie dociera, że nie chodzi o żadne SPECJALNE prawa, tylko o likwidację dyskryminacji. Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mojej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia mojego testamentu i nic na to nie mogę poradzić. Skoro ksiądz oberwał, to znaczy, że się wplątał w szarpaninę. Sam sobie winien, że był agresywny, a podobno księża nie powinni, jak widać zacietrzewienie kościoła łamie nawet ich wewnętrzne zasady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R [...] IP: *.altec.pl 05.06.05, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronda Dlaczego wycięto mój post ? IP: *.altec.pl 05.06.05, 23:14 Byłam wpisana jako "R". Czy za to, że napisałem o gejach "penetratorzy męskich odbytów" ?? Co takiego jest w tym określeniu? Jest "niesmaczne" ? Być może, ale jest też prawdziwe! Czy moderatorowi wszystko się już pomieszało, a może moderatorzy GW stworzą specjalny słownik+netykieta jak się wpisywać w tematach z pedałami...ups przepraszam gejami w roli głównej !! Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Dlaczego wycięto mój post ? 06.06.05, 08:12 Mogę Cię zapewnić, że można być gejem nie będąc jednocześnie "penetratorem męskich odbytów". Skoro już o tym..., wielu heteroseksualnych mężczyzn to "penetratorzy żeńskich odbytów". Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Re: jakie prawa dla gejow ? 05.06.05, 23:06 > Skoro ksiądz oberwał, to znaczy, że się wplątał w szarpaninę. Sam sobie winien, > że był agresywny, a podobno księża nie powinni, jak widać zacietrzewienie kośc > ioła łamie nawet ich wewnętrzne zasady Żydzi też sami sobie byli winni że szli do gazu, widocznie na to zasłużyli. Ot, lewacko-gejowskie "rozumowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronda gejowska wersja zdarzeń IP: *.altec.pl 05.06.05, 23:20 "Skoro ksiądz oberwał, to znaczy, że się wplątał w szarpaninę. Sam sobie winien, że był agresywny..." Proszę bardzo jak Pan Gej sobie ładnie wszystko wymyślił: szalony ksiądz rzucił sie w dzikim amoku na spokojnych homoseksualistów.Potykając sie o własne nogi upadł i sam sie poturbował. Wstrząśnięci tym wydarzeniem homoseksualiści udzieli mu pierwszej pomocy i rozeszli się do domów. Tak powinna brzmieć ta informacja zgodnie z lansowaną ostatnio modą na równość, wolność i homoseksualizm. P.S. Mam nadzieje, że tym razem moderator nie zablokuje tego postu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx gejowskie klamstwa IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.05, 23:25 przyklady jakie podales sa wyssane z palca. poczytaj prase, bylo ostatnio kilka artykulow na ten temat - obecnie obowiazujace prawo w zaden sposob NIE DYSKRYMINUJE gejow. Macie takie same prawa jak wszyscy inni i tyle, i to wam musi wstarczyc. Co do zakonczenia twojego postu, zenada - zwykle pedalskie chamstwo. Co twoi koledzy robili w kosciele, pokojowa manifestacje ? Skoro tak to widzisz jak napisales to nie miej pretensji jak na najblizszej paradzie ktos podbije ci oko albo rzuci w ciebie kamieniem - mozna to bedzie wytlumaczyc w podobny sposob jak zrobiles to w swojej pozalowania godnej wypowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores pe1 - odpowiedz mi proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:36 > Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w > szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mo > jej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja > rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia > mojego testamentu i nic na to nie mogę poradzić. To są argumenty, które jak najbardziej do mnie docierają. Problem w tym, że we Francji związki partnerskie już funkcjonują. Czemu więc miało służyć odgrywanie homoseksualnego w Notre-Dame? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: pe1 - odpowiedz mi proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:41 W poprzednim poście napisałem m.in.: > ...związki partnerskie już funkcjonują. Czemu więc miało służyć odgrywanie > homoseksualnego w Notre-Dame? Homoseksualnego ŚLUBU chciałem napisać, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTEK Re: pe1 - odpowiedz mi proszę IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.06.05, 00:48 1.DLACZEGO NIE MOZESZ ODWIEDZIC CHOREGO PARTNERE W SZPITALU, JAKIE PRAWO MOZE ZAKAZYWAC ODWIEDZANIE CHOREGO? 2.JEZELI BEDZIESZ MIAL UPOWAZNIENIE MOZESZ ODEBRAC PRZESYLKE NA POCZCIE. 3.MOZESZ ZAPISAC MAJATEK KOMU/CZEMU CHCESZ.JEZELI ZAPIS JEST DOBRZE SPORZADZONY TO TWOJ PARTNER CZY JAKAS INSTYTUCJA KTOREJ ZAPISUJESZ PIENIADZE DOSTANIE.A KREWNI ZAWSZE WALCZA O SPADEK, TYM ZACIEKLEJ IM WIEKSZA JEST WARTOSC MAJATKU. ORIENTACJA SEKSUALNO ZMARLEGO NIE MA TUTAJ ZADNEGO ZNACZENAI. 4.Czemu więc miało służyć odgrywanie homosek sualnego> w Notre-Dame? NO WLASNIE, NA PEWNO NIE TOBIE TO SLUZYLO.ALE TACY JAK TY POWINNI POZBYC SIE TYCH PRZEBIERANCOW.TO ONI WAS DYSKRYMINUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: jakie prawa dla gejow ? 07.06.05, 02:46 pe1 napisał: > wciąż do was nie dociera, że nie chodzi o żadne SPECJALNE prawa, tylko o likwidację dyskryminacji.> > Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w > szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mojej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja > rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia > mojego testamentu i nic na to nie mogę poradzić. Kłamiesz myśląc, że nie wiemy o tym, że do łóżka chorego w szpitalu każdy ma dostęp - z tych, którzy to załatwią w sposób formalny. Nawet kuzynka! nawet szwagier! List polecony może odebrać każda osoba na którą na poczcie zostało złożone pełnomocnictwo, nie odziedziczy - każdy może testamentem przekazać swój majątek każdemu - nawet służącej! Wystarczy go odpowiednio sformułować. Oczywiście, że rodzina będzie miała przeciw - gdy majątek zostanie przekazany kotu. Ale to nie znaczy, że tylko geje mają z rodzinami i spadkami kłopoty - wystarczy dobry adwokat i dobrze sformułowany testament! Skoro ksiądz oberwał - oczywiście, że nie powinien siebie bronić i bronić sobie powierzonego majątku? Nie zastrzelono agresora tylko postrzelono i agresor się skarży? Te głupie płacze na temat odwiedzin szpitalnych, na temat spadkobrania od jakiegoś czasu geje rozprzestrzeniają na necie. Liczycie na współczucie? Staracie się wejść do grupy ludzi krzywdzonych? Tabliczki z tęczą na stacjach benzynowych? Gejów obsłużyć jakoś inaczej? Wlew benzyny od tyłu? > Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Karta Praw Matki i Dziecka. 28.07.05, 13:21 Szukajac rozwiazan naszych problemow spolecznych poddaje pod dyskusje Karte Praw Matki i Dziecka. Po przedyskutowaniu jej tresci glosowalibysmy tylko na tych poslow i senatorow ktorzy zadeklarowaliby jej pelne poparcie. Karta Praw Matki i Dziecka. 1. Kobieta otrzymuje opieke lekarska od zajscia w ciaze do pelnoletnosci dziecka. 2. Kobieta otrzymuje wyzywienie od zajscia w ciaze do pelnoletnosci dziecka. 3. Kobieta otrzymuje mieszkanie od zajscia w ciaze do pelnoletnosci dziecka. 4. Dziecko otrzymuje opieke lekarska od urodzenia do pelnoletnosci. 5. Dziecko otrzymuje zlobek, przedszkole i szkole od urodzenia do pelnoletnosci. 6. Dziecko otrzymuje wyzywienie i ubranie od urodzenia do pelnoletnosci. 7. Dziecko otrzymuje mieszkanie od urodzenia do pelnoletnosci. 8. Opieke nad dziecmi do siodmego roku zycia sprawuja tylko kobiety. 9. Od siodmego roku zycia do pelnoletnosci opieke nad chlopcami przejmuja mezczyzni i ucza ich obok innych rzeczy potrzebnych do wydania potomstwa i zapewnienia mu bytu, rowniez sztuk walki i obrony. 10. Dziewczynki chetne do nauk przeznaczonych dla chlopcow rowniez moga brac w udzial w tych naukach od swojego siodmego roku zycia, pozostajac jednak nadal, do pelnoletnosci, pod opieka kobiet. 11. Kobiety ktore doprowadzily swoje dzieci do pelnoletnosci korzystaja z opieki i przywilejow przyslugujacych kazdemu obywatelowi ktory na nie zasluzyl zgodnie z Karta Praw Obywatela. 12. Srodki na realizacje niniejszej Karty Praw Matki i Dziecka pochodza z podatkow nakladanych na pelnoletnich obywateli. Podatki te stanowia oddzielna pule dochodow skarbowych i nie moga byc wydawane na zadne inne cele jak tylko zgodnie z powyzsza Karta Praw Matki i Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: jakie prawa dla gejow ? 29.06.05, 16:06 > wciąż do was nie dociera, że nie chodzi o żadne SPECJALNE prawa, tylko o likwid > ację dyskryminacji. A czym się ta dyskryminacja przejawia? Są segregowani w szpitalach, w środkach komunikacji masowej? prawo nie pozwala ich zatrudniać? Czy może dyskryminacja polega na tym, że nie wolno im bezkarnie bić przeciwników lub "nawracać" innych na homoseksualizm? > Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w > szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mo > jej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja > rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia > mojego testamentu i nic na to nie mogę poradzić. Moja siostra tez nie może odebrać za mnie listu poleconego - jest mężatką, nosi inne nazwisko. To też jest dyskryminacja? Moja żona nie może zmienić abonamentu telefonicznego u naszego operatora, bo telefon jest na moje nazwisko. To też jest dyskryminacja? Do szpitala każdy wchodzi kiedy chce. Od dawna. Obalenie testamentu? bzdura! Trzeba dotrzymać procedur. W obecnym stanie prawnym nie ma żadnej dyskryminacji. Dyskryminacja homosiów to wymysł mający usprawiedliwić nadanie im specjalnych praw, przede wszystkim nietykalności: kasss.com.fc.pl/viewtopic_newsy.php?t=1256 Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: jakie prawa dla gejow ? 05.06.05, 23:25 > dlaczego mamy miec specjalne prawa dla gejow ? Nie specjalne, a równe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolożka Re: jakie prawa dla gejow ? IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 23:55 Są równe - jak dla każdego faceta. Kogo obchodzi, z kim sypiasz? Nikt ci tego nie zakazuje. A ślub to jest sakrament. Jeśli geje zorganizowali taką manifestację w kościele, to chyba nie są katolikami i nie zależy im chyba na życiu w zalegalizowanym prez Kościół związku???? Przecież i tak maja to... w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTEK Re: TAK dla praw gejów! Nie dla bandytów! IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.06.05, 00:27 Artur napisał(a): > To byli bandyci, którzy przez przypadek byli homoseksualistami! --------- NIE, PRAWDZIWI HOMOSEKSUALISCI ZYJA POSROD NAS. NIE ROZNIA SIE NICZYM OD HETEROSEKSUALNYCH.SWOJE PRYWATNE ZYCIE TOCZA W ZACISZU SWOICH MIESZKAN.NA ULICE, NA "PARADY' WYCHODZA ZBOCZENCY, KTORYM NIE O ROWNOSC CHODZI ALE O ZADYME.NIESTETY, HOMOSEKSUALISM OSTATNIO KOJARZY SIE Z PRZEBIERANCAMI NA ULICY I ONI SA NAJWIEKSZYM WROGIEM TYCH SPOKOJNYCH, INACZEJ SEKSUALNIE ZAINTERESOWANYCH. CZY ZWYKLEGO CZLOWEIKA INTERESUJE CZY JEGO SASIAD LUBI BLONDYNKI, BRUNETKI, WYSOKIE, GRUBE, CZY TEZ WOLI MEZCZYZN? NIE! PROBLEM POWSTAJE JEZELI SASIAD ZACZYNA CHODZIC PUBLICZNIE W DAMSKICH MAJTKACH TRZYMAJAC ZA REKE ALBO... JAKIEGOS NASZPRYCOWANEGO MESKIEGO ANIOLKA.PROBLEM POWSTAJE WTEDY JEZELI PRZEBIERANCY WCHODZA DO MOJEGO KOSCIOLA I ZADAJA ZMIANY RELIGII.DLACZEGO JA MAM SIE DOSTOSOWAC DO MNIEJSZOSCI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster I to jest gwóźdź programu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:16 Kiedyś pracowałem w takiej ekipie, w której znalazł się koleś nie ukrywający nawet zbytnio swojej słabości do mężczyzn. Pracowali tam sami faceci i jakoś nikt go nie zlinczował. Jasne, były zbereźne żarty i to dość mocne ale generalnie to było dla wszystkich jakieś naturalne. Tzn. tak naprawdę to nikogo specjalnie nie obchodziło. Gość po prostu nie cudował i nie wymyślał jakiejś pieprzonej filozofii tam gdzie nie jest to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypederasta Re: TAK dla praw gejów! Nie dla bandytów! IP: 195.150.233.* 06.06.05, 14:22 To prawdziwa twarz homoseksualizmu, agresja i promiskuityzm pod przykrywką nawoływania do tolerancji, legalizacji homoseksualnych małżeństw i adopcji dzieci. Z pederastami nie należy dyskutować...ich trzeba utylizować! Odpowiedz Link Zgłoś
enfer Klecha poturbowany 05.06.05, 21:39 kiedy lud w polsce pokaże klechom gdzie ich miejsce? zatrzymać pedofilię księży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canx ale brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:42 ale oni pieprza.... jak nie chca to naprawde nikt ich nie zmusza do bycia katolikiem, moga se wyznawac co maja ochote, jak kazdy wszedzie w kazdym miejscu. taki wlasnie brak argumentow i slodkie pierdzenie na temat roli kosciola w zwalczaniu aids... ktos kogos zmusza do wyznawania wiary??? LOL, ubolewam w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 ARGUMENT NA RZECZ SILOWEGO ROZWIAZANIA PARADY 05.06.05, 21:44 Te osobniki juz nawet przed kosciolem respektu nie maja ! Wmawiaja nam jakies idiotyzmy o postepie, nowoczesnosci,tolerancji a sami zachowuja sie jak ostatnie dzikusy z dzungli afrykanskiej ! Pan Kaczynski napewno to sobie zapamieta ! Chlopaki z policji pewnie ciesza sie juz na 11.06 . Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: ARGUMENT NA RZECZ SILOWEGO ROZWIAZANIA PARADY 06.06.05, 08:19 Uogólniasz. Nie musimy mieć respektu dla Kościoła, wystarczy szacunek do odmienności (w tym przypadku religijnej). Szkoda tylko, że wielu katolików niem potrafi szanować odmienności..., nie tylko seksualnej. Niech sobie atakuje, Mam nadzieję, że Parlament Europejski się tym zajmie (w przypadku ataku) i przyjmie odpowiednią rezolucję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy44 [...] IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.06.05, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Postępowy cenzor już w akcji! 05.06.05, 21:56 Ciekawe czy bicie księży też łamie jakieś prawo albo regulamin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronda Aż za bardzo postępowy IP: *.altec.pl 05.06.05, 23:15 Kasuje wszystko jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie Tolerancja wg gejow- nic dodac nic ujac IP: *.carolina.res.rr.com 05.06.05, 21:49 Tylko czekac az bedzie sie to przytrafialo czesciej jak sie to talatajstwo rozochoci dzieki bezczynnosci normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Organizacje homoseksualistów mają teraz okazję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:53 Organizacje homoseksualistów mają teraz okazję, żeby odbrać argumenty swoim przeciwnikom. Warunkiem jest stanowcze i głośne potępienie tego incydentu. Jeśli się na to nie zdobędą, niech się nie dziwią zakazom parad. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Niemożliwe. Przecież geje są TOLERANCYJNI! 05.06.05, 21:55 To musieli być pewnie kaczyści przebrani za gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Zaraz zaraz... 05.06.05, 21:58 Tytuł artykułu: "Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-Dame" Zaraz zaraz, to byli "homoseksualiści", a nie "geje" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politpoprawnie! "Pobito Romów" ale "skazano za kradzież Cygana" IP: *.jjs.pl 05.06.05, 22:16 to jest wyborcze rozróżnienie. Jeszcze argument o AIDS - jaki głupi!!! Przecież to jest skutek niewierności, skoro ktoś tym zakazem kościoła się nie przejmuje, dlaczego miałby zawracać sobie głowę prezerwatywami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herod Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:08 Przykład toleracji wedle pederastów... Pewnie to byli agresywni pederaści-faszyści z Młodzieży Wszechpolskiej... I wszysto jasne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: start-line [...] IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 05.06.05, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxeven Szcęście źe Kaczyński zabronił w Warszawie 05.06.05, 22:15 Nie wiedzieć czemu, to zwykle homoseksualiści czy proaborcjoniści urządzają głośne manifestacje z różnymi nieprzyjemnymi ekscesami. Czy ktoś słyszał, żeby katolicy (nie politycy katoliccy - to zupełnie co innego) pobili kogoś, albo zelżyli od najgorszych matkę opuszczającą klinikę po aborcji? Być może homoseksualiści i podobni cierpią na głębsze kompleksy i muszą skandalizować, aby pojawić się w telewizji i być zauważonym. Jakiś związek tu chyba istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronda Przewrotność gejów IP: *.altec.pl 05.06.05, 22:25 To swoity paradoks geje (choć ja lubie nasze swojskie nazewnictwo - pedały) walczą o traktowanie ioch jako normalnych, zwykłych członków społeczeństwa jednocześnie robiąc wszystkich aby się wyróżnić: hałaśliwe parady, oznaczanie knajp, "gay friendly", obsceniczne odnoszenie się do katolicyzmu itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju [...] IP: *.bctel.ca 05.06.05, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannes climacus Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.futuro.com.pl 05.06.05, 22:35 no to sie zaczyna... pozniej beda demosntarcje pedofilow atakujace koscioly i zoofile mordujacy dyrektorow zoo... moze sie ta Europa zastanowi wreszcie dokad zmierza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronda Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.altec.pl 05.06.05, 22:41 Zwróć uwagę na obwinianie Kościoła za epidemię AIDS; ja głupia zawsze myślałam ze epidemia AIDS dotkneła w pierwszej kolejności narokomanów i pedziów, którzy co tydzień byli penetrowani przez innego partnera. A tu sie okazuje, że to wina tego iż Kościół zabronił prezerwatywy w relacjach damsko - męskich (innych nie uznaje). Pewnie gdyby nie Papież to "amatorzy męskich odbytów" używali by tych prezerwatyw regularnie ale jak wiadomo 95% z nich to gorliwi katolicy i nie mogli by zlekceważyć słów papieża. Uważam, że wobec powyższego pedały powinny domagać się od Kościoła 100 000 000 000 $ odszkodowania w imię "tolerancji i równości" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikamalpa Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:17 bedzie kontrmanifestacja w warszawie... bedzie wyrownanie rachunkow za przemoc jaka stosuja pedaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:31 Osobiście jestem zdania, że Kościół słusznie obwinia się o postawę wobec AIDS. Nie dlatego, bym wierzyła, że kościelny zakaz używania prezerwatyw jest nie do przekroczenia dla ludzi, którzy inne kościelne zalecenia/zakazy przekraczają. Wina Kościoła - bo ja traktuję to w kategoriach winy - polega na torpedowaniu programów zmierzających do (lub zawierających elementy) popularyzacji prezerwatyw. Tak dzieje się również w Afryce. W efekcie - naciągając zaledwie leciutko - Kościół Katolicki jest współwinny temu, że np. tanzański muzułmanin zakaził HIVem animistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikamalpa Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:38 bzdura... najwiecej o kwestii prezerwatyw mowia ludzie, ktorzy i tak nie sluchaja w tej sprawie nauk kosciola... prezerwatywa nie jest 100% zabezpieczeniem przed choraoba...kosciol prowadzi w Afryce wiele akcji uswiadamiajacych...glowna przyczyna rozwiazlosc, niedochowywanie wiernosci w zwiazku... AIDS rozniesli pedaly rznac sie z kim popadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Mutantom poprzewracało się w głowach dokumentnie IP: *.acn.waw.pl 05.06.05, 22:47 To wynik propedalskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: start-line Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 05.06.05, 22:48 W pewnej polskiej firmie szef zebrał pracowników i mówi: Mam złą wiadomość. Ze względów oszczędnościowych musze zwolnić jedną osobę. Jestem mniejszością i jeśli mnie zwolnisz oskarżę cię o rasizm powiedział arab. Jestem kobietą, oskarżę cię o seksistowskie traktowanie zagroziła sekretarka. Jak mnie zwolnisz, oskarżę cię o dyskryminacje ze względu na wiek oznajmił 70 letni szef jednego z działów. Wszyscy posiedzieli chwile w milczeniu po czym spojrzeli na ostatniego uczestnika zebrania młodego, zdrowego i białego mężczyznę. Ten przerażony zastanowił się chwile po czym zwierzył się: Wiecie co, wydaje mi się, ze jestem gejem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikamalpa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Awanturnicy - pretekst do wzmożonej dyskryminacji IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.06.05, 23:28 przecież wiadomo, że debile i awanturnicy są również w środowisku gejowskim. Nie pomyślą jednak, że takie ekscesy tylko podsycają nienawiść opinii publicznej, co m.in. widać na tym forum w tym wątku. Ludzie! Miejcie zdrowy rozsądek! Po obu stronach barykady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikamalpa barbazyncy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:27 gdzie sa pedaly co na tym forum okreslaly mianem barbazyncow tych, ktorzy nazywali rzeczy po imieniu... pokazuja czym dla nich jest tolerancja i rownosc... totalnie zdemoralizowany margines spoleczny ktory trzeba zamykac w obozach pracy... mam nadzieje ze znajda sie ludzie wladzy w Polsce, ktorzy w koncu doprowadza to tego ze homoseksualizm bedzie karalny, szczegolnie wszelkie jego przejawy w zyciu publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Donald Precz z PEDALSKIM TERROREM!!! Nie łudzcie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.06.05, 23:37 się, że na fizycznym atakowaniu księży i profanowaniu miejsc świętych się skończy. Jak się pedały rozochocą to zaczną na ulicy atakować tych normalnych, bo przecież samo ich istnienie jest dyskryminacją biednych pedziów i lesb. Dobrze, że jet odważny prezydent Kaczyński, który nie pozwolił tym pedziom na organizowanie ich obscenicznych, gorszących wszystkich normalnych ludzi, parad. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Nie przesadzaj... 06.06.05, 08:10 Nie przesadzaj... W każdej społeczności znajdują sie debile i szubrawcy. Widzę, że nazbyt uogólniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
faraon1981 Osądzić niezależnie od orientacji 05.06.05, 23:51 Jak ktoś profanuje świątynię, to zasługuje na miano swołoczy. Mam nadzieję, że tym panom się nieźle dostanie. A co to ma wspólnego z Paradą? Ano nic, ale nacjonalkatolom na tym Forum nie potrzeba argumentów. "W Ameryce Żyd pobił Polaka, więc wypędźmy Żydów z Polski" - argumentacja oparta na tym samym schemacie. Swoją drogą, ile razy to jacyś geje bywali bici? I jakoś nikt się nie wzruszył ich losem. Najbardziej wzruszające są losy mężów bitych przez żony, bo to zdarza się raz na rok i trafia do gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
enfer Księża na księżyc! Informacja 05.06.05, 23:55 Atak kościelnych służb porządkowych na manifestantów Act Up i turystów pod katedrą Notre Dame w Paryżu. Kilka osób poturbowanych. Oskarżenia rektora katedry ks. Patricka Jacquin. Według Jerome’a Martina, przewodniczącego paryskiego Act Up, do incydentu doszło po manifestacji, przed katedrą, kiedy służby rektora zachowywały się wyjątkowo agresywnie: „To była prowokacja.”. Na miejscu był też rzecznik Zielonych Sergio Coronado: ”Około dziesięciu osób ze służby porządkowej katedry rzuciło się nagle na manifestantów, ich transparent i turystów, żeby nie fotografowali ani nie filmowali zajścia. Według Coronado i innych „p. Jacquin przewrócił się choć nikogo wokół niego nie było, zaczął krzyczeć „biją mnie, biją mnie!”. Jak dotąd ani rektor Notre Dame, ani Act Up nie złożyli skargi. Wcześniej manifestanci Act Up protestowali w katedrze przeciwko papieżowi Benedyktowi XVI, „homofobowi i wspólnikowi AIDS”. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Re: Księża na księżyc! Informacja 06.06.05, 00:01 > Na miejscu był też rzecznik Zielonych Sergio Coronado: ?Około dziesięciu > osób ze służby porządkowej katedry rzuciło się nagle na manifestantów, ich tra > nsparent i turystów, żeby nie fotografowali ani nie filmowali zajścia. Według C > oronado i innych ?p. Jacquin przewrócił się choć nikogo wokół niego nie b > yło, zaczął krzyczeć ?biją mnie, biją mnie!?. Obecny na miejscu rzecznik Gejowskiej Koalicji Antyklerykalnej Pierre d'Holoney zauważył, że p. Jacquin rzucił się na pokojowo manifestujących gejów i ciosami karate oraz kung-fu powalił bezbronnych manifestantów, łamiąc im kości i żebra. Po czym przewrócił się i zaczął okładać się kijem bejsbolowym krzycząc "biją mnie, biją mnie!". Co za przewrotność! Ks. Popiełuszko też sam związał się, obciążył kamieniami i utopił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: Księża na księżyc! Informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:24 > Według Jerome?a Martina, przewodniczącego paryskiego Act Up, do incydentu > doszło po manifestacji, przed katedrą, kiedy służby rektora zachowywały się > wyjątkowo agresywnie: ?To była prowokacja.? Hm, a czym według Ciebie, jak nie prowokacją jest wchodzenie do kościoła, odgrywanie tam happeningu, zapewnie nieuzgodnionego z gospodarzami, i nazywanie zwierzchnika tego kościoła wspólnikiem AIDS? Ciekawym bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leXXX [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Parodia , znaczy parada rownosci... IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.06.05, 00:15 Czy ktos sie jeszcze dziwi Kaczorowi , ze nie chce u nas w Polsce widziec tej parodii , przepraszam, parady rownosci? Jezeli homoseksualisci chca byc szanowani musza zaczac od szanowania wiary wiekszosci i innych mniejszsci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Parodia , znaczy parada rownosci... IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.06.05, 00:29 Jasne, bo nie szanują, zwłaszcza u nas w kraju :D:D:D, wkraczają do kościołó z żądaniem natychmiastowego udzielenia ślubu, itp. Człowieku, o co ci chodzi? Artykuł o grupie debili odsłonił wreszcie prawdziwe odczucia niektórych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Re: Parodia , znaczy parada rownosci... 06.06.05, 00:32 > Artykuł o grupie debili odsłonił wreszcie prawdziwe odczucia niektórych osób. O przepraszam, nie debili, tylko sztandarowych gejowskich aktywistów. Act-up słynie z tego rodzaju postaw, więc ich wczorajsze zachowanie w najmniejszym stopniu mnie nie zdziwiło. Prawda jest taka, że gejostwo zachęcone przez przyzwolenie liberalnych mediów, wreszcie odsłania przyłbicę, pokazując prawdziwe oblicze. Agresja, nienawiść do tradycyjnych wartości, nietolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan.sharanski Zresztą wystarczy poczytać głosy gejów w tej... 06.06.05, 00:35 ... dyskusji: Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: Zresztą wystarczy poczytać głosy gejów w tej. 06.06.05, 00:42 Fanatyzm i głupota widać obecne są z obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś