Dodaj do ulubionych

Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-Dame

05.06.05, 21:25
To jest wlasnie demokracja homoseksualistow !
Sami zadaja poszanowania a tego poszanowania dla innych
nie maja !
Jasny dowod !
Nie wierz nigdy homoseksualiscie !
On chce tylko rownosci !
Potem cie zniszczy !
Obserwuj wątek
    • rob11111 Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-Dame 05.06.05, 21:31
      Takie działania nazywamy wzywaniem do tolerancji dla "kochających inaczej"
      przez "kochających inaczej".
      • Gość: tutu Tępić lewactwo! Będziemy mieli to samo u nas! IP: *.crowley.pl 05.06.05, 22:35
        Lewactwo trzeba tępić bez względu na jego "orientację". Komuch pedał czy hetero
        zasługuje na potraktowanie napalmem w takim samym stopniu!
        Dość segregacji seksualnej! Należy rżnąć równo bolszewicką swołocz. Biedroń czy
        Szyszkowska, Miller czy Celiński - jeden pies.
        • Gość: chinczak Nawet tu GW lansuje "polityczke" pro homo IP: 218.14.72.* 06.06.05, 04:05
          to zwykle bandyctwo i chamskie obrazanie religii ale na koncu bronione bo ktos
          chcial wyrwac transparent! Tak sie tworzy propagande pro, klasyka.
          • slon2002 zboczeńcy atakują coraz bardziej agresywnie 06.06.05, 10:13
    • Gość: Artur TAK dla praw gejów! Nie dla bandytów! IP: *.chello.pl 05.06.05, 21:34
      To byli bandyci, którzy przez przypadek byli homoseksualistami!
      • Gość: maxx jakie prawa dla gejow ? IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.05, 21:47
        dlaczego mamy miec specjalne prawa dla gejow ? moze jeszcze punkty za
        pochodzenie na studia ?
        • pe1 Re: jakie prawa dla gejow ? 05.06.05, 22:22
          wciąż do was nie dociera, że nie chodzi o żadne SPECJALNE prawa, tylko o likwidację dyskryminacji.

Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mojej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia mojego testamentu i nic na to nie mogę poradzić.

Skoro ksiądz oberwał, to znaczy, że się wplątał w szarpaninę. Sam sobie winien, że był agresywny, a podobno księża nie powinni, jak widać zacietrzewienie kościoła łamie nawet ich wewnętrzne zasady
          • Gość: R [...] IP: *.altec.pl 05.06.05, 22:32
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Ronda Dlaczego wycięto mój post ? IP: *.altec.pl 05.06.05, 23:14
              Byłam wpisana jako "R". Czy za to, że napisałem o gejach "penetratorzy męskich
              odbytów" ??

Co takiego jest w tym określeniu? Jest "niesmaczne" ? Być może, ale jest też
              prawdziwe!

Czy moderatorowi wszystko się już pomieszało, a może moderatorzy GW stworzą
              specjalny słownik+netykieta jak się wpisywać w tematach z pedałami...ups
              przepraszam gejami w roli głównej !!
              • shygay Re: Dlaczego wycięto mój post ? 06.06.05, 08:12
                Mogę Cię zapewnić, że można być gejem nie będąc jednocześnie "penetratorem
                męskich odbytów".
                Skoro już o tym..., wielu heteroseksualnych mężczyzn to "penetratorzy żeńskich
                odbytów".
          • nathan.sharanski Re: jakie prawa dla gejow ? 05.06.05, 23:06
            > Skoro ksiądz oberwał, to znaczy, że się wplątał w szarpaninę. Sam sobie winien,
            > że był agresywny, a podobno księża nie powinni, jak widać zacietrzewienie kośc
            > ioła łamie nawet ich wewnętrzne zasady

Żydzi też sami sobie byli winni że szli do gazu, widocznie na to zasłużyli. Ot, lewacko-gejowskie
            "rozumowanie".
          • Gość: Ronda gejowska wersja zdarzeń IP: *.altec.pl 05.06.05, 23:20
            "Skoro ksiądz oberwał, to znaczy, że się wplątał w szarpaninę. Sam sobie winien,
            że był agresywny..."

Proszę bardzo jak Pan Gej sobie ładnie wszystko wymyślił: szalony ksiądz rzucił
            sie w dzikim amoku na spokojnych homoseksualistów.Potykając sie o własne nogi
            upadł i sam sie poturbował. Wstrząśnięci tym wydarzeniem homoseksualiści udzieli
            mu pierwszej pomocy i rozeszli się do domów.

Tak powinna brzmieć ta informacja zgodnie z lansowaną ostatnio modą na równość,
            wolność i homoseksualizm.

P.S. Mam nadzieje, że tym razem moderator nie zablokuje tego postu...
          • Gość: maxx gejowskie klamstwa IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.05, 23:25
            przyklady jakie podales sa wyssane z palca. poczytaj prase, bylo ostatnio kilka
            artykulow na ten temat - obecnie obowiazujace prawo w zaden sposob NIE
            DYSKRYMINUJE gejow. Macie takie same prawa jak wszyscy inni i tyle, i to wam
            musi wstarczyc.
            Co do zakonczenia twojego postu, zenada - zwykle pedalskie chamstwo. Co twoi
            koledzy robili w kosciele, pokojowa manifestacje ? Skoro tak to widzisz jak
            napisales to nie miej pretensji jak na najblizszej paradzie ktos podbije ci oko
            albo rzuci w ciebie kamieniem - mozna to bedzie wytlumaczyc w podobny sposob
            jak zrobiles to w swojej pozalowania godnej wypowiedzi....
          • Gość: S. Flores pe1 - odpowiedz mi proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:36
            > Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w
            > szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mo
            > jej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja
            > rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia
            > mojego testamentu i nic na to nie mogę poradzić.

To są argumenty, które jak najbardziej do mnie docierają. Problem w tym, że we Francji
            związki partnerskie już funkcjonują. Czemu więc miało służyć odgrywanie homoseksualnego
            w Notre-Dame?
            • Gość: S. Flores Re: pe1 - odpowiedz mi proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:41
              W poprzednim poście napisałem m.in.:
              > ...związki partnerskie już funkcjonują. Czemu więc miało służyć odgrywanie
              > homoseksualnego w Notre-Dame?

Homoseksualnego ŚLUBU chciałem napisać,
              przepraszam.
            • Gość: ANTEK Re: pe1 - odpowiedz mi proszę IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.06.05, 00:48
              1.DLACZEGO NIE MOZESZ ODWIEDZIC CHOREGO PARTNERE W SZPITALU, JAKIE PRAWO MOZE
              ZAKAZYWAC ODWIEDZANIE CHOREGO?
              2.JEZELI BEDZIESZ MIAL UPOWAZNIENIE MOZESZ ODEBRAC PRZESYLKE NA POCZCIE.
              3.MOZESZ ZAPISAC MAJATEK KOMU/CZEMU CHCESZ.JEZELI ZAPIS JEST DOBRZE SPORZADZONY
              TO TWOJ PARTNER CZY JAKAS INSTYTUCJA KTOREJ ZAPISUJESZ PIENIADZE DOSTANIE.A
              KREWNI ZAWSZE WALCZA O SPADEK, TYM ZACIEKLEJ IM WIEKSZA JEST WARTOSC MAJATKU.
              ORIENTACJA SEKSUALNO ZMARLEGO NIE MA TUTAJ ZADNEGO ZNACZENAI.
              4.Czemu więc miało służyć odgrywanie homosek sualnego> w Notre-Dame? NO
              WLASNIE, NA PEWNO NIE TOBIE TO SLUZYLO.ALE TACY JAK TY POWINNI POZBYC SIE TYCH
              PRZEBIERANCOW.TO ONI WAS DYSKRYMINUJA!
          • porannakawa Re: jakie prawa dla gejow ? 07.06.05, 02:46
            pe1 napisał:

> wciąż do was nie dociera, że nie chodzi o żadne SPECJALNE prawa, tylko o
            likwidację dyskryminacji.>
            > Dyskryminacji, która objawia się tym, że nie mogę odwiedzić chorego partnera w
            > szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po
            mojej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja
            > rodzina wszystko rozgrabi - niestety obecne prawo daje jej możliwość uchylenia

Kłamiesz myśląc, że nie wiemy o tym, że do łóżka chorego w szpitalu każdy ma
            dostęp - z tych, którzy to załatwią w sposób formalny.
            Nawet kuzynka! nawet szwagier!
            List polecony może odebrać każda osoba na którą na poczcie zostało złożone
            pełnomocnictwo,
            nie odziedziczy - każdy może testamentem przekazać swój majątek każdemu - nawet
            służącej! Wystarczy go odpowiednio sformułować. Oczywiście, że rodzina będzie
            miała przeciw - gdy majątek zostanie przekazany kotu. Ale to nie znaczy, że
            tylko geje mają z rodzinami i spadkami kłopoty - wystarczy dobry adwokat i
            dobrze sformułowany testament!
            Skoro ksiądz oberwał - oczywiście, że nie powinien siebie bronić i bronić sobie
            powierzonego majątku?
            Nie zastrzelono agresora tylko postrzelono i agresor się skarży?
            Te głupie płacze na temat odwiedzin szpitalnych, na temat spadkobrania od
            jakiegoś czasu geje rozprzestrzeniają na necie. Liczycie na współczucie?
            Staracie się wejść do grupy ludzi krzywdzonych?
            Tabliczki z tęczą na stacjach benzynowych? Gejów obsłużyć jakoś inaczej?
            Wlew benzyny od tyłu?
            >
            • abmiros Karta Praw Matki i Dziecka. 28.07.05, 13:21
              Szukajac rozwiazan naszych problemow spolecznych poddaje pod dyskusje Karte
              Praw Matki i Dziecka. Po przedyskutowaniu jej tresci glosowalibysmy tylko na
              tych poslow i senatorow ktorzy zadeklarowaliby jej pelne poparcie.

Karta Praw Matki i Dziecka.

1. Kobieta otrzymuje opieke lekarska od zajscia w ciaze do pelnoletnosci
              dziecka.
              2. Kobieta otrzymuje wyzywienie od zajscia w ciaze do pelnoletnosci
              dziecka.
              3. Kobieta otrzymuje mieszkanie od zajscia w ciaze do pelnoletnosci
              dziecka.
              4. Dziecko otrzymuje opieke lekarska od urodzenia do pelnoletnosci.
              5. Dziecko otrzymuje zlobek, przedszkole i szkole od urodzenia do
              pelnoletnosci.
              6. Dziecko otrzymuje wyzywienie i ubranie od urodzenia do pelnoletnosci.
              7. Dziecko otrzymuje mieszkanie od urodzenia do pelnoletnosci.
              8. Opieke nad dziecmi do siodmego roku zycia sprawuja tylko kobiety.
              9. Od siodmego roku zycia do pelnoletnosci opieke nad chlopcami przejmuja
              mezczyzni i ucza ich obok innych rzeczy potrzebnych do wydania potomstwa i
              zapewnienia mu bytu, rowniez sztuk walki i obrony.
              10. Dziewczynki chetne do nauk przeznaczonych dla chlopcow rowniez moga
              brac w udzial w tych naukach od swojego siodmego roku zycia, pozostajac jednak
              nadal, do pelnoletnosci, pod opieka kobiet.
              11. Kobiety ktore doprowadzily swoje dzieci do pelnoletnosci korzystaja z
              opieki i przywilejow przyslugujacych kazdemu obywatelowi ktory na nie zasluzyl
              zgodnie z Karta Praw Obywatela.
              12. Srodki na realizacje niniejszej Karty Praw Matki i Dziecka pochodza z
              podatkow nakladanych na pelnoletnich obywateli. Podatki te stanowia oddzielna
              pule dochodow skarbowych i nie moga byc wydawane na zadne inne cele jak tylko
              zgodnie z powyzsza Karta Praw Matki i Dziecka.
          • tomcat21 Re: jakie prawa dla gejow ? 29.06.05, 16:06
            > wciąż do was nie dociera, że nie chodzi o żadne SPECJALNE prawa, tylko o likwid
            > ację dyskryminacji.

A czym się ta dyskryminacja przejawia? Są segregowani w szpitalach, w środkach
            komunikacji masowej? prawo nie pozwala ich zatrudniać?
            Czy może dyskryminacja polega na tym, że nie wolno im bezkarnie bić
            przeciwników lub "nawracać" innych na homoseksualizm?

> szpitalu, że nie mogę odebrać za niego poleconego na poczcie, że wreszcie po mo
            > jej śmierci on nie odziedziczy naszego wspólnie wypracowanego majątku, bo moja

Moja siostra tez nie może odebrać za mnie listu poleconego - jest mężatką, nosi
            inne nazwisko. To też jest dyskryminacja?
            Moja żona nie może zmienić abonamentu telefonicznego u naszego operatora, bo
            telefon jest na moje nazwisko. To też jest dyskryminacja?
            Do szpitala każdy wchodzi kiedy chce. Od dawna.
            Obalenie testamentu? bzdura! Trzeba dotrzymać procedur.

W obecnym stanie prawnym nie ma żadnej dyskryminacji. Dyskryminacja homosiów to
            wymysł mający usprawiedliwić nadanie im specjalnych praw, przede wszystkim
            nietykalności:

kasss.com.fc.pl/viewtopic_newsy.php?t=1256
        • abaddon_696 Re: jakie prawa dla gejow ? 05.06.05, 23:25
          > dlaczego mamy miec specjalne prawa dla gejow ?

Nie specjalne, a równe.
          • Gość: biolożka Re: jakie prawa dla gejow ? IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 23:55
            Są równe - jak dla każdego faceta. Kogo obchodzi, z kim sypiasz? Nikt ci tego
            nie zakazuje. A ślub to jest sakrament. Jeśli geje zorganizowali taką
            manifestację w kościele, to chyba nie są katolikami i nie zależy im chyba na
            życiu w zalegalizowanym prez Kościół związku???? Przecież i tak maja to... w dupie.
      • Gość: ANTEK Re: TAK dla praw gejów! Nie dla bandytów! IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.06.05, 00:27
        Artur napisał(a):

> To byli bandyci, którzy przez przypadek byli homoseksualistami!
        ---------
        NIE, PRAWDZIWI HOMOSEKSUALISCI ZYJA POSROD NAS. NIE ROZNIA SIE NICZYM OD
        HETEROSEKSUALNYCH.SWOJE PRYWATNE ZYCIE TOCZA W ZACISZU SWOICH MIESZKAN.NA
        ULICE, NA "PARADY' WYCHODZA ZBOCZENCY, KTORYM NIE O ROWNOSC CHODZI ALE O
        ZADYME.NIESTETY, HOMOSEKSUALISM OSTATNIO KOJARZY SIE Z PRZEBIERANCAMI NA ULICY
        I ONI SA NAJWIEKSZYM WROGIEM TYCH SPOKOJNYCH, INACZEJ SEKSUALNIE
        ZAINTERESOWANYCH. CZY ZWYKLEGO CZLOWEIKA INTERESUJE CZY JEGO SASIAD LUBI
        BLONDYNKI, BRUNETKI, WYSOKIE, GRUBE, CZY TEZ WOLI MEZCZYZN? NIE! PROBLEM
        POWSTAJE JEZELI SASIAD ZACZYNA CHODZIC PUBLICZNIE W DAMSKICH MAJTKACH TRZYMAJAC
        ZA REKE ALBO... JAKIEGOS NASZPRYCOWANEGO MESKIEGO ANIOLKA.PROBLEM POWSTAJE
        WTEDY JEZELI PRZEBIERANCY WCHODZA DO MOJEGO KOSCIOLA I ZADAJA ZMIANY
        RELIGII.DLACZEGO JA MAM SIE DOSTOSOWAC DO MNIEJSZOSCI?
        • Gość: majster I to jest gwóźdź programu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:16
          Kiedyś pracowałem w takiej ekipie, w której znalazł się koleś nie ukrywający
          nawet zbytnio swojej słabości do mężczyzn. Pracowali tam sami faceci i jakoś
          nikt go nie zlinczował. Jasne, były zbereźne żarty i to dość mocne ale
          generalnie to było dla wszystkich jakieś naturalne. Tzn. tak naprawdę to nikogo
          specjalnie nie obchodziło. Gość po prostu nie cudował i nie wymyślał jakiejś
          pieprzonej filozofii tam gdzie nie jest to potrzebne.
      • Gość: Antypederasta Re: TAK dla praw gejów! Nie dla bandytów! IP: 195.150.233.* 06.06.05, 14:22
        To prawdziwa twarz homoseksualizmu, agresja i promiskuityzm pod przykrywką
        nawoływania do tolerancji, legalizacji homoseksualnych małżeństw i adopcji
        dzieci. Z pederastami nie należy dyskutować...ich trzeba utylizować!
    • enfer Klecha poturbowany 05.06.05, 21:39
      kiedy lud w polsce pokaże klechom gdzie ich miejsce? zatrzymać pedofilię księży!
      • Gość: canx ale brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:42
        ale oni pieprza.... jak nie chca to naprawde nikt ich nie zmusza do bycia
        katolikiem, moga se wyznawac co maja ochote, jak kazdy wszedzie w kazdym
        miejscu. taki wlasnie brak argumentow i slodkie pierdzenie na temat roli
        kosciola w zwalczaniu aids...

ktos kogos zmusza do wyznawania wiary??? LOL, ubolewam w takim razie...
    • katolik_polski1 ARGUMENT NA RZECZ SILOWEGO ROZWIAZANIA PARADY 05.06.05, 21:44
      Te osobniki juz nawet przed kosciolem respektu
      nie maja ! Wmawiaja nam jakies idiotyzmy o postepie,
      nowoczesnosci,tolerancji a sami zachowuja sie jak ostatnie dzikusy
      z dzungli afrykanskiej !
      Pan Kaczynski napewno to sobie zapamieta !
      Chlopaki z policji pewnie ciesza sie juz na 11.06 .
      • shygay Re: ARGUMENT NA RZECZ SILOWEGO ROZWIAZANIA PARADY 06.06.05, 08:19
        Uogólniasz.
        Nie musimy mieć respektu dla Kościoła, wystarczy szacunek do odmienności (w tym
        przypadku religijnej).
        Szkoda tylko, że wielu katolików niem potrafi szanować odmienności..., nie tylko
        seksualnej.

Niech sobie atakuje,
        Mam nadzieję, że Parlament Europejski się tym zajmie (w przypadku ataku) i
        przyjmie odpowiednią rezolucję.
    • Gość: Obcy44 [...] IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.06.05, 21:44
      • nathan.sharanski Postępowy cenzor już w akcji! 05.06.05, 21:56
        Ciekawe czy bicie księży też łamie jakieś prawo albo regulamin...
        • Gość: Ronda Aż za bardzo postępowy IP: *.altec.pl 05.06.05, 23:15
          Kasuje wszystko jak leci.
    • Gość: charlie Tolerancja wg gejow- nic dodac nic ujac IP: *.carolina.res.rr.com 05.06.05, 21:49
      Tylko czekac az bedzie sie to przytrafialo czesciej jak sie to talatajstwo
      rozochoci dzieki bezczynnosci normalnych ludzi.
    • Gość: S. Flores Organizacje homoseksualistów mają teraz okazję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:53
      Organizacje homoseksualistów mają teraz okazję, żeby odbrać argumenty swoim przeciwnikom.
      Warunkiem jest stanowcze i głośne potępienie tego incydentu. Jeśli się na to nie zdobędą, niech się nie
      dziwią zakazom parad.
    • nathan.sharanski Niemożliwe. Przecież geje są TOLERANCYJNI! 05.06.05, 21:55
      To musieli być pewnie kaczyści przebrani za gejów.
    • nathan.sharanski Zaraz zaraz... 05.06.05, 21:58
      Tytuł artykułu:
      "Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-Dame"

Zaraz zaraz, to byli "homoseksualiści", a nie "geje" ???
      • Gość: politpoprawnie! "Pobito Romów" ale "skazano za kradzież Cygana" IP: *.jjs.pl 05.06.05, 22:16
        to jest wyborcze rozróżnienie.

Jeszcze argument o AIDS - jaki głupi!!! Przecież to jest skutek niewierności,
        skoro ktoś tym zakazem kościoła się nie przejmuje, dlaczego miałby zawracać
        sobie głowę prezerwatywami?
    • Gość: herod Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:08
      Przykład toleracji wedle pederastów...
      Pewnie to byli agresywni pederaści-faszyści z Młodzieży Wszechpolskiej...
      I wszysto jasne.....
    • Gość: start-line [...] IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 05.06.05, 22:09
    • oxeven Szcęście źe Kaczyński zabronił w Warszawie 05.06.05, 22:15
      Nie wiedzieć czemu, to zwykle homoseksualiści czy proaborcjoniści urządzają
      głośne manifestacje z różnymi nieprzyjemnymi ekscesami. Czy ktoś słyszał, żeby
      katolicy (nie politycy katoliccy - to zupełnie co innego) pobili kogoś, albo
      zelżyli od najgorszych matkę opuszczającą klinikę po aborcji? Być może
      homoseksualiści i podobni cierpią na głębsze kompleksy i muszą skandalizować,
      aby pojawić się w telewizji i być zauważonym. Jakiś związek tu chyba istnieje.
      • Gość: Ronda Przewrotność gejów IP: *.altec.pl 05.06.05, 22:25
        To swoity paradoks geje (choć ja lubie nasze swojskie nazewnictwo - pedały)
        walczą o traktowanie ioch jako normalnych, zwykłych członków społeczeństwa
        jednocześnie robiąc wszystkich aby się wyróżnić: hałaśliwe parady, oznaczanie
        knajp, "gay friendly", obsceniczne odnoszenie się do katolicyzmu itp...
    • mbarszcz Zakazac Schwulenparade !!! 05.06.05, 22:25
    • Gość: faakju [...] IP: *.bctel.ca 05.06.05, 22:26
    • Gość: joannes climacus Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.futuro.com.pl 05.06.05, 22:35
      no to sie zaczyna... pozniej beda demosntarcje pedofilow atakujace koscioly i
      zoofile mordujacy dyrektorow zoo... moze sie ta Europa zastanowi wreszcie dokad
      zmierza...
      • Gość: Ronda Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.altec.pl 05.06.05, 22:41
        Zwróć uwagę na obwinianie Kościoła za epidemię AIDS; ja głupia zawsze myślałam
        ze epidemia AIDS dotkneła w pierwszej kolejności narokomanów i pedziów, którzy
        co tydzień byli penetrowani przez innego partnera. A tu sie okazuje, że to wina
        tego iż Kościół zabronił prezerwatywy w relacjach damsko - męskich (innych nie
        uznaje).

Pewnie gdyby nie Papież to "amatorzy męskich odbytów" używali by tych
        prezerwatyw regularnie ale jak wiadomo 95% z nich to gorliwi katolicy i nie
        mogli by zlekceważyć słów papieża.

Uważam, że wobec powyższego pedały powinny domagać się od Kościoła
        100 000 000 000 $ odszkodowania w imię "tolerancji i równości" oczywiście.
        • Gość: dzikamalpa Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:17
          bedzie kontrmanifestacja w warszawie... bedzie wyrownanie rachunkow za przemoc
          jaka stosuja pedaly
        • Gość: Pik Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:31
          Osobiście jestem zdania, że Kościół słusznie obwinia się o postawę wobec AIDS.
          Nie dlatego, bym wierzyła, że kościelny zakaz używania prezerwatyw jest nie do
          przekroczenia dla ludzi, którzy inne kościelne zalecenia/zakazy przekraczają.
          Wina Kościoła - bo ja traktuję to w kategoriach winy - polega na torpedowaniu
          programów zmierzających do (lub zawierających elementy) popularyzacji
          prezerwatyw. Tak dzieje się również w Afryce. W efekcie - naciągając zaledwie
          leciutko - Kościół Katolicki jest współwinny temu, że np. tanzański muzułmanin
          zakaził HIVem animistkę.
          • Gość: dzikamalpa Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:38
            bzdura... najwiecej o kwestii prezerwatyw mowia ludzie, ktorzy i tak nie
            sluchaja w tej sprawie nauk kosciola... prezerwatywa nie jest 100%
            zabezpieczeniem przed choraoba...kosciol prowadzi w Afryce wiele akcji
            uswiadamiajacych...glowna przyczyna rozwiazlosc, niedochowywanie wiernosci w
            zwiazku... AIDS rozniesli pedaly rznac sie z kim popadlo...
    • Gość: x Mutantom poprzewracało się w głowach dokumentnie IP: *.acn.waw.pl 05.06.05, 22:47
      To wynik propedalskiej propagandy.
    • Gość: start-line Re: Paryż: homoseksualiści pobili rektora Notre-D IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 05.06.05, 22:48
      W pewnej polskiej firmie szef zebrał pracowników i mówi:
      Mam złą wiadomość.
      Ze względów oszczędnościowych musze zwolnić jedną osobę.
      Jestem mniejszością i jeśli mnie zwolnisz
      oskarżę cię o rasizm powiedział arab.
      Jestem kobietą, oskarżę cię
      o seksistowskie traktowanie zagroziła sekretarka.
      Jak mnie zwolnisz, oskarżę cię o dyskryminacje ze względu na wiek
      oznajmił 70 letni szef jednego z działów.
      Wszyscy posiedzieli chwile w milczeniu po czym spojrzeli
      na ostatniego uczestnika zebrania młodego,
      zdrowego i białego mężczyznę.
      Ten przerażony zastanowił się chwile po czym zwierzył się:
      Wiecie co, wydaje mi się, ze jestem gejem...
    • Gość: dzikamalpa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:08
      • Gość: jaija Awanturnicy - pretekst do wzmożonej dyskryminacji IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.06.05, 23:28
        przecież wiadomo, że debile i awanturnicy są również w środowisku gejowskim.
        Nie pomyślą jednak, że takie ekscesy tylko podsycają nienawiść opinii
        publicznej, co m.in. widać na tym forum w tym wątku. Ludzie! Miejcie zdrowy
        rozsądek! Po obu stronach barykady.
    • Gość: dzikamalpa barbazyncy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:27
      gdzie sa pedaly co na tym forum okreslaly mianem barbazyncow tych, ktorzy
      nazywali rzeczy po imieniu... pokazuja czym dla nich jest tolerancja i
      rownosc... totalnie zdemoralizowany margines spoleczny ktory trzeba zamykac w
      obozach pracy... mam nadzieje ze znajda sie ludzie wladzy w Polsce, ktorzy w
      koncu doprowadza to tego ze homoseksualizm bedzie karalny, szczegolnie wszelkie
      jego przejawy w zyciu publicznym
    • Gość: kaczor Donald Precz z PEDALSKIM TERROREM!!! Nie łudzcie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.06.05, 23:37
      się, że na fizycznym atakowaniu księży i profanowaniu miejsc świętych się
      skończy. Jak się pedały rozochocą to zaczną na ulicy atakować tych normalnych,
      bo przecież samo ich istnienie jest dyskryminacją biednych pedziów i lesb.
      Dobrze, że jet odważny prezydent Kaczyński, który nie pozwolił tym pedziom na
      organizowanie ich obscenicznych, gorszących wszystkich normalnych ludzi, parad.
      • shygay Nie przesadzaj... 06.06.05, 08:10
        Nie przesadzaj...
        W każdej społeczności znajdują sie debile i szubrawcy.
        Widzę, że nazbyt uogólniasz.
    • faraon1981 Osądzić niezależnie od orientacji 05.06.05, 23:51
      Jak ktoś profanuje świątynię, to zasługuje na miano swołoczy. Mam nadzieję, że
      tym panom się nieźle dostanie.

A co to ma wspólnego z Paradą? Ano nic, ale nacjonalkatolom na tym Forum nie
      potrzeba argumentów. "W Ameryce Żyd pobił Polaka, więc wypędźmy Żydów z
      Polski" - argumentacja oparta na tym samym schemacie.

Swoją drogą, ile razy to jacyś geje bywali bici? I jakoś nikt się nie wzruszył
      ich losem. Najbardziej wzruszające są losy mężów bitych przez żony, bo to
      zdarza się raz na rok i trafia do gazety.
    • enfer Księża na księżyc! Informacja 05.06.05, 23:55
      Atak kościelnych służb porządkowych na manifestantów Act Up i turystów pod katedrą Notre Dame w Paryżu. Kilka osób poturbowanych. Oskarżenia rektora katedry ks. Patricka Jacquin.

Według Jerome’a Martina, przewodniczącego paryskiego Act Up, do incydentu doszło po manifestacji, przed katedrą, kiedy służby rektora zachowywały się wyjątkowo agresywnie: „To była prowokacja.”.

Na miejscu był też rzecznik Zielonych Sergio Coronado: ”Około dziesięciu osób ze służby porządkowej katedry rzuciło się nagle na manifestantów, ich transparent i turystów, żeby nie fotografowali ani nie filmowali zajścia. Według Coronado i innych „p. Jacquin przewrócił się choć nikogo wokół niego nie było, zaczął krzyczeć „biją mnie, biją mnie!”.

Jak dotąd ani rektor Notre Dame, ani Act Up nie złożyli skargi. Wcześniej manifestanci Act Up protestowali w katedrze przeciwko papieżowi Benedyktowi XVI, „homofobowi i wspólnikowi AIDS”.
      • nathan.sharanski Re: Księża na księżyc! Informacja 06.06.05, 00:01
        > Na miejscu był też rzecznik Zielonych Sergio Coronado: ?Około dziesięciu
        > osób ze służby porządkowej katedry rzuciło się nagle na manifestantów, ich tra
        > nsparent i turystów, żeby nie fotografowali ani nie filmowali zajścia. Według C
        > oronado i innych ?p. Jacquin przewrócił się choć nikogo wokół niego nie b
        > yło, zaczął krzyczeć ?biją mnie, biją mnie!?.

Obecny na miejscu rzecznik Gejowskiej Koalicji Antyklerykalnej Pierre d'Holoney zauważył, że p.
        Jacquin rzucił się na pokojowo manifestujących gejów i ciosami karate oraz kung-fu powalił
        bezbronnych manifestantów, łamiąc im kości i żebra. Po czym przewrócił się i zaczął okładać się kijem
        bejsbolowym krzycząc "biją mnie, biją mnie!".

Co za przewrotność! Ks. Popiełuszko też sam związał się, obciążył kamieniami i utopił.

• Gość: S. Flores Re: Księża na księżyc! Informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:24
        > Według Jerome?a Martina, przewodniczącego paryskiego Act Up, do incydentu
        > doszło po manifestacji, przed katedrą, kiedy służby rektora zachowywały się
        > wyjątkowo agresywnie: ?To była prowokacja.?

Hm, a czym według Ciebie, jak nie prowokacją jest wchodzenie do kościoła,
        odgrywanie tam happeningu, zapewnie nieuzgodnionego z gospodarzami,
        i nazywanie zwierzchnika tego kościoła wspólnikiem AIDS? Ciekawym bardzo.
    • Gość: leXXX [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 00:01
    • Gość: Antek Re: Parodia , znaczy parada rownosci... IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.06.05, 00:15
      Czy ktos sie jeszcze dziwi Kaczorowi , ze nie chce u nas w Polsce widziec tej
      parodii , przepraszam, parady rownosci? Jezeli homoseksualisci chca byc
      szanowani musza zaczac od szanowania wiary wiekszosci i innych mniejszsci!
      • Gość: jaija Re: Parodia , znaczy parada rownosci... IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.06.05, 00:29
        Jasne, bo nie szanują, zwłaszcza u nas w kraju :D:D:D, wkraczają do kościołó z
        żądaniem natychmiastowego udzielenia ślubu, itp. Człowieku, o co ci chodzi?
        Artykuł o grupie debili odsłonił wreszcie prawdziwe odczucia niektórych osób.
        • nathan.sharanski Re: Parodia , znaczy parada rownosci... 06.06.05, 00:32
          > Artykuł o grupie debili odsłonił wreszcie prawdziwe odczucia niektórych osób.

O przepraszam, nie debili, tylko sztandarowych gejowskich aktywistów. Act-up słynie z tego rodzaju
          postaw, więc ich wczorajsze zachowanie w najmniejszym stopniu mnie nie zdziwiło.

Prawda jest taka, że gejostwo zachęcone przez przyzwolenie liberalnych mediów, wreszcie odsłania
          przyłbicę, pokazując prawdziwe oblicze. Agresja, nienawiść do tradycyjnych wartości, nietolerancja.
          • nathan.sharanski Zresztą wystarczy poczytać głosy gejów w tej... 06.06.05, 00:35
            ... dyskusji:
            • kraciak Re: Zresztą wystarczy poczytać głosy gejów w tej. 06.06.05, 00:42
              Fanatyzm i głupota widać obecne są z obu stron.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka