jofin 28.06.05, 23:35 Kibice Korony Kielce chca tylko bialych. Nie zgadzaja sie na transfer czarnego pilkarza. sport.onet.pl/1120969,wiadomosci.html A rowniez rasizm ze stadionow przeszedl na tory zuzlowe sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2789536.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ijaw Re: biala duma, bialy honor 28.06.05, 23:56 Oglądałam w telewizji. A kluby sportowe muszą płacić kary za każde złe traktowanie piłkarzy przez kibiców. Zachowanie kibiców fatalne. Olisadebe jest postacią znaną i cenioną w kraju i wielu innych sportowców ciemnych ma swą markę. Smutno się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: biala duma, bialy honor 29.06.05, 15:49 Autor: Gość: Howtyuic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Data: 27.06.2005 22:24 byłem na tym meczu i to było 4 kolesi ja bym im dał dozywotnii zakaz wstepu na stadion! ale myśle ze Antonio sie tym nieprzejął puźniej kibice mu to wynagrodzili skandowaniem jego imienia ! oby wiecej takich kibiców nie było! Autor: Gość: momo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 27.06.2005 22:43 Rasiści to zjeby. Ochrona powinna była im wpuścić taki łomot żeby na długo popamiętali. I oczywiście zakaz wstępu na stadion dla tej hołoty! Re: Rasistowski wybryk na meczu Atlasu Autor: Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 28.06.2005 00:05 takie kmioty na żużel chodzą... smutne to. I co ty MArian chcesz tym zamanifestować??? Swoją głupotę? A tak na marginesie może ty jeszcze nie jesteś h.sapiens tylko h.erectus, ale wtedy opowiadłbys się przeciwko sobie. :) (jeżeli wiesz o co chodzi) Powinieneś się cieszyć że to nie ciebie matka wyrzuciła na ulice. Powodzenia w poszukiwaniu własnego ja!" Skopiowałam trzy po sobie następujące komentarze pod artykułem o żużlu. Jeden był wycięty, jak wynika z ostatniego o treści rasistowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rrhadane Re: biala duma, bialy honor 29.06.05, 16:08 Też czytałam te posty. Autor: Gość: Howtyuic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Data: 27.06.2005 22:24 byłem na tym meczu i to było 4 kolesi ja bym im dał dozywotnii zakaz wstepu na stadion! ale myśle ze Antonio sie tym nieprzejął puźniej kibice mu to wynagrodzili skandowaniem jego imienia ! oby wiecej takich kibiców nie było! I jakos bardzo się wzruszyłam, ze autorzy robia takie okropne błędy ortograficzne, i w ogóle ten post jest bardzo pocieszający, jeśli tak było, jak tu napisane, to może nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: biala duma, bialy honor 29.06.05, 17:13 Może to dyslektyk:-) i wielu jest takich w necie. Masz rację, ten post jest bardzo pocieszający. Myślę, że nie jest tak źle. Ale też nie jest dobrze, gdy człowiek człowiekowi wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rrhadane Re: biala duma, bialy honor 29.06.05, 17:27 Ja bez cienia ironii, ze mnie te błędy wzruszyly. Moze dlatego, ze wyobrazilam sobie jakiegoś chłopaka z blokowiska, z zawodowki albo cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: biala duma, bialy honor 29.06.05, 17:43 Ależ to ja ironizowałam. W autentyczność Twego wzruszenia nie wątpię. W końcu ortografia nie taka ważna. Co w środku człowieka jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rrhadane będzie z lekka nieprzystojnie 29.06.05, 00:10 Układałam wczoraj dziecku (nastoletniemu, nie denerwujcie się) rozweselajace wierszyki (miała chandrę), głównie o Wszechpolakach. Wierszyki nieco idiotyczne. Ale ten mi jakos do kieleckich kibiców pasuje: Temu kto sie "innych" boi z rzadka tylko w porę stoi. Odpowiedz Link Zgłoś