Dodaj do ulubionych

Z którym politykiem poszłabyś do łóżka?

01.09.05, 14:00
który polityk jest wg was sexy? i czy chciałyście sie z nim kochać
Obserwuj wątek
    • Gość: kijek Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.09.05, 14:04
      marzy mi się trójkącik z Zytą Gilowska i Maria Szyszkowską
      • crax Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:10
        A ja zawsze marzyłem o Jarku Kaczyńskim :))))
        • andrzej105 Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 20.09.05, 21:14
          crax napisał:

> A ja zawsze marzyłem o Jarku Kaczyńskim :))))
    • ipekakuana Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:10
      Z żadnym. Póki żyję, nie widziałam jeszcze atrakcyjnego fizycznie polityka..
      • kati1973 Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:11
        a cimoszewicz podobno mial szanse bo przystojny

tak mowiono ;)
        • ipekakuana Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:13
          Taa, o Kwaśniewskim kiedyś też tak mówiono.. :D

Co drugi polityk wygląda jak spasiony chomik...
          • po_godzinach Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:17
            A Frasyniuk ?
            • kati1973 Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:44
              ja bym nie poszla ;)

• po_godzinach Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:47
                to i lepiej, bo on porządny gość a zonaty )
            • ipekakuana Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:47
              Źle nie wygląda, ale jak na mój gust, za stary...

• po_godzinach Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:48
                no ale nie chomik )))

a z młodych to jakas młodzieżówka?

MW ?
                • the_dzidka Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 14:56
                  A kto z was chciałby ze Straszliwym Romanem?
                  ;)
                  • feminasapiens Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 02.09.05, 10:29
                    Roman Gie stanowczo przoduje w (moich) rankingach (przynajmniej wśród rodzimych
                    polityków), zagranicznych nie bardzo znam więc się nie wypowiadam.
                • ipekakuana Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 01.09.05, 15:09
                  > no ale nie chomik )))

No, nie chomik... Ale chomikiem się człowiek nie rodzi, a stać się może..
                  Jest jeszcze opcja utuczonej ropuchy i obłej, nażartej glisty. Nazwisk nie podam z przyzwoitości.. ;)

> a z młodych to jakas młodzieżówka?
                  > MW ?

;DD
                  Myślę, że doszłoby do przemocy (w rodzinie).... ;))
                  • Gość: jaija Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.09.05, 01:18
                    Jest jeszcze opcja utuczonej ropuchy i obłej, nażartej glisty. Nazwisk nie poda
                    > m z przyzwoitości.. ;)

Boże, zaraz chyba się położę :D:D:D:D:D

A jeśli o mnie chodzi - politycy są, cholera, aseksualni! I nie chodzi tu o
                    wygląd, ale o to, że wszystko o nich wiemy i stanowią zero atrakcji. Poza tym
                    mnie nie imponują panowie w garniturkach, z ochroniarzem, itp. ;)
                    • Gość: corgan to moze zamiast polityka jego ochroniarz? IP: *.chello.pl 02.09.05, 04:13
                      też jakiaś opcja :)
                      • Gość: orrka Re: to moze zamiast polityka jego ochroniarz? IP: *.pool871.interbusiness.it 22.09.05, 15:23
                        no wlasnie, moze zostawmy politykow i zajmijmy sie ochroniarzami...
    • Gość: Roman Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 06:58
      Pytanie powinno brzmieć z którym i za ile moje drogie,kochane polskie kobiety.
    • Gość: jan Re: Z którym poszłabyś do łóżka? IP: 80.50.49.* 02.09.05, 09:20
      Firaneczka, z tobą za tak wybitny wątek.

-------------------------------
      Gdy uda Ci się swoją rzeczywistość potraktować jak marzenia,
      To wszystkie Twoje marzenia staną się rzeczywistością

• Gość: xxx Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: 212.160.172.* 02.09.05, 10:30
      Z Witaszkiem! Chciałabym żeby mnie dosiadał na jeźdźca.
      • the_dzidka Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 02.09.05, 10:48
        Przestań, bo zwymiotuję.
    • mailuj Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 02.09.05, 17:03
      Na widok Giertycha mi się wszystko zamyka
      BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    • 0golone_jajka Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 02.09.05, 17:12
      Może z Błochowiak?
      • Gość: ech Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:09
        0golone_jajka napisał:

> Może z Błochowiak?
        nieeee ona ma takie kołkowate nogi usmiech jak połówki dupy;-)
        • Gość: zombie Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: 64.175.21.* 03.09.05, 00:15
          Wglada ze sa tu takie co poszlyby z jakimkolwiek politykiem. Nawet nie
          musi byc politykiem. Wystarczy zeby wylozyl kawe na lawe.
    • siedemgrzechow Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 20.09.05, 23:35
      z olejniczakiem oczywiscie, ktos kto z tak pogodna tawarzycza potrafi wstawic
      taki kit musi byc lozkowym masterem:) nie doj ze bym z nim pjsza to jeszcz na
      jewo sojusz glosowac bede
      • Gość: Nerrrra Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.usc.edu 21.09.05, 00:46
        Zbyszek Z. - ciekawe czy we wszystkim taki nieustepliwy;D
    • Gość: Zenek Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:12
      a słyszałyscie ten dowcip z czasów gierkowskich? Żona siada przed telewizorem
      goła, rozstawia nogi... Mąż do niej: coś ty Halina? Nie przeszkadzaj! Zaraz
      rozpoczyna sie dziennik tv i G..k będzie pier...ił
      • antidotumm Frasyniuk 21.09.05, 12:44
        Frasyniuk jest niesamowicie seksi. Tego nie widac na zdjeciach i w TV, ale 'na
        zywo' - niesamowite!
    • Gość: kasia Z Romanem Giertychem, bo ma zabójcze oczy:))) IP: *.chello.pl 21.09.05, 12:48
    • yoma Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 21.09.05, 14:20
      Z HGW!
      • marmullo Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 22.09.05, 14:40
        A ja z Piekarską....na męki.
        • Gość: gej Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.pl 23.09.05, 02:17
          Z Kasznią i Chmielewskim (naraz!!!)
    • gosc.z.korony JEST TAKI WSZECHPOLAK - NAZYWA SIĘ: 23.09.05, 13:17
      GUTKOWSKI! - Ten to jest urody polskiej ideał... he! he! he!
      Polecam fotkę na ,,wszechpolskiej'' stronie. ;-)))
      • Gość: Mirka ZA STOWE TO OSZLABYM Z KAZDYM, ALE NAJPIERW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:19
        MUSIALBY TE STOWKE DAC... BO POTEM , TO MOZE BYC ROZNIE?
        • vanillaice Re: ZA STOWE TO OSZLABYM Z KAZDYM, ALE NAJPIERW 24.09.05, 17:24
          Boshe, spadłam z krzesła ze śmiechu...;D;D. Ja nie wiem może z panem Rosatim,
          ewntualnie. ;)
    • b-beagle Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 24.09.05, 18:02
      Z żadnym
      • jadzia1-1 Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 24.09.05, 18:25
        Ja poszlabym z kazdym. Lubie forsiatych.Kwasniewski, cimoszenko i ta cala reszta
        nakradli sie forsy maja jak lodu, latwiejsze zycie mialabym.Poszlabym nawet z
        jolcia kwasniewska, tyz sie dorobila.
        • Gość: Rzeczypoimieniu Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: 64.163.150.* 24.09.05, 20:22
          Czy to ma cos wspolnego z polityka czy z prostytucja?
          • jadzia1-1 Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 24.09.05, 20:40
            Czepiasz sie.Chyba nie bronisz towarzysz kwasniewskiego? k nie jest palcowka.
        • Gość: downunder... Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 25.09.05, 14:43
          wreszcie jakas business woman
    • opsops Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 24.09.05, 21:01
      Z Ziobro - naprawdę. Mogłabym mu nawet zapłacić ;)
      • aida_666 Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 25.09.05, 13:13
        z Donaldem Tuskiem ;]
    • Gość: typowa polka Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? IP: *.sbb.co.yu 25.09.05, 13:34
      Jak dobrze zaplaci to z kazdym.
    • goldenwomen Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 25.09.05, 14:12
      z żadnym!!!!
      • Gość: downunder Re: wysoko mierzy ciemnogrodzka... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 25.09.05, 14:31
        ciemnogrodzkie cipy-mamy tu kilka studencin-kiedy przyjechaly i mialy troche
        pensow byly jak wy (podobno z zamoznych komuchoych rodzin)-dzis po trzech
        miesiacach wtopily sie w kolorowy swiatek na kings crossie-ciagna lida i daja
        anal za $A20 i no attitude-tu to paczka papierosow-nie znacie tego-polityk w
        polszy placi duzo duzo wiecej
    • mr_pope Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 25.09.05, 14:30
      A ze mną kto by chciał?
    • dyskopata Re: Z którym politykiem poszłabyś do łóżka? 25.09.05, 14:46
      z panią kałamarz (posłanka sld ze szczecina)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka