zoppino 07.09.05, 20:00 Po co jest ten podział? Nie rozumiem, dlaczego kobitka ma się krępować facetów, a innych babek nie i na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppino Re: WC damski i męski 07.09.05, 20:08 A to w takim razie jasne ;-) Że też sama na to nie wpadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: WC damski i męski IP: *.aster.pl 07.09.05, 20:10 Kiedy meski jest zajety, wchodze do pierwszej wolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: WC damski i męski 07.09.05, 20:11 a jak pierwsza wolna jest męska, to nie wchodzisz ? chyba masz jakies uprzedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: WC damski i męski IP: *.aster.pl 07.09.05, 20:15 > a jak pierwsza wolna jest męska, to nie wchodzisz ? Wyglada mi to na algorytm rekurencyjny. > chyba masz jakies uprzedzenia Tak - moze poniewczasie, ale uprzedzam, ze jestem uprzedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: WC damski i męski 07.09.05, 20:19 > Wyglada mi to na algorytm rekurencyjny. czy to jest normalne i przyzwoite aby ? jestem uprzedzony. dobrze choc, ze poniewczasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: WC damski i męski IP: *.aster.pl 07.09.05, 20:22 > czy to jest normalne i przyzwoite aby ? W zasadzie nie wiem. > dobrze choc, ze poniewczasie Lepiej pozno niz wcale. Tak to chyba szlo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratownik prysznice nabasenach damski i męski IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:12 w sumie taniej bylo by zrobic jeden wspolny. dlaczego ma byc ten podzial, nie rozumiem. dlaczego kobitka ma się krępować facetów, a innych babek nie i na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: prysznice nabasenach damski i męski 07.09.05, 20:13 w ogóle należy zlikwidowac ten przestarzały podział na kobiety i mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: prysznice nabasenach damski i męski IP: 64.175.21.* 07.09.05, 20:21 > w ogóle należy zlikwidowac ten przestarzały podział na kobiety i mężczyzn Zgadza sie. Poczytaj o gejach i lesbijkach. Jesli geje chodza do meskich ubikacji to dlaczego dyskryminowac heteroseksualistow chodzacych do damskich ubikacji i na odwrot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: prysznice nabasenach damski i męski IP: *.aster.pl 07.09.05, 20:23 > Jesli geje chodza do meskich ubikacji Chodza, bo maja gonady meskie. A poza tym w damskich nie ma pisuarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: prysznice nabasenach damski i męski IP: 64.175.21.* 07.09.05, 21:24 > A poza tym w damskich nie ma pisuarow. Nie przesadzaj. Moga istniec ubikacje mesko-damskie z pisuarami i nie ma to nic wspolnego z gonadami tylko popedem seksualnym ktory moglby byc destrukcyjny w koedukacyjnych ubikacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: prysznice nabasenach damski i męski 07.09.05, 21:31 u mnie w domu jest koedukacyjna toaleta. Czy to ma cos wspólnego z popędem seksualnym uzytkowników i ich destrukcją ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: prysznice nabasenach damski i męski IP: *.aster.pl 07.09.05, 21:32 > u mnie w domu jest koedukacyjna toaleta. kara boska. PS. A pisuar macie? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: prysznice nabasenach damski i męski 07.09.05, 21:35 nie mam ale jakoś sobie radzą (nie mam pojecia, jak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: prysznice nabasenach damski i męski IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.09.05, 14:55 > u mnie w domu jest koedukacyjna toaleta. Czy to ma cos wspólnego z popędem > seksualnym uzytkowników i ich destrukcją ??? > Szkoda ze nie odrozniasz wlasnego domu od publicznego... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: prysznice nabasenach damski i męski 08.09.05, 15:27 Gratuluję, Echo. Przeszłas tu sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: prysznice nabasenach damski i męski 08.09.05, 14:11 Echo, nie wiem jak tobie, ale mnie na widok faceta robiącego kupę popęd raczej opada... Odpowiedz Link Zgłoś
don_pablos Re: prysznice nabasenach damski i męski 12.09.05, 22:19 >Nie przesadzaj. Moga istniec ubikacje mesko-damskie z pisuarami i nie ma to nic > wspolnego z gonadami tylko popedem seksualnym ktory moglby byc destrukcyjny > w koedukacyjnych ubikacjach. Byłem w takiej koedukayjnej. Za pierwszym razem dziwnie. Później przestajesz zwracać uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: prysznice nabasenach damski i męski 07.09.05, 20:25 na przykład ale jeszcze lepiej byłoby znieść podziały całkiem, to by bardzo ułatwiło zycie na początek przestac uzywać słów "kobieta" i "mężczyzna" zastepując je słowem "człowiek". A jako rodzajnik dać "ono". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: prysznice nabasenach damski i męski IP: *.aster.pl 07.09.05, 20:20 W zasadzie, jezeli wstep mialyby tylko playmates miesiaca, to mogloby miec sens. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heureka7 Re: prysznice nabasenach damski i męski 08.09.05, 14:09 w BUW tuz po otwarciu i klubie le madame jeszcze w styczniu 2005 toalety byly koedukacyjne. i wcale mi to nie przeszkadzalo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: prysznice nabasenach damski i męski 08.09.05, 14:13 A na pewnym dworcu był napis.: Uwaga. Z tej toalety korzystają również panie. Wobec czego korzystanie z pisuarów odbywa się na własną odpowiedzialność. Zdjęcie rzeczonego wisi teraz u mnie na drzwiach łazienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: WC damski i męski 08.09.05, 14:17 a mnie zawsze dziwi podział na wucet męski i wucet damski/inwalidzki nie spotkałam jeszcze innej kombinacji (tzn widziałam 3: damski, męski i inwalidzki ale jeśli są 2 to inwalidzki jest ZAWSZE w damskim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Re: WC damski i męski IP: 217.149.242.* 08.09.05, 14:21 A jak ja mam synka w wieku wczesnoprzedszkolnym i muszę mu pomóc przy, powiedzmy, zapinaniu szelek, to co wybrać? Mam wchodzić z nim do męskiego czy do damskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: WC damski i męski 08.09.05, 14:53 Nooooo.... to zależy, czy chcesz wychować synka na babę, czy na mężczyznę :) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: WC damski i męski 08.09.05, 15:01 Jak moi synowie byli w wieku wczesnoprzedszkolnym to chodziłam z nimi do damskiego. Z czasem jak zakumali że jest podział na damskie i męskie kible to już nie chcieli do damskiego (prawdziwi mężczyźni ;-), więc mieli wybór następujący: a) idą ze mną do damskiego b) idą sami do męskiego, ale szeleczki zapinają sami Odpowiedz Link Zgłoś
zoppino Re: WC damski i męski 09.09.05, 22:27 uasiczka napisała: > a mnie zawsze dziwi podział na wucet męski i wucet damski/inwalidzki > nie spotkałam jeszcze innej kombinacji (tzn widziałam 3: damski, męski i > inwalidzki ale jeśli są 2 to inwalidzki jest ZAWSZE w damskim) Może dlatego że w męskim są pisuary, więc żeby nie narażać kobiet inwalidek na widok wiadomo jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: WC damski i męski 10.09.05, 14:56 tumoi napisała: > Bo w męskim jest często syf i smród pewnie dlatego nie ma kolejek do męskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: WC damski i męski IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.05, 01:11 Nie wiem, jak was, drogie panie, ale mnie płoszy facet w damskim wc :D:D:D:D W ogóle wc mnie płoszy... taka mnie refleksja naszła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek Re: WC damski i męski IP: *.sympatico.ca 11.09.05, 06:58 Ale gdzies sie trzeba czasem odlac :( Niektorych z WC ploszy czasem cos innego. W miejscu dla turystow atrakcyjnym bylem swiadkiem nastepujacego zdarzenia. Kolejka przed wejsciem do WC dla panow, a w przejsciu pani ze szmata na kiju. Zlotoweczke prosze! Facet wyciaga dziesiec zlotych. Drobnych pan nie ma? Facet nie rozumie, tlumaczy sie cos tam po wlosku. Zlotowke, drobne prosze, upiera sie pani ze szmata na kiju. Turysta opuszcza kolejke do kibla. Pewnie zrobil siku pod krzaczkiem, gdzie damsko meskie podzialy nie obowiazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
don_pablos Re: WC damski i męski 12.09.05, 22:14 Kiedyś będąc w tym miejscu o którym mowa, oddając się jako jeden z wielu "przyjemności" robienia tego co się tam robi widziałem popłoch który wywołała pani sprzątająca która wtargnęła niespodziewanie..O komentarzach większości mężczyzn tam prebywających nie wspominam ;)W duchu uśmiałem sie do łez.Swoją drogą ciekaw jestem reakcji pań w odwrotnej sytuacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pablos Re: WC damski i męski IP: *.netburg.pl 12.09.05, 20:26 Masz rację. To bzdura. Podział stworzony ... właściwie przez kogo?? Wszyscy jesteśmy ludźmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: WC damski i męski 13.09.05, 11:52 A jak się raz widziało jednego, to tak, jak by się widziało wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: WC damski i męski 14.09.05, 11:33 Kiedy jestem w środku w kabinie, a po drugiej stronie zamkniętych drzwi czeka kolejka, słyszę rozmowy, tak wyraźnie, jak gdyby drzwi w ogóle nie było - to wydaje misię, że tych drzwi naprawdę nie ma i że muszę robić swoje przy ludziach, którzy wchodzą mi na głowę. To wielki dyskomfort - wtedy i chcę, i nie mogę zarazem. W takiej sytuacji jest mi zupełnie obojętne, czy tam za drzwiami są sami faceci, czy też również płeć przeciwna. I jeszcze świadomość, że ci wszyscy ludzie przyszli tu po to samo, co ja i o tym samym myślą. To już łatwiej w parku pod drzewem - ludzie są dalej, a ponadto zajęci innymi sprawami. Nie wiem, czy również odczuwaliście coś takiego. Poza tym: zdarzało mi się widywać panie różnego wieku i wyraźnie z różnych kręgów społecznych, jak kucały niby to za krzaczkiem, niby to w kącie - ale na dobrą sprawę tak, aby były widziane i nikt nie miał wątpliwości, co w tej chwili robią. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: WC damski i męski 14.09.05, 15:52 Moralną. Kaczka idzie. Kaczka to też sprzęt WC-owy ;) Odpowiedz Link Zgłoś