yoma 17.10.05, 17:34 proszę, powiedz: ty za granicą siedzisz? Bo nie śmiem ufać plotkom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Sky 17.10.05, 17:47 No i spłoszyłam kobietę. Chyba ma jakieś tajemnice rodzinne do ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
around.the.corner Re: Sky 17.10.05, 23:03 A mi się wydaje, że ma ciekawsze zajęcia niż odpowiadanie na tak beztreściowe dla charakteru tego forum tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Sky IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:25 > proszę, powiedz: ty za granicą siedzisz? Siedzi? Ile dostala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Sky IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:32 Pewnie rakarz sie nia zajal. Za to ciagle ujadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Sky IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:35 Od kiedy pacjent sam sie diagnozuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Sky IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:45 Swoja droga - strasznie biedaczka nerwowa sie zrobila przed II tura. Zawsze miala sklonnosci do histerii, ale dzis.. Co bedzie jak ustrzela kaczora... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Sky 17.10.05, 23:46 no własnie trochę się martwię, bo to takie chwytanie się brzytwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Sky IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:48 Czegos chwytac sie musi. Nalesniki wyszly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Czesc cyber rats IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.05, 23:53 Od nalesnikow to sa te twoje smerkane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Czesc cyber rats IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:55 To jakas gwara, pyszczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Czesc cyber rats IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.05, 23:56 Nie, to nazwa takiej grupy leciwych looserow i internetowych naganiaczy ryjku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Czesc cyber rats IP: *.aster.pl 17.10.05, 23:57 To jest was wiecej, zajaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Czesc cyber rats IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:01 Nie, was jest wiecej kroliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky po godzinach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:05 Wcale mnie to nie martwi. Bycie szczurem nie jest niczym chwalebnym, nawet jesli jestescie w stadzie. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: po godzinach 18.10.05, 00:06 szczury to sa bardzo inteligentne zwierzeta bardziej od niektórych ludzi wiesz? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: po godzinach IP: *.aster.pl 18.10.05, 00:07 Sporo musisz o tym wiedziec. Podziel sie doswiadczeniami, zabko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Czesc cyber rats IP: *.aster.pl 18.10.05, 00:05 Sprobuj sie sklonowac. Choc suma zer to zawsze zero, zuczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Czesc cyber rats IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:09 To ty jestes tym pijakiem z promilami? Sklonowales sie robaczku? Z tymi zerem masz racje. Zawsze nim bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky ZEGNAM INTERNETOWE SZCZURY Z GIXERUM. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:13 Okropnie bolalo , ale chyba raczej ciebie bo nie mozesz opuscic ani tego forum ani mojej wspanialej osoby. W zwiazku z tym uczynie to za ciebie sklonowana owco i zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: ZEGNAM INTERNETOWE SZCZURY Z GIXERUM. IP: *.aster.pl 18.10.05, 00:15 Niepotrzebnie sie tak unosisz, robaczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: ZEGNAM INTERNETOWE SZCZURY Z GIXERUM. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:21 Alez skadze karaluszku wcale sie nie unosze. Siedze na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czesc cyber rats 18.10.05, 08:55 Wiesz, sky, ty naprawdę jesteś ograniczona jak prędkość w obszarze zabudowanym. W związku z powyższym niniejszym leję na ciebie miękką parabolą cieczy wiadomej. Adieu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Czesc cyber rats IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:03 Nigdy w zyciu. Zabawy ludzmi oraz nagonki na nich mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Czesc cyber rats 18.10.05, 00:05 eee, te naleśniki to były z jajek, mleka i mąki, nie z ludzi coś ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Czesc cyber rats IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:11 Wow,to ty nie jestes z tej szczurzej gromady ? W takim razie smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Zaloze sie, ze Sky zawsze myli kolejnosc... IP: *.aster.pl 18.10.05, 00:12 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: dobranoc cyber rats na was pora.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 00:19 Juz was pozegnalam, bo rzeczywiscie na was pora spac i siusiu, ojjjj pomylilo mi sie wy napewno robicie inaczej niz ja....ha ha ha. Smieszne z was stadko i musicie trzymac sie zawsze razem inaczej brakuje wam sil. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: dobranoc cyber rats na was pora.... 18.10.05, 08:49 nie to, że się wtrancam ale normalni ludzie, raczej na pewno robią inaczej niż Ty - raczej wcześniej siusiu a potem spać Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dobranoc cyber rats na was pora.... 18.10.05, 12:12 - Panie doktorze, codziennie się wypróżniam o piątej rano... - To chyba bardzo dobzre? - Tak, ale ja wstaję o szóstej... Z brodą, ale adekwatne. Ludzie, a może załozymy kapelę? Było Boomtown Rats, może być Cyber Rats. Odpowiedz Link Zgłoś