Dodaj do ulubionych

Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie?

22.11.05, 14:04
Tak w sumie to mam żonę, dziecko, więc na pierwszy rzut oka wydaję się być
normalny. Ale mam homoseksualne poglądy polityczne i czuję się dyskryminowany.
W związku z tym potrzebuje sobie poparadować na ulicy. Prosże o wsparcie panią
Jarugę-Nowacką, inne panie feministki, panów z KPH i tych wszystkich, którzy
podpisali ostatni apel w obronie demokracji w Polsce.
Kto się jeszcze przyłączy?
Obserwuj wątek
    • ksiaze.ciemnogrodu a co na to twoja żona? 22.11.05, 14:05
      nie czuje się zazdrosna?
      • kutas_wielgus Re: a co na to twoja żona? 22.11.05, 14:07
        ksiaze.ciemnogrodu napisał:

> nie czuje się zazdrosna?

O co lub o kogo?
        Homoseksualne mam tylko poglądy polityczne :-)
        • ksiaze.ciemnogrodu Re: a co na to twoja żona? 22.11.05, 14:19
          a wiec homo to nie żadna orientacja tylko światopogląd...
          • kutas_wielgus Re: a co na to twoja żona? 22.11.05, 14:21

> a wiec homo to nie żadna orientacja tylko światopogląd...

ciekawe... nieprawdaż?
    • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:12
      A co to są "homoseksualne poglądy polityczne" i jak jesteś dyskryminowany?
      Nie do końca rozumiem, co mają na celu tego typu "prowokacje" (ala "marsz
      onanistów"). Ośmieszenie idei tolerancji? Marne.
      • kutas_wielgus to nie jest prowokacja, pytam poważnie 22.11.05, 14:19
        tak samo poważnie, jak poważnie wyrażają się "powszechnie uznane autorytety"
        wieszczące faszyzm i koniec demokracji w Polsce tylko z powodu braku chęci
        zrobienia dobrze grupce sfrustrowanych homoterrorystów przez prezydenta Poznania.

To przecież te autorytety mówią o łamaniu Konstytucji, bo ktoś homoterrorystom
        "zabrania demonstrowania własnych poglądów". Jakich własnych poglądów - poglądów
        homoseksualnych? A co to jest w takim razie???
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:20
        Onaniści też czują się dyskryminowani! oni też chyba maja prawo publicznie
        zademonstrowac swój pogląd (jeśli w ogóle mamy dopuszca do publicznej
        prezentacjipatologie seksualne to wszystkie ..jak już to już..iś na całoś)
        • idiotyzmy-kacze Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:22
          onanizm patologią seksualną ? buahahahaha
          • ksiaze.ciemnogrodu Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:42
            a pedofilia zoofilia nekrofilia..rozumiem ze to też powinno by wg ciebie
            zalegalizowane
            • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:45
              Kłócisz się po to, by się kłócić?
              Oczywistym jest, że pedofilia, zoofilia czy nekrofilia nie powinny być
              legalizowane, przecież to tak prymitywnie banalna różnica, że każdy kto wysuwa
              takie argumenty jest podejrzewany albo o skrajny imbecylizm albo o złą wolę.
            • bryt.bryt Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:45

> a pedofilia zoofilia nekrofilia..rozumiem ze to też powinno by wg ciebie
              > zalegalizowane

Widac, ze niewiele rozumiesz.
        • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:42

> Onaniści też czują się dyskryminowani! oni też chyba maja prawo publicznie
          > zademonstrowac swój pogląd (jeśli w ogóle mamy dopuszca do publicznej
          > prezentacjipatologie seksualne to wszystkie ..jak już to już..iś na całoś)

1. Onanizm to nie patologia.
          2. Onaniści nie są mniejszością.
          3. Onaniści nie są dyskryminowani, bo onanizm nie wiąże się z jakimikolwiek
          prawami czy zakazami. Jeżeli państwo zabraniałoby onanizowania się, to
          oczywiście marsz taki miałby sens. Jeżeli onanizm byłby społecznie potępiany i
          każdy, kto przyznałby się do niego, lub został na nim złapany mogłby się
          spotykać z szerokim ostracyzmem - także. Tak nie jest. Jakie więc hasła
          chcieliby wznosić "onaniści"?
          Oczywiście, nie ma przeciwskazań, by grupa osób gromadziła się pod hasłem tego,
          że są onanistami. Ale porównywanie tego do manifestacji homoseksualistów jest z
          gruntu błędne.
          • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:45
            Od Ciebie dowiedziałem sie właśnie, że państwo zabrania homoseksualizmu.
            Napisz, gdzie i kiedy ustanowiono to prawo.
            • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:46
              A gdzie ja to napisałam?
              • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:47
                Wyżej
              • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 14:49
                Jeśli twierdzisz, że onaniści nie mają prawa do demonstrowania swoich poglądów,
                bo nikt im nie zabrania onanizowania się, to przyznajesz, że homoseksualistom
                takie prawo nie przysługuje. Bo jeśli przysługuje to po co im demonstrować?
                • bryt.bryt Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:01
                  Prawo do demonstrowania przysluguje niezaleznie od tego, czy postulaty, poglady
                  demonstujacych sa w panstwie realizowane, czy nie. Ja moge sobie demonstrowac
                  na przyklad pod haslem "Ziobro na Ministra Sprawiedliwosci". Co z tego, ze juz
                  nim jest?
                  • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:40
                    Jeśli on już nim jest to , nie gniewaj się, ale robisz z siebie idiotę.
                    • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:43
                      kubala11 napisał:
                      > Jeśli on już nim jest to , nie gniewaj się, ale robisz z siebie idiotę.

A czy to jest karalne w tym kraju? Jakby było, to 3/4 posłów by siedziało w
                      kryminale z wyrokiem dożywocia.
                      • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:46
                        Masz na myśli "idiotctwo"? Nie jest karalne. Oprócz polityków również 3/4
                        użytkowników tego forum by tutaj nie pisało gdyby było inaczej.
                        • bryt.bryt Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:48
                          kubala11 napisał:

> Masz na myśli "idiotctwo"? Nie jest karalne. Oprócz polityków również 3/4
                          > użytkowników tego forum by tutaj nie pisało gdyby było inaczej.

Nie jest karalne i nie jest zabronione. Idiotow panstwo rowniez powinno chronic.
                          • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:50
                            Tutaj zgoda z mojej strony.
                        • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:56
                          Miałam na myśli "robienie z siebie idioty", co nie zawsze się z "idioctwem"
                          pokrywa, ale wystarczająco często, by nie stanowiło to problemu :).
                    • bryt.bryt Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:45
                      kubala11 napisał:

> Jeśli on już nim jest to , nie gniewaj się, ale robisz z siebie idiotę.

Nie gniewam sie. Przyklad jest celowo skrajny, zeby latwiej bylo zrozumiec w
                      czym rzecz. Nawet idioci maja prawo do wypowiedzi.
                • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:20
                  Nigdzie nie napisałam, że zakaz jest warunkiem koniecznym i wystarczającym,
                  nigdzie nie napisałam, że onaniści nie mają prawa demonstrować, nigdzie nie
                  napisałam, że homoseksualizm jest zakazany.
                  Różnica jest taka, że onanizm jest czymś absolutnie indywidualnym :), z
                  założenia, nie wymaga niczego poza brakiem zakazu prawnego (a i ten byłby ciężko
                  egzekwowalny). Homoseksualizm bądź co bądź wymaga więcej - to nie tylko to, co
                  się robi w zaciszu sypialni.
                  • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 15:40
                    A co jeszcze?
                    • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 16:00
                      Czyli uważasz, że Twój heteroseksualizm ma wyłącznie wpływ na to co robisz w
                      sypialni?
                      • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 16:11
                        A na co może jeszcze mieć wpływ sfera mojej seksualności? No może na lepszą
                        pracę, jeśli dajmy na moim szefem byłaby kobieta, którą udałoby mi się uwieść :)
                        • xtrin Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 22.11.05, 20:07
                          Ale seksualność pociąga za sobą związek z inną osobą. A to chodzenie za ręke z
                          ukochaną osobą, wspólne mieszkanie, finanse, znajomi. To czasami małżeństwo -
                          nie tylko kwestia seksualności i reprodukcji, ale też wzajemne zobowiązania i
                          pewne przywileje z formalnym związkiem dwóch osób związane.
                          To też to, o czym gadamy ze znajomymi, czego szukamy w sieci, to jakie mamy
                          problemy etc etc. Chodzi mi o to, że orientacja seksualna ogólnie deretminuje w
                          naszym życiu o wiele więcej, niż najbardziej nawet namiętne (ale nie
                          patologiczne) upodobanie do masturbacji.
                          • kubala11 Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 23.11.05, 00:15
                            A kto zabrania homoseksualistom chodzenia za rączke? Czyż nie moga mieć
                            wspólnych finansów? Mogą. Nikt im nie zabrania. Czyż nie moga mieć wspólnego
                            mieszkanka? Moga. Nikt im nie zabrania. Fakt, nie moga byc w sensie
                            prawnym "małżenstwem". No ale w Konstytucji jest zapisane, że małzenstwem
                            jest zwiazek kobiety i mężczyzny.
                            Jesli chcą np. dziedziczyc po sobie wspólny majatek nic nie stoi na
                            przeszkodzie zalegalizować wzajemnie testamenty u notariusza. I po kłopocie.
                            • blinski Re: Mam poglądy homoseksualne - czyli jakie? 27.11.05, 13:01
                              hm, zadałeś sobie trud przeczytać gdzieś, o co w ogóle w tych marszach chodzi?
                              chyba nie za bardzo rozumiesz.
                • xtrin Jeszcze jaśniej: 22.11.05, 15:25
                  Nie protestuję przeciwko demonstracjom onanistów, protestuję przeciwko
                  porównywaniu ich z paradami równości.
                  A odbyć powinny się obydwie, o ile znajdą się chętni w nich uczestniczyć.
    • asienka32 Żona ma też poglądy homoseksualne i wielgus 22.11.05, 14:14
      liczy, że w ramach demonstracji przyprowadzi do domu jakąś ładną koleżankę
      lesbijkę - aktywistkę :)))
    • bryt.bryt a co to sa poglady homoseksualne? 22.11.05, 14:38
      Nie znam takiego pojecia.
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: a co to sa poglady homoseksualne? 22.11.05, 14:43
        to po prostu akceptacja homoseksualizmu
        • xtrin Re: a co to sa poglady homoseksualne? 22.11.05, 14:51
          Jeżeli chcesz ją demonstrować to możesz to robić np. na marszach równości.
      • kutas_wielgus no właśnie o to pytam 22.11.05, 14:45
        Wszyscy mądrzy bronią prawa do manifestowania swoich poglądów, więc ja pytam -
        jakie to są poglądy homoseksualne???
        • kubala11 Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 14:47
          Trudne pytanie. Podejrzewam, że możesz nie uzyskać odpowiedzi.
          • kutas_wielgus czyli ci, którzy o tym mówią... 22.11.05, 14:57
            nie wiedzą o czym mówią.
            A mają się za inteligentnych i wykształconych ludzi...
            No ładnie...
        • bryt.bryt Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 14:48
          kutas_wielgus napisał:

> Wszyscy mądrzy bronią prawa do manifestowania swoich poglądów, więc ja pytam -
          > jakie to są poglądy homoseksualne???

Poglady dotycza wolnosci, rownosci, tolerancji, akceptacji innosci. Samo
          sfromulowanie "poglady homoseksualne" nic nie ma z tym wspolnego, moze poza
          faktem uzycia go przez kogos dla opisu sytuacji. To skrot myslowy, a pytanie o
          to uwazam za czepianie sie sztucznych problemow.
        • ksiaze.ciemnogrodu Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 14:52
          to sa takie które mają na celu lansowanie homoseksualizmu jako trendu stylu
          życia do którego chce się przekonac młodych ludzi i pokazania że homo jest cool
          trendy itd
          • bryt.bryt Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 14:58

> to sa takie które mają na celu lansowanie homoseksualizmu jako trendu stylu
            > życia do którego chce się przekonac młodych ludzi i pokazania że homo jest
            cool
            >
            > trendy itd

Zdajesz sobie sprawe, jakie glupoty opowiadasz?
            • scoutek Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 14:59
              jakby sobie zdawal to by sie musial zakopac w sniegu....
            • ksiaze.ciemnogrodu Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 15:26
              a czy ty sobie zdajesz sprawę w obronie jakiego szamba ty się angazujesz?
              • bryt.bryt Re: no właśnie o to pytam 22.11.05, 15:29

> a czy ty sobie zdajesz sprawę w obronie jakiego szamba ty się angazujesz?

Ja tam widze ludzi, ktorych rozni ode mnie tylko to, ze inaczej sie zachowuja w
                sypialni. I nie lamia przy tym prawa.
    • franciszekszwajcarski Homoseksualne czyli do dupy ? :) nt 22.11.05, 15:00

• madzia_buczek Kutas Miękkus... czy to Ty??? 22.11.05, 15:08
        Czyżbym trafiła na twoją fotkę?

Kutas Miękkus
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: Homoseksualne czyli do dupy ? :) nt 22.11.05, 15:27
        a czy jest inna mozliwośc uprawiania seksu w takim związku jak walenie w dupe?
        • franciszekszwajcarski Re: Homoseksualne czyli do dupy ? :) nt 22.11.05, 15:39
          lesbijki z pewnością mają inną metode.
        • echo_o Re: Homoseksualne czyli do dupy ? :) nt 22.11.05, 15:44

> a czy jest inna mozliwośc uprawiania seksu w takim związku jak walenie w dupe?
          ```

Szkoda panowie, że sprowadzacie tę dyskusję do wulgarnych analiz technicznych.
          Nie warto dociekać szczegółów, a jeśli się uperacie - poszukajcie odpowiedzi we
          własnej wyobraźni. Bowiem JEDYNYM ograniczeniem na tym polu zarówno w związkach
          homo, jak i hetero jest - fantazja partnerów.
          • franciszekszwajcarski Re: Homoseksualne czyli do dupy ? :) nt 22.11.05, 15:56
            echo_o napisała:

> Szkoda panowie, że sprowadzacie tę dyskusję do wulgarnych analiz
            technicznych.

Że technicznych to sie zgadza, ale dlaczego zaraz wulgarnych ? Troche więcej
            tolerancji !!

• ukos Może raczej PiSuarne? 22.11.05, 15:32
      Czy chodzi Ci o to, żeby Kaczor wygruchał wszystkich jak leci?
    • zwykly2 Re: proste, do psychologa, daj Boże pomoże. 22.11.05, 16:06
    • karlin Poglądy homoseksualne czyli 22.11.05, 16:14
      Czyli nie: teza-antyteza-synteza.

Ale: teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-
      teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-teza-zate
      pieniądze nic nie zrobię.
    • b.6.1966 Re: Tutaj jest Polska! 22.11.05, 22:48
      To tradycja, zeby z niczego zrobic problem.Jak ktos woli tylek meski, to jest
      nienormalny, bo ten co ocenia, woli tylek damski.Problem polega na tym, ze
      jezeli preferowany tylek SPRAWI, ze jednostka jest SZCZESLIWA, to tn wybor nie
      powinien podlegac DYSKUSJI, bo jest demokratycznym, polskim, ludzkim glosem-
      odczuciem.Ale w Polsce nie ma DEMOKRACJI.Ci, co preferuja damskie zady, wiedza
      lepiej, na przyklad.Jestem kobieta, preferuje chlopow, ale nie razi mnie, ani
      nie przeszkadza w funkcjonowaniu, ze moj sasiad preferuje faceta. Pijemy kawe,
      zartujemy,chodzimy do tego samego klubu, zremy razem niedzielne obiady, bo
      zalezy mi na tym czlowieku, bo jest madry, inteligentny, nie nudze sie w jego
      towarzystwie, a rodzaj tzw. chamsko dupaki, pozostawiam jego fantazjom. To nie
      moja dzialka. Uwielbiam tego czlowieka za istotniejsze , niz sex dziedziny. Czy
      to zbyt TRUDNE, aby polknac??Rozmawialismy o marszu, i czulam sie fatalnie, bo
      to nie FAIR, jezeli ktos jest DYSKRYMINOWANY.I te debilne, HETEROSEKSUALNE
      HASLA:zakaz pedalowania!Kochani, czego??/Chyba WLASNYCH mozgow!
      • etykieta.zastepcza Re: Tutaj jest Polska! 23.11.05, 00:04
        Echżeszszszsz... to tak tytułem wstępu, no bo jednak z pewnego powodu, o którym
        napomykam w swojej sygnaturce tymczasowej, czuję się zawiedziony...

Ale wracając do tematu, i to całkiem poważnie:
        Mnie naprawdę nie przeszkadza, kto jak się kocha, grunt,żeby był szczęśliwy. Ale
        też nie znajduję powodu dla którego podnoszona jest ta cała wrzawa o
        dyskryminacji. JAKIEJ DYSKRYMINACJI DO CHOLERY??? Po kiego grzyba te marsze?
        Ludzie!!! wbrew pozorom mamy naprawdę demokratyczny i tolerancyjny kraj, czego
        najlepszym dowodem jest dopuszczanie do głosu zarowno prawicowych jak i
        lewicowych ekstremizmów. No ale chyba nikt nie oczekuje, że te dwa ekstremizmy
        się porozumieją i choćby w drobnej części uznają wzajemnie swoje racje - tego
        akurat się nie spodziewam.
        Przepraszam, ale zwoływanie marszów głoszących równość, tolerancję (w tym dla
        cudzoziemców i niepełnosprawnych, hehe akurat!) przez skrajnie lewackie i
        homoseksualne środowiska to najzwyklejszy pic na muchy-fotomontaż. Tu nawet nie
        chodzi o obronę praw mniejszości narodowych i osób niepełnosprawnych - oni są
        tylko listkiem figowym niestety... Te demonstracje z samego założenia obliczone
        są na wywołanie politycznej awantury i na podniesienie się wrzawy wywołanej
        przez "postępowe" środowiska i tzw. polityczne, naukowe i ewentualnie moralne
        autorytety. Co ma na celu ta wrzawa? O co ten krzyk? Te listy podpisane przez
        500 bliżej mi nieznanych osób + 50 znanych, których podpisy umieszcza się w
        czołówce sugreując, ze te pozostałe 500 osób jest równie znanych i poważanych?
        I przez cały tydzień mamy jęczenie o łamaniu praw człowieka, słanie skarg do
        prokuratur i sądów, żądania odwołań i dymisji, dyskusje w radiu i TV i ten
        magiel się kręci, i gdzie dominuje, a wręcz obowiązuje język politpoprawnej,
        osiągającej już wyżyny absurdu, nowomowy.
        Ale w żadnym aspekcie tej całej awantury nie usłyszałem ZADNEGO KONKRETU -
        gdzie, jak, i kto jest dyskryminowany; czy może trzeba jakieś ustawy wprowadzić;
        wszyscy gadają tylko ogólnikami "protestujemy przeciwko dyskryminacji" i już.
        Albo "żądamy równości" i już. Albo homoseksualiści krzyczą "chcemy swobodnie
        głosić poglądy" - no to się zapiszta do stosownej partii politycznej i sobie
        poglądy głośta! Nie można??? Partia polityczna jest swojego rodzaju wspólnotą
        interesu i miejscem łączącym ludzi wyznających podobne idee i jest przeznaczona
        do głoszenia poglądów. No ale jeśli ktoś chciałby założyć partię
        homoseksualistów to szczerze mu się zdziwię, bo czym jest owa wspólnota interesu
        łącząca nomen-omen członków takiej potencjalnej partii? Czy w ogóle
        homoseksualizm można uznać za ideę, za pogląd polityczny będące fundamentem
        partii politycznej?

Mam nadzieję, że jeszcze nastąpi kilka takich idiotycznych spędów, znów podniosą
        się lamenty i jęki "postępowców", a zwykli ludzie po którymś razie stwierdzą, że
        mają już dość tych bzdur i z jeszcze większym entuzjazmem poprą PiS i LPR w
        następnych wyborach. I żarty się naprawdę skończą.

Ze swojej strony wzywam do opamiętania i do poszukania przede wszystkim nowych
        złóż zdrowego rozsądku. Podpowiem, ze zdrowy rozsądek występuje najczęściej z
        lodem, czasem z ciekłym azotem, który może posłużyć do chłodzenia rozpalonych
        umysłów.
        • echo_o Re: Tutaj jest Polska! 23.11.05, 00:10
          etykieta.zastepcza napisał:

> Ale wracając do tematu, i to całkiem poważnie:
          > Mnie naprawdę nie przeszkadza, kto jak się kocha, grunt,żeby był szczęśliwy.
          Al
          > e
          > też nie znajduję powodu dla którego podnoszona jest ta cała wrzawa o
          > dyskryminacji. JAKIEJ DYSKRYMINACJI DO CHOLERY??? Po kiego grzyba te marsze?
          > Ludzie!!! wbrew pozorom mamy naprawdę demokratyczny i tolerancyjny kraj, czego
          > najlepszym dowodem jest dopuszczanie do głosu zarowno prawicowych jak i
          > lewicowych ekstremizmów. No ale chyba nikt nie oczekuje, że te dwa ekstremizmy
          > się porozumieją i choćby w drobnej części uznają wzajemnie swoje racje - tego
          > akurat się nie spodziewam.
          > Przepraszam, ale zwoływanie marszów głoszących równość, tolerancję (w tym dla
          > cudzoziemców i niepełnosprawnych, hehe akurat!) przez skrajnie lewackie i
          > homoseksualne środowiska to najzwyklejszy pic na muchy-fotomontaż. Tu nawet
          nie
          > chodzi o obronę praw mniejszości narodowych i osób niepełnosprawnych - oni są
          > tylko listkiem figowym niestety... Te demonstracje z samego założenia
          obliczone
          > są na wywołanie politycznej awantury i na podniesienie się wrzawy wywołanej
          > przez "postępowe" środowiska i tzw. polityczne, naukowe i ewentualnie moralne
          > autorytety.
          {...}
          > Ale w żadnym aspekcie tej całej awantury nie usłyszałem ZADNEGO KONKRETU -
          > gdzie, jak, i kto jest dyskryminowany; czy może trzeba jakieś ustawy
          wprowadzić
          > ;
          > wszyscy gadają tylko ogólnikami "protestujemy przeciwko dyskryminacji" i już.
          > Albo "żądamy równości" i już. Albo homoseksualiści krzyczą "chcemy swobodnie
          > głosić poglądy" - no to się zapiszta do stosownej partii politycznej i sobie
          > poglądy głośta! Nie można??? Partia polityczna jest swojego rodzaju wspólnotą
          > interesu i miejscem łączącym ludzi wyznających podobne idee i jest
          przeznaczona
          > do głoszenia poglądów.
          ````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Wężykiem ! Wężykiem, pani/panie etykieta_zastępcza ! :)
    • leszab Ja lubię patrzeć jak to lezbijki robią. 23.11.05, 00:09
      Ja lubię patrzeć jak to lezbijki robią.
      Czy to normalne?
      • echo_o Re: Ja lubię patrzeć jak to lezbijki robią. 23.11.05, 00:14
        Skoro lubisz, to znaczy, że jest to część Twojej natury.
        Czy to normalne ?
        A cóż jest ?
        I w tym słowie mieści się odpowiedź (a w zasadzie jej brak) na miliony
        wklikanych w klawiaturę literek... No answer :)
        Dopóki nasza własna wolność nikogo nie krzywdzimy, pozwólmy również innym być
        sobą - dopóki nie krzywdzą innych...
      • kubala11 Re: Ja lubię patrzeć jak to lezbijki robią. 23.11.05, 00:18
        Jak jestes chłopem i patrzysz jak babeczki się... no wiesz co, to jest
        całkowicie normalne. Gorzej jakbys z zainteresowaniem patrzył na faceta
        dającego po tyłku facetowi (tfu).
      • 1normalnyczlowiek Re: Ja lubię patrzeć jak to lezbijki robią. 23.11.05, 00:45
        leszab napisał:
        > Ja lubię patrzeć jak to lezbijki robią.
        > Czy to normalne?

Normalne, jeśli są one w tym samym pomieszczeniu co i Ty.
        Nienormalne, jeśli podglądasz przez okno lub przez dziurkę od klucza.
    • adalberto3 Poglądy to nic, gorzej jest z ... 23.11.05, 00:17
      .. zachowaniami.
      • 1normalnyczlowiek Czy przestępcy mogą demonstrować przeciwko ... 23.11.05, 00:48
        ...wzrostowi przestępczości lub przeciwko zbyt łagodnym karom za przestępstwa?
        • 1normalnyczlowiek Re: Czy to są poglądy? 23.11.05, 00:58
          • Jestem ciekawy czy mnie wytną.Liberalizm PO
          leszab 22.11.05, 23:47 + odpowiedz
          Liberałowie tuskowaci utożsamiają demokrację z liberalizmem tuskowatym. W ten
          sposób łatwo jest sugerować, że każdy krytyk tej niby filozofii politycznej
          lub przedstawiciel innej orientacji politycznej jest antydemokratą. Takie
          zawłaszczenie sfery debaty publicznej nie ma wiele wspólnego z postawą
          demokratyczną..

1nc: Sparafrazuję ten celny pogląd nt. liberalizmu.
          Homoseksualiści utożsamiają demokrację z homoseksualizmem. W ten sposób łatwo
          jest sugerować, że każdy krytyk tej niby filozofii politycznej lub
          przedstawiciel innej orientacji politycznej jest antyhomoseksualistą. Takie
          zawłaszczenie sfery debaty publicznej nie ma wiele wspólnego z postawą
          demokratyczną.
        • sloggi_so Re: Czy przestępcy mogą demonstrować przeciwko .. 27.11.05, 12:55
          1normalnyczlowiek napisał:

> ...wzrostowi przestępczości lub przeciwko zbyt łagodnym karom za przestępstwa?

W tym kraju wszystko jest możliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka