11.12.05, 12:19
Krucafuks! Na 3 dni musem stąd wybyć. Wróce dopiero we cwartek. A syćko bez
to, ze komputer mojego bacy stoi w przeciągu, przewiało mi łape, no i ...
pokręciło mnie. Baca zabroł mnie do wterynorza i weterynorz kazoł mi łykać
taki lek, co to sie nazywo Dexak. Cy ten lek jest skutecny? Tego jesce nie
wiem, ale jedno mi sie w nim podobo: na załąconej ulotce nimo ani słowa o
tym, ze nie wolno tego popijać Smadnym Mnichem! Hau!
Obserwuj wątek
    • mysha_b Re: Dexak 12.12.05, 13:16
      Najwazniejsze, Owcarku, ze nie opuszcza Cie dobry humor. Mimo bolu - wiem cos o
      tym. Jeszcze jesli znieczulisz sie odpowiednia iloscia Smadnego Mnicha, to w
      ogole o barku zapomnisz. Ale za bardzo nie szalej, bo jednak bark wymaga
      unieruchomienia przez kilka dni. Na dodatek chyba tak do konca nie jest pewne,
      czy to faktycznie przeciag, czy moze nadwy(e)rezenie. Wiedza i nosniki tej
      wiedzy waza sporo - prawda?

I tak mi sie cos wydaje, ze sie miniemy, bo zainstalowanie nowego laptopa i
      przerzucenie do niego zawartosci starego, oraz zainstalowanie nowych programow
      zajmie nam troche czasu. Pisze "nam", chociaz wiadomo, ze ja bede sie tylko
      biernie przygladac :) Na szczescie Monice bardzo sie spieszy do pogaduszek na
      GG, wiec pewnie postara sie to wszystko wykonac migiem. Tak, czy inaczej ma
      tylko wieczory do dyspozycji.

Ja sie bardzo cieszylam nowym laptopem, ale teraz troche sie zaczynam wahac.
      Jakis taki wielki mi sie wydaje, w porownaniu ze starym, tyle, ze jest bardzo
      plasciutki. Ale ekran jak w kinie panoramicznym. Jednym slowem, jest
      malo "przytulny".

Tak wiec, jesli wrocisz, a mnie nie bedzie, to bedzie znaczylo, ze wlasnie
      nastepuje podmiana sprzetu. Moze Tubylec wreszcie sie pojawi?, bo bez niego
      pusto i smutno jakos :(((
    • bryza102 Re: Dexak 14.12.05, 23:37
      Owcarku,bidulku,jak zdrówko?Lepiej już?A ten lek to co takiego,nie trujący aby?
      Dbaj o siebie bo kto nam będzie Schroniska pilnował?
    • radwi22 Re: Dexak 18.12.05, 02:16
      Zdrowiej>Wiej, halny, wiej, Orkan, bądź zdrów Owcarecku. Natychmiast!
    • owcarek_podhalanski Co zrobić, kie doktór wypise recepte na Dexak? 19.12.05, 12:13
      Co zrobić, kie doktór wypise recepte na Dexak? Nalezy zrobić dwie rzecy:
      1. Recepte na Dexak wyrzucić do śmieci;
      2. Pójść do apteki i kupić se zwykłom pocciwom Pyralgine, ftóra jest 3 rozy
      tańsa od Dexaka, za to 10 rozy skutecniejsa.
      Hau!
      • owcarek_podhalanski Nimesil 19.12.05, 12:44
        Tak w ogóle to mój bark mo sie kapecke lepiej, chociaz - jak nieftórzy mi
        godajom - moze jesce pare tyźni minąć, zanim zupełnie wydobrzeje. Teroz lece
        sie Nimesilem, to taki lek, ftóry produkujom Włosi, a siedziba producenta jest
        w Pizie. I jo to pokwolom! Niek w tej Pizie myślom, niek eksperymentujom, jak
        wymyślom lek, ftóry wyprostuje pokrzywionego cłowieka, to niek potem tym samym
        lekiem wyprostujom swojom krziwom wieze. Hau!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka