Dodaj do ulubionych

Agresywne stare panny..

23.03.06, 14:03
..czy jak kto woli kobiety sukcesu.
Jak z nimi wytrzymujecie? Czy macie na nie jakieś sposoby?
Obserwuj wątek
    • markiz.de.sade Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 14:13
      pink.freud napisał:

> ..czy jak kto woli kobiety sukcesu.
      > Jak z nimi wytrzymujecie? Czy macie na nie jakieś sposoby?

Z zakonnicami po prostu się nie zadaję. A z paniami z PiS-u w rodzaju
      przewodniczącej Karajowej Rady też kontaktów nie utrzymuję. ;)
      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 14:29
        Kłopoty ze zrozumieniem.. hehe. Następny szczawik, który na wszystko odpowiada a PiS to albo tamto :)))Ja nie o tym:)
        • kynos2 Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 14:34
          pink.freud napisał:

> Kłopoty ze zrozumieniem.. hehe. Następny szczawik, który na wszystko
          odpowiada
          > a PiS to albo tamto :)))Ja nie o tym:)

Przedmówca dobrze zrozumiał:
          Pytanie czy ty zrozumiałeś aluzje.

----

"Ze zrozumieniem przychodzi wyzwolenie"
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 14:44
            Nie, ciężko łapię.. co to za aluzja?:)
        • markiz.de.sade Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 14:36
          pink.freud napisał:

> Ja nie o tym:)

Nie ma przecież obowiązku bredzeniem odpowiadać na bredzenie. ;)
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 14:45
            Nie ma:)
            Jak Cie nie dotknęło osobiście to szczęście to i tak nie wiesz o czym mowa:)))
    • nula8 Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:19
      Ja Ci podam świetny sposób: odnieś większy sukces, to ich sukces przestanie Cię
      frustrować, mięczaku aka prawdziwy mężczyzna...
      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:25
        Jesteś dobrym przykładem, właśnie o taką agresję, obcą spełnionym mężatkom, mi chodzi:)
        Jak juz tu jesteś to powiedz jak najlepiej Cie wkurzyć lub sprawić, żebyś spłyneła lub zajeła się własnymi sprawami;)))
        • kamajkore Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:32
          > Jesteś dobrym przykładem, właśnie o taką agresję, obcą spełnionym mężatkom, mi
          > chodzi:)
          > Jak juz tu jesteś to powiedz jak najlepiej Cie wkurzyć lub sprawić, żebyś spłyn
          > eła lub zajeła się własnymi sprawami;)))
          haha, prowokator :)
          ciekawe od jakiego wieku liczy się, że panna jest stara, bo jestem ciekawa, czy
          już zaliczam się do tej kategorii.
          Bo jesli chodzi o sukces finansowy, to niestety jeszcze nie, ale pracuję nad tym!
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:40
            Chciałbym, żeby to była prowokacja:)))
            Starą panną jesteś wtedy jak już nikt nie jest tobą poważnie zainteresowany (poza bzykaniem oczywiście;). To płynna granica 25-30 lat;) Jak jeszcze nie masz kasy i Ci zupełnie nie odbiło to można ją jeszcze trochę przeciągnąć:)
            • kamajkore Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:46
              > Chciałbym, żeby to była prowokacja:)))
              > Starą panną jesteś wtedy jak już nikt nie jest tobą poważnie zainteresowany (po
              > za bzykaniem oczywiście;). To płynna granica 25-30 lat;) Jak jeszcze nie masz k
              > asy i Ci zupełnie nie odbiło to można ją jeszcze trochę przeciągnąć:)

eee, myślałam że tu o sluby sakramentalne chodzi.
              wielbiciela stałego to ja mam, nie tylko od bzykania, ale z braku bzykania to
              można dopiero ześwirować (podobno :)
              a żeby mi odbiło od nadmiaru kasy - to nie mam nic przeciwko temu... no, do
              trzydziestki powinnam z tym zdążyć.
              • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 16:50
                Jak Ci odbije to wielbiciel się zmyje, z bzykania nici i dopiero ześwirujesz;)))
                Będziesz klasyczną, samotną 30tką, która odniosła sukces:)
        • Gość: o Re: Agresywne stare panny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:37
          jesli nie bedziesz zawracal jej głowy swoimi kompleksami to nie bedziesz miał
          z nią problemu

a co , szefowa śrube przycisnęła ???
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:42
            Muszę znosić taką jedną przez jakiś czas:))))))
            Zastanawiam się jak doprowadzic do takiej sytuacji, zeby dawała na mój widok nogę;)))
        • nula8 Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:42
          A co? Narzucają Ci się stare panny, którym się w d... poprzewracało.
          Biedaczysko.
          Ja zbyt rzadko-chędożona-stara-panna-dodatkowo-zestresowana-niedostatecznym-
          sukcesem postrzegam Twoją agresję jako dowód Twojej frustracji. Mi podobne
          straszliwe stare panny/kobiety sukcesu cieszą się Takimi przejawami Twojej
          frustracji. Więc się nie frustruj po prostu.
          Bądź pogodnym, pewnym własnej wartości mężczyzną, któremu nie zagrożą żadne
          strachy, nawet my, straszliwie nieatrakcyjne, stare panny sukcesu. To nas
          wkurzy najbardziej - że jakiś mężczyzna nie ma problemu z naszym istnieniem :)
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 17:51
            Eeee.. świadczyć dobro starym pannom, którym się w dupach poprzewracało to jak wlewać łopatą wodę do morza. Ja z poważną sprawą a Ty mi takie dyrdymały serwujesz:)))
            Upierdliwe są zwyczajnie i nudzi im się, bo rzadko albo w ogóle chędożone. Konkretne pomysły proszę:)))
    • iberia30 Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 15:42
      czy ty czasem nie upraszczasz : stara panna= kobieta sukcesu?Na jakiej
      podstawie taki osad?
      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 17:54
        ??? Piszę tylko o specjalnym sorcie starych panien, takich, które poświęciły się karierze i odniosły mniejszy lub wiekszy sukces i poprzewracało im się w ..:))))))
      • Gość: Marycha Re: Agresywne stare panny.. IP: *.wa-wa.inpoland.pl 23.03.06, 18:02
        Ja stara panna z trojgiem dzieci i wielkim sukcesem finansowym, kopnęłam w d...
        takiego jak Ty Pink.froud, bo chciał czerpać korzyści z mojego sukcesu.
        W myśl pewnego mądrego powiedzenia naszego polityka "spieprzaj dziadu".
        Marycha
        • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 18:08
          A w czym problem, przecież to normalne, że facet kopie w dupę kobietę z trójką dzieci, gdyby chciała korzystać z jego sukcesu. Więc w drugą stronę to jak najbardziej normalne i nie o Tobie jest ten wątek:)
    • ala-a Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 18:09
      mamy..

przypominam takiej kobiecie,ze to nie moja wina,ze sexu dlugo nie miala.

a rzeczywiscie,ciekawe dlaczego one sa tak nie mile.Moze sie boja?
      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 18:42
        Na takie uprzejmości to jest jeszcze czas;)))
        Na razie jak mnie męczy poruszam temat dzieci albo radzę się na temat antykoncepcji, trochę pomaga:)
        Nawet nie jest niemiła tylko ma paskudny zwyczaj przystosowywania otoczenia do siebie a nie na odwrót:)
    • marysia_b Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 18:17
      pink.freud napisał:

> ..czy jak kto woli kobiety sukcesu.
      > Jak z nimi wytrzymujecie? Czy macie na nie jakieś sposoby?

Nie pomyslales?
      • pink.freud Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 18:44
        Podejrzliwa jest, pomyśli, że chciałbym skorzystać z jej sukcesu;)))
        • marysia_b Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 22:34
          pink.freud napisał:

> Podejrzliwa jest, pomyśli, że chciałbym skorzystać z jej sukcesu;)))

Oswiadczyc sie na kozetce ;))))
          • pink.freud Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 22:42
            Nie ma na imię Kozeta;))))
            • marysia_b Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 22:45
              pink.freud napisał:

> Nie ma na imię Kozeta;))))

Za Kozety, to jeszcze o Freudzie ani widu ani slychu - oswiadcz sie na kolanach ;)))
              • pink.freud Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 22:48
                Aleś się uparła z tym hajtaniem:))))
                Chcesz zostać druchną?:)
                • marysia_b Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 22:54
                  pink.freud napisał:

> Aleś się uparła z tym hajtaniem:))))
                  > Chcesz zostać druchną?:)

*Druchna* nie a druhna, dlaczego nie (w rozowym mi nie do twarzy ale, co tam,
                  sluzba nie druzba) ;)))
                  • pink.freud Re: Oswiadczyc sie ! 23.03.06, 23:00
                    :)))
                    A w jakim Ci do twarzy?:)
    • seth.destructor Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 18:47
      Kupic misia do plakania w poduszke.
      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 18:57
        Radzisz z doświadczenia czy jesteś teoretykiem?:)
        • Gość: Beti Re: Agresywne stare panny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:55
          Ja na Twoim miejscu sama zaczęłabym próbę osiągania sukcesów i nie
          zazdrościłabym tego komuś innemu. Może poprostu niektóre kobiety stawiają tylko
          na karierę. Ja jestem przykładem kobiety sukcesu, wspaniałej narzeczonej i
          przyszłej matki.
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:26
            A czemu uważasz się za starą pannę?:)
            • Gość: Betty Re: Agresywne stare panny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:52
              Nie uważam się za starą pannę. Jestem młoda i mam narzeczonego :):)
    • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:33
      W rankingu na największego oszołoma na forum gazety znalazłbyś sie w czołówce. :)
      Twój światopogląd to zlepek głupot.
      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:41
        Też Cię lubię:)))
        • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:45
          Nie podkładaj się! ;p
          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:49
            Tak ryzykuję?:)))
            • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:53
              Teoretycznie tak, bo praktycznie musiałbyś wszystkie swoje poglądy na tematy polityczno-obyczajowe odszczekać. :))
              Ja znam takich jak ty. Gada, gada, a jak przyjdzie co do czego, to jest posłuszny jak pies. :))
              • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 22:58
                Hehe.. rozmarzyłaś się:)
                Ale z psem to jesteś blisko.. suczki na mnie lecą:)))
                • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:01
                  > Ale z psem to jesteś blisko.. suczki na mnie lecą:)))

Oj nie wiem, nie wiem co by powiedział o twoich skłonnościach zoofilskich twój autorytet - Rydzyk Tadeusz ;DD
                  • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:04
                    Badasz szanse?:)))
                    Czemu masz na fotce futrzaka z długimi tipsami?;)
                    • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:08
                      Eee to aż takie urozmaicenia lubisz?
                      Niekoniecznie z psami, bo też z futrzakami? ;D
                      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:10
                        To zależy jakim futrzakiem jesteś:)))
                        • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:13
                          Własnoręcznie uczesanym :))
                          bez wąsów i brody ;DDD
                          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:17
                            Hehe.. dbasz o futerko:)
                            W takim razie fotki poproszę:)))
                            • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:20
                              Hehe.
                              Może wezmę to pod rozwagę jak twoją wprzódy zobaczę. ;)
                              • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:22
                                Ja sie nie chwaliłem futerkiem:)))))
                                Nie migaj się tylko ślij:)
                                • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:24
                                  E! Tak to nie. ;p
                                  Nie wydam się na pastwę forumowego gawędziarza - erotomana.
                                  • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:26
                                    No dobra, zobowiążę się, że nie będę gawędził tylko od razu gwałcił:)))
                                    • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:28
                                      Biorąc pod uwagę okoliczności, siebie możesz gwałcić do woli. ;P
                                      • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:30
                                        Takie straszne te okoliczności?:)))
                                        Może nie jest tak źle, bedę wyrozumiały:)))
                                        • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:33
                                          To ja ci TO rozjaśnię. :)
                                          Okoliczności są takie, że siedzisz sam i klikasz sam, boś stary, brzydki i nieogolony. :)))
                                          • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:36
                                            Masz kota i kryształową kulę?:)
                                            A co szukasz młodego, pieknego i gładkiego?:)))
                                            • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:40
                                              > Masz kota i kryształową kulę?:)

Taa i mnóstwo zalegających kubków po kawie z fusami ;))

> A co szukasz młodego, pieknego i gładkiego?:)))

Dodać by należało, że intellygentnego. A to kolejny warunek, którego nie spełniasz w należytym stopniu. ;)))
                                              • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:42
                                                Prześlij fotkę to sie ogolę i nie bedziesz musiała dalej szukać:)))
                                                • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:44
                                                  Kryteria były cztery. Co z pozostałymi trzema? :)
                                                  • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:46
                                                    Młody, śliczny i inteligentny jestem a teraz fotki proszę:)))))
                                                  • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:48
                                                    Taaa i NAMOLNY :)
                                                    Jestem nieugięta. Ty pierwszy, albo nici z patrzenia :)
                                                  • pink.freud Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:50
                                                    Aha, sama zaczepiasz i jeszcze się skarżysz:))))
                                                    O.k. znikam, kolorowych:))
                                                  • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 23.03.06, 23:52
                                                    Ja zaczepiam??? Ja OPIEPRZAM a ty to odbierasz jako zaloty! :DDD

Dobrej nocy. :)
    • 0golone_jajka Re: Agresywne stare panny.. 24.03.06, 12:41
      O, jedną znam z forum. To kochanica-francuza. Napastliwa bywa. Groziła mi nawet. Całe szczęście, że przez sieć mi gęby nie obije.
    • Gość: lenore13 Re: Agresywne stare panny.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:50
      Oj Pink (Freud), ty po prostu mas kompleks vaginae dentatae. Może miałeś
      zaborczą mamę i wiarołomną żonę? Nauczyciel wyśmiał twoje poezje? Nie lubisz
      blondynek w różowych kalesonach? Wyluzuj, świat nie jest taki zły, weź się w garść:P
      • wij_drewniak Re: Agresywne stare panny.. 24.03.06, 12:53
        Dobrze powiedziane. ;DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka