Dodaj do ulubionych

Zadzwonił do mnie Tomasz Kamel

02.04.06, 20:42
Wczoraj po południu odebrałam telefon i słyszę: "Dzień dobry. Mówi Tomasz
Kamel..." Odruchowo natychmiast odłożyłam słuchawkę, bo tak reaguję na
wszelki telemarketing. Potem jednak pożałowałam, że nie posłuchałam dłużej,
bo ciekawi mnie, co też pan Tomasz chciał mi powiedzieć.
Może do kogoś z Was też zadzwonił?
Obserwuj wątek
    • gosc126 Re: Zadzwonił do mnie Tomasz Kamel 02.04.06, 20:52
      Chciał wypic piwo i pogadac o starych Polakach.
    • kotbehemot6 Re: Zadzwonił do mnie Tomasz Kamel 02.04.06, 21:06
      noo i niewiele sie pomyliłas w zasadzie wcale...powiedziałby ci że jestes wyjatkowa i wyjątkowo możesz wygrać wyjątkową nagrodę z wyyjątkowej stacji radiowj jaka jest "trójka" ..i tyle
      • wasa Re: Zadzwonił do mnie Tomasz Kamel 02.04.06, 21:17
        Aha... Dzięki. Już mogę spać spokojnie ;-))
    • iberia30 a moze Kammel?n/t 02.04.06, 22:01
    • Gość: Doom Re: Zadzwonił do mnie Tomasz Kamel IP: *.aster.pl 02.04.06, 22:07
      Do mnie zadzwonil dzis, o 21:37.
      Pijany jak swinia zaintonowal Barke.
      • Gość: Matylda Re: Doom IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:39
        Przeczytałam i zrobiło mi się przykro...potrafisz to zrozumieć?
        • the_dzidka Re: Doom 11.05.06, 12:48
          Aleś delikatna. Nawet nie masz pojęcia, ilu twoich rodaków, "pijanych jak
          świnie" intonowało tamtego dnia "Barkę".
          • estera.new Re: Doom 11.05.06, 18:37
            delikatność? moim zdaniem to nie to - może zwyczajnie przyzwoitość
    • aniger161 Re: Zadzwonił do mnie Tomasz Kamel 11.05.06, 12:44
      Żenada.
      Do mnie też zadzwonił.To podobno konkurs. Aby ktoś mógł wygrać, to najpierw ktoś
      się musi na to złożyć. Czyli - trzeba się zarejestrować pod wskazanym numerem.
      Rejestracja trwa kilka minut. Minuta kosztuje ok 3 zł. Czyli wykładasz ok. 10 zł
      lub więcej. Nie lubię przegrywać, więc się nie dałam naciągnąć. Na drugi dzień
      rano dzwonią do Ciebie z trójki i zadają Ci pytanie. Jak odpowiesz to kasa
      Twoja. Jak pracujesz - to nie odpowiesz, bo nie ma Cię w domu.Jak nie słuchasz
      trójki, to pewnie też nie odpowiesz. I o to chodzi, bo w ten sposób składasz dla
      kogoś wygraną. Naiwni i fani Pana Kamela - dzwońcie. A tak naprawdę to po prostu
      ŻENADA.
    • Gość: :DD zrobiłem dokładnie to samo :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:55
      • Gość: cari33 Re: zrobiłem dokładnie to samo :DDD IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.06, 19:26
        Nie wiem czego chcial od Ciebie Camel,ale do mnie dzwonili Hajzer i Bielicka
        (zza grobu chyba)-to z tych slawniejszych.Teraz dosc czesto
        mam ;przyjemnosc ;odbierac takie telefony.Za ktoryms razem wscieklam sie i
        krzyknelam:POCALUJ MNIE W-wiadomo co .po czym rzucilam sluchawke.Nie
        zauwazylam,ze dziecko stoi obok.A corka po wszystkim zapytala :Mamo z kim ty
        rozmawialas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka