owcarek_podhalanski 07.05.06, 14:21 Nikogo nimo, to i jo pójde sie przejść. Ale jakby ftoś fcioł do Schroniska wstąpić, to zaprasom. Kluce zostawiom pod wycierackom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: Nikogo nimo 07.05.06, 21:02 Dzieki, Owcarecku, jak widzisz skorzystalam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Nikogo nimo 08.05.06, 19:55 Ano,mnie wywiało!Jest piękna pogoda,siedzę sobie nad jeziorem i mam czasami dostęp do kompa,tak jak właśnie w tej chwili.W zasadzie zrobiłam sobie tak jakby wakacje :) Maxiu został ze swoją opiekunką,a bryza,jak to bryza - hula! Pozdrowionka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 09.05.06, 00:05 tłumy muszą się tu przewijać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 09.05.06, 01:25 Rzeczywiscie! Malo sie kto tu wpisuje, ale wiele osob schronisko odwiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 09.05.06, 12:35 Ano ... w kozdym schronisku jest rzesa bezimiennyk wchodzącyk i wychodzącyk. Ale mom nadzieje, ze nawet ci bezimienni wynosom stąd miłe wspomnienia. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 10.05.06, 14:34 Jest taka piekna pogoda, ze grzechem byloby siedziec nad laptopem. Tym bardziej, ze nie wiadomo jak dlugo potrwa. Zima byla dluga i surowa i zatesknilo sie za cieplutkim slonkiem, zielenia drzew i kwitnacymi krzewami. Szczecin slynie z kwitnacych magnolii i wlasnie teraz sa najpiekniejsze. Jak sie te wszystkie cuda przyrody opatrza to znowu zatesknimy za Schroniskiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 10.05.06, 15:46 No, obowiązkowo trza sie na świezym powietrzu dotlenić! W Schronisku tyz zreśtom pootwierołek syćkie okna, coby jak najwięcej tlenu do środka wpadło. Mały przeciąg sie bez to - kruca! - zrobił, ale trudno. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 10.05.06, 16:59 No i ten przeciag wwiewa mnie do srodka. Czyli... nie ma tego zlego...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 11.05.06, 14:53 Inksyk to chyba bedzie trza na wędke łapać. Najtrudniej chyba bedzie złapać Wassermanicka, bo jak zarucić wędke z przynętom-wannom? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 11.05.06, 19:04 Przeciez jedna wanne juz ma, po co mu dwie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 12.05.06, 08:45 Bo samo nazwisko zobowiązuje go do tego, coby mioł ik całom kolekcje. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 12.05.06, 13:42 Ile wanien, tyle spraw sadowych, a nie zycze biednej emerytce dalszego ciagania po sadach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 15.05.06, 12:28 No to choćby dlo dobra tej emerytki powinniśmy Wassermanicka na nowo zwabić ku nasemu Schronisku. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 15.05.06, 14:16 Jestem ZA, ale to ciezka sprawa, nie wiem jak to zrobic, nie mam na niego pomyslu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos ta wycieraczka lekko wytarta... prawdziwe 15.05.06, 14:41 Moze przed Schroniskiem trza wywiesić napis "Promocyjno sprzedaz wanien"? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie Ostatnio przerzuciłem się z wanny na 15.05.06, 16:46 brodzik prysznicowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Ostatnio przerzuciłem się z wanny na 15.05.06, 20:13 Wziął prysznic i tyż nic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ostatnio przerzuciłem się z wanny na 16.05.06, 09:32 Ale trza przynać, ze w ten sposób Wassermanicek jest chyba najcyściejsym bywalcem nasego Schroniska. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: nio. prócz wody uzywam jeszcze mydła ;-) 16.05.06, 14:07 A co to takiego... mydlo????????, Wassermanie. No i skoro juz nie przeznaczasz tak wiele czasu na wylegiwanie sie w wannie, to moze nam poswiecisz nieco wiecej czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: nio. prócz wody uzywam jeszcze mydła ;-) 16.05.06, 14:20 To by trza sprawić Wassermanickowi laptopa water-resistent. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: nio. prócz wody uzywam jeszcze mydła ;-) 16.05.06, 16:00 Najpierw niech zasluzy :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: nio. prócz wody uzywam jeszcze mydła ;-) 17.05.06, 10:56 A to ze jest cyściutki, to nie wystarcająco załuga? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: nio. prócz wody uzywam jeszcze mydła ;-) 17.05.06, 13:23 :))))))))) Musze sie zastanowic co sie nalezy Tobie, za permanentne poprawianie mi, podlego ostatnio, humoru? Procz jalowcowej oczywiscie, ktora Ci sie nalezy za caloksztalt :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: nio. prócz wody uzywam jeszcze mydła ;-) 17.05.06, 13:56 Jesce więcej jałowcowej! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie bo naślę na Was PARPA'ę ;-) 17.05.06, 14:55 ostatnio siem przeprowadziłem i na razie nie mam internetu. Moge Was wspierac co najwyżej telepatycznie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: bo naślę na Was PARPA'ę ;-) 17.05.06, 15:07 Wassermanie, wiem, ze nieladnie jest grymasic, ale... telepatycznie??????? A moze my piszemy po Twoje dyktando?, skoro o telepatii mowa :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 18.05.06, 13:07 Alkoholowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 18.05.06, 17:30 No to jo zakładom Schroniskowom Agencje Tworzenia Problemów Alkoholowyk. Sam mom problem alkoholowy (juz kiesk o tym pisołek): w zodnym polskim sklepie, nie moge dostać Smadnego Mnicha. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 18.05.06, 17:54 Ja tez mam problem alkoholowy - nie przepadam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 19.05.06, 13:50 No to sama widzis, Mysecko, ze PARPA bedzie miała przy nos ręce pełne roboty. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 19.05.06, 16:09 Od dwóch tygodni mam walnięty komputer. Odezwę się, gdy kupię nowy. Na razie nadaj e z biblioteki. Pozdrowienia. rak Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 19.05.06, 17:25 Tubylcu, zycze Ci owocnych zakupow :))))))) Wracaj szybko, smutno bez Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów 20.05.06, 12:42 To nie lepiej, coby Tubylecek do rozu kupił se całom biblioteke, we ftórej cały cas bedzie sprawny komputer? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Nikogo tu znowu nie ma - buuuu 30.05.06, 13:24 Wyglada na to, Aniu, ze to my musimy ratowac honor tego domu/schroniska, przez swoja tu obecnosc. Schronisko zamkniete na cztery spusty, to przykra niespodzianka dla strudzonych turystow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: Nikogo tu znowu nie ma - buuuu 30.05.06, 14:19 Śród haszcz i dzikich zaroślów, polskogórskich miejsc, dobre i puste Schronisko, zwłaszcza, że do jedzenia zawsze się tu cosik odnajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie za prawo... i sprawiedliwość. a raczej z powodu 01.06.06, 16:39 braku obu elementów ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: za prawo... i sprawiedliwość. a raczej z powo 02.06.06, 03:16 może każdy musi swoje odsiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: za prawo... i sprawiedliwość. a raczej z powo 02.06.06, 09:38 Jestem, jestem!!! I co ? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re:Nikogo znowu tu nie ma 06.06.06, 11:15 Ja wiem, ze wiekszosc z Was pracuje i nie ma czasu w porannych godzinach tu zerkac i pisac. Ta roznica godzin miedzy mna a Wami tez jest w tym wypadku niezbyt korzystna. Zajrzalam tu. Moze by i wiecej gosci bylo, gdyby nie trzeba sie logowac. Zreszta nie wiem. Wszystkim zycze milego, dobrego wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re:Nikogo znowu tu nie ma 06.06.06, 13:22 Masz racje, Aniu. To logowanie dla wielu jest przeszkoda nie do przebycia. Jestem pewna, ze wiecej osob czyta. Na dodatek nasz Rak ma problemy z komputerem, a raczej z jego brakiem, Bryzka stale w rozjazdach, Tobie w pozycji do gory nogami tez za wygodnie nie jest, ja humorzasta jakas sie zrbilam - raz mam nastroj, innym razem nie - mimo ze niezmiennie czuje do Was wielka sympatie. Owcarek ma nawal pracy w zwiazku z sesja na uczelni - no i efekty sa, jakie sa. Najbardziej daje sie we znaki brak Owcarka, bo wiadomo, "Panskie oko konia tuczy". Nie ma "Pana", nie ma efektow. Za to dzisiaj w Szczecinie jest cudna pogoda, taka w sam raz. Niebo blekitne, na nim przesliczne bialosrebrzyste kumulusy, swieza zielen, ptaki cwierkaja, sloneczko przygrzewa, no i moj bocianek, ktorego juz spisalam na straty, rosnie i meznieje - jak tu sie nie cieszyc zyciem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re:Nikogo znowu tu nie ma 06.06.06, 23:56 tak, Owcarecka brakuje najbardziej, choć innych też.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re:Nikogo znowu tu nie ma 07.06.06, 11:23 Mysle, ze mozna prosic Owcarka jak bedzie mniej zajety i oczywiscie zgodzi sie, zeby zmienil ustawienia w wejsciach na nasze forum i wtedy drzwi otworza sie szerzej. Zawsze mozna nieetyczne wpisy zlikwidowac, lub wrocic na poprzednie pozycje gdyby cos nie tak. Pozdrawiam Wszystkich- Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re:Nikogo znowu tu nie ma 07.06.06, 13:15 A jest taka mozliwosc, Aniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re:Nikogo znowu tu nie ma 07.06.06, 13:14 Radvi, Ty tez sie uderz w piersi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re:Nikogo znowu tu nie ma 07.06.06, 14:42 Ja mysle, ze jest mozliwosc wejscie na Forum i dyskusja bez logowania, bo na innych niektorych forach od czasu do czasu cos wpisuje jako gosc, anie jako annah11. Wiec i tu pewnie mozna, tylko to moze zmienic zalozyciel (tu Owcarek Podhalanski) forum. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re:Nikogo znowu tu nie ma 08.06.06, 00:16 Nasze Forum umiera Frekwencja spadla do zera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie No jak nie jak tak? My som. I nikt nie umiera 08.06.06, 15:50 ... Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: No jak nie jak tak? My som. I nikt nie umiera 08.06.06, 17:18 Widac te wspomniane przez Anie zera, to my :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: No jak nie jak tak? My som. I nikt nie umiera 08.06.06, 23:08 Ale skadze znowu Myszeczko Droga, tak mi sie "rymnelo" (uderz w stol a nozyce sie odezwa). Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie albo stół się rozleci, i trza będzie sprzątać 09.06.06, 08:48 Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Nikogo tu znowu nie ma - buuuu 11.06.06, 08:34 Ile nas? Raz :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Nikogo tu znowu nie ma - buuuu 12.06.06, 00:57 Myszeczko widac Wszyscy oprocz nas zamarzli i dlatego odliczamy do dwoch. Ja naprawde marzne, ale sie od czasu do czasu pojawiam a potem znikam. Dzisiaj zero stopni, a w gorach juz pewno mroz, bo rozowa poswiata nad gorami raniutko byla (nad Gorami Blekitnymi) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Nikogo tu znowu nie ma - buuuu 12.06.06, 13:13 Aniu, u nas tez podobno na Kasprowym lezy jeszcze dosc gruba warstwa sniegu. A tak w ogole, jakas sprawiedliwosc musi byc. Kiedy my tu w Polsce trzeslismy sie z zimna, w czasie tej wyjatkowo mroznej i dlugiej zimy, Ty wygrzewalas sie w promykach letniego slonka. Teraz przyszedl czas na zmiane :))) Czy zimy w Australii sa ostre? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: trzy 16.06.06, 09:40 Ale dzisiaj jestem jak ta samica samotna w naszym Schronisku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie przesadzasz. co Ty tak ciagle z ta samotnością? 16.06.06, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: przesadzasz. co Ty tak ciagle z ta samotności 16.06.06, 10:16 Pogoda pikno, to syćka pewnie po wierchak latajom zamiast w schroniskak wysiadywać. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: przesadzasz. co Ty tak ciagle z ta samotności 16.06.06, 10:37 Pewnie dlatego pusto. A co po niektorzy mnie nie lubia, zebym nie musiala powiedziec itd Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie Syndrom niekochanej owieczki... ;-( Poradź, 19.06.06, 10:42 Owczarku, co z tym fantem począć? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Syndrom niekochanej owieczki... ;-( Poradź, 19.06.06, 12:07 Zamiast Owcarka Anicka na linii. Czy to mnie dotyczy liscik poprzedni? Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie to był apel o cos a nie do kogos ;-) jesli mozesz 21.06.06, 10:10 pomóż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś