wosz.starzyk gucio - jesteś pedałem? 17.05.06, 11:43 tak sie zastanawiom.Ten Wierzejski to mądry synek i życza mu by kiedyś zaszedł jak najdali w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: gucio - jesteś pedałem? 17.05.06, 13:54 Przeciez on juz zaszedł najdalej. Teraz tylko bedzie spadał. "Głupota gdyby miała skrzydła to by fruwała jak gołębica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Wierzejski to kryptogey - tylko boi się 'wyjść z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:16 szafy' - musicie mu wybaczyć, że atakuje geyów, bo wiadomo najciemniej jest pod latarnią... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To pewnie i pedofil. ____nt 17.05.06, 13:46 Gość portalu: ha ha napisał(a): > szafy' - musicie mu wybaczyć, że atakuje geyów, bo wiadomo najciemniej jest pod > latarnią... Odpowiedz Link Zgłoś
kasan1512 Re: To pewnie i pedofil. ____nt 17.05.06, 14:09 Coś w tym musi być... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he a Giertych, z tym lubieżnym uśmiechem...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamakociąt Re: A jak się do Rydzyka przytulał... ;)) ___nt IP: *.obta.uw.edu.pl 18.05.06, 15:08 Wierzejski??? Zwykły frustrat, przez niewiasty odrzucony. Stąd bierze żródło jego homofobia i mizoginia. Nikt go nie chce. A najgorsze są lesby, wogle nie zwracają na biedaczka uwagi. A na serio: FANATYCZNY głupooool!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: Głupi,głupszy,Wierzejski 18.05.06, 15:41 >Tak mi przyszło do głowy, wiecie co ich nie trzeba krytykować, wystarczy pokazać w telewizji to jest dobre podejscie, faktycznie, nawet nie po co krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Ten pan ma raczej "agrarny" styl ?! IP: *.cybernet.ch 18.05.06, 17:59 Ten pan ma raczej "agrarny" styl ?! "Politycznie poprawnie" mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik5 Re: Brak słów 19.05.06, 07:48 Głupota Wierzejskiego poraża. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś