Dodaj do ulubionych

Znów niewypał!

12.09.06, 08:30
Udało mi się zamieścić zdjęcie Lolka, ale podpisu już się nie udalo wkleić! A
tam stało napisane, że gdy zapada zmrok, to przezorny Lolek szuka
najgrubszego w okolicy drzewa, żeby na nim zasiąść do snu.Tym drzewem jestem
ja!
Tubylec
Obserwuj wątek
    • makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Znów niewypał! 12.09.06, 09:09
      Biały bracie, Tubylczy Raku, Ty mi na tym zdjęciu bardziej wyglądać na totem
      niż na drzewo. Howgh!
      • rak-pustelnik Re: Znów niewypał! 12.09.06, 10:01
        Tylko bez wyzwisk! Pamiętam z lekcji religii, że totem jest drewnianym bałwanem
        pogańskim! Obraza boska jednym słowem!
        Tubylec
        • annah11 Re: Znów niewypał! 12.09.06, 11:20
          Raku, swietnie wygladasz z Kruczkiem na ramieniu. Podpis? abo ja wiem. Jest obok
          innych Twoich zdjec, wiec wiadomo kto jest kto....
          • rak-pustelnik Re: Znów niewypał! 12.09.06, 11:41
            Kruczek siedzi tak spokojnie, bo gdy chwilę wcześniej próbował mi wydłubać
            dziobem oko, to przypomniałem mu, że kawki nie są pod ochroną. To go uspokaja!
            Tubylec
            • annah11 Re: Znów niewypał! 12.09.06, 12:04
              Nie wiem w takim razie kto biedniejszy. Ty z o malo wydlubanym okiem, czy
              uspokojony Kruczek.
              • makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Znów niewypał! 12.09.06, 12:56
                A nie prościej, żeby Tubylczy Rak wmówić Kruczkowi, że on też kruczek? Podobno
                kruczek kruczkowi oka nie wykoleć. Howgh!
                • mysha_b Re: Znów niewypał! 12.09.06, 13:21
                  Nic z tego, Wodzu, bo Kruczek jest przekonany, ze jest psem. Szczeka i macha
                  ogonem. A pies wiadomo, ma pieskie zycie i biedny Kruczek tego co chwile od
                  Tubylca doswiadcza :)))))))))))
                  • rak-pustelnik Re: Znów niewypał! 12.09.06, 14:00
                    Doświdcza Kruczek samej dobroci, czego dowodem jest fakt, że potrafi cały dzień
                    przełazić (pieszo) po działce kradnąc wszystko, co mu się pod dziób nawinie,
                    ale gdy zapada zmrok, sam przylatuje i siada mi na ramieniu. I dzięki temu wiem
                    dlaczego żołnierze noszą naramienniki.
                    Tubylec
                    • mysha_b Re: Znów niewypał! 12.09.06, 15:09
                      Jednym slowem, Tubylcu, stosujesz metode kija i marchewki. Raz pokazujesz
                      Kruczkowi gdzie raki zimuja, innym razem pozwalasz na kazda niesubordynacje. A
                      ja sie zapytam, czy to jest dobra metoda wychowawcza i czy nie doprowadzi to
                      Kruczka do schizofrenii? :(((

Gdyby Kruczek nalezal do harcerstwa, jak nic zdobylby juz odznake
                      piechura :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka