Dodaj do ulubionych

Faceci w dzisiejszych czasach myją się za dużo!

12.09.06, 21:04
Denerwuje mnie jak spotykam się z nowozapoznanym chłopakiem, a on śmierdzi jak
fabryka perfum. To jest w ogóle nieatrakcyjne. Facet to musi być facet i mieć
męski zapach. Najbardziej lubię chłopaków z warsztatu samochodowego, którzy
tak fajnie pachną smarem i potem. To jest to!
Dobra rada dla was chłopcy - nie myjscie się tak często i nie perfumujcie tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: krewka ewka Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 21:12
      To twoje prywatne zdanie niektórzy wola pachnących facetów, smarem to jeszcze
      rozumiem, ale potem?
    • lilimeye Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 12.09.06, 21:15
      Najlepiej się myć 2 x do roku na święta wielkanocne i boże narodzenie. Cóż za
      wspaniały sposób uczczenia świąt! I jak wspaniale tacy mężczyźni po męsku pachną
      - sama rozkosz!
      • Gość: krewka ewka Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 21:19
        A co z tymi, którzy świąt nie obchodzą, może tylko na urodziny?
        • lilimeye Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 12.09.06, 21:22
          Urodziny i imieniny :-)
          • v0lrath Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 00:50
            Gorzej jak wypadają tego samego dnia (albo nawet w tym samym tygodniu)...
      • judith79 Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 08:41
        na boze narodzenie nie, bo trza by sie bylo rozdrutowac z korzucha.
    • m4risk Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 12.09.06, 21:30
      to sie zdecydujcie.jak sie nie myje zle jak sie myje zle.to samo do was
      dziewczyny jeszcze takimi smierdziuchami sie niektore biora na mase przejdzie
      syf zostaje do konca dnia
      • lilimeye Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 12.09.06, 21:35
        Może to dziewczyny tych, którzy myją się 2 x do roku, po prostu myją się razem :)
        • gabi9917 Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 07:46
          lilimeye napisała:

> Może to dziewczyny tych, którzy myją się 2 x do roku, po prostu myją się razem
          > :)
          W kałuży czy beczce?:()
          • Gość: lilimeye Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:08
            Stawiam na beczkę, jak deszcz napada
      • Gość: karolina Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:57
        m4risk napisał:

> dziewczyny jeszcze takimi smierdziuchami sie niektore biora na mase przejdzie
        > syf zostaje do konca dnia

co autor miał na myśli?
        • gabi9917 Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 07:47
          Gość portalu: karolina napisał(a):

> m4risk napisał:
          >
          > > dziewczyny jeszcze takimi smierdziuchami sie niektore biora na mase przej
          > dzie
          > > syf zostaje do konca dnia
          > CHyba ten syf mu siem gdziesik przykleił tylko nie wiem dokladnie gdzie
          >
          > co autor miał na myśli?
    • Gość: meen Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:39
      Jestes cudowna, dziewczyno! Jesli masz mniej niz 23 lata to sie z Toba ozenie.
    • gabi9917 Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 07:44
      kraiczka napisała:

> Denerwuje mnie jak spotykam się z nowozapoznanym chłopakiem, a on śmierdzi jak
      > fabryka perfum. To jest w ogóle nieatrakcyjne. Facet to musi być facet i mieć
      > męski zapach. Najbardziej lubię chłopaków z warsztatu samochodowego, którzy
      > tak fajnie pachną smarem i potem. To jest to!
      > Dobra rada dla was chłopcy - nie myjscie się tak często i nie perfumujcie tak.

Dodaj do tego zapach nie mytych jaj przynajmniej przez tydzień,nóg j/o,zębów to
      jest dopiero to!!!!!!!!!!!!!Precz z pefumami chopy pefumy nie dla
      was!!!!!!!!!!!Zapach gnoju to jest to:):):):)
    • stary.troll Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 07:46
      Najlepiej jak facet pachnie jak rasowy cowboy? Potem, koniem i tytoniem?
    • feminasapiens Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 08:52
      Ja myślę, że ci faceci, z którymi się spotykasz na pierwszych randkach tak
      bardzo chcą zabłysnąć, że pucują się bardziej niż zwykle i perfumują bardziej
      niż zwykle.
      Osiągają jednak efekt odstraszający, bo perfumy mają to do siebie że lepiej ich
      użyć ciut za mało niż ciut za dużo - inna sprawa jakie to są perfumy - markowe
      czy zwykły BRUTAL.

Sądzę, że Tobie Kraiczka nie chodziło o to żeby się mniej myli, tylko mniej
      pachnili, prawda?
      • kata_ja Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 09:35
        Według mnie Kraiczka ma racje. Niektórzy faceci przesadzaja z ilością wylanych
        na siebie perfum, ale to samo dotyczy również kobiet. A jeżeli chodzi o zapach
        męskiego potu to musze przyznać że jest bardzo przyjemny i atrakcyjny.
        Oczywiście musi być świerzutki a nie wczorajszy:) No i potem ma pachnieć męskie
        ciało, a nie ciuchy bo to jest już mniej przyjemne.
        • Gość: Karola Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:23
          zgadzam sie z autorka. Tez jednak mysle ze jej chodzilo o nieperefumowanie sie
          w przesadnej ilosci.

ale nie od dzisiaj wiadomo, ze meski pot jest podniecajacy dla wielu kobiet pod
          warunkiem ze jest swiezutki. Ja tez lubie zapach faceta. lubie zapach faceta po
          pracy. Nie zeby to bylo regula, ale to lubie. I lubie tez jak jakis facet sie
          spoci i nie robi z tego problemu, a nie jak ta lalka usprawiedliwia sie przede
          mna i przeprasza na moment bo on musi wziac prysznic. Facet musi byc meski i
          pewny siebie. Uwazam, ze niektorzy faceci przesadzaja tez z myciem, np. moj
          brat nie dosc ze nalezy do tych ktorzy perfumuja sie na cale osiedle, to
          jeszcze przed kazdym wyjsciem z domu bierze prysznic. Rano prysznic (ok), po 5
          godzinach siedzenia w domu kiedy ma isc gdzies na miasto prysznic, po powrocie
          z miasta prysznic i wieczorem przed spaniem prysznic (ok). Jest to juz lekka
          przesada.
          • gabi9917 Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 13.09.06, 17:00
            O rany zapach spoconego faceta podniecający????Swieżutki pot a co to takiego??No
            z tymi wylanymi na siebie butlami perfum czy wody kolońskiej jeszcze na dodatek
            podróby to macie duzo racji czasami można paść trupem zwłaszcza jak blisko stoi
            kilka takich osób o różnych zapachach szok
            • Gość: Karola Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:50
              siwzy pot to taki, ktory nie zalega na ciele ilus godzin lub dni. Swiezy to
              swiezy. Niektore kobiety podnieca zapach ciala mezczyzny naturalny zapach a nie
              z dodatkami perfum, a cialo ma to do tego, ze sie poci. Czy jak sie kochasz z
              facetem kilka razy, albo z rana to tez jest swiezy jak spod prysznica? chyba
              raczej nie. prawda? I wlasnie wowczas jest apetycznie spocony. Zreszta ja sie
              moge tez wtulic i w faceta spoconego po pracy, mi to nie przeszkadza jesli
              wiem, ze dba on o higiene. Ludzie lubia siebie wachac. Czesto w TV jest
              pokazane jak kobieta wacha przepocony podkoszulek faceta a on jej ponczochy
              albo stringi. Tak sobie by chyba tego nie wymyslono?

Odrzucaja mnie natomiast goscie ktorzy pachna na wyrost, bez wzgledu cvzy
              markowymi czy nie perfumami. To jest dla mnie plastik. Facet powinien dbac o
              higiene, uzywac antypespirantow i wody po goleniu plus innych pachnidel, ale to
              powinno byc tylko zaakcentowane lub uzywane w celu zlikwidowania brzydkich
              zapachow, a nie powodowac ze pachnie jak Ken. Ja przy takim facecie czuje sie
              jak przy laleczce. Ale rozumiem, ze wiekszosc Pan lubi wlasnie tak, i wcale
              tego nie neguje ani nie twierdze ze moje upodobania sa jedynymi wlascdiwymi.
    • Gość: ant Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 23:04
      kraiczka napisała:

> Dobra rada dla was chłopcy - nie myjscie się tak często i nie perfumujcie tak.

szukaj dalej swego napoleona...
      :)
    • facet123 Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 15.09.06, 16:40
      Jasne. Facet powinien zdrowo walić. Potem z pod pach, moczem i kałem z krocza,
      zjełczałym tłuszczem z włosów i gnijącym grzybem ze stóp :D

• monami5 Prawda... 15.09.06, 17:53
      Dolaczam swoj skromny glosik. Jestem za facetami dobrze wymytymi i normalnie zadbanymi - ale nie
      trawie typow, co to przed wyjsciem "na miasto" czy nie daj Boze na randke w lazience spedzaja okolo 3
      h i leja na siebie flakon wody perfumowanej..... meski mezczyzna to mezczyzna pachnacy soba +
      kropelka fajnej wody podkreslajacej, wydobywajacej jego wlasny, naturalny i niepowtarzalny aromat. Do
      takiego az sie chce przytulic.... :-)

Pozdrawiam.

• Gość: piekielnica Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: 83.168.96.* 15.09.06, 20:38
      kraiczka napisała:
      > tak fajnie pachną smarem i potem. To jest to!

Szukaj partnerów wśród bezdomnych. Tam znajdziesz facetów z naprawdę męskim ,
      dobrze zakonserwowanym zapachem
    • xtrin Koniem, potem i tytoniem ;) 15.09.06, 22:07
      Nie tylko faceci ale i kobiety zdecydowanie za dużo się perfumują. Mnie po
      prostu czasami mdli jak przejdzie taka, zawionie perfumą, a później czuć to
      jeszcze z 10 minut. I niestety coraz częściej zdarza się to także facetom.
      Myć oczywiście się należy, ale i tutaj przesada jest przesadą. Dwa razy dziennie
      - o ile nie ma potwornych upałów czy nie pracuje się w kamieniołomach - to w
      zupełności wystarcza. Oczywiście zależy to także od osobistych predyspozycji,
      jedni pocą się mniej, inni bardziej. Niektórzy mają takie włosy, że jak rano
      umyją to na wieczór już są tłuste.
      Człowiek - niezależnie od płci - powinien być czysty i zadbany, do tego
      odrobinka perfum do poczucia tylko jak jest się naprawdę blisko danej osoby.
      Lalusiom i przesadnie wymuskanym panienkom - nie.
    • Gość: jaija Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.09.06, 23:11
      Dobrze napisane, xtrin.
    • wstrzyczasowymacz Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż 15.09.06, 23:39
      No przeciez powszechnie wiadomo i zostalo to juz naukowo udowodnione w 17-18
      wieku, ze woda jest trujaca. Polecam kolezance lekture ostatniego wydania
      pewnego tygodnika o tematyce spoleczno-politycznej - calkiem ciekawy artukul na
      temat higieny zostal tam popelniony... I jeszcze jedno - kwestia perfumowania
      sie i mycia to dwie rozne diametralnie rzeczy - nie kazdego stac na to
      pierwsze, ale umyc sie zawsze mozna.
      • Gość: Szybki Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.proxy.aol.com 16.09.06, 04:13
        Nic dziwnego ze to wlasnie czytam tutaj na tym forum. W mojej opini woda jest
        aby ja uzywac. Jezeli ja chce sie myc czy kapac dwa czy nawet trzy razy w
        jednym dniu to jest moja sprawa.

Jezeli kolega czy kolezanka myje sie raz w tygodniu to jest ich sprawa.
        Ja natomiast z daleka od tych ludzi.
        Pozd. z Kalifornii.
    • Gość: koles Re: Faceci w dzisiejszych czasach myją się za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:56
      kwiatendera.wordpress.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka