Dodaj do ulubionych

prywatna poczta inpost

25.11.06, 10:14
czy dostarczają oni przesyłki w całej Polsce czy tylko w wybranych dużych
miejscowościach?
Obserwuj wątek
    • Gość: GDYNIA tylko wybrane - ja podejrzewam ich o oszustwo IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.06, 10:37
      od pewnego czasu chcę coś nadać, ale w GDYNI jest to niemożliwe - strona web
      beznadziejna, nie można nic znaleźć, w Trójmieście pomieszali kompletnie ulice
      (są podane nieistniejące, lub w innym mieście), ale najważniejsze, że jak już
      zidentyfikowałem parę w Gdyni, to okazało się, że 2 adresy, które sprawdziłem,
      to niesistniejące punkty przyjęć (NIC TAM NIE MA!!!), a reszta jest na obrzeżach
      maista, co sugeruje że to wszystko to jeden wielki wymysł chorej wyobraźni

a szkoda
      • zwolennik2 Re: tylko wybrane - ja podejrzewam ich o oszustwo 25.11.06, 10:44
        jeżeli tylko wybran miejscowosci to jak oni chcą konkurować z Pocztą Polską,
        która ma sieć w całym kraju?
        • Gość: re z tego co się dowiedziałem to działa tak IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.06, 11:17
          na razie obsługują 70 miast (pewnie jak nie zbankrutują, to w przyszłości może
          większość)

ich doręczyciele to w sumie jak DHL UPC czy DPD/Masterlink, dostarczają do
          'drzwi' nie do skrzynek - więc jak ciebie nie ma to próbują jeszcze 2 razy, a
          potem zostawiają awizo i musisz odebrać sam u nich

czyli jak na razie może to być kłopotliwe dla zwykłych ludzi (których akurat nie
          ma w domu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka