zwolennik2 25.11.06, 10:14 czy dostarczają oni przesyłki w całej Polsce czy tylko w wybranych dużych miejscowościach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GDYNIA tylko wybrane - ja podejrzewam ich o oszustwo IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.06, 10:37 od pewnego czasu chcę coś nadać, ale w GDYNI jest to niemożliwe - strona web beznadziejna, nie można nic znaleźć, w Trójmieście pomieszali kompletnie ulice (są podane nieistniejące, lub w innym mieście), ale najważniejsze, że jak już zidentyfikowałem parę w Gdyni, to okazało się, że 2 adresy, które sprawdziłem, to niesistniejące punkty przyjęć (NIC TAM NIE MA!!!), a reszta jest na obrzeżach maista, co sugeruje że to wszystko to jeden wielki wymysł chorej wyobraźni a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik2 Re: tylko wybrane - ja podejrzewam ich o oszustwo 25.11.06, 10:44 jeżeli tylko wybran miejscowosci to jak oni chcą konkurować z Pocztą Polską, która ma sieć w całym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re z tego co się dowiedziałem to działa tak IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.06, 11:17 na razie obsługują 70 miast (pewnie jak nie zbankrutują, to w przyszłości może większość) ich doręczyciele to w sumie jak DHL UPC czy DPD/Masterlink, dostarczają do 'drzwi' nie do skrzynek - więc jak ciebie nie ma to próbują jeszcze 2 razy, a potem zostawiają awizo i musisz odebrać sam u nich czyli jak na razie może to być kłopotliwe dla zwykłych ludzi (których akurat nie ma w domu) Odpowiedz Link Zgłoś