Dodaj do ulubionych

Czemu polscy faceci chodzą na basen w kalesonach?

21.12.06, 22:23
Mieszkam w USA i przyjechałam do kuzynki na święta i dzisiaj poszłyśmy na
basen. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam jak są ubrani faceci - w
jakieś takie dziwne ni to slipy ni to kalesony pod kolana. Czy to jakaś nowa
moda czy może w tym się łatwiej pływa?
Obserwuj wątek
    • marysia_b Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:28
      maria.atlanta napisał:

> Mieszkam w USA i przyjechałam do kuzynki na święta i dzisiaj poszłyśmy na
      > basen. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam jak są ubrani faceci - w
      > jakieś takie dziwne ni to slipy ni to kalesony pod kolana. Czy to jakaś nowa
      > moda czy może w tym się łatwiej pływa?

To sie nazywa *kalesony amerykanskie*. Powaznie!
      • supaari Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:36
        marysia_b napisała:

> maria.atlanta napisał:
        >
        > > Mieszkam w USA i przyjechałam do kuzynki na święta i dzisiaj poszłyśmy na
        > > basen. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam jak są ubrani faceci -
        > w
        > > jakieś takie dziwne ni to slipy ni to kalesony pod kolana. Czy to jakaś n
        > owa
        > > moda czy może w tym się łatwiej pływa?
        >
        > To sie nazywa *kalesony amerykanskie*. Powaznie!

Może się to tak nazywa dlatego, że faceci w Stanach właśnie w czymś takim
        pływają? Nigdy nie widziałem tam nikogo pływającego w "kąpielówkach". :-) Ale
        może byłem w nieodpowiednich stanach?
        • marysia_b Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:44
          supaari napisał:

> Może się to tak nazywa dlatego, że faceci w Stanach właśnie w czymś takim
          > pływają? Nigdy nie widziałem tam nikogo pływającego w "kąpielówkach". :-) Ale
          > może byłem w nieodpowiednich stanach?

W Jewropie na basen nie wpuszczaja w slipach typu *kapielowki* (zamach na wstyd,
          bo przy skokach ....:)))
          Moze nie w nieodpowiednich stanach a w odpowiednim stanie! ;)
          • marysia_b Errata 21.12.06, 22:45
            marysia_b napisała:

> supaari napisał:
            >
            > > Może się to tak nazywa dlatego, że faceci w Stanach właśnie w czymś takim
            >
            > > pływają? Nigdy nie widziałem tam nikogo pływającego w "kąpielówkach". :-)
            > Ale
            > > może byłem w nieodpowiednich stanach?
            >
            > W Jewropie na basen *wpuszczaja tylko* w slipach typu *kapielowki* (zamach na
            wstyd
            > ,
            > bo przy skokach ....:)))
            > Moze nie w nieodpowiednich stanach a w odpowiednim stanie! ;)
            • marysia_b Suplement 21.12.06, 22:59
              Te dolne niewymowne do plywania na basenach moze byc nawet dlugie (do kolan,
              choc w sklepach widzialam i takie do kostek) - musi byc jeno obcisle i z
              dzianiny odpowiedniej technologi (no wiesz, zeby obciachu nie bylo);)))

Kupuje cos takiego raz na pol roku, wypowiadam sie wiec z autopsji! ;)
              • supaari Aneks 21.12.06, 23:10
                marysia_b napisała:

> Te dolne niewymowne do plywania na basenach moze byc nawet dlugie (do kolan,
                > choc w sklepach widzialam i takie do kostek) - musi byc jeno obcisle i z
                > dzianiny odpowiedniej technologi (no wiesz, zeby obciachu nie bylo);)))
                >
                > Kupuje cos takiego raz na pol roku, wypowiadam sie wiec z autopsji! ;)

To, czy do kostek, czy do kolan zależy od długości nóg ;-)
                • marysia_b Re: Aneks 21.12.06, 23:16
                  supaari napisał:

> To, czy do kostek, czy do kolan zależy od długości nóg ;-)

Moze byc i grubosci - teraz jest moda na... no nie wiem na co... :)
                  • supaari Re: Aneks 21.12.06, 23:18
                    marysia_b napisała:
                    > Moze byc i grubosci - teraz jest moda na... no nie wiem na co... :)

Jak Ty nie wiesz, to ja tym bardziej.
                    • marysia_b Re: Aneks 21.12.06, 23:21
                      supaari napisał:

> marysia_b napisała:
                      > > Moze byc i grubosci - teraz jest moda na... no nie wiem na co... :)

> Jak Ty nie wiesz, to ja tym bardziej.

Czy chlopiec, o wzroscie 175 i wadze 72 jest grubasem? Nie jest! A pasuje
                      jedynie XL! To ja sie Ciebie zapytowywuje, na co i na kogo jest moda, he? ;)
                      • supaari Re: Aneks 21.12.06, 23:25
                        marysia_b napisała:
                        > Czy chlopiec, o wzroscie 175 i wadze 72 jest grubasem? Nie jest! A pasuje
                        > jedynie XL! To ja sie Ciebie zapytowywuje, na co i na kogo jest moda, he? ;)

Na co i na kogo - nie wiem. Ale może oparta jest na numeracji sprzed półwiecza?
                        Albo uwzględnia imigrantów z Trzeciego Świata? Flamandowie chyba zawsze rośli
                        byli, więc ta numeracja nienaturalna jakaś...

Wiem!!! Sprawdź metkę - "made in China" wiele może wytłumaczyć! :-D
                        • marysia_b Re: Aneks 21.12.06, 23:36
                          supaari napisał:

> Na co i na kogo - nie wiem. Ale może oparta jest na numeracji sprzed półwiecza?

To jest moda dla... (nie wypowiem sie, bo sie zaraz polowa FS odezwie! ;)

> Albo uwzględnia imigrantów z Trzeciego Świata? Flamandowie chyba zawsze rośli
                          > byli, więc ta numeracja nienaturalna jakaś...

> Wiem!!! Sprawdź metkę - "made in China" wiele może wytłumaczyć! :-D

Teraz wszystko tam made! ;)
                          • supaari Re: Aneks 21.12.06, 23:39
                            marysia_b napisała:

> To jest moda dla... (nie wypowiem sie, bo sie zaraz polowa FS odezwie! ;)

Chudych glisd?

> Teraz wszystko tam made! ;)

No właśnie! A Chińczy 175 cm na 72 kg to XL. Co najmniej!
          • maria.atlanta Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:49
            marysia_b napisała:

> supaari napisał:
            >
            > > Może się to tak nazywa dlatego, że faceci w Stanach właśnie w czymś takim
            >
            > > pływają? Nigdy nie widziałem tam nikogo pływającego w "kąpielówkach". :-)
            > Ale
            > > może byłem w nieodpowiednich stanach?
            >
            > W Jewropie na basen nie wpuszczaja w slipach typu *kapielowki* (zamach na wstyd
            > ,
            > Moze nie w nieodpowiednich stanach a w odpowiednim stanie! ;)

Idź sobie na pierwszy lepszy amerykański uniwersytet i zobaczysz w czym pływają
            tamtejsi faceci. I jak są zbudowani, nie to co te brzuchate flaczaste kupy mięsa
            w Polsce.
            • marysia_b Ajajajajaj! 21.12.06, 22:53
              maria.atlanta napisał:

I jak są zbudowani, nie to co te brzuchate flaczaste kupy mięs
              > a
              > w Polsce.

Najbardziej utuczone spoleczenstwo na swiecie! ;))) Ty chyba o Kubanczykach
              myslisz? ;)
          • supaari Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:52
            marysia_b napisała:

> W Jewropie na basen nie wpuszczaja w slipach typu *kapielowki* (zamach na
            wstyd
            > ,

Nie prościej skoków zakazać? Albo jako wzorzec ustalić kostium Borata? ;-)
            • marysia_b Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:55
              supaari napisał:

> Nie prościej skoków zakazać? Albo jako wzorzec ustalić kostium Borata? ;-)

Musi powstac nowa dyrektywa o zakazie bezwstydnych skokow!
              • supaari Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:58
                marysia_b napisała:

> Musi powstac nowa dyrektywa o zakazie bezwstydnych skokow!

"Skaczemy tylko nogami w dół"! ;-)
                • marysia_b Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 23:01
                  supaari napisał:

> marysia_b napisała:
                  >
                  > > Musi powstac nowa dyrektywa o zakazie bezwstydnych skokow!
                  >
                  > "Skaczemy tylko nogami w dół"! ;-)

Ja nogami w gorze nie skacze - raz skoczylam i od tego czasu mam pierdla :)
                  • supaari Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 23:08
                    marysia_b napisała:
                    > Ja nogami w gorze nie skacze - raz skoczylam i od tego czasu mam pierdla :)

Spróbuj jeszcze raz - może się odczepi?
                    • marysia_b Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 23:18
                      supaari napisał:

> Spróbuj jeszcze raz - może się odczepi?

Wole nie ryzykowac - nie mam ochoty na protezy w damskich miejscach! ;)
                      • supaari Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 23:22
                        marysia_b napisała:

> Wole nie ryzykowac - nie mam ochoty na protezy w damskich miejscach! ;)

Naturalny organ lepszy? ;-)
                        • marysia_b Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 23:42
                          supaari napisał:

> Naturalny organ lepszy? ;-)

Na razie, niereligijny - to i lepszy! ;)
        • maria.atlanta Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:48
          supaari napisał:

> Może się to tak nazywa dlatego, że faceci w Stanach właśnie w czymś takim
          > pływają? Nigdy nie widziałem tam nikogo pływającego w "kąpielówkach". :-) Ale
          > może byłem w nieodpowiednich stanach?

Jeśli pływają to najwyżej jakieś rednecki na wsi.
          Ja nie widziałam.
          • supaari Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 21.12.06, 22:54
            maria.atlanta napisał:
            > Jeśli pływają to najwyżej jakieś rednecki na wsi.
            > Ja nie widziałam.

Rednecki w Nowej Anglii??? Nie wierzę!
          • supaari Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:06
            maria.atlanta napisał:
            >
            > Jeśli pływają to najwyżej jakieś rednecki na wsi.
            > Ja nie widziałam.

Pooglądaj sobie tych rednecków:
            www.bestswimwear.com/island-swimwear-men.html
            • maria.atlanta Re: Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:11
              Przecież to jacyś pederaści
              • supaari Re: Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:14
                maria.atlanta napisał:

> Przecież to jacyś pederaści

A maria.atlanta, która (który?) zaznaczył(a) płeć męską przy zakładaniu konta
                na gazecie, a używa żeńskich form gramatycznych, to kto? Transwestyta?
                • maria.atlanta Re: Galeria rednecków ;-) 22.12.06, 22:21
                  supaari napisał:

> maria.atlanta napisał:
                  >
                  > > Przecież to jacyś pederaści
                  >
                  > A maria.atlanta, która (który?) zaznaczył(a) płeć męską przy zakładaniu konta
                  > na gazecie, a używa żeńskich form gramatycznych, to kto? Transwestyta?
                  >
                  Prowokujesz, prawda?
                  • supaari Re: Galeria rednecków ;-) 22.12.06, 23:06
                    maria.atlanta napisała:

> Prowokujesz, prawda?

Ja???? Broń Boże! A Ty płeć zmieniłaś, bo teraz jesteś już kobietą. To się
                    nazywa transseksualista.
            • venus22 Re: Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:13
              WOW fajne te rednecki !! w lecie widuje takich czesto na tutejszych plazach w
              Vancouver

:D

Venus
              • supaari Re: Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:15
                venus22 napisała:

> WOW fajne te rednecki !! w lecie widuje takich czesto na tutejszych plazach w
                > Vancouver
                >
                > :D

A w Atlancie chyba nie... :-D
              • venus22 Re: Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:16
                ""Przecież to jacyś pederaści""

no tak bo prawdziwy mezczyzna moze byc tylko jak to ktos juz okreslil ta
                polska sflaczala kupa miesa :)

Venus
                • supaari Re: Galeria rednecków ;-) 21.12.06, 23:19
                  venus22 napisała:

> no tak bo prawdziwy mezczyzna moze byc tylko jak to ktos juz okreslil ta
                  > polska sflaczala kupa miesa :)
                  >

I jeszcze z brzuchem! :-D
                  • venus22 Re: Galeria rednecków ;-) 22.12.06, 03:00
                    no, a jeszcze jak zajezdza od niego niemytymi nogami i piwskiem to juz na sto
                    procent hetero!

polscy stuprocentowi:

www.stokrotki.epwik.com.pl/humor/grubasy.jpg
                    Venus
                    • des4 Re: Atlanta 22.12.06, 07:38
                      i wszstko jasne.... Przecież to deep south, bible belt, pixie dixie etc...Przy
                      tych mordach i zwyczajach, które można zobaczyń w tamtejszych miastaeczkach
                      typu Lower Paw-Paw, nasze Kozie Wólki to metropolie...
    • Gość: greg Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson IP: *.46.1.190.novuscom.net 24.12.06, 03:07
      Powszechnie wiadomo, ze w Ameryce tylko homoseksualisci nosza kapielowki w stylu
      europejskim. Tak lokalna kolorystyka. I to nie tylko w poludniowych stanach, ale
      i na polnocy, a nawet w Kanadzie, gdzie ja jestem.
    • rofrano22 Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 10.10.18, 02:26
      A co to są w USA kalesony? Czy coś innego niż w Europie?
      • rofrano22 Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 10.10.18, 02:29
        Longjohns to są chyba po polsku kalesony. W szatni przy basenie na pewno można zobaczyć chłopaków w kalesonach. Ale żeby w Europie w nich pływali? Nigdy nie widziałem.
    • rabbi.rozencwajg Re: Czemu polscy faceci chodzą na basen w kaleson 12.11.18, 17:25
      Bo osrane majtki susza sie na plocie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka