troche_inny 27.02.07, 19:13 Pomijam juz komizm mojego pytania.. ale moze uda wam sie kogos znalezc.. Ktory z politykow obecnej sceny politycznej jest dla was autorytetem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cytadela panx ok Re: Autorytety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:23 Leszek Miller-mimo wszystko,i trochę Tony Blair. Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: Autorytety? 27.02.07, 19:32 Wysilajac wyobraznie moglbym zrozumiec propozycje Toniego Blaira.. Niestety nie dam rady zrozumiec Leszka jako autorytetu.. Moze cos wiecej powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytadela panx ok Re: Autorytety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:47 Autorytetem nie jest obecnie żaden polityk,zresztą wcale nie jestem pewien czy polityk powinien być autorytetem?(może w czasie II wojny Churchil)Po prostu L.Miller jest jedynym politykiem jakiego dażę sympatią,jako aktor sceny politycznej w pełni mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Autorytety? 27.02.07, 19:42 to juz nie ta scena pozal sie Boze.... Bartoszewski Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d kot jarka 28.02.07, 08:58 odgrywa wazna role..i nawet ostatnio mu "szczur" grozil:) Odpowiedz Link Zgłoś