Dodaj do ulubionych

Widziałem wczoraj rano

08.03.07, 08:47
dwie młode panienki, które jechały do liceum do szkoły. Miały na sobie
miniówki, krótsze niz do połowy uda. Uważam że nauczyciel powinien w takiej
sytucji dostawać dodatek za prace w trudnych warunkach. tak więc bardzo
dobrze że wprowadzono obowiązkowe mundurki
Obserwuj wątek
    • Gość: left Re: Widziałem wczoraj rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:08
      Zdaje się, że ta poprawka jednak padła. I moim zdaniem dobrze - kwestia
      mundurków powinna być regulowana przez dyrektora szkoły, a nie przez ustawę.W
      każdej szkole są inni ludzie i inne sytuacje.
      • lupus76 Re: Widziałem wczoraj rano 08.03.07, 09:17
        Faktycznie - dyrektorzy powinni tu mieć trochę większe prerogatywy. A w tym
        konkretnym przypadku:
        a) gdzie są rodzice, którzy puszczają swe pociechy w nieodpowiednich strojach
        do szkoły? Może biadolą nad upadkiem obyczajów?
        b)Jeśli rodzice nie dopilnowali, by ich dzieciaczki poszły do szkoły
        odpowiednio ubrane - powinien to zrobić właśnie dyrektor i odesłać panny do
        domu, by ubrały sięwłaściwie do pory dnia i miejsca, w którym się znajdują...
    • Gość: ? Re: Widziałem wczoraj rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:14
      W liceum miało nie być mundurków.Tylko podstawówka i gimnazjum.Profesorzy
      niektórych uczelni też powinni dostawać dodatek szkodliwy.Popatrz się na studentki.
      > dwie młode panienki, które jechały do liceum do szkoły,
      Skąd ty wiesz,czy to były licealistki.Pytałeś sie ich,może to zawodówka?
      • Gość: tomekjot Re: Widziałem wczoraj rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:47
        wysiadły na przystnku przy liceum.
        • camel_3d Re: Widziałem wczoraj rano 08.03.07, 09:51
          pewnie tam sprzataja:)
        • Gość: ? Re: Widziałem wczoraj rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:53
          No,ale o ile wiem,to licea w moim mieście np.rygorystycznie przestrzegają tego
          jak uczeń ma być ubrany.Jeśli tego nie przestrzega to ma obniżona ocenę z
          zachowania.Może to były panienki do odstrzału,czyli pierwszoklasistki.U np.syna
          moich znajomych z klasy 36 osobowej,na drugi rok przejdzie tylko ok.16.Reszta
          już na półrocze miała tyle jedynek,plus obniżone zachowanie,że nie maja żadnych
          szans na promocje do drugiej klasy.Co dziwne,większość z tych jedynkowiczów to
          właśnie dziewczyny,chłopców jest tylko dwóch.
    • clockwork.orange Re: Widziałem wczoraj rano 08.03.07, 09:59
      taaa, oczywiscie, bo sa tylko 2 mozliwosci: albo mini nie zakrywajaca tylka
      albo mundurek po kostki. stanow posrednich brak.
      • Gość: zdziwiona. Re: Widziałem wczoraj rano IP: *.160.unknown.vectranet.pl 08.03.07, 21:03
        A ja myślę,że problem jest też w niskim przyroście naturalnym i dlatego pozwala
        się nawet w szkole na seksualne prowokacje.Zresztą to bardzo ostatnio
        modne:wspieranie ciężarnych uczennic,no nie?Nikt nie zastanawia się nad tym,ze
        połowie chlopców/i większości panów nauczycieli/ na takie bodzce staje to i
        tamto,co odwraca uwagę od programu nauczania.Moze najwyzszy czas zdefiniować
        problem i odpowiedzieć sobie po co nam szkoła/do wiedzy czy rozrodu/.Gdy ja do
        niej chodziłam odpowiedż była jednoznaczna,teraz nikt chyba tego przesłania nie
        rozumie.NA CZELE Z CLOKWORK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka