Dodaj do ulubionych

Katolackie zapędy powstrzymane !!! )))

13.04.07, 17:13
Brawo Sejm !!!

Zapędy ultrakatolików spod sztandaru LPR i PiS powstrzymane !!! ))))
Wprawdzie takiego obrotu rzeczy spodziewałem się, ale tym bardziej jestem rad, że wszystko przepadło z kretesem, w dodatku z dość małym poparciem.

A teraz, skoro już próbowano naruszyć ten kompromis, pora na zliberalizowanie tej ustawy, wzorem przytłaczającej większości krajów z naszego kręgu kulturowego, i czas wprowadzić aborcję dostępną na życzenie do 8-10 tygodnia ciąży. Pora wyjść z tego nieuprawnionego polskiego mesjanizmu i przyłączyć się do rozsądnego głosu większości.

A panu marszałkowi Markowi Jurkowi dziękujemy postokroć, że teraz już bez większego zażenowania będziemy mogli (jako rozsądne społeczeństwo) postulować o prawa należne kobiecie.

13 piątek - a jednak wyjątkowo szczęśliwy !!!))))))))))
Obserwuj wątek
    • heretic_969 Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 13.04.07, 17:15
      > Zapędy ultrakatolików spod sztandaru LPR i PiS powstrzymane !!! ))))
      > Wprawdzie takiego obrotu rzeczy spodziewałem się, ale tym bardziej jestem rad,
      > że wszystko przepadło z kretesem, w dodatku z dość małym poparciem.

No bez przesady. W ostatnim głosowaniu zabrakło tylko z dwadzieścia głosów.
      • troche_inny troll kix wie swoje.. 13.04.07, 17:17
        on liczy inaczej.. :)
      • Gość: kix Ostatnie głosowanie było kompletnie bez znaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:20
        Ostatnie głosowanie było niemal kompletnie bez znaczenia, bo nie wnosiło absolutnie niczego (przypomnę: GODNOŚĆ od poczęcia).

Rozsądek zwyciężył, a rydzykowcy ze świtą (LPR i PiS) dostali mocno po nosie.

A co jeszcze bardziej cieszy: PiS nie był jednomyślny !!! Źle to wróży partii wodzowskiej. Duża część PiS-u sprzeciwiła się kaczorowskim poprawkom (choć przyznam, że były one ze wszystkich najrozsądniejsze).
        • troche_inny Re: Ostatnie głosowanie było kompletnie bez znacz 13.04.07, 17:21
          Imo Jarek dobrze wie co robi.. liczyl na to ze tobie podobni beda sie tym
          podniecac strasznie :)
          • Gość: kix Pisz więcej, lejesz miód na klawiaturę )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:23
            Jasne...... przecież to strateg idealny )))))))

Pisz więcej, pisz - lubię jak w tak nieudolny sposób zmniejszasz sobie dysonans poznawczy ))))))))) ROFTL ))))))))
            • troche_inny Re: Pisz więcej, lejesz miód na klawiaturę )))) 13.04.07, 17:24
              Ciesze sie, ze jestes taki radosny.. wiosna idzie :) Ciekawe co na tym wygrales :P
              • yoma Re: Pisz więcej, lejesz miód na klawiaturę )))) 13.04.07, 17:26
                No jak to co, flaszkę łiskacza :P
              • Gość: kix Re: Pisz więcej, lejesz miód na klawiaturę )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:29
                > Ciesze sie, ze jestes taki radosny.. wiosna idzie :) Ciekawe co na tym wygrales
                > :P

Wreszcie zaczynasz pisać rozsądnie ))))))

A co zyskałem? Mniej się wstydzę za swój kraj i za społeczeństwo w którym żyję. Okazało się, że wybrani w demokratycznych wyborach przestawiciele tego społeczeństwa potrafią być w pewnych sytuacjach rozsądni i nie poddają się tej doktrynerskiej papce, którą karmi nas kościół i "elity" wokół niego skupione. I to właśnie zyskałem :))))))))))))
                • troche_inny Re: Pisz więcej, lejesz miód na klawiaturę )))) 13.04.07, 17:34
                  Nie wiedziales o tym wczesniej? :)
    • yoma Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 13.04.07, 17:22
      Na razie się biora za zmienianie patronów szkół :)

Kwa, kwa kwa kwa kwaaa kwaaaa kwa...
    • Gość: Matylda Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) IP: 85.112.196.* 13.04.07, 17:22
      Już lepiej niech lustrują i zmieniają nazwy ulic niż mieliby grzebać przy
      gospodarce.
      • yoma Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 13.04.07, 17:26
        Co ty, mimo wszystko boją się zabicia śmiechem :)
    • katrina_bush Tak się kończy arogancja wobec narodu... 13.04.07, 17:29
      Tak się kończy arogancja wobec narodu...

P. S.
      W kwestii legalizacji aborcji jestem za autonomią regionów - podobnie jak w USA.

Polska jest w tej kwestii geograficznie zbyt podzielona.
    • kot_behemot8 Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 13.04.07, 17:32
      > A teraz, skoro już próbowano naruszyć ten kompromis, pora na zliberalizowanie
      t
      > ej ustawy, wzorem przytłaczającej większości krajów z naszego kręgu
      kulturowego
      > , i czas wprowadzić aborcję dostępną na życzenie do 8-10 tygodnia ciąży.

Kiedyś to nastąpi, ale bądźmy realistami - prędko to nie będzie. Poczekamy co
      najmniej 10 lat aż zliberalizuja się Irlandia i Malta, potem jeszcze kilka lat
      bedziemy ostatnim bastionem obskurantyzmu w Europie i wreszcie, gdzieś tak
      około roku 2020-2025 nastanie normalność czyli prawo do aborcji takie jak w
      innych cywilizowanych krajach.
      No chyba że znowu wybiora Polaka papieżem, wtedy mamy przerąbane odpowiednio
      dłużej;)
      • Gość: ole Do 2030 cywilizacja wymrzre, wymordowana przez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 04:45
        takich jak ty krotkowzrocznych mordercow....ladnie dajesz sie sterowac
        ciemnym ...
        • Gość: kix Mesjasz z cable.roger.net ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:00
          Liczymy, że właśnie ty mesjaszu uratujesz nas wszystkich )))
    • katrina_bush Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 17:38
      pie..nick napisał:

> A ja jestem w ogóle za autonomią regionów. A najlepiej stworzyć osobne 2 kraje
      > -
      > Polskę dla wykształciuchów i Wolskę dla moherów.

Podpisuję się obydwoma rękami !!!

Nie byliśmy, nie jesteśmy i nie będziemy jednolitym, jednym narodem.

Nie czarujmy się...
      • troche_inny Re: Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 17:48
        Zgoda Polske na pol rowno przeciac.. od dawna za tym jestem :)
        • kot_behemot8 Re: Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 17:53
          troche_inny napisał:

> Zgoda Polske na pol rowno przeciac.. od dawna za tym jestem :)

A w której połówce widzisz siebie?
          • troche_inny Re: Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 17:57
            Tniemy od gdanska w dol ja mieszkam w zachodniej czesci i nie mam zamiaru sie
            przeprowadzac :)
            • katrina_bush Re: Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 18:05
              troche_inny napisał:

> Tniemy od gdanska w dol ja mieszkam w zachodniej czesci i nie mam zamiaru sie
              > przeprowadzac :)

Będziesz żyć w diasporze ?

Z dala od swoich ?
              • troche_inny Re: Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 18:07
                Jezeli ty bedziesz tam to mi tu gdzie teraz jestem bedzie dobrze :P
            • kot_behemot8 Re: Podpisuję się obydwoma rękami !!! 13.04.07, 18:24
              troche_inny napisał:

> Tniemy od gdanska w dol ja mieszkam w zachodniej czesci i nie mam zamiaru sie
              > przeprowadzac :)

Jeśli tylko Gdańsk wypadnie po tej właściwej stronie, to ja jestem za:)
      • Gość: brum Re: Podpisuję się obydwoma NOGAMY !!! IP: *.chello.pl 14.04.07, 10:06
        Też sie cieszę z sukcesu rozumu. To oczywiste.

PS Cieszę sie także z tego, chociaż to perfidny skądinąd powód, że katrina_bush,
        stale i wciąż szydząca z Polaków, ich ciemnoty i zacofania, braku kultury i
        wykształcenia dała taką plamę i pokazała prawdziwy obraz SWOJEGO wykształcenia.

OBYDWOMA RĘKAMI?????????????????????

A od kiedy to Kaśka reka jest rodzaju męskiego, co?
        Jasne, zaraz mi tu odpowie, że zastosowała celowo tę figurę stylistyczną, albo
        każe mi sięgnąć do słownika, by poznać znaczenie literackie słowa hiperbola :)))))
        • Gość: marysia_b A ja dwiema recami!!! IP: *.164-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.04.07, 11:01
          Gość portalu: brum napisał(a):

>
          > PS Cieszę sie także z tego, chociaż to perfidny skądinąd powód, że
          katrina_bush
          > ,
          > stale i wciąż szydząca z Polaków, ich ciemnoty i zacofania, braku kultury i
          > wykształcenia dała taką plamę i pokazała prawdziwy obraz SWOJEGO
          wykształcenia.

Miales jeszcze jakies zludzenia, co do obrazowanija? ;)

> OBYDWOMA RĘKAMI?????????????????????
          >
          > A od kiedy to Kaśka reka jest rodzaju męskiego?

A moze Kaska jest menzczyznom i Reka Kaski jest meska!? :)
          • Gość: brum Re: A ja dwiema recami!!! IP: *.chello.pl 14.04.07, 12:01
            Gość portalu: marysia_b napisał(a):

> A moze Kaska jest menzczyznom i Reka Kaski jest meska!? :)

Marysiu, jestes nieoceniona,
            Zawsze mnie nurtowało, dlaczego jej nie trawię, dlaczego mnie wkurzaja jej
            komentarze. Przecież wiadomym jest, że bardzo lubie kobiety, a nawet mam do nich
            słabość... Teraz już wiem, Kaska jest facetem, podszywającym się za dziewczynę,
            że też tego nie przewidziałem, chyba się starzeję...
            • Gość: marysia_b Re: A ja dwiema recami!!! IP: *.164-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.04.07, 12:10
              Gość portalu: brum napisał(a):

Teraz już wiem, Kaska jest facetem, podszywającym się za dziewczynę,
              > że też tego nie przewidziałem, chyba się starzeję...

A wiesz, ze najlepsze potrawy wychodza ze starych garnkow? ;) Jako garkotluk,
              wiem cos o tym!

A u Ciebie musial zadzialac jakis 7 zmysl ;))))
              • Gość: brum Re: A ja dwiema recami!!! IP: *.chello.pl 14.04.07, 12:51
                Po zidentyfikowaniu płci Kaśki,
                niech no tylko znów zacznie pluc na Polaków, juz ja sobie z nim pogadam od
                serca, jak facet z facetem, bez kurtuazji stosowanej przeze mnie wobec dam.
        • katrina_bush Przestańcie mi tu urządzać teatralne sceny ! 17.04.07, 17:57
          Przestańcie mi tu urządzać teatralne sceny !

Wasze zmanierowanie nie robi na mnie absolutnie żadnego wrażenia.

Wasze egzotyczne dla mnie reakcje są najlepszym dowodem na to, że nie byliśmy, nie jesteśmy i nie
          będziemy jednym narodem.

Dzieli nas język i mentalność.

P. S.
          Otóż "obydwoma rękami" to jak najbardziej poprawny zwrot.

tu opinia językoznawcy Macieja Malinowskiego:
          "Formy "dwiema" używano kiedyś we wszystkich rodzajach. Później została zastąpiła przez "dwoma",
          dlatego dziś można ją jeszcze łączyć z rzeczownikami żeńskimi..."

więcej tu:
          www.obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=89
    • Gość: jszhc Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 18:02
      A wiec jednak....tak sadzilam i slyszalam, ze to moze nie przejasc, ale od
      dobrej godziny mam wylaczony tv i czytam ksiazke, wiec nawet nie wiedzialam, ze
      ta sparwa zostala juz....rozwiazana....pozytywnie;).
      Jednak mam nadzieje, ze twoja 2 czesc wypowiedzi to tylko sarkazm;p....niech
      teraz te prawdziwe polskie barany zajmna sie waznymi sprawami dla kraju i
      obywateli.
      • Gość: ole ale te barany wcale polskie nie sa baranico... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 04:47
    • Gość: alleluja!! proponuję wydzielić państwo 'toruńskie' - spedzić IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.07, 18:23
      tam wszystkich fundamentalistów, i niech sobie zmieniają prawo na tamtym terenie
      do woli, ale niech się odpierniczą od reszty kraju
      • Gość: ole ludzie mordowani sa wszedzie ...lubisz to, nie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 04:48
    • xtrin Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 14.04.07, 11:02
      Wyniki tych głosowań mnie jakoś optymizmem nie napawają. To, że poprawki nie
      przejdą było przecież jasne jak słońce od pierwszego ich zgłoszenia. Ale dostały
      całkiem spore poparcie. Za przyjęciem poprawek LPRu była większość głosujących.
      Sporo było też wstrzymujących się, co nie najlepiej świadczy o naszych
      posłankach i posłach.
      Nie widzę też najmniejszych szans na liberalizację ustawy w tym Sejmie. Już
      prędzej lekko ją zaostrzą.
      • Gość: kix Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 11:42
        Ależ ja nie liczę na jej liberalizację w tym Sejmie. Ale w następnym z pewnością będzie to możliwe. Mam też nadzieję, że w tak ważkich sprawach w końcu będzie mógł decydować w referendum naród, a nie rydzykowe przydupasy w stylu Giertycha, Piłki i Jurka.
        • heretic_969 Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 14.04.07, 15:51
          > Ależ ja nie liczę na jej liberalizację w tym Sejmie. Ale w następnym z pewności
          > ą będzie to możliwe.

Platforma jest przeciw, więc nie będzie możliwe.
          • Gość: kix Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:20
            Platfoma jest przeciw, ale DZISIAJ. Myśl liberalna jest jednak przejrzysta i jasna. I na to liczę za 2,5 roku.
      • Gość: ole xtrin proponuje rozciagnac liberalizacje zabijania IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 04:50
        na ciebie
        • xtrin Re: xtrin proponuje rozciagnac liberalizacje zabi 15.04.07, 09:31
          Ah, ta katolicka miłość bliźniego, to umiłowanie życia pro-life'owców... aż się
          łezka w oku kręci...
    • Gość: Majka I całe szczęście :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:47
      Tez się cieszę i kamień z serca spadł. Moze kiedys i do nas dojdzie cywilizacja
      w końcu!
      • Gość: ole Juz doszla twoja cywilizacja- cywilizacja smierci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 04:40
        Cieszysz sie z zabijania ? Mialas taki sam poczatek jak ci,z ktorych smierci
        tak sie ucieszylas...
        • wojtekqwerty Re: Juz doszla twoja cywilizacja- cywilizacja smi 15.04.07, 11:52
          Ole, nie bredź już, idź spać
      • mg2005 "Cywilizacja śmierci" ?... 15.04.07, 18:41
        Gość portalu: Majka napisał(a):

> Moze kiedys i do nas dojdzie cywilizacja
        > w końcu!
        • obraza.uczuc.religijnych Wolę to 16.04.07, 17:23
          niż syfilizację chrześcijańską.
          • mg2005 Re: Wolę to 16.04.07, 18:41
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

> niż syfilizację chrześcijańską.

Czego się spodziewać po fanie Urbana ?...
    • hymen Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 14.04.07, 13:48
      k_i_x napisał:

> 13 piątek - a jednak wyjątkowo szczęśliwy !!!))))))))))

A czarownic latających na miotłach nie widziałeś? Co za komentarz, pełen prawd
      objawionych małego przesądnego człowieczka.
      • Gość: kix Liżą rany, ale wciąż jęczą ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:18
        Potup prezesiku kółka różańcowego swoją nóżką, że człowiek jest jednak wart nieco więcej niż zygota )))

Mało byłskotliwy komentarzyk spłodziłeś kadzidlany człeczku. Spodziewałem się więcej po tak "wszechstronnym umyśle" jak twój )))
        • Gość: ant Re: Liżą rany, ale wciąż jęczą ))) IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 22:09
          bo widzisz maleńki, ujadający piesek jak cie ugryźć nie może to cie chociaż
          obszczy....
          :)
          i tak jest z niektórymi ludźmi.
          • Gość: Echo Re: Liżą rany, ale wciąż jęczą ))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 14.04.07, 22:35

> bo widzisz maleńki, ujadający piesek jak cie ugryźć nie może to cie chociaż
            > obszczy....
            > :)
            > i tak jest z niektórymi ludźmi.

No wlasnie zachowuja sie jak agresywne pieski. Zeby ugryzc, urazic, cokolwiek
            postempowego da sie zrobic. Tymczasem czlowiek zyje od momentu poczecia i nic
            nie zmieni tego faktu. Oczywiscie, postempakom zalezy zeby zmieniac w fakty w
            imie fanatycznej ideologii. Chca zeby rodzilo sie jak najmniej ludzi co juz
            osiagneli w zlewaczonej Europie zachodniej. Gratuluje. Juz niedlugo nie bedzie
            po was sladu.
            • nelsonek Re: Liżą rany, ale wciąż jęczą ))) 15.04.07, 08:30
              Echo: Chca zeby rodzilo sie jak najmniej ludzi co juz osiagneli w zlewaczonej Europie zachodniej. Gratuluje. Juz niedlugo nie bedzie po was sladu.

Nelsonek: Jako prawaczka powinnas sie z tego powodu cieszyc. :-)
            • Gość: Marta50 Re: Liżą rany, ale wciąż jęczą ))) IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 10:12
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: Echo napisał(a):
              > No wlasnie zachowuja sie jak agresywne pieski. Zeby ugryzc, urazic, cokolwiek
              > postempowego da sie zrobic. Tymczasem czlowiek zyje od momentu poczecia i nic
              > nie zmieni tego faktu. Oczywiscie, postempakom zalezy zeby zmieniac w fakty w
              > imie fanatycznej ideologii. Chca zeby rodzilo sie jak najmniej ludzi co juz
              > osiagneli w zlewaczonej Europie zachodniej. Gratuluje. Juz niedlugo nie bedzie
              > po was sladu.
              Echo czy nie widzisz, jakie wyscigi fanatycznej ideologii elektoratow serwuje
              sie w Polsce?
              Smie twierdzic, ze imie Boga naduzywa sie w Polsce dla pozyskania walsnego celu,
              nie dla dobra Polski, nie dla dobra wierzacych.

Co mowi 2 przykazanie Boze?
              Cytat:
              "2) Nie będziesz brał imienia Pana Boga Twego nadaremnie,"

Zobacz w jaki sposob uzywa sie w Polsce religie do polaryzacji ideologii
              politycznych, co na to polski Episkopat? Siedzi cicho!!!
              LPR i PiS wiedza dokladnie, ze ich pozycje sa zagrozone grozba nowych wyborow,
              wiec przescigaja sie jak wyscigowe pieski zeby pozyskac fanatyczne masy narodu
              na wlasna strone, sposob i srodek do tego celu jest im obojetny. Wiec uzywaja do
              tego religii, o czym to swiadczy? O tym, ze nic innego zaproponowac polskiemu
              spoleczenstwu nie sa w stanie. Przypomnijmy sobie jeszcze niedawno pani Gilowska
              na konferencji prasowej mowila glosno o reformowaniu polskich finansow (chce tu
              przypomiec ze polski dlug przekroczyl juz dawno pulap 50% dochodu narodowego),
              na nastepny dzien prezydent zdementowal te propozycje wedlug motta "Polska jest
              bogatym krajem mlekiem i miodem plynaca" Wiec o co chodzi?
              Chodzi o wladze ponad wszystko, wladze kosztem milonow Polakow, wladze kosztem
              niewyplacalnosci i bankructwa Polski ...!!!
              Episkopat jak dotychczas siedzio cicho, jest im na reke polaryzowanie religii w
              polityce, bo przeciez po cichu beda horendalne sumy przesuniete na korzysc
              episkopatu czy slynnego radyja, a ciemna, bogobojna masa jest latwa do
              prowadzenia. W ten sposob swiadomie niszczy sie religie jak i panstwo, produkuje
              masy fanatykow. Smie twierdzic ze niedlugo polski Episkopat obudzi sie z letargu
              z reka w nocniku.
              Polska to fanatyczny bazar, o takim bazarze uczylismy sie juz na religii, wiemy
              co sie z nim stalo.

Fanatyzm jest zabojstwem dla panstwa i religii!!!
              • Gość: Echo Re: Liżą rany, ale wciąż jęczą ))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.04.07, 17:58
                >Zobacz w jaki sposob uzywa sie w Polsce religie do polaryzacji ideologii
                > politycznych, co na to polski Episkopat? Siedzi cicho!!!

Episkopat sie wypowiedzial jak sejm chcial oglosic Chrystusa Krolem Polski
                (po prostu stwierdzil zeby lepiej zajeli sie swoimi sprawami).

Natomiast Episkopat nie moze zaprzeczac ze zycie ludzkie zaczyna sie od momentu
                poczecia, bo to jest niezaprzeczalny fakt ktory mozna znalezc w kazdym
                podreczniku biologii.

A to ze niektorzy usiluja ten fakt obalic na podstawie oblakanej ideologii i
                polityki, jest objawem skrajnego fanatyzmu, tyle ze nie katolickiego a lewackiego.
                • Gość: kix A ona w kółko to samo )))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:05
                  >Natomiast Episkopat nie moze zaprzeczac ze zycie ludzkie zaczyna sie od momentu
                  >poczecia, bo to jest niezaprzeczalny fakt ktory mozna znalezc w kazdym
                  >podreczniku biologii.

>A to ze niektorzy usiluja ten fakt obalic na podstawie oblakanej ideologii i
                  >polityki, jest objawem skrajnego FANATYZMU, tyle ze nie katolickiego a >LEWACKIEGO.

Czy można było sie spodziewać czegoś innego po nawiedzonej Echo? Znowu zapachniało kadzidłem )))

Już wstydziłabyś się płodzić w koło macieju te ultrakatolickie brednie. Pani profesor.... ))))))))))))))) Od różańca chyba )))))))
        • Gość: anty_kix Inteligencja a'la kix IP: *.chello.pl 15.04.07, 00:54
          Gość portalu: kix napisał(a):

> Potup prezesiku kółka różańcowego swoją nóżką, że człowiek jest jednak wart nie
          > co więcej niż zygota )))

Potup prezesiku szambiarzy swoim grubym kopytem i uważaj, żebyś nie wpadł do
          szamba po samą szyję!
          • Gość: kix Radiomaryjowi atakują? ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:12
            >Potup prezesiku SZAMBIARZY swoim grubym kopytem i uważaj, żebyś nie wpadł do
            >SZAMBA po samą szyję!

No, no, widzę że lekcji udzielonej przez twoje ideologiczne guru, tatusia rydzyka, wyuczyłeś się doskonale ))))

A ja........

...... z ciebie i tym podobnych się dzisiaj już tylko śmieję ))))))

Yes, yes, yes - jak to mawiał twój były premier )))))

ps. Ujadaj dalej ))))) Daje mi to rozkosz ))))
            • Gość: anty_kix Inteligencja a'la kix IP: *.chello.pl 15.04.07, 09:31
              Takiego wrzoda jak ty kix, sam wycisnę i spuszczę z wodą. Nie musi mi w tym nikt
              pomagać. Rydzyka nie trawię, więc jasnowidzu za dyche, znowu strzeliłeś poza
              tarczę. Pleć dalej swoje androny, pleć, celujesz przeciez w jarmarcznej rozrywce.
              • Gość: kix Kocham cię ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:39
                >Takiego wrzoda jak ty kix, sam wycisnę i spuszczę z wodą.

Pamiętasz kabaret Kobuszewskiego i Gołasa?

Wiesz co możesz mi zrobić? )))))

Naskoczyć :))))))))

całuję cię cieptlutko )))
                • Gość: anty_kix A ja ciebie nie IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:07

> Pamiętasz kabaret Kobuszewskiego i Gołasa?

I po co sie popisujesz, kix.
                  Kobuszewski i Gołas nie mieli kabaretu.
                  Pewnie chodzi ci o kabaret DUDEK i skecz w wykonaniu Kobuszewskiego, Gołasa i
                  Michnikowskiego zatytułowany "Fachowcy"?
                  To co chciałbym ci napisac, należałoby opatrzyć "wężykiem".
                  • Gość: kix Ach tak katolicka miłość ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:48
                    No to jak doskonale znasz skecz o którym piszę, to mi....

...naskocz :)

Buziaki dewocie )))
        • hymen Nie dosyć, że przesądny, to jeszcze jełop. 15.04.07, 21:53

> Potup prezesiku kółka różańcowego swoją nóżką, że człowiek jest jednak wart
          nie
          > co więcej niż zygota )))
          >
          > Mało byłskotliwy komentarzyk spłodziłeś kadzidlany człeczku. Spodziewałem się
          w
          > ięcej po tak "wszechstronnym umyśle" jak twój )))

Co tu komentować, sieroto. Nie byłem zainteresowny tymi poprawkami, wręcz byłem
          im przeciwny. Z góry wiadomo było, że nie przejdą. Wychodzisz na pacana i to
          cały mój komentarz tutaj. Co dzisiaj widziałeś? Babę z wiadrami?
          • Gość: kix Kochanie.... dziękuję ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:14
            No widzę katolaczku, że po wczorajszym milczeniu spożytkowanym na wylizanie ran dzisiaj odżyłeś i znowu ujadasz jak ta nie karmiona psina na łańcuchu )))

Pisz dużo, i ty i twoi pobratymcy, lejecie miód na mą próżną duszę )))

• hymen Dobrze osiołku. 16.04.07, 08:19

> No widzę katolaczku, że po wczorajszym milczeniu spożytkowanym na wylizanie
              ran
              > dzisiaj odżyłeś i znowu ujadasz jak ta nie karmiona psina na łańcuchu )))
              >
              > Pisz dużo, i ty i twoi pobratymcy, lejecie miód na mą próżną duszę )))
              >

Skoro chcesz.
      • xtrin Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 15.04.07, 09:34
        hymen napisał:
        > A czarownic latających na miotłach nie widziałeś? Co za komentarz,
        > pełen prawd objawionych małego przesądnego człowieczka.

Tu się nie ma z czego śmiać, piątek 13 to poważna sprawa! :p
    • Gość: ant Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 21:58
      > każdego przedsiębiorcy proponowali, a podatków obniżyć nie chcą.

a za co bedą latac po świecie ??
      za wszy ?? czy kiełbase wyborczą ??
      hehe, chłopie - NIE DOCZEKASZ SIE TU OBNIŻKI POODATKÓW W TYM
      STULECIU !!!!!!!!!!!
    • Gość: ole Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 04:32
      Wyjatkowo podly czleczyna z ciebie. Z czego sie osle cieszysz? Z zabijania? Sam
      powinienes byc wobec tego zabity...
      • Gość: kix Oj katolaku, katolaku ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:15
        Cieszę się, że takie indywidua jak np. ty (raz Paweł, innym razem ole - tylko IP wciąż pozostaje to samo i ten nie do podrobienia bełkot) możecie się przekonać jaki jest rzeczywisty stosunek polskiego społeczeństwa do waszych katolackich zapędów i poglądów.

A teraz stań w szeregu, spuść głowę i słuchaj co inni mają do powiedzenia, bo to co miałeś ty do powiedzenia juz jest naprawdę bardzo mało istotne.
        • Gość: anty_kix Re: Oj kix, marchewko z pola IP: *.chello.pl 15.04.07, 09:37
          Czy nie rozumiesz mędrcu spod szamba, że nikt nie polemizuje z twoimi
          przekonaniami, z częścią których ja sam się utożsamiam, tylko walczą z twoim
          chamstwem? Jestes tak prymitywny, że nie dociera do ciebie tak oczywisty fakt?
          Burak z ciebie, jakich mało by nie powiedzieć marchewka.
          Pewnie jesteś nikczemnego wzrostu, stąd taki nikczemny charakter.
          • Gość: kix Żałosny jesteś, ale i śmieszny przy okazji ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:50
            >Czy nie rozumiesz MĘDRCU SPOD SZAMBA, że nikt nie polemizuje z twoimi
            >przekonaniami, z częścią których ja sam się utożsamiam, tylko walczą z twoim
            >chamstwem? JESTEŚ tak PRYMITYWNY, że nie dociera do ciebie tak oczywisty fakt?
            >BURAK Z CIEBIE, jakich mało by nie powiedzieć marchewka.
            >Pewnie jesteś nikczemnego wzrostu, stąd taki nikczemny charakter.

A to twoja płodność z innego wątku:

>Kto katolika nie szanuje, niech go w D*** pocałuje,
            >umyj GĘBĘ geju do całowania mnie w D**** i dobrze wypłucz ze SPERMY...

I o czym ty chcesz ze mną rozmawiać? :))))) Mogę się tylko znowu uśmiechnąć dla tych twoich nerwowych podrygów )))) Naprawdę bawisz mnie do rozpuku, bo to co piszesz - choć sobie nie zdajesz z tego sprawy - pokazuje prawdziwe oblicze katolacyzmu - tacy właśnie jesteście ))))

Więc pisz, pisz i jeszcze raz pisz, bo nic tak dobrze nie robi opinii o tobie i twoich współwyznawcach, jak twoje posty ))))

ps.
            Samo wybieranie przez ciebie nicka (antykix) świadczy o jakiejś głębokiej niedojrzałości emocjonalnej, która MUSI cię cechować. Tak się bowiem zachowują dzieci. Otwórz przyłbicę, zaloguj się SWOIM nickiem i pokaż kim imć jesteś szerszej publiczności, by wiedzieli z jakim prostakiem przychodzi im zapewne codziennie deliberować.

• Gość: anty_kix Inteligencja a'la kix IP: *.chello.pl 15.04.07, 12:09

> I o czym ty chcesz ze mną rozmawiać? :)))))

Rozmawiać, z tobą szambiarzu? To dla mnie dyshonor.
              Jeszcze raz powtarzam, marchewo, zwalczam tylko chamstwo nikczemnego,
              prostackiego człowieczka, jaki soba reprezentujesz.
              A skoro po każdej mojej riposcie pękasz podobno ze śmiechu do rozpuku, to mam
              nadzieję, że w końcu pękniesz i to forum uwolni sie od smrodliwego wrzoda w
              postaci kix'a.
              I gdybys miał chociaż trochę oleju w głowie, to byłoby dla ciebie prostaczku
              jasne, dlaczego taki a nie inny obrałem nick, no ale tobie trzeba
              łopatologicznie, jak każdemu zdolnemu inaczej he he :}}}}}}
              • Gość: kix ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:22
                A ja na to.... POMIDOR !!!! )))))))))))))))
              • Gość: Marta50 Re: Inteligencja a'la kix IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 12:41
                Odpowiadasz na :

Gość portalu: anty_kix napisał(a):

> Gość portalu: kix napisał(a):
                >
                > > I o czym ty chcesz ze mną rozmawiać? :)))))
                >
                > Rozmawiać, z tobą szambiarzu? To dla mnie dyshonor.
                > Jeszcze raz powtarzam, marchewo, zwalczam tylko chamstwo nikczemnego,
                > prostackiego człowieczka, jaki soba reprezentujesz.
                > A skoro po każdej mojej riposcie pękasz podobno ze śmiechu do rozpuku, to mam
                > nadzieję, że w końcu pękniesz i to forum uwolni sie od smrodliwego wrzoda w
                > postaci kix'a.
                > I gdybys miał chociaż trochę oleju w głowie, to byłoby dla ciebie prostaczku
                > jasne, dlaczego taki a nie inny obrałem nick, no ale tobie trzeba
                > łopatologicznie, jak każdemu zdolnemu inaczej he he :}}}}}}
                to tylko na polskich forach jest mozliwe,. przeciez to obraz wspolczesnej,
                inteligentnej Polski.
                • Gość: anty_kix Ciekawe IP: *.chello.pl 15.04.07, 12:52
                  Gość portalu: Marta50 napisał(a):

> to tylko na polskich forach jest mozliwe,. przeciez to obraz wspolczesnej,
                  > inteligentnej Polski.

Masz rację, tylko na polskich forach można w tak chamski sposób, jak czyni to
                  kix, opluwać czyjąś wiarę, wyśmiewać katolików, szydzić z ich uczuć religijnych.
                  Robi to permanentnie licząc na całkowitą bezkarność. Ciekawe, czy odważyłby się
                  w ten sam ohydny i prostacki sposób opluwać judaizm?
                  • Gość: Marta50 Re: Ciekawe IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 13:02
                    Gość portalu: anty_kix napisał(a):
                    > Masz rację, tylko na polskich forach można w tak chamski sposób, jak czyni to
                    > kix, opluwać czyjąś wiarę, wyśmiewać katolików, szydzić z ich uczuć religijnych.
                    > Robi to permanentnie licząc na całkowitą bezkarność. Ciekawe, czy odważyłby
                    się w ten sam ohydny i prostacki sposób opluwać judaizm?
                    Oni sami sie znieslawiaja i opluwaja na wzajem, przeciez jest to przyklad tego
                    przykladnego katolizyzmu z Polski.

Mor zbudowac wokol Polski zeby nie przenioslo sie to na inne nacje.
                    Fanatyzm jest zabojstwem dla religii i panstwa!!!!!!!!!!!
                  • Gość: kix Re: Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:23
                    Gdybyś był choć odrobinę obiektywny, to dostrzegłbyś że komentuję, a nie opluwam. To TY nie szczędzisz wulgaryzmów, ja używam jedynie pejoratywnych określeń, analogicznych do używanych przez twoją brać (lewak ---> katolak) by pokazać waszą religijną butę i hipokryzję. A ty dzieciaku musisz skrywać się za jakimiś "antykix-ami", bo wstydzisz się pokazać swoje prawdziwe - dość prostackie i wulgarne - oblicze, bo forum to pół twojego życia i boisz się zdemaskowania przed innymi dyskutantami w tym szacownym miejscu.

ps. Od razu cię uprzedzę - nie jestem ani Marta50, ani kimkolwiek innym, o co wciąż mnie posądzasz (na złodzieju czapka gore - znasz?)
                    • Gość: Marta50 Re: Ciekawe IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 13:27
                      Gdybys byl/-a odrobine inetligentny / -a zauwazyl /-a bys ze dotyczy moj wpis
                      wlasnie ciebie a nikogo innego.

Na kerym zlodzieju czapka gore?
                    • Gość: anty_kix Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 15.04.07, 13:40

> A ty dzieciaku musisz skrywać się za jakimiś
                      > "antykix-ami"....

Ło matko, aleś ty tępy, tłumaczyłem ci to tyle razy, a ty nadal swoje.
                      Jakim cudem z takim IQ skończyłes podstawówkę?

> ps. Od razu cię uprzedzę - nie jestem ani Marta50, ani kimkolwiek innym, ...

Martę50 łatwo zidentyfikować, chociażby po bykach ortograficznych, zatem nie
                      musisz mnie uprzedzać.
                      • Gość: Marta50 Re: Ciekawe IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 13:52
                        Skoro podszywasz sie pod gware slaska nie mowi sie po slonsku "tlumaczylem"
                        tylko "padalem tobie".
                        • Gość: anty_kix Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 15.04.07, 13:58
                          Dziękuje za informacje.
                          • squirrel9 Re: Ciekawe 15.04.07, 16:52
                            Przeczytałam te wpisy jeszcze raz i nie da się ukryć, że napastliwym i
                            agresywnym w treści i formie jesteś ty. Każdy ma prawo do własnego zdania i
                            wrzucanie komus od szamba (coś w sytlu wzmiankowanego ty ojca dyrektora) nie
                            jest ani kulturalne ani pokojowe. Takim słownictwem chcesz kogokolwiek
                            przekonac do własnych racji?
      • Gość: Marta50 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 09:26
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: ole napisał(a):

> Wyjatkowo podly czleczyna z ciebie. Z czego sie osle cieszysz? Z zabijania? Sam>
        > powinienes byc wobec tego zabity...
        Tylko polacy umieja obrzucac sie nawzajem blotem!!!
        • Gość: Echo Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.04.07, 18:04
          > Tylko polacy umieja obrzucac sie nawzajem blotem!!!

Zuwaz ze to postempaccy "polacy" zaczeli chamskie epitety w stylu "katolacy" etc.
          Najgorsze ze nie maja argumentow merytorycznych wiec pozostaje chamstwo.

Wyzej odpwiedzialam na Twoje pytanie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=60702908&a=60790024
          • Gość: kix Echo znowu kłamie ))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:09
            >Zuwaz ze to postempaccy "polacy" zaczeli chamskie epitety w stylu "katolacy" >etc.

I dlaczego pani kłamie, pani katoli(a)czko? Kto tutaj zaczął wyzywać wszystkich nienawiedzonych ultrakatolicyzmem od lewaków i post(em)paków?

Powiem więcej - TO TY ZAINICJOWAŁAŚ TĘ NOWOMOWĘ !!!

Więc dlaczego obrażasz się, gdy ktoś nazywa cię KATOLAKIEM? Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Przestaniesz przypisywać liberalnemu światopoglądowi lewactwo (skąd w ogóle ten pomysł???), ja przestanę cię nazywać katolaczką.
            • crax Ona kłamie cały czas... 15.04.07, 19:30
              Powinieneś się przyzwyczaić :) Ale cóż... ad maiorem Dei gloriam - widocznie można. A nawet trzeba :/
              • Gość: Echo Re: Ona kłamie cały czas... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.04.07, 22:48
                Jesli pokazesz jakikolwiek watek ktory zalozylam przeciwko postempakom
                to przyznam ci racje. Jesli moje wypowiedzi to tylko reakcja na glupote
                postempakow, to twoja reakcja jest zgodna z tym co pisze.
                • crax Re: Ona kłamie cały czas... 15.04.07, 23:09
                  "...moje wypowiedzi to tylko reakcja na glupote postempakow..."

E, pani Mądra... A może opowiesz coś bliżej o wspomnianej przez ciebie, przygotowywanej w Brukseli ustawy, która zmusza polskich i czeskich lekarzy do przeprowadzania aborcji i eutanazji? :)))))
                  • Gość: brum Re: Ona kłamie cały czas... IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:33
                    crax napisał:

> A może opowiesz coś bliżej o wspomnianej przez ciebie, przygotowywanej w
                    > Brukseli ustawy, która zmusza polskich i czeskich lekarzy do przepro
                    > wadzania aborcji i eutanazji? :)))))

Pewnie dlatego Orzechowski, szef klubu LPR, zadeklarował dziś, że jago partia
                    zgłosi jutro projekt ustawy zaostrzający prawo w kwestii eutanazji. LPR domaga
                    się, aby za dokonanie eutanazji groziła kara od 3 do10 lat, a nie jak jest w
                    chwili obecnej od 3 miesięcy do 5 lat oraz by nie wchodziło w grę złagodzenie
                    kary lub odstąpienie od niej.
                  • Gość: Echo Re: Ona kłamie cały czas... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 02:56
                    > E, pani Mądra... A może opowiesz coś bliżej o wspomnianej przez ciebie, przygot
                    > owywanej w Brukseli ustawy, która zmusza polskich i czeskich lekarzy do przepro
                    > wadzania aborcji i eutanazji? :)))))

Juz ci pisalam ze Bruksela nie moze tego zrobic bez nowej konstytucji
                    europejskiej, ktora na razie przepadla.
                    • crax Re: Ona kłamie cały czas... 19.04.07, 10:49
                      "...Bruksela nie moze tego zrobic bez nowej konstytucji europejskiej, ktora na razie przepadla."

O, a czemuż to?? Co ma uchwalenie konstytucji europejskiej do wprowadzania ustaw??

A tak w ogóle to skoro twierdzisz że taki projekt istnieje to powinien być udostepniony opinii publicznej. Może przytoczysz jakieś szczególnie ciekawe wyjątki? :))))) Oczywiście zrób to dopiero jak przestaną na ciebie działać te prochy, którymi się naćpałaś pieprząc takie bzdury :))))
                      • Gość: Echo Re: Ona kłamie cały czas... IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.04.07, 16:14
                        Naglowki polaczone z brakiem rzetelnych argumentow pochodza zwykle od polglowkow.
                        • crax Re: Ona kłamie cały czas... 19.04.07, 21:01
                          No właśnie... z brakiem RZETELNYCH argumentów.

Echo, ty półgłówku.
            • Gość: Echo Re: Echo znowu kłamie ))))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.04.07, 22:44
              > Powiem więcej - TO TY ZAINICJOWAŁAŚ TĘ NOWOMOWĘ !!!

Zanim zaczelam sie wypowiadac na forum, byly tutaj niezliczone watki atakujace
              "Katoli". I wtedy zauwazylam ze to wychodzi od pewnej grupy fanatykow ktorych
              nazwalam postempakami z powodu tepej nienawisci i glupoty gloszonej w imie
              "postempu". I tak sie juz przyjelo. Nie zalozylam ani jednego watku atakujacego
              postempactwa. Caly czas odpowiadam tepakom ktorzy dalej nic nie lapia.
              • Gość: kix Cóż za infantylne tłumaczenie ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:18
                >Caly czas odpowiadam tepakom ktorzy dalej nic nie łapią.

A ja cały czas odpowiadam katolakom, "którzy dalej nic nie łapia".

Skoro jesteśmy kwita, to nie ujadaj. Spełnisz to moje życzenie?
                • Gość: Echo Re: Cóż za infantylne tłumaczenie ))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 02:59
                  >
                  > Skoro jesteśmy kwita, to nie ujadaj. Spełnisz to moje życzenie?

Jesli nie beda sie pojawiac watki atakujace "katoli, katolakow, moherow" to
                  przestane sie wypowiadac: moja misja bedzie spelniona.
                  • Gość: kix Misja - a może seksmisja? ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:03
                    >Jesli nie beda sie pojawiac watki atakujace "katoli, katolakow, moherow" to
                    >przestane sie wypowiadac: moja misja bedzie spelniona.

Misja? )))))) Ciekawe miejsce na tę swoją "profesorską" misję wybrałaś )))

Gdybyś miała choć odrobinkę oleju w głowie, zamiast koralików różańcowych to wiedziałabyś, że forum z racji na jego charakter jest ostatnim miejscem gdzie jakąkolwiek misyjność możesz uprawiać. Jeszcze nie dostrzegłaś, że większość tutaj z ciebie i twoich poglądów kpi i szydzi? ))) Naprawdę ta cechująca cię megalomania jest nieprzyzwoita.

A tak na marginesie - gdybyś nie wprowadzała do forumowego obiegu tej nowomowy (postempactwo, lewactwo etc.), to nie byłabyś narażona na rewanżyzm ze strony liberalnej części użytkowników tego forum. A ty się teraz nadymasz i dąsasz, że ktoś nazywa cię katolaczką, zapominając że sama nie szczędziłaś i nie szczędzisz nadal pejoratywów tym, z którymi się nie zgadzasz.

Napiszę ci więc jeszcze raz - kto jakim mieczem wojuje od takiego miecza ginie. I zbierasz teraz żniwo swojego niecnego zachowania względem innych.

ps. Misja................ - naprawdę dobre ))))))))
                    • Gość: Echo Re: Misja - a może eksmisja? ))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 16:53
                      Twoi "liberalni" uzytkownicy sa liberalni glownie w wyzwiskach i bledach
                      ortograficznych. Najwiekszym marzeniem dla nich byla by eksmisja z forum takich
                      jak ja.

>Jeszcze nie dostrzegłaś, że większość tutaj
                      > z ciebie i twoich poglądów kpi i szydzi?

To ta sama wiekszosc ktora niegdys uwazala ze socjalizmu przeczekac sie nie da.
                      Ta sama wiekszosc ktora szydzi z faktow naukowych. Jak spiewal Kaczmarek: "a gdy
                      Titanic tonal to tez orkiestra grala." Lewactwo to choroba umyslowa.
                      • Gość: kix Znowu katolaczko obrażasz - pytam się po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:14
                        >Lewactwo to choroba umyslowa.

Czymże lewactwo jest przy reprezentowanym przez ciebie KATOLACTWIE?

ps. A reszta wypowiedzi - jak na ciebie wyjątkowo płytka.

Dzisiaj w twoim post(Ę)powym kraju psychopata zastrzelił 20 osób. Gratuluję post(Ę)powości.
                        • Gość: Echo Re: Znowu katolaczko obrażasz - pytam się po co? IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 17.04.07, 04:23
                          > Dzisiaj w twoim post(Ę)powym kraju psychopata zastrzelił 20 osób. Gratuluję pos
                          > t(Ę)powości.

Zaloze sie ze to nie psychopata ani katolak. To mogl byc albo postempowy bastard
                          ktory doszed do wniosku ze Boga nie ma i wszystko jest dozwolone, albo ktos
                          nazywany przez postempakow wyznawca religii pokoju.
                          • nelsonek Znowu belkot 21.04.07, 12:20
                            Psychopata mowil cos o Chrystusie zdaje sie? Masakra miala zatem podloze
                            religijne. C.B.D.U.

> Zaloze sie ze to nie psychopata ani katolak. To mogl byc albo postempowy
                            bastar
                            > d
                            > ktory doszed do wniosku ze Boga nie ma i wszystko jest dozwolone, albo ktos
                            > nazywany przez postempakow wyznawca religii pokoju.
                            • Gość: Echo Re: Znowu belkot IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 15:08
                              > Psychopata mowil cos o Chrystusie zdaje sie?

Ty tez. I czego to dowodzi?
                              • nelsonek Re: Znowu belkot 21.04.07, 19:01
                                Nie boj nic: nie znaczy to, ze byl to chrzescijanski psychopata. Ale jego
                                zaburzenia mialy podloze religijne. Ot co.
                                A co ja mowilem o Chrystusie i w jakim kontekscie? Konkretnie.

> Ty tez. I czego to dowodzi?
                    • michelle28 Re: Misja - a może seksmisja? ))) 16.04.07, 21:50
                      > Gdybyś miała choć odrobinkę oleju w głowie, zamiast koralików różańcowych to
                      wiedziałabyś, że forum z racji na jego charakter jest ostatnim miejscem gdzie
                      jak
                      > ąkolwiek misyjność możesz uprawiać.
                      Udany ten tekst o misji ;-))) Trzeba być bardzo naiwnym albo zakłamanym żeby
                      produkować takie wymysły. Ani naiwność ani zakłamanie to cechy które nie pasują
                      do dojrzałej kobiety podającej się za wierzącą, inteligentną i wykształconą.

Jeszcze nie dostrzegłaś, że większość tutaj
                      > z ciebie i twoich poglądów kpi i szydzi? )))
                      Echo na tym forum to tak jak lpr w rządzie- wszyscy się śmieją, nikt nie
                      traktuje serio, ci uparcie głoszą swój bełkot, od którego odcinają się nawet
                      osoby głeboko wierzące, bo jest im zwyczajnie wstyd. Taki niegroźny szczyt
                      obciachu, który udaje że niesie głeboką treść, a pod tym tylko nienawiść i
                      własne frustracje.
                      A najlepsze jest to że zarówno ta dziwaczna partyjka jak i zakłamana
                      moralizatorka dzięki swojej ynteligiencji osiągają dokładnie odwrotne skutki
                      niż chcą. Robią bardzo kiepską reklamę dla środowisk i poglądów związanych z
                      prawicą i kościołem. To się nazywa misja ;-)))
                      • edico Re: Misja - a może seksmisja? ))) Oooo, tak!!! :)) 20.04.07, 17:58
                        Bardzo trafne spostrzeżenie :))

Już Ojciec Kościoła, św. Augustyn (354-430), w trosce o moralność, nawoływał:
                        "Jeśli zniesiecie publiczne kobiety, to sprowadzicie bezwstyd powszechny!"
                        Z racji własnej przeszłości, św. Augustyn wiedział dobrze co mówi...

Słowa te wytyczyły dalszą świetlaną drogę i "...tysiące sióstr zakonnych na
                        świecie nie są w stanie dopełnić ślubów czy­stości, bo są gwałcone lub zmu­szane
                        do seksu przez księży."
                        (La Repubbiica)
                        free4web.pl/3/2,67351,128513,3222355,Thread.html

Wiadomo na ogół, że dobry przykład znajduje swych naśladowców - a Polska nie
                        jest od tego wolna - więc ksiądz z Kazimierza Dolnego według najlepszych wzorców
                        molestuje także zakonnice "betanki":
                        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3963488.html
          • Gość: Marta50 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 20:19

Odpowiadasz na :

> > Tylko polacy umieja obrzucac sie nawzajem blotem!!!
            >
            > Zuwaz ze to postempaccy "polacy" zaczeli chamskie epitety w stylu "katolacy" et
            > c.
            > Najgorsze ze nie maja argumentow merytorycznych wiec pozostaje chamstwo.
            >
            > Wyzej odpwiedzialam na Twoje pytanie.
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=60702908&a=60790024
            Echo co chcesz sie od wielu z nich innego spodziewac, sadze ze to sa osoby ktore
            sa naslane przez rzadzaca partie. Sama widzisz jak wszystko w Polsce
            funkcjonuje, nagrywania, oskarzania, ublizania itd bez konca. Az wstyd niektore
            wpisy czytac nie wspominajac juz o wypowiedziach czy oskarzeniach politykow,
            wiec co chcesz od reszty, chyba nie musze nazywac tego po imieniu domyslisz sie
            sama co mysle?
            • Gość: Echo Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.04.07, 22:55
              > Echo co chcesz sie od wielu z nich innego spodziewac, sadze ze to sa osoby ktor
              > e
              > sa naslane przez rzadzaca partie. Sama widzisz jak wszystko w Polsce
              > funkcjonuje, nagrywania, oskarzania, ublizania itd bez konca. Az wstyd niektore
              > wpisy czytac nie wspominajac juz o wypowiedziach czy oskarzeniach politykow,
              > wiec co chcesz od reszty, chyba nie musze nazywac tego po imieniu domyslisz sie
              > sama co mysle?

Nie wiem co uwazasz za "rzadzaca partie". Widzialam wpisy zwolennikow partii
              "racja" ktora juz miala miec 1.5 miliona czlonkow. Ja patrze na to z boku i nie
              mam watpliwosci ze niektorzy tutaj maja agende. Jeden nawet sie chwalil ze ma
              placone za ataki. Mozliwe ze inni tez tak zarabiaja.
              • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 15.04.07, 23:02
                Czyżby partia rajcja była w koalicji? Nie słyszałam o takiej Nie rozumiesz co
                to oznacza "Rządząca" ?
              • Gość: Marta50 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 23:17
                Odpowiadasz na :

> Nie wiem co uwazasz za "rzadzaca partie". Widzialam wpisy zwolennikow partii
                > "racja" ktora juz miala miec 1.5 miliona czlonkow. Ja patrze na to z boku i nie
                > mam watpliwosci ze niektorzy tutaj maja agende. Jeden nawet sie chwalil ze ma
                > placone za ataki. Mozliwe ze inni tez tak zarabiaja.
                Zobacz z jaka agresywnoscia i natarczywnoscia atakuja ludzi, przeciez nie jest
                to ludzkie, a o slownictwie lepiej nic nie mowic. Ktore z elektoratow
                charakteryzuja sie tym postepowaniem, widzi sie przeciez jak poczyta sie polska
                prase. Przeciez to lezy jak na dloni.
                Czy mysla oni sobie ze zagranica nie czyta polskie forum, skoro tak to sie
                bardzo myla. Moge podac link gdzie wypowiedzi Polakow tlumaczone sa na jezyk
                obcy. Jaki obraz o Polakach jest w swiat koleportowany?
                Nic dziwnego ze pisze sie tak nieprzychylnie o Polsce w prasie zagranicznej,
                poniwaz sami wystawiaja sobie swiadectwo o sobie.
                Podpadajace, ze moderator siedzi cicho i blache rzeczy bez obrazen wyrzuca,
                czyzby byl tez placony przez nich?
                • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 15.04.07, 23:26
                  Uważam,że interesuję się polityką, słucham wiadomości na bierząco, czytam
                  gazety a w ogóle o takiej partii nie słyszałam. Przypuszczam,że nikt na świecie
                  o takiej partii nie słyszał. Jeżdżę duzo poświeice i raczej słyzę złe rzeczy o
                  naszym rządzie (bez tej chyba praii o którj piszesz), o zachowaniu naszego
                  prezydenta. Nie szukaj winnych tam gdzie ich nie ma, Nie konfabuluj,że ktoś coś
                  tam tłumaczy i inni to czytają. Czytają oficjale wiadomo ści i to już wystarczy
                  by mieć o Polsce złe mniemanie.
                  Trochę zachowujesz się jak tajny konspirator a to chyba nie te czasy, miejsce i
                  pora . Jeszcze to "ktopś płacony przez nich".. rany boskie kobieto, przez
                  KOGO !!!!!
                  • Gość: Marta50 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 23:36
                    Odpowiadasz na :

lena575 napisała:

> Uważam,że interesuję się polityką, słucham wiadomości na bierząco, czytam
                    > gazety a w ogóle o takiej partii nie słyszałam. Przypuszczam,że nikt na świecie
                    >
                    > o takiej partii nie słyszał. Jeżdżę duzo poświeice i raczej słyzę złe rzeczy o
                    > naszym rządzie (bez tej chyba praii o którj piszesz), o zachowaniu naszego
                    > prezydenta. Nie szukaj winnych tam gdzie ich nie ma, Nie konfabuluj,że ktoś coś
                    >
                    > tam tłumaczy i inni to czytają. Czytają oficjale wiadomo ści i to już wystarczy
                    >
                    > by mieć o Polsce złe mniemanie.
                    > Trochę zachowujesz się jak tajny konspirator a to chyba nie te czasy, miejsce i
                    >
                    > pora . Jeszcze to "ktopś płacony przez nich".. rany boskie kobieto, przez
                    > KOGO !!!!!
                    Tak, tak jezdzisz po swiecie i akurat wiesz co tam i tam o Polsce pisza, trzeba
                    mieszkac za granica zeby wiedziec jaka opinia sie Polska i Polacy ciesza.
                    Podroze nie ksztalca, daja tylko obraz powierzchowny.
                    Wiec przekonaj sie czy polskie fora nie sa czytane za granica, chyba powinno byc
                    to dla ciebie logiczne, jak wynika z twojej najwnej wypowiedzi nie sa takie
                    rzeczy dla ciebie logiczne. Glowka za tepa nie potrafi logicznie i globalnie
                    myslec.
                    Chamstwo zwalcza sie jeszcze wiekszym chamstwem, poniewaz do glow takich inne
                    sposoby nie docieraja!!!!!!!
                    www.welt.de/politik/article794557/Empoerung_in_Polen_ueber_Satire_dauert_an.html?page=5#article_readcomments
                    • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 15.04.07, 23:47
                      Obawiam się,że własnie zaprezentowałaś tu typowo polskie chamstwo. Jeśli ktoś
                      jak się obawiasz - czyta to forum - pokazałaś jaki jest Polak , ciemy i chamski
                      i agresywny - jak ty.
                      Nie jeżdżę za granicę wyłącznie turystycznie, bywam służbowo i wiem lepiej niż
                      ty tam co sądzą o Polakach. Niestety sądzą często tak jak nas widzą - ciebie
                      wystarczy przeczytać. Nie prezentuj tego na forum jeśli masz manię
                      prześladowczą. Schowaj się w ciemną norkę bo nie masz co zaprezentować poza
                      chamstwem. Niestety.
                      • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 15.04.07, 23:52
                        Chamstwo zwalcza sie jeszcze wiekszym chamstwem, poniewaz do glow takich inne
                        sposoby nie docieraja!!!!!!!

Jesli to jest twoja dewiza - sięgnęłaś dna. Takiej głupoty dawno nie czytałam.
                        Nic nie wiem o tobie ale to już wystarczy za wszystko. Jakich byś nie miała
                        poglądów to one są takie same jak ty - nie do przyjęcia, nie do dyskusji.
                        Gdzie ty się dziewucho wychowałaś???????????????????????
                      • Gość: Marta50 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 23:58
                        Odpowiadasz na :

lena575 napisała:

> Obawiam się,że własnie zaprezentowałaś tu typowo polskie chamstwo. Jeśli ktoś
                        > jak się obawiasz - czyta to forum - pokazałaś jaki jest Polak , ciemy i chamski
                        >
                        > i agresywny - jak ty.
                        > Nie jeżdżę za granicę wyłącznie turystycznie, bywam służbowo i wiem lepiej niż
                        > ty tam co sądzą o Polakach. Niestety sądzą często tak jak nas widzą - ciebie
                        > wystarczy przeczytać. Nie prezentuj tego na forum jeśli masz manię
                        > prześladowczą. Schowaj się w ciemną norkę bo nie masz co zaprezentować poza
                        > chamstwem. Niestety.
                        Jakas ty naiwna, tez jezdze tu i tam, ostatnio duzo do krajow bylego wschodniego
                        bloku i wiem na ten temat duzo.
                        Jak sobie przypominam chamstwo zaprezentowane i zaprowokowane zostalo nie z
                        mojej strony, otrzymalas to co ci sie nalezalo.
                        Nie sadzisz ze moze nie czytam polskiej prasy czy ogladamy polskiej TV, skoro
                        talk to sie mylisz. Polska TV jest u nas w kablu. Wiec widzimy i slyszymy co sie
                        w Polsce dzieje, mamy uszy i oczy, z dystansu umiemy to wszystko ocenic.
                        Nie dziwimy temu ze reputacja Polski tak nisko upadla.
                        • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 16.04.07, 00:05
                          Może i czytasz ale jesteś za głupia by zrozumieć. Na to już nic nie prodzisz.
                          Może czytaj ze zrozumieniem, moze 100 razy. Może poproś mądrzejszych a
                          wytłumaczą.
                          • Gość: kix Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:01
                            Rozumiem, w imieniu Marty50, że należysz do omnipotentnego grona katolaków forumowych? ))))
                    • Gość: Echo Kretynstwo trzeb zwalczac "na bierząco" IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.04.07, 09:15
                      Zgadza sie. Kretynstwo trzeb zwalczac "na bierząco"
                  • Gość: Marta50 Re: I co Lena575 siedzisz teraz cicho? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.07, 23:51
                    Zajzalas do podanego linka?
                    Co ty na to?
                    Zaskoczylam cie, terza przekonaj sie sama jaki obraz o sobie koleportujecie w swiat.
                    Przeciez powinno byc to dla was logiczne!!!
                    • lena575 Re: I co Lena575 siedzisz teraz cicho? 16.04.07, 00:02
                      Artykuł czytałam i jakoś mnie nie dziwi. Od lat czytałam na świecie krytyczne
                      arytkuły na temat JP II, jego polityki i też mnie nie dziwiła. W Polsce każdy
                      uważał,że o Papieżu to tylko na kolanach i za świętością a tak nie jest.
                      Pewnie to co pisze "welt" jest niesamczne i żary głupie ale ciebie to do
                      chamstwa nie upoważnia. Może jak islamista wytocz wojnę i rzuć bombę .JP II by
                      się ucieszył :(
                  • Gość: Echo Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 03:05
                    > Uważam,że interesuję się polityką, słucham wiadomości na bierząco, czytam
                    > gazety a w ogóle o takiej partii nie słyszałam.

Na "bierzaco" to ty nie jestes ani z ortografia ani z elementarna wiedza ani
                    inteligencja. To sa charakterystyczne cechy lewactwa.

www.racja.org.pl
                    • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 16.04.07, 07:56
                      Obawim się,że jedyne czym możesz błysnąć to tego typu "uwagami", do
                      wypowiadania się o inteligencji raczej nie masz kwalifikacji.... może wykaż mi
                      ten brak "elementarnej wiedzy" którą masz . Chyba,że masz tylko wiedzę
                      o "lewactwie" (rodem z radia maryja - jak ma inne zdanie niż ja to "lewak")
                      której mi brakuje a to mnie raczej nie interesuje. Taką głupotą zarażonych
                      wielu niemyslących.
                      • Gość: Echo Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 16:57
                        > Obawim się,że jedyne czym możesz błysnąć to tego typu "uwagami", do
                        > wypowiadania się o inteligencji raczej nie masz kwalifikacji.... może wykaż mi
                        > ten brak "elementarnej wiedzy" którą masz .

Piszesz ze nigdy nie slyszalas o partii racja ktorej wypowiedzi zadziwiajaco
                        pokrywaja sie z wypowiedziami lewactwa na tym forum. Prawda ze ta mikroskopijna
                        partyjka nienawisci jest trudna do "slyszenia" ale zawsze mozesz ja znalezc na
                        internecie, chocby przez link ktory ci podalam.
                        • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 17.04.07, 07:58
                          Gdybym chciała czytać o mikroskopijnych partyjkach i poglądach wszelkich
                          garstek ludzi to nie miałabym pewnie czasu na nic innego. A ty coś co jest
                          trudne do usłyszenia wygrzebujesz w inetenecie i i z tym dyskutujesz????? Nie
                          rozumiem po co.
                          Obawiam się,że określenie "lewactwo" używasz bezmyslenie do nazwania
                          wszystkiego z czym się nie zgadzasz. To łatwe. Wygrzebać mikroskopijną partyjkę
                          coś tam głoszącą i już wirtualnie poszerzasz im forumowe kręgi zwolenników...
                          • Gość: Echo Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.04.07, 09:22

lena575 napisała:

> Gdybym chciała czytać o mikroskopijnych partyjkach i poglądach wszelkich
                            > garstek ludzi to nie miałabym pewnie czasu na nic innego.

Chyba musze Ci przyznac racje. Mowisz o pogladach tego forum!. O calej reszcie
                            slysze pogardliwe okreslenie "mohery"
                            • lena575 Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 17.04.07, 12:58
                              Tego co napisałaś nie rozumiem. Każde twoje zdanie dotyczy czegoś innego i w
                              sumie całość jest bez sensu bo niezrozumiała.
                              • Gość: Echo Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.04.07, 15:48
                                > Tego co napisałaś nie rozumiem. Każde twoje zdanie dotyczy czegoś innego i w
                                > sumie całość jest bez sensu bo niezrozumiała.

Szlo mi o to ze forum to taka mikroskopijna partyjka lewacka jak ta racja,
                                ktorej wydaje sie ze jest "postepowa" a reszta to "zacofani glupcy"
                                • Gość: kix Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:02
                                  >Szlo mi o to ze forum to taka mikroskopijna partyjka lewacka jak ta racja,

Naprawdę przeceniasz rolę tego forum, wskutek czego przeceniasz także swoją misyjną rolę - abstrahuję już, że swą "ewangelizację" prowadzisz bez dobrania właściwej metodologii.
                                  • michelle28 Echo i misja ;-) 17.04.07, 17:32
                                    > Naprawdę przeceniasz rolę tego forum, wskutek czego przeceniasz także swoją
                                    mis
                                    > yjną rolę - abstrahuję już, że swą "ewangelizację" prowadzisz bez dobrania
                                    właś
                                    > ciwej metodologii.
                                    Echo zachowuje się tak jakby osoby z tego forum, reprezentujące odmienne
                                    poglądy były conajmniej złem wcielonym i stanowiły 90% społeczeństwa
                                    polskiego. ;-)
                                    Jak to możliwe żeby osoba która podaje się za szanowanego wykładowcę
                                    akademickiego, była tak ograniczona i nawiwna, żeby traktować swoje klepanie na
                                    forum jako misję. Sama nie wiem czy to bardziej śmieszne czy żałosne.
                                    • Gość: Echo Re: Echo i misja ;-) IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 18.04.07, 00:52
                                      > Echo zachowuje się tak jakby osoby z tego forum, reprezentujące odmienne
                                      > poglądy były conajmniej złem wcielonym

Gdyby ktos zauwazyl "odmienne poglady" nazistow i komunistow, nie byloby
                                      najwiekszych zbrodni w dziejach popelnionych w XX wieku. W przeciwienstwie do
                                      nazistow, komunisci i rozmaitej masci lewactwo nigdy nie byli rozliczeni i tylko
                                      zmienili cel zniszczenia. Z eutanazji w Auschwitz na eutanazje ze "wzgledow
                                      spolecznych". Przewidywalni adwokaci aborcji, eutanazji i wszystkich innych
                                      chorob spolecznych ktore juz w widoczny sposob podmninowuja Europe. Czas wolac
                                      na alarm!!!!
                                      • Gość: michelle Re: Echo i misja ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:08
                                        Przewidywalni adwokaci aborcji, eutanazji i wszystkich innych
                                        > chorob spolecznych ktore juz w widoczny sposob podmninowuja Europe. Czas wolac
                                        > na alarm!!!!
                                        O wiele większą chorobą społeczną wykazują się zakute łby chodzące na sznurkach
                                        księży i biskupów i nie rozumiejące że dla hierarchów kościoła sa nikim, a ich
                                        ograniczenie jest tylko pomocne w zbijaniu coraz większej kasy i osiąganiu
                                        coraz więszej władzy. Masz rację, nalezy wołać na alarm żeby ograniczyć wpływy
                                        czarnej mafii.
                                        • Gość: Echo Re: Echo i misja ;-) IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 18.04.07, 17:20
                                          > coraz więszej władzy. Masz rację, nalezy wołać na alarm żeby ograniczyć wpływy
                                          > czarnej mafii.

Nie nazwalabym sedziow Sadu Najwyzszego "zakutymi lbami". A jednak zdecydowali
                                          sie zakazac partial birth abortions goraco zalecanych przez postempakow.
                                          • Gość: kix Uspokój się ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:08
                                            Gdyby nie kultura europejska, dzisiaj nazywałabyś się "Przebrzmiałe Echo" i z dzidą biegałabyś za pieskami preriowymi.
                                            • Gość: Echo Re: Uspokój się ))) IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.04.07, 06:29
                                              > Gdyby nie kultura europejska, dzisiaj nazywałabyś się "Przebrzmiałe Echo" i z d
                                              > zidą biegałabyś za pieskami preriowymi.

Zgadza sie. Kultura Europejska wyrosla na chrzescijanstwie zakorzenila sie i
                                              kontynuuje w chrzescijanskiej Ameryce. W Europie postempactwo robi wszystko zeby
                                              usunac korzenie kultury a im bardziej to robi, tym wiecej wprowadza cywilizacje
                                              polnocno-afrykanskiej: piasek i sosny.
                                              • Gość: kix Re: Uspokój się ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:39
                                                >W Europie postempactwo robi wszystko zeby
                                                >usunac korzenie kultury

Kultura jak wszystko na tym świecie EWOLUUJE. Jeśli to Europa od kilku tysiącleci stanowiła wzór cywilizacyjny, na którym wzorowała się Ameryka, to dlaczego przypuszczasz, że teraz chce się od czegoś odciąć, a nie zwyczajnie ewoluuje w nowych kierunkach, które dalej będą wyznaczały trendy jej rozwoju?

+++++++++++++++++

JEDNAK OKAZAŁO SIĘ, ŻE TO NAWIEDZONY WIARĄ CZŁOWIEK STRZELAŁ DO BEZBRONNYCH STUDENTÓW. I CO TERAZ NAPISZESZ PANI ECHO? ))))))

+++++++++++++++++
                                                • Gość: Echo Re: Uspokój się ))) IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.04.07, 04:13
                                                  >dlaczego p
                                                  > rzypuszczasz, że teraz chce się od czegoś odciąć, a nie zwyczajnie ewoluuje w n
                                                  > owych kierunkach, które dalej będą wyznaczały trendy jej rozwoju?

Trendy sa proste: depopulizacja i rozklad. Im wiecej lewackich inicjatyw w stylu
                                                  aborcji, podminowania biologiczych rodzin z dziecmi, etc., tym wiecej rozkladu.
                                                  Nawet jesli przejsciowo sytuacja ekonomiczna wyglada lepiej, bo latwiej sie zyje
                                                  jesli nie trzeba sie dzielic z dziecmi. Lewacka Europa przygotowuje sie do pogrzebu.
                                                  • Gość: kix Re: Uspokój się ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:53
                                                    Ale to już wiemy. Piszesz to samo w kółko po raz setny.

Udowodnić jednak nie możesz. To tylko twoje własne tezy, bo wychodzisz z założenia, że wysoka dzietność=rozwój. Europa stawia kryteria jakościowe, nie ilościowe. Innymi słowy, nie przeraża nas wizja mniejszej populacji, bo jest wiele innych regionów na świecie gdzie występuje przeludnienie. Trudne do pojęcia?
                                                  • michelle28 Re: Uspokój się ))) 20.04.07, 09:43
                                                    > Ale to już wiemy. Piszesz to samo w kółko po raz setny.
                                                    > Udowodnić jednak nie możesz.
                                                    Otóż to. Słów wiele, co krok "mądrzejsza" teoria spiskowa, a dowodów i
                                                    argumentów brak. Chyba echo liczy że jak 100 razy powtórzy jakąś bzdurę, to
                                                    wreszcie ktoś w nią uwierzy ;-)

Europa stawia kryteria jakościowe, nie ilościo
                                                    > we. Innymi słowy, nie przeraża nas wizja mniejszej populacji, bo jest wiele
                                                    inn
                                                    > ych regionów na świecie gdzie występuje przeludnienie. Trudne do pojęcia?
                                                    W pełni się z tym zgadzam i nie widzę potrzeby demonizowania tego że
                                                    Europejczycy nie rozmnażają się bezmyślnie, zgodnie z zasadą w ilości siłą.

Echo za wzór do naśladowania stawiała nie raz Afrykę, co tylko pokazuje jakość
                                                    jej argumentów. Źli, niemoralni, niewierzący Europejczycy za nic nie chcą brać
                                                    przykładu z mnożących się na potęgę mieszkańców Afryki, którzy dla echo
                                                    wykazują się godnosćią i odpowiedzialnością. To jest dopiero wzór do
                                                    naśladowania. Powoływanie na świat milionów nowych istnień, z których duża
                                                    część umrze śmiercią głodową, a wiele z tych które przetrwają nie ma szans na
                                                    normalną egzystencję, nie wspominając już o edukacji
                                                  • mg2005 Pytanie: 20.04.07, 10:29
                                                    michelle28 napisała:

>
                                                    > Europa stawia kryteria jakościowe, nie ilościo
                                                    > > we. Innymi słowy, nie przeraża nas wizja mniejszej populacji, bo jest wie
                                                    > le
                                                    > inn
                                                    > > ych regionów na świecie gdzie występuje przeludnienie. Trudne do pojęcia?
                                                    > W pełni się z tym zgadzam i nie widzę potrzeby demonizowania tego że
                                                    > Europejczycy nie rozmnażają się bezmyślnie,

:))) To raczej egoizm i krótkowzroczność...

A kto będzie pracować na emerytury dla Europejczyków ?
                                                    Potrafisz udowodnić, że wyludnienie sprzyja rozwojowi ?
                                                  • michelle28 Re: Pytanie: 20.04.07, 10:58
                                                    > :))) To raczej egoizm i krótkowzroczność...
                                                    Wobec tego pewnie bezmyślne mnozenie się mieszkańców Afryki jest dla Ciebie
                                                    postawą dalekozwroczną, odpowiedzialną? ;-)

> A kto będzie pracować na emerytury dla Europejczyków ?
                                                    Najlepiej żeby Europejczycy zapracowali na nie sami, inwestując mądrze
                                                    zarabiane przez siebie pieniądze.
                                                    Przy walącym się systemie ubezpieczeń społecznych w Polsce, nie wierzę niestety
                                                    żeby nie wiem jak wielkie zwiększenie przyrostu naturalnego mogło zagwarantować
                                                    godziwe emerytury dla osób którzy przejdą na nie za 30 czy 40 lat.

> Potrafisz udowodnić, że wyludnienie sprzyja rozwojowi ?
                                                    Rozwojowi sprzyja jak najwyższy poziom społeczeństwa, którego nie zagwarantuje
                                                    sam fakt ze społeczeństwo jest liczne. Od ilości o wiele ważniejsza jest
                                                    jakość, która może wypływać tylko ze świadomego rodzicielstwa, a nie
                                                    rozmnażania się na zawołanie czy bez zastanmowienia.

Potrafisz udowodnić, że sama liczebność społeczeństwa sprzyja jego prawdziwemu
                                                    rozwojowi?
                                                    Wizje wyludnienia Polski czy Europy uważam za najdelikatniej mówiąc grubo
                                                    przesadzone. Jak rozglądam się wkoło trudno mi pojąć wydumane obawy. Coraz
                                                    więcej znajomych decyduje się na dzieci, wielu ma ich kilkoro, nie brak takich
                                                    którzy planują rodziny wielodzietne. Nie wiem może nie zauważyłam, że znajduję
                                                    się w jakimś innym kraju niż Polska, a może otoczenie jakieś mam wyjątkowe ;-)

• mg2005 Re: Pytanie: 20.04.07, 14:15
                                                    michelle28 napisała:

> Wobec tego pewnie bezmyślne mnozenie się mieszkańców Afryki jest dla Ciebie
                                                    > postawą dalekozwroczną, odpowiedzialną? ;-)

Dwója z logiki :)

> Najlepiej żeby Europejczycy zapracowali na nie sami, inwestując mądrze
                                                    > zarabiane przez siebie pieniądze.

Inwestycja bez czyjejś pracy jest bez wartości.

> Rozwojowi sprzyja jak najwyższy poziom społeczeństwa, którego nie
                                                    zagwarantuje
                                                    > sam fakt ze społeczeństwo jest liczne.

Ale jest to chyba warunek konieczny rozwoju. Nie tylko liczebność, ale też
                                                    struktura wiekowa. Podaj przykład intensywnego rozwoju
                                                    społeczeństwa kurczącego się i starzejącego...

• Gość: kix Jak to kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:17
                                                    >A kto będzie pracować na emerytury dla Europejczyków ?

A dzisiaj kto zarabia na twoją emeryturę? Zastanów się przez malutką chwilkę. Liczę na prostą odpowiedź.
                                          • michelle28 Re: Echo i misja ;-) 18.04.07, 18:38
                                            > Nie nazwalabym sedziow Sadu Najwyzszego "zakutymi lbami". A jednak zdecydowali
                                            > sie zakazac partial birth abortions goraco zalecanych przez postempakow.
                                            Znowu podniecasz się nadmiernie tematem aborcji. To niepokojące. Weź coś na
                                            uspokojenie.
      • nelsonek Re: Prawo kobiet nienarodzonych do zycia 15.04.07, 09:29
        A ty co? Smutny bo mordowac kobiet nie bedziesz mogl?
    • lena575 A ja mam nowy pomysł dla PiS-u!!!!!!!! 15.04.07, 09:46
      Wpisać w konstytucję "czcij ojca swego i matkę swoją" i zlikwidować
      emerytury !!!!!!!! jaka oszczędność :)
      • Gość: ant jestem za !!!! :)n/t IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 17:54
        • Gość: Echo Re: jestem za !!!! :)n/t IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.04.07, 17:58
          szafa?
          • Gość: Echo Dyskutanci z tego forum IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 03:15
            to takie same dinozaury ktore halasuja pod sztandarami minipartyjki ktora
            przezyla prl.

www.racja.org.pl/galeria/thumbnails.php?album=1
            • lena575 Re: Dyskutanci z tego forum 16.04.07, 09:04
              Przypuszczam,że znalazłaś sobie godnego przeciwnika. Każdy ma na swój poziom :(
              • Gość: Echo Re: Dyskutanci z tego forum IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.04.07, 16:59
                > Przypuszczam,że znalazłaś sobie godnego przeciwnika. Każdy ma na swój poziom :(

ooo...! Wreszcie zlapalas o czym pisze. Wlasnie pisze o tym poziomie na tym
                forum, a szczegolnie w tym watku.
                • nelsonek Re: Dyskutanci z tego forum 16.04.07, 20:19
                  Gdyby nie twoi oponenci to poziom bylby marniutki, marniutenki.
                  Echo, echo, echo...
                  • Gość: Echo Re: Dyskutanci z tego forum IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 17.04.07, 04:42

> Gdyby nie twoi oponenci to poziom bylby marniutki, marniutenki.
                    > Echo, echo, echo...

No dobrze: czy zycie ludzkie zaczyna sie w momencie poczecia czy wtedy kiedy
                    aborcjonisci uznaja ze sie zaczyna? O to idzie w dyskusji i poziom jest
                    zdefiniowany przez podreczniki biologii: zaczyna sie od MOMENTU POCZECIA.
                    Ale to nie na twoj poziom.
                    • nelsonek Re: Dyskutanci z tego forum 17.04.07, 07:32
                      Ten subwatek jest o poziomie a nie o podrecznikach biologii.
                      Nie mam zamiaru sie znizac. Co za tym idzie: masz racje - to nie moj poziom.
                      • Gość: Echo Re: Dyskutanci z tego forum IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.04.07, 09:19

> Ten subwatek jest o poziomie a nie o podrecznikach biologii.
                        > Nie mam zamiaru sie znizac. Co za tym idzie: masz racje - to nie moj poziom.

Zgadza sie. Jesli twoj poziom nie zgadza sie z rzeczywistoscia, tym gorzej dla
                        rzeczywistosci. Tak sie zaczynaja urojenia!!!
                        • Gość: kim Echo, weź lekarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:46
                          jak bedziesz je przyjmowac, to ataki urojen powinny sie zmniejszyc. jesli
                          wyrzucialas lekarstwa, szybko zglos sie do lekarza. do lekarza, a nie na
                          forum!!!
                          • Gość: Echo Re: Echo, weź lekarstwa IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.04.07, 16:44
                            Gość portalu: kim napisał(a):

> jak bedziesz je przyjmowac, to ataki urojen powinny sie zmniejszyc. jesli
                            > wyrzucialas lekarstwa, szybko zglos sie do lekarza. do lekarza, a nie na
                            > forum!!!

Czy "kim" to nie jest przypadkiem jakis psychopata z Korei?
                            • nelsonek Nastepna obsesja Echo: 20.04.07, 09:18
                              Korea!
                        • nelsonek Re: Dyskutanci z tego forum 20.04.07, 09:17
                          No nie wiem kto tu ma urojenia. Masz klopoty z czytaniem czy jak?
                          Subwatek nie jest o podrecznikach biologii pani profesor od kadzidelka.
    • Gość: wylogowana Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:03
      W piatek przegrali z aborcja, to dzisiaj Orzechowski zaczal z eutanazja. czy tych rydzykowych glupoli nie moznaby eksterminowac?
      • mg2005 Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 16.04.07, 18:39
        Gość portalu: wylogowana napisał(a):

> czy ty
        > ch rydzykowych glupoli nie moznaby eksterminowac?

W ramach nie-katolickiej tolerancji ?... )))
    • Gość: kix kix to parówa i głupia pała. IP: *.chello.pl 16.04.07, 18:11
    • Gość: lsm Nie generalizuj !!! IP: *.lublin.mm.pl 16.04.07, 20:10
      Oczywiście cały LPR byl za calkowitym zakazem aborcji ale PiS był podzielony.
      Zresztą podobno Rokita był za zmianą w Konstytucji więc jak widzisz to nie
      zapędy tylko tych 2 partii
    • Gość: kobieta I bardzo dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:54
      - zgwałcona kobieta ma urodzić i MUSI bezwzględnie pokochac urodzone dziecko
      jakiegoś zboka, bo jak odda do adopcji, to klecha z ambony nazwie ją "wyrodną suką"!
      Taka jest prawda w podejściu kiecaków do problemu "ciąży z gwałtu"!
      I oczywiście nikt jej nie pomoże, bo oczywiście "po co rozkładała nogi" - jakby
      nie chciała to by nie dała :/
      - gdy ciąża zagraża życiu kobiety - to nieważne oficjalne nauczanie, że kobieta
      może dokonac wyboru między życiem swoim, a dziecka - ma byc "jak Chrystus"!
      Poświęcić się dla dziecka - nieważne że być może w ten sposób zabije DWIE osoby!
      • Gość: Echo Re: Znowu katolaczko obrażasz - pytam się po co? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 17.04.07, 16:41
        > Zaloze sie ze to nie psychopata ani katolak. To mogl byc albo postempowy bastard
        > ktory doszed do wniosku ze Boga nie ma i wszystko jest dozwolone, albo ktos
        > nazywany przez postempakow wyznawca religii pokoju.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4066496.html
        Czyli nie "katolak" tylko "postempak". Dlatego huzia na katolikow! cdn.
        • Gość: kix Echo widzi coś w szklanej kuli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:41
          >Czyli nie "katolak" tylko "postempak". Dlatego huzia na katolikow! cdn.

Na podstawie którego fragmentu zacytowanego artykułu wnioskujesz, że był to - jak to w swej nowomowie nazywasz - "postempak"?

Subtelnie zauważę, że do tragedii doszło z powodu wychowania w monogamii, której złamanie pchnęło zabójcę do działania. "Postempactwo" raczej ku monogamii się nie skłania. Nie zauważyłaś?
          • Gość: Echo Tryumf katolikow! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 18.04.07, 17:17
            Podczas gdy Polska podaza za Europa zafascynowana idea samounicestwienia,
            w USA sad najwyzszy zakazal partial birth abortion, glosami pieciu katolickich
            sedziow: Roberts, Alito, Kennedy, Scalia i Thomas. Czytalam kilka wypowiedzi na
            anglojezycznych forach: aborcjonisci i wszelkiego rodzaju postempacy dostaja
            bialej goraczki.

Za 100 lat nie bedzie ani Europy ani Polski. Tylko piasek i sosny. Ameryka
            bedzie miala 450 milionow ludzi.
            • Gość: kix Echo - leki, leki, leki !!! - znowu zapomniałaś !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:06
              Jasne ))) Jeśli kolejny psychopata nie chwyci za pistolet i nie wytnie w kampusie kilkudziesięciu osób ))) - prawdziwy chrześcijanin, monogamista ))))
            • michelle28 Pokaz zakłamania i głupoty 18.04.07, 18:35
              > Podczas gdy Polska podaza za Europa zafascynowana idea samounicestwienia,
              > w USA sad najwyzszy zakazal partial birth abortion, glosami pieciu katolickich
              > sedziow: Roberts, Alito, Kennedy, Scalia i Thomas"
              "Zafascynowanie ideą samounicestwienia"- skąd Ty bierzesz te brednie. W głowie
              normalnego, nie będącego pod wpływem narkotyków człowieka takie wizje się nie
              rodzą.

Co z tego że jakichś 5 gości coś przegłosowało? Gdybyś miała choć trochę
              rozsądku wiedziałabyś że każdy kolejny tego typu zakaz tylko spowoduje większe
              zarobki dokonujących aborcji nielegalnie. Ale przecież ciebie to nie obchodzi,
              wystarczą ci pozory i kłamstwa.

Czytalam kilka wypowiedzi na
              > anglojezycznych forach: aborcjonisci i wszelkiego rodzaju postempacy dostaja
              > bialej goraczki.
              Białą gorączkę można zaobserwować u ciebie. Temat aborcji tak cie pociąga, masz
              na jego punkcie taką obsesję, że nie widzę możlwości aby kiedyś nie dotyczył
              ciebie osobiście.
              Nie odkupisz win pisując na tym forum, tak samo jak ta pisanina nie jest żadną
              misją.

> Za 100 lat nie bedzie ani Europy ani Polski. Tylko piasek i sosny. Ameryka
              > bedzie miala 450 milionow ludzi.
              Tak, tak, możesz sobie pogadać. Wychwalana Ameryka będzie miała 450 milionów z
              czego większość będą stanowili czarno-żółci emigranci których przestępcze
              wyskoki świat obeserwuje każdego dnia, o ile oczywiście do tego czasu większość
              nie zostanie wystrzelana przez niepostempaków.
              • Gość: Echo Re: Pokaz zakłamania i głupoty IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.04.07, 03:54
                > Tak, tak, możesz sobie pogadać. Wychwalana Ameryka będzie miała 450 milionów z
                > czego większość będą stanowili czarno-żółci emigranci których przestępcze
                > wyskoki świat obeserwuje każdego dnia, o ile oczywiście do tego czasu większość
                > nie zostanie wystrzelana przez niepostempaków.

Smutno mi, ze musze to napisac, ale trudno nie byc przerazonym kims kto pokazuje
                tak bezmyslny i chamski rasizm. Pokazujesz tylko ze postempactwo jest rownie
                grozne albo grozniejsze od nazistow.
                • Gość: agnostyk Kaczystan ,czy wy dalej modlicie sie do dziewicy? IP: 139.48.155.* 19.04.07, 04:18
                  Czy dziewica byla Polka?
                • michelle28 Re: Pokaz zakłamania i głupoty 19.04.07, 09:02
                  > Smutno mi, ze musze to napisac, ale trudno nie byc przerazonym kims kto
                  pokazuj
                  > e
                  > tak bezmyslny i chamski rasizm. Pokazujesz tylko ze postempactwo jest rownie
                  > grozne albo grozniejsze od nazistow.
                  Kazdym kolejnym zdaniem pokazujesz, że jesteś bardziej chora psychicznie niż
                  wydawało mi się wcześniej.
                  Nie jestem ani nigdy nie byłam rasistką, stwierdzam tylko fakty. Nie da się
                  zaprzeczyć faktom o ogromnej skali przestępczości w twojej wybranej ojczyźnie,
                  do której niestety w większym stopniu przykładają się jej kolorowi mieszkańcy.

Pokazujesz tylko ze postempactwo jest rownie
                  > grozne albo grozniejsze od nazistow.
                  Nie ma czegoś takiego jak postempactwo, a ja niczego nie pokazuję. To tylko
                  obsesja która zrodziła się w twojej głowie. Lecz się!!!
                  Fanatyczni psychole to jest zagrożenie, a nie jakieś postempactwo które ma tyle
                  wspólnego z rzeczywistoscią co krasnoludki
            • Gość: kim Lekarz, lekarstwa, terapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:31
              - tego potrzebuje echo. dopoki tego nie zrozumie bedzie sie tu zameczac sadzac
              ze spelnia jakas misje. tylko niestety nikt oprocz niej nie widzi ani tej misji
              ani postempactwa ani spiskow ktore prowadza do zniszczenia Europy, tak samo jak
              wiekszosc nie widzi bialych myszek. biedna chora kobieta. gdyby nie byla tak
              agresywna moznaby jej nawet wspolczuc.
    • Gość: anty_kix Odczepić się od Echo! IP: *.chello.pl 19.04.07, 10:49
      Natychmiast!
      Przynajmniej ona jedna usiłuje przedstawić jakies konkretne argumenty w dyskusji.
      Reszta, jaśnie oświeconych, jak kix lub kim, potrafi jedynie skamlec o
      konieczności zażywania przez nią lekarstw. Jakby sami byli zdrowi!!!!
      Można się z Echo zgadzac lub nie, ale nie wolno sie naśmiewać! Jasne?
      Nie zgadzasz sie z nią, pacanie jeden, to przedstaw kontrargumenty.
      Widać ich nie macie, skoro potraficie jedynie bredzić o lekach!
      Żałosne tumany!
      • Gość: kix Błazen znowu atakuje )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:51
        Widzę kolego, że znowu nie masz odwagi występować pod swoim nickiem? ))) Oj boli cię, boli, że tak wiele osób krytykuje te głupoty, które tutaj płodzicie )))

A tym tonem rozkazującym to możesz matce wydawać polecenia by ci przynosiła jajecznicę do łóżka )))
        • Gość: anty_kix Jeszcze nie pękła ci żyłka? IP: *.chello.pl 19.04.07, 11:07
          Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!
      • crax Re: Odczepić się od Echo! 19.04.07, 10:53
        "...ona jedna usiłuje przedstawić jakies konkretne argumenty w dyskusji."

Na przykład takie:
        "Za 100 lat nie bedzie ani Europy ani Polski."

ROTFL!!
        • Gość: anty_kix Re: Odczepić się od Echo! IP: *.chello.pl 19.04.07, 11:05
          crax napisał:

> Na przykład takie:
          > "Za 100 lat nie bedzie ani Europy ani Polski."

Mało racjonalny, ale jednak argument ...
          Jeśli jednak przyjąć przepowiednie Nostradamusa za prawdziwe, to kto wie, czy
          Echo nie ma racji...
          • crax Echo powinna pójść krok dalej!! 19.04.07, 11:57
            I wziąć przykłąd z białostockiego klasyka...

"I co sie stanie sie? Za sto lat nie będzie niczego!!"

:))))))
            • Gość: anty_kix Re: Echo powinna pójść krok dalej!! IP: *.chello.pl 19.04.07, 12:01
              O tak, to było piękne ... :))))
              Dzięki za przypomnienie.
              A tak na marginesie, nie wiesz przypadkiem, co się dzieje z Kononowiczem?
              • Gość: kix Przypuszczalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:06
                jak na bogobojnego białostoczczanina przystało dalej molestuje swoją matkę ))) (takie plotki krążą po zapyziałym internecie)
          • Gość: Echo Piasek i sosny: czy beda? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.04.07, 15:57
            > > "Za 100 lat nie bedzie ani Europy ani Polski."

Podtrzymuje te teze. Przy obecnym tempie znikania malzenstw i dzieci, w 2050
            wiekszosc panstw europejskich bedzie miala polowe rdzennej populacji. Oczywiste
            jest ze nie da sie utrzymac cywilizacji przy takim tempie wyludniania. Stad
            piasek i sosny. Ale jestem w stanie to skorygowac. Ktos kiedys powiedzial ze
            gdyby wprowadzic lewackie rzady na Saharze, to wkrotce zabrakloby i piasku:)))

• Gość: kim Spadaj pacanie,tumanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:09
        > Natychmiast!
        rotfl

> Reszta, jaśnie oświeconych, jak kix lub kim, potrafi jedynie skamlec o
        > konieczności zażywania przez nią lekarstw.
        skamlesz ty. leczenie w jej przypadku to koniecznosc.

> Można się z Echo zgadzac lub nie, ale nie wolno sie naśmiewać! Jasne?
        ja moge napisac wszystko na co mi przyjdzie ochota, a swoimi nie wolno i
        natychmiast naprawde niezle mnie rozsmieszasz.

> Nie zgadzasz sie z nią, pacanie jeden, to przedstaw kontrargumenty.
        > Widać ich nie macie, skoro potraficie jedynie bredzić o lekach!
        kontrargumentow bylo bardzo wiele, ale z fanatykami nie da się dyskutowac.
        pozostaje wiec tylko mimo wszystko zyczyc im dobrze, co robimy radzac echo zeby
        wziela sie porzadnie za swoje leczenie.

• Gość: anty_kix kim = kix = 0 IP: *.chello.pl 19.04.07, 11:14
          Miałem rację, reprezentujesz soba zerowy poziom intelektualny.
          • Gość: kim anty_kix= mniej niż zero ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:22
            jak to fajnie posmiac sie z kogos kto ma urojenia. kolejny wariat forumowy
            ktoremu wydaje sie ze cos wie. pisz dalej. ubaw mam niezly, bo kixem nie
            jestem ;-)))
            • Gość: anty_kix kim < -100 IP: *.chello.pl 19.04.07, 11:31
              Gość portalu: kim napisał(a):

> jak to fajnie posmiac sie z kogos kto ma urojenia. kolejny wariat forumowy
              > ktoremu wydaje sie ze cos wie. pisz dalej. ubaw mam niezly, bo kixem nie
              > jestem ;-)))

A czy ja gdzieś twierdziłem, ze jesteś, matołku? I kto tu ma urojenia? No kto????
              Nawet nie potrafisz zapisać nierówności matematycznej, ale fujara?!!!!
              • Gość: kim anty_kix to debilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:37
                dzieciaku ani zartow nie kumasz ani inteligencja czy przewidywalnoscia nie
                grzeszysz. klawisze ze znakami < > znam bardzo dobrze, ale widac dla ciebie ich
                uzywanie jest powodem do dumy. "mniej niz zero" wyglada ladniej i mocniej
                podkresla twoj poziom.
                mamusia poglaskala po glowce za kolejny krok w nauce poslugiwania sie
                klawiatura czy zajeta gotowaniem obiadku dla matolka?
                • Gość: anty_kix kim < - 101 IP: *.chello.pl 19.04.07, 11:47
                  Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew.
                  Pisz dalej matołku, pisz...aż cie krew ze złości zaleje.:)))))))
                  • Gość: kim anty_kix to matołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:12
                    zlosc odczuwasz? biedny nerwus. az tak ze krew cie zaleje? straszne.
                    idz do mamusi, jak jej wczesniej nie wkurzyles, to poglaszcze po glowce.
                    • Gość: anty_kix kim < -102 IP: *.chello.pl 19.04.07, 12:17
                      Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew.
                      • Gość: kim podpowiedz dla tumanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:24
                        kolejna liczba powinno byc -103 :-) nie denerwuj sie tylko, nawet taki glupolek
                        jak ty da rade napisac jeszcze kilka postow i dojsc do -110.
                        • Gość: anty_kix kim < -111 IP: *.chello.pl 19.04.07, 12:28
                          Zaskoczenie?
                          • Gość: kim niesamowite zaskoczenie :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:33
                            • Gość: anty_kix A widzisz... IP: *.chello.pl 19.04.07, 12:38
                              No widzisz, jak niewiele trzeba by kim - jołopa zaskoczyć! :)
                              Nie widzisz też, że od dłuższego czasu bawie się toba jak bocian żabą? :)
                              • Gość: kim a nie widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:44
                                ty glupolku tak wszystko na serio? straszny smutas i sztywniak z ciebie musi
                                byc. rozsmieszasz mnie coraz bardziej durnymi tekstami i przekonaniem ze
                                prezentujesz jakis poziom.
                                • Gość: anty_kix kim < -112 IP: *.chello.pl 19.04.07, 12:47
                                  kup se okulary...
                                  i koniecznie cos na uspokojenie...żabko.
                                  kle, kle, kle....
                                  • Gość: Echo Zupelnie poziom nazistowski IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.04.07, 15:42
                                    Beda atakowac "czarnych i zoltych", oczywiscie z dobrym samopoczuciem. Po prostu
                                    stwierdzaja "fakty". Tak jakby to "czarni i zolci" robili archipelag gulag czy
                                    zbrodnie stalinowskie w PRLu. Codzienne ataki pelne jadu i nienawisci, jakbym
                                    widziala od nowa 1933 albo rewolucje pazdziernikowo-francuska.

Oczywiscie "piasek i sosny" to byla metafora wyludniajacej sie Europy, zreszta
                                    nie moja. Ale ta metafora dla bezmozgowcow jest gorsza niz atak na kolor skory,
                                    ktory nie ma nic wspolnego ze sklonnoscia do zla. Skrzywiona ideologia ma, i to
                                    wiele. Jak sie mawialo w PRLu: dajcie mi osobe, a ja juz znajde na nia
                                    paragraf. Lewak lewakowi oka nie wykole. Zamiast bic sie w piersi za bezmyslny
                                    rasizm, lewacto podwoilo chamstwo. Nie te metody! Nie ten ma racje co ma sile
                                    ale ten ma sile kto ma racje. Prawdy zawrzeszczec sie nie da.
                                    • nelsonek Re: Zupelnie poziom nazistowski 19.04.07, 16:50
                                      Bo archipelag Gulag jest dowodem na niewinnosc czarnej zarazy. Gratuluje!

Podobnie: kreacjonizm obala teorie Darwina.
                                      • Gość: Echo Re: Zupelnie poziom nazistowski IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.04.07, 17:20
                                        > Bo archipelag Gulag jest dowodem na niewinnosc czarnej zarazy. Gratuluje!
                                        >
                                        > Podobnie: kreacjonizm obala teorie Darwina.

Tak myslalam: masz klopoty ze zrozumieniem. Atak byl na "czarnych" Afrykan i
                                        zoltych "Azjatow". Moze ci to ktos przetlumaczy z polskiego na "nasze."
                                        • Gość: kix Kłamiesz jak z nut - jak zwykle zresztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:43
                                          > Tak myslalam: masz klopoty ze zrozumieniem. ATAK BYŁ na "czarnych" Afrykan i
                                          > zoltych "Azjatow". MOŻE KTOŚ CI PRZETŁUMACZY z polskiego na "nasze."

Nelsonkowi tłumaczyć nie mam co, ale TOBIE MOGĘ:

Ja tam żadnego ataku nie dostrzegłem, bo słowa były następujące:

========
                                          Za Michele28:

Wychwalana Ameryka będzie miała 450 milionów z
                                          czego większość będą stanowili CZARNO-ŻÓŁCI EMIGRANCI których przestępcze
                                          wyskoki świat obeserwuje każdego dnia,
                                          ========

Gdzie więc ten atak? Gdzie jakieś obelgi, agresja? (od razu ci wyjaśnię: jestem ksenofilem, a więc rasizm jest mi zupełnie obcy)

Wyjaśnij mi proszę, dlaczego w niemal każej wypowiedzi doszukujesz się sensu, którego nie ma i przekręcasz wypowiedzi autorów, później nadinterpretowując je? Jaki masz w tym cel? To ta twoja........ MISJA? ))))))))

Twoje wizjonerstwo nakazuje przypuszczać, że tę """"profesurę"""" (w czterech cudzysłowach!!!) którą tak się chełpisz niczym pani marszałek Genowefa Wiśniowska zrobiłaś chyba z jakiejś parapsychologii ))))
                                          • Gość: Echo Re: Kłamiesz jak z nut - jak zwykle zresztą IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.04.07, 03:57
                                            > Za Michele28:
                                            >
                                            > Wychwalana Ameryka będzie miała 450 milionów z
                                            > czego większość będą stanowili CZARNO-ŻÓŁCI EMIGRANCI których przestępcze
                                            > wyskoki świat obeserwuje każdego dnia,
                                            > ========
                                            >
                                            > Gdzie więc ten atak? Gdzie jakieś obelgi, agresja? (od razu ci wyjaśnię: jestem
                                            > ksenofilem, a więc rasizm jest mi zupełnie obcy)

Kazdy z IQ >60 widzi ze w odpowiedzi na rozklad moralny i demograficzny Europy
                                            Michele28 znalazla negatywy w sytuacji Ameryki:

"CZARNO-ŻÓŁCI EMIGRANCI których przestępcze wyskoki świat obeserwuje każdego dnia".

Biali emigranci nie robia zadnych "przesteczych wyskokow" oczywiscie.

Jesli to nie jest rasizm to co jest? Ja rozumiem ze lewoskretne umysly nie stac
                                            na uczciwosc intelektualna. Ale mylisz sie jesli uwazasz ze obelgami mozesz
                                            przykryc chamski, prymitywny rasizm.

• Gość: kix Re: Kłamiesz jak z nut - jak zwykle zresztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:55
                                              Ty naprawdę masz ograniczoną zdolność do rozumienia. To była luźna konkluzja, słuszna zresztą, w moim przekonaniu NIE MAJĄCA ABSOLUTNIE NIC WSPÓLNEGO Z RASIZMEM. Ty oczywiście jako katolaczka musiałaś dorobić ideologię by przykryć nią wydumane przez ciebie lewactwo.
                                              Proponuję wizytę u dobrego specjalisty, bo wszędzie dostrzegasz spiski, knowania.
                                              • Gość: Echo Bezczelnosc i klamliwosc lewacka nie zna granic! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.04.07, 17:12
                                                >To była luźna konkluzja, słuszna zresztą, w moim przekonaniu NIE MAJĄCA
                                                >ABSOLUTNIE NIC WSPÓLNEGO Z RASIZMEM.

Podobnie jak ataki na Zydow w przeciwienstwie do uebermenchen przez nazistow.

Przypisywanie jakiejs grupie ludzi przestepczych cech na podstawie rasy jest
                                                RASIZMEM!
                                                • Gość: kix Zastanawiam się, czy z twoją głową jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:01
                                                  Nawet autorka treści, do której przyczepiłaś się zaprzeczyła podejrzeniom, które wysnułaś w swej chorej wyobraźni.

Widzę więc ograniczona katolaczko, że jednak masz tak ograniczoną zdolność do rozumienia, że szkoda stukać w klawiaturę.

Zmów więc różaniec za nasze grzeszne dusze i poproś pana bozię o łaskę dla nas grzeszników )))
                                                  • michelle28 Re: Zastanawiam się, czy z twoją głową jest ok? 20.04.07, 20:39
                                                    > Nawet autorka treści, do której przyczepiłaś się zaprzeczyła podejrzeniom,
                                                    któr
                                                    > e wysnułaś w swej chorej wyobraźni.
                                                    Dla tego zakutego łba mogłabym jeszcze zaprzeczać ze sto razy a i tak będzie
                                                    udawała głupią i próbowała przekręcać fakty. A może nawet nie musi udawać,
                                                    tylko pani priofesór rzecywiście nie ma zdolności rozumienia słowa pisanego ani
                                                    wyciągania logicznych wniosków.

> Widzę więc ograniczona katolaczko, że jednak masz tak ograniczoną zdolność do
                                                    r
                                                    > ozumienia, że szkoda stukać w klawiaturę.
                                                    Nie zapominaj, ona ma misję ;-)) Założyć klapki na oczy, dać sobie wyprać mózg,
                                                    zatracić zdolność rozumienia wypowiedzi osób o odmiennych poglądach, dodać
                                                    jeszcze parę kilo frustracji i grzechy przeszłości i przepis na
                                                    idealnego "misjonarza" gotowy.

> Zmów więc różaniec za nasze grzeszne dusze i poproś pana bozię o łaskę dla
                                                    nas
                                                    > grzeszników )))
                                                    Najpierw niech popędzi do konfesjonału i wyspowiada się z kolejnej serii kłamst
                                                    i jadu jaki tutaj wylała. Później nastąpi gorliwa modlitwa i za parę godzin
                                                    znowu zacznie grzeszyć. Taki bezsensowne błędne koło, które momentami przynosi
                                                    ulgę jej choremu umysłowi.
                                            • michelle28 Re: Kłamiesz jak z nut - jak zwykle zresztą 20.04.07, 09:10
                                              > Biali emigranci nie robia zadnych "przesteczych wyskokow" oczywiscie.
                                              Wskaz gdzie tak napisałam.
                                              Niepotrzebnie i błędnie próbujesz dorabiać ideologię do mojego postu. W mojej
                                              wypowiedzi nie było żadnych uogólnień ani ataków. One zrodziły się w twojej
                                              wyobraźni,jak zresztą dziesiątki innych chorych teorii o których piszesz na tym
                                              forum.

Ale mylisz sie jesli uwazasz ze obelgami mozesz
                                              > przykryc chamski, prymitywny rasizm.
                                              Rasizm jest mi tak daleki jak tobie logiczne rozumowanie.
                                              Kompromitujesz się coraz bardziej. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,
                                              wykazujesz się celowa nadinterpretacją a logiki w twoim wniskowaniu jest zero.
                                              Przydałoby się wrócic do szkoły podstawowej w celu chociażby nauki rozumienia
                                              tekstu pisanego.
                                              Świetne wystawiasz sobie świadectwo, jak i amerykańskiemu systemowi edukacji
                                              który podobno kogoś takiego zatrudnił jako wykładowcę. rotfl do kwadratu.
                                              • Gość: Echo Re: Kłamiesz jak z nut - jak zwykle zresztą IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.04.07, 17:14
                                                > > Biali emigranci nie robia zadnych "przesteczych wyskokow" oczywiscie.
                                                > Wskaz gdzie tak napisałam.

NO WLASNIE! Nie napisalas, a maja wyskoki przestepcze. Ty je tylko przypisujesz
                                                "czarno-zoltym". Capisco?
                                          • michelle28 Re: Kłamiesz jak z nut - jak zwykle zresztą 20.04.07, 08:37
                                            > Ja tam żadnego ataku nie dostrzegłem,
                                            I słusznie, bo żadnego ataku z mojej strony tam nie było.

bo słowa były następujące:
                                            > ========
                                            > Za Michele28:
                                            >
                                            > Wychwalana Ameryka będzie miała 450 milionów z
                                            > czego większość będą stanowili CZARNO-ŻÓŁCI EMIGRANCI których przestępcze
                                            > wyskoki świat obeserwuje każdego dnia,
                                            > ========
                                            > Gdzie więc ten atak? Gdzie jakieś obelgi, agresja?
                                            Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, niestety negatywnym, tego że ktoś może
                                            dostrzegać w tej wypowiedzi jakiś atak czy agresję. To kolejny dowód na to że z
                                            echo nie ma co dyskutować, bo żyje w zamniętym świecie swojego pokręconego
                                            umysłu, do którego nikt normalny i tak nie dotrze.

(od razu ci wyjaśnię: jestem
                                            > ksenofilem, a więc rasizm jest mi zupełnie obcy)
                                            Mojej osobie rasizm również jest obcy. Nie oznacza to jednak że mam zamykać
                                            oczy na fakty i udawać że w Ameryce wcale nie ma przestępczości i że nie
                                            dotyczy ona w większej mierze ubogich mieszkańców o innym kolorze skóry niz
                                            biały. Większości na szczęście nie trzeba tłumaczyć że moja wypowiedź nie była
                                            ani uogólnieniem dotyczącym wszystkich "kolorowych" mieszkańców Ameryki, ani
                                            też nie oznaczała twierdzenia że biali nie dokonują przestępstw.

• nelsonek Re: Zupelnie poziom nazistowski 20.04.07, 08:56
                                          A ja myslalem, ze atakujesz ksiezy. A tu prosze! Taki klops! Jakze moglem dac
                                          sie tak nabrac!
                                          A klopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego ma tutaj zupelnie kto inny.

> Tak myslalam: masz klopoty ze zrozumieniem. Atak byl na "czarnych" Afrykan i
                                          > zoltych "Azjatow". Moze ci to ktos przetlumaczy z polskiego na "nasze."
                                          • Gość: Echo Definicja rasismu IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.04.07, 17:20

"defined broadly as stigmatization of those we perceive as different from us"

"czarno-zolci ... i ta przestepcza dzialalnosc" to typowy przyklad stygmatyzacji
                                            ludzi ktorzy sa inni... cbdo
                                            • nelsonek Re: Definicja rasismu 20.04.07, 17:37
                                              Co chcialas okzac? Moze wyjasnisz?
                                              • Gość: Echo Re: Definicja rasismu IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 20.04.07, 17:51
                                                > Co chcialas okzac? Moze wyjasnisz?

Albo glupota albo rasizm. Inaczej nie mozna wyjasnic tego co napisala Michelle a
                                                kix i reszta bronia do upadlego. Taki odruch wilczo-stadny. Albo wspolnie
                                                napadac na "katolakow", "czarno-zoltych" etc., albo nawzajem bronic chamstwa i
                                                rasizmu przy pomocy klamstw i zwiekszonego chamstwa.
                                                • Gość: kix Po co pajacujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:05
                                                  Katolaczko, zrozum:

Ani ja, ani Michele nie czuje niechęci do czarnych, żółtych, zielonych ani jakichkolwiek innych, bez względu na kolor skóry, oczu, preferencje seksualne (w tym przypadku akurat w przeciwieństwie do ciebie !!!) i inne czynniki.

Konkluzja była tylko taka, że zwiększona przestępczość w USA jest zasługą kolorowych (niestety). To fakt, któremu starasz się zaprzeczyć, zamiast sięgnąć do statystyk przestępczości w USA. I wmawiasz komuś rasizm, że podał smutne fakty.

Po co więc pajacujesz?
                                                  • michelle28 Re: Po co pajacujesz? 20.04.07, 20:26
                                                    > Ani ja, ani Michele nie czuje niechęci do czarnych, żółtych, zielonych ani
                                                    jaki
                                                    > chkolwiek innych, bez względu na kolor skóry, oczu, preferencje seksualne (w
                                                    ty
                                                    > m przypadku akurat w przeciwieństwie do ciebie !!!) i inne czynniki.
                                                    Dokładnie tak. Jestem jak najbardziej tolerancyjna dla odmiennych postaw,
                                                    narodowości czy ludzi o różnych kolorach skóry. Nie oznacza to jednak, że dla
                                                    jakiejś źle rozumianej poprawności politycznej mam zamykać oczy na pewne fakty,
                                                    albo je przekręcać.

> Konkluzja była tylko taka, że zwiększona przestępczość w USA jest zasługą
                                                    kolor
                                                    > owych (niestety). To fakt, któremu starasz się zaprzeczyć, zamiast sięgnąć do
                                                    s
                                                    > tatystyk przestępczości w USA. I wmawiasz komuś rasizm, że podał smutne fakty.
                                                    Właśnie,nie chodziło mi o nic innego oprócz faktów. A echo chciałaby żeby
                                                    udawać że przestępczość w jej ojczyźnie wybranej nie istnieje, a nawet jak
                                                    jakieś przestępstwo się wydarzy to na pewno nie dokonał jego nikt kolorowy.
                                                    Myśli, że jak będzie promować kłamstwa, to ktoś normalny w nie uwierzy.

> Po co więc pajacujesz?
                                                    Zapewne doczekamy się bardzo sensownej odpowiedzi ;-) Pewnie będzie w niej coś
                                                    o spiskach lewaków, wyimaginowanych atakach na kolorowych, wizji upadającej
                                                    Europy i Polsce w której komuniści dalej postępnie wyniszczają społeczeństwo za
                                                    pomocą aborcji.
                                                  • Gość: Echo Co za bezduszne pajace!! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 03:14
                                                    > Konkluzja była tylko taka, że zwiększona przestępczość w USA jest zasługą kolor
                                                    > owych (niestety).

Nie wiem z ktorego paluszka wysysasz te propagande. Michele zaatakowala
                                                    "czarno-zoltych" imigrantow. Statystyki mowia ze imigranci popelniaja mniej
                                                    przestepstw niz tzw. "rodowici" Amerykanie. A juz imigranci z Azji, zwani przez
                                                    rasistow pogardliwie "zoltymi" sa na samym ogonie przestepstw a na czele tzw.
                                                    "overachievers". Pracuja ciezko, ich dzieci sa na czele najlepszych uczniow etc.
                                                    Ameryka moze sobie zyczyc wiecej takich imigrantow, ale polskie lewactwo mowi o
                                                    nich z pogarda.
                                                  • Gość: kix Cóż za katolacka miłość bije z twego postu ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 04:01
                                                    Gdybyś była odrobinę mądrzejsza, to wiedziałabyś że to właśnie lewicowe poglądy są poglądami opowiadającymi się za imigracją (choć mnie nazwać lewicowcem to tak jak ciebie baletnicą). Ale ty dalej coś bajdurzysz o jakimś lewactwie, katolaczko.

Masz jakieś statystyki na poparcie, iż większość przestępstw w USA jest popełniana przez białych obywateli? Szybko szukaj, bo ja znajdę te statystyki i cię ośmieszę. (do twojej wiadomości: w USA statystycznie co 5 !!! czarnoskóry obywatel lub pochodzenia latynoskiego BYŁ W WIĘZIENIU !!!)

I zrozum zakuty katolacki łbie: mój stosunek do Murzyna jest taki sam jak do białego Polaka, złotozębego Ruskiego, czy targającego 3 razy większą paczkę od siebie Wietnamczyka. Zwykły człowiek. Kolor jego skóry, grubość paznokci i jego leworęczność pozostają dla mnie zupełnie bez znaczenia, bo na tej podstawie nie wartościuję ludzi (co robisz ty, np. w oparciu o wyznawaną religię czy orientację seksualną - przecież paradoksalnie to TY JESTEŚ RASISTKA!!!).

Tu chodzi tylko o proste fakty: tzw. "kolorowi" wykazują POPEŁNIAJĄ W USA DUŻO WIĘCEJ PRZESTĘPSTW niż tzw. "biali".
                                                  • Gość: Echo Re: Cóż za katolacka miłość bije z twego postu )) IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 04:47
                                                    Teraz, po wyzwiskach, odwolujesz sie do milosci blizniego. Lenin powiedzial ze
                                                    milosc blizniego jest spolecznie szkodliwa, wiec nie da sie jej stosowac do
                                                    lewactwa.

> Masz jakieś statystyki na poparcie, iż większość przestępstw w USA jest popełni
                                                    > ana przez białych obywateli?

A w ktorym miejscu pisalam o bialych obywatelach? Cokolwiek zazywasz, rzuc zaraz
                                                    to swinstwo, bo halucynujesz!
                                                  • Gość: kix No i uciekłaś od odpowiedzi - tak jak myślałem ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 09:56
                                                    No i przyparta do muru uciekłaś od merytorycznej odpowiedzi. Pogadałaś o pajacach, lewakach - jak zwykle - i jeszcze naburmuszyłaś się ŻE TO CIEBIE OBRAŻAJĄ.

Z tobą NIE DA SIĘ nawiązać żadnej sensownej dyskusji. Tym fanatyzmem religijnym jesteś tak zaślepiona, że myślisz tak abstrakcyjnymi kategoriami, które są nieosiągalne bez uprzedniego powąchania kadzidła. A ja go niestety nie mam )))
                                                  • Gość: Echo Re: No i uciekłaś od odpowiedzi - tak jak myślałe IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 15:15
                                                    Kto tu ucieka? Napisalam ze imigranci popelniaja mniej przestepstw niz rodowici
                                                    Amerykanie, a imigranci z Azji sa na ogonie przestepstw.

Ty z tego wyczadziles ze to biali robia przestepstwa. Otoz lewacko-faszystowskie
                                                    pomowienie pomowienie dotyczylo "CZARNO-ZOLTYCH" IMIGRANTOW OSKARZONYCH O
                                                    PRZESTEPSTWA. Ty ciagle w tym nie widzisz ani rasizmu ani pomowienia. Kto tu
                                                    jest fanatykiem???
                                                  • Gość: kix I dalej jakieś brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:25
                                                    Ty naprawdę nie rozumiesz co inni do ciebie piszą )))

Szkoda własnego czasu ))) (wszyscy pojęli, tylko ty jedna nie - o czymś to świadczy)
                                                  • nelsonek Kto tu jara? 21.04.07, 12:14
                                                    Najpierw piszesz, ze stwierdzenie faktu o "czarnych i zoltych" jest raszizmem,
                                                    a pozniej piszesz, ze imigranci przestepstw nie popelniaja. Co to ma do rzeczy?
                                                    A moze kadzidelko zaszkodzilo?
                                                  • Gość: Echo Re: Kto tu jara? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 15:16
                                                    > Najpierw piszesz, ze stwierdzenie faktu o "czarnych i zoltych" jest raszizmem,
                                                    > a pozniej piszesz, ze imigranci przestepstw nie popelniaja. Co to ma do rzeczy?
                                                    > A moze kadzidelko zaszkodzilo?

Nie pierwszy raz masz klopoty ze zrozumieniem.
                                                  • Gość: kix Ośmiesza się pani, pani profesor od kadzidełek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:27
                                                    > Nie pierwszy raz masz klopoty ze zrozumieniem.

Skończ już. Ośmieszasz się. Wszyscy zrozumieli Michelle28, tylko ty jedna, biedna nie.
                                                  • Gość: Echo Re: Ośmiesza się pani, pani profesor od kadzidełe IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 16:42
                                                    > Skończ już. Ośmieszasz się. Wszyscy zrozumieli Michelle28, tylko ty jedna, bied
                                                    > na nie.

Zadne poklepywanie sie po plecach nie zastapi braku argumentow:)))
                                                  • michelle28 Re: Ośmiesza się pani, pani profesor od kadzidełe 21.04.07, 17:24
                                                    > Zadne poklepywanie sie po plecach nie zastapi braku argumentow:)))
                                                    Nam argumentów nie brak i nawet niezbyt rozgarnięty uczeń z podstawówki
                                                    zrozumiałby treść naszyc postów. Widać profiesórki z Ameryki prezentują niższy
                                                    poziom ;-)
                                                  • Gość: Echo Re: Ośmiesza się pani, pani profesor od kadzidełe IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 18:05
                                                    > Widać profiesórki z Ameryki prezentują niższy
                                                    > poziom ;-)

bo nie uwazaja ze "czarno-żółci emigranci" sa odpowiedzialni za przestępcze
                                                    wyskoki ktore imputuja im biali narodowi socjalisci na tym forum.
                                                  • Gość: Echo Re: Kto tu jara? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 16:45

> > Najpierw piszesz, ze stwierdzenie faktu o "czarnych i zoltych" jest raszi
                                                    > zmem,
                                                    > > a pozniej piszesz, ze imigranci przestepstw nie popelniaja. Co to ma do r
                                                    > zeczy?
                                                    > > A moze kadzidelko zaszkodzilo?
                                                    >

Dla ulatwienia dodaje ze kix chcac odwyjasnic co napisala michele, wprowadzil
                                                    nowy "fakt" ze przestepstwa popelniaja "kolorowi" imigranci.
                                                  • michelle28 Re: Kto tu jara? 21.04.07, 17:04
                                                    > Dla ulatwienia dodaje ze kix chcac odwyjasnic co napisala michele, wprowadzil
                                                    > nowy "fakt" ze przestepstwa popelniaja "kolorowi" imigranci
                                                    Idiotka myśli, że jak kilka razy napisze kłamstwo to inni w nie uwierzą ;-)
                                                    Mamy więc nowy "fakt", że kolorowi w Ameryce nie popełniają przestępstw. Ależ
                                                    oczywiście, tak, tak. Ameryka to kraj mlekiem i miodem płynący, nie ma tam
                                                    przestępczości, wszyscy kolorowi to przykładni obywatele, nikt do nikogo nigdy
                                                    nie strzela.
                                                    Zadziwia ta niepotrzebna obrona amerykańskich kolorowych kiedy nikt ich nie
                                                    atakuje. Ta oszołomka sądzi, że ktoś uwierzy w jej udawaną tolerancję.
                                                    Wystarczy przeczytać parę jej pełnych pogardy tekstów o ludności arabskiej czy
                                                    afrkańskiej napływającej do Europy. Przecież jej zdaniem stanowią oni jedną z
                                                    przyczyn dla których Europa upadnie. Logika wariata: arabska czy czarna ludność
                                                    w Europie to prawie jak zaraza, a kolorowi a Ameryce to samo dobro. Takich
                                                    czubów powinno się przymusowo leczyć.
                                                  • Gość: Echo Re: Kto tu jara? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 18:08
                                                    > Logika wariata: arabska czy czarna ludność
                                                    > w Europie to prawie jak zaraza, a kolorowi a Ameryce to samo dobro.

wbij sobie do zakutego lba ze to ideologia czy religia moze byc zaraza, a kolor
                                                    skory nie ma z tym nic wspolnego.
                                                  • michelle28 Re: Kto tu jara? 21.04.07, 18:43
                                                    > wbij sobie do zakutego lba ze to ideologia czy religia moze byc zaraza, a
                                                    kolor
                                                    > skory nie ma z tym nic wspolnego.
                                                    Znowu odpowiedź nie na temat i próba uniknięcia odpowiedzialności za swoje
                                                    słowa. Trzeba być debilem żeby sądzić że nie widać sprzeczności między
                                                    bezpodstawnym idealizowaniem kolorowych z Ameryki i pogardą dla tych samych
                                                    tylko przybywających do Europy.
                                                    Znowu musisz gonić do spowiedzi. Ta twoja wiara to musi być wielka ściema.
                                                    Tępa, zakłamana dewota, która udaje kogoś kim nie jest i nawet nie potrafi
                                                    przestrzegać zasad wiary o której tyle tu bredzi ;-)))
                                                  • nelsonek Re: Kto tu jara? 21.04.07, 18:38
                                                    Nie wiedzialas, ze klamstwo powtorzone milion razy przestaje byc klamstwem? :-)

michelle28 napisała:
                                                    > > nowy "fakt" ze przestepstwa popelniaja "kolorowi" imigranci
                                                    > Idiotka myśli, że jak kilka razy napisze kłamstwo to inni w nie uwierzą ;-)
                                                    > Mamy więc nowy "fakt", że kolorowi w Ameryce nie popełniają przestępstw. Ależ
                                                    > oczywiście, tak, tak. Ameryka to kraj mlekiem i miodem płynący, nie ma tam
                                                    > przestępczości, wszyscy kolorowi to przykładni obywatele, nikt do nikogo
                                                    nigdy
                                                    > nie strzela.
                                                    > Zadziwia ta niepotrzebna obrona amerykańskich kolorowych kiedy nikt ich nie
                                                    > atakuje. Ta oszołomka sądzi, że ktoś uwierzy w jej udawaną tolerancję.
                                                    > Wystarczy przeczytać parę jej pełnych pogardy tekstów o ludności arabskiej
                                                    czy
                                                    >
                                                    > afrkańskiej napływającej do Europy. Przecież jej zdaniem stanowią oni jedną z
                                                    > przyczyn dla których Europa upadnie. Logika wariata: arabska czy czarna
                                                    ludność
                                                    >
                                                    > w Europie to prawie jak zaraza, a kolorowi a Ameryce to samo dobro. Takich
                                                    > czubów powinno się przymusowo leczyć.
                                                  • nelsonek Re: Kto tu jara? 21.04.07, 18:37
                                                    Nie pal Echo! Nie pal! Nie pisalem oni o zadnym Kixie ani o Michelle. Nie
                                                    pisalem nic o ich pogladach. Pisalem o Twoim belkocie. W ktorym juz sama sie
                                                    gubisz.

> Dla ulatwienia dodaje ze kix chcac odwyjasnic co napisala michele, wprowadzil
                                                    > nowy "fakt" ze przestepstwa popelniaja "kolorowi" imigranci.
                                                  • michelle28 Re: Kto tu jara? 21.04.07, 18:53
                                                    nelsonek napisał:

> Nie pal Echo! Nie pal! Nie pisalem oni o zadnym Kixie ani o Michelle. Nie
                                                    > pisalem nic o ich pogladach. Pisalem o Twoim belkocie. W ktorym juz sama sie
                                                    > gubisz.
                                                    Ona zawsze wie lepiej co ktoś myśli, co napisał mimo że nie napisał ;-) Biedne
                                                    babsko, w głowie się już jej miesza.
                                                    Bardzo prawdopodobne, że ten bełkot ma jakieś narkotyczne podstawy. Może jakiś
                                                    czarny dealer dostarcza jej towar po którym ma te swoje halucynacje i stąd to
                                                    wychwalanie kolorowych ;-)
                                                    Po tym zdaniu głupek na pewno wyciągnie wniosek, że uważam wszystkich czarnych
                                                    za dealerów. Uprzedzę kolejny zalew głupot i oświadczam: nie uważam wszystkich
                                                    czarnych za dealerów, biali w idealnej Ameryce zapewne również dostarczają co
                                                    nieco uzależnionym żeby mogli bredzić o swoich misjach.
                                                  • nelsonek Re: Kto tu jara? 21.04.07, 18:35
                                                    Tym razem masz racje: nigdy nie rozumialem cpunow.

• Gość: Echo Re: Kto tu jara? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.04.07, 19:49
                                                    nelsonek 21.04.07, 18:38 + odpowiedz

>Nie wiedzialas, ze klamstwo powtorzone milion razy przestaje byc klamstwem? :-)

Zgadza sie! Towarzysze to wynalezli i wcielili w zycie pod nazwa propagandy.
                                                    Dlatego kix, michele i nelsonek jaraja a jaraja. Klamstwo, chamstwo, wybielanie
                                                    i odwyjasnianie. Zwykla komuchowato-goebbelsowska strategia.
                                                  • nelsonek Re: Kto tu jara? 21.04.07, 19:58
                                                    Zapomnialas dodac, ze masonska.
                                                    Pomijajac juz kulture: przydalby sie troche lekcji ortografii. Nazwy wlasne
                                                    pisze sie wielka litera. Ignorantko

> Zgadza sie! Towarzysze to wynalezli i wcielili w zycie pod nazwa propagandy.
                                                    > Dlatego kix, michele i nelsonek jaraja a jaraja. Klamstwo, chamstwo,
                                                    wybielanie
                                                    > i odwyjasnianie. Zwykla komuchowato-goebbelsowska strategia.
                                                  • michelle28 Re: Kto tu jara? 21.04.07, 20:23
                                                    > Dlatego kix, michele i nelsonek jaraja a jaraja.
                                                    Cóż to za wyrafinowane słownictwo u ynteligientnej profiesórki. Nie palę nawet
                                                    papierosów, nie wspominając już o narkotycznych świństwach niszczących umysł
                                                    moralizatorki.

Klamstwo, chamstwo, wybielanie
                                                    > i odwyjasnianie. Zwykla komuchowato-goebbelsowska strategia.
                                                    Tak, tak, wszystkiemu winne te wredne komuchy ;-) Przede wszystkim temu że
                                                    niektóre cieniasy poszły na łatwiznę i uciekły z własnej ojczyzny, a teraz
                                                    poczucie winy nakazuje im udawanie troski o Polskę.
                                                    Zachęcam to dalszego ośmieszania się. Nie dość że pośmiać się można, to jeszcze
                                                    świetna antyreklama dla fanatycznych katoli :-))
                                                  • nelsonek Re: Kto tu jara? 21.04.07, 22:21
                                                    Dodam, ze dla Echa wszystko jest czarno-biale. Znaczy sie czarno-czerwone. Jak
                                                    ktos nie jest katolikiem to jest komuchem. I na odwrot. Kadzidelko jednak
                                                    szkodzi...

michelle28 napisała:

> > Dlatego kix, michele i nelsonek jaraja a jaraja.
                                                    > Cóż to za wyrafinowane słownictwo u ynteligientnej profiesórki. Nie palę
                                                    nawet
                                                    > papierosów, nie wspominając już o narkotycznych świństwach niszczących umysł
                                                    > moralizatorki.
                                                    >
                                                    > Klamstwo, chamstwo, wybielanie
                                                    > > i odwyjasnianie. Zwykla komuchowato-goebbelsowska strategia.
                                                    > Tak, tak, wszystkiemu winne te wredne komuchy ;-) Przede wszystkim temu że
                                                    > niektóre cieniasy poszły na łatwiznę i uciekły z własnej ojczyzny, a teraz
                                                    > poczucie winy nakazuje im udawanie troski o Polskę.
                                                    > Zachęcam to dalszego ośmieszania się. Nie dość że pośmiać się można, to
                                                    jeszcze
                                                    >
                                                    > świetna antyreklama dla fanatycznych katoli :-))
                                    • Gość: kix Im głośniej ujadasz tym bardziej sobie szkodzisz) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:33
                                      Ale zbyt zadufana jesteś w sobie by dostrzec, że ten ekstremizm w poglądach który cię cechuje powoduje odwrotny skutek od zamierzonego w twej MISJI )))))))))))))))))))))

>Zamiast bic sie w piersi za bezmyslny
                                      >rasizm, lewacto podwoilo chamstwo. Nie te metody! Nie ten ma racje co ma sile
                                      >ale ten ma sile kto ma racje. PRAWDY ZAWRZESZCZEĆ SIĘ NIE DA

Tak z ciekawości zapytam: TY JESTEŚ TĄ PRAWDĄ? )))
                                      • michelle28 Re: Im głośniej ujadasz tym bardziej sobie szkodz 20.04.07, 12:23
                                        > Ale zbyt zadufana jesteś w sobie by dostrzec, że ten ekstremizm w poglądach
                                        któ
                                        > ry cię cechuje powoduje odwrotny skutek od zamierzonego w twej
                                        > MISJI ))))))))))
                                        To jest właśnie najśmieszniejsze, że każdym kolejnym postem robi coraz gorszą
                                        reklamę dla swoich mądrości i środowiska prokościelnego. Prawie nikt nie
                                        traktuje jej serio, większość widzi masę sprzeczności,zakłamania i chorych
                                        wizji w jej tekstach, a ta wypisuje że ma misję i chce ratować Polskę przed
                                        upadkiem.
                                        Biorąc pod uwagę teorę spiskową bardzo prawdopodbne że echo jest podstawiona
                                        przez kogoś z lewicy, żeby swoimi bredniami zniechęcać tych jeszcze wahających
                                        się.Przecież tym swoim bełkotem nie dość że nie przekona ludzi o odmiennych
                                        poglądach to jeszcze zniechęci część tych którzy kościołowi i prawicy nie byli
                                        specjalnie niechętni ;-)
                                        Echo, działaj tak dalej, jak możesz to na większa skalę, dobra robota!!
                                        • edico Re: Im głośniej ujadasz tym bardziej sobie szkodz 20.04.07, 18:01
                                          Jest jeszcze inna możliwość nie spełnienia wtajemniczenia duchowego
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=60702908&a=61111475
                                          :))
    • everplaya Re: Katolackie zapędy powstrzymane !!! ))) 21.04.07, 18:52
      jerzol.playeverwars.com
      to jest lepsze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka