polala 26.04.07, 10:53 dlaczego jak mężczyźni sikają do sedesu to zawsze zasikają wszystko dookoła;)chłopy celu nie macie czy co, ile można po was sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nnn Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.chello.pl 26.04.07, 10:58 Pozwól im robić do wanny, to problem zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 11:00 Chyba same chamy szczają u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 11:04 polala napisała: > dlaczego jak mężczyźni sikają do sedesu to zawsze zasikają wszystko > dookoła;)chłopy celu nie macie czy co, ile można po was sprzątać Na znak protestu i solidarności z Tobą przestanę oddawać mocz wogóle. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: uyu 27.04.07, 11:06 uyu napisała: > Nawet honorowo nie oddasz? Od wczoraj dzielnie się powstrzymuję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwa Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:21 polala napisała: > dlaczego jak mężczyźni sikają do sedesu to zawsze zasikają wszystko > dookoła;)chłopy celu nie macie czy co, ile można po was sprzątać niech sobie sikaja, jak chca, nie rozumiem tylko jednego - dlaczego TY po nich sprzatasz? niech sami sprzataja to, co sami nabrudzili. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 11:29 polala napisała: chłopy celu nie macie czy co Cel to my kochanieńka mamy, nawet niejeden, ale nie mamy cela, -wzrok już nie ten, no i ten ciągły pośpiech... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
krzeslo_elektryczne Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 11:41 No nie...., mnie się jeszcze takie coś nie przydarzyło... Może u siebie sedesik na jakimś rusztowaniu postawisz,będzie wyżej i łatwiej będzie z trafieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 13:11 polala napisała: > dlaczego jak mężczyźni sikają do sedesu to zawsze zasikają wszystko > dookoła;)chłopy celu nie macie czy co, ile można po was sprzątać Taki atawizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowana Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.hsd1.ma.comcast.net 26.04.07, 14:14 Dobrze wychowany chlop w domu sika na siedzaco :P. A jak sie stawia, to niech sobie pisuar zainstaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: left Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:16 Jasne. I jeszcze gazetę sobie przy tej okazji poczyta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uechtatch Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.portnet.pl 27.04.07, 16:56 sikac na siedzaco? okay. z tym, ze rano jak problem. jak rano facet siada na kibelek ze sterczacym fiutkiem to strumien przelatuje m-dzy krawedzia muszli klozetowej a deska...niestety, znowu podloga zasikana Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 18:41 Namaluj wewnątrz muszli, na środku, naturalistyczną muchę. Będą się starali trafić w muchę i będzie wokół czysto :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 18:44 yoma napisała: > Namaluj wewnątrz muszli, na środku, naturalistyczną muchę. Będą się starali > trafić w muchę i będzie wokół czysto :) Może produkować specjalne "vlepki" sedesowe z wizerunkami różnych takich... nielubianych? Ale to może wzbudzić nerwowe reakcjie firm produkujących środki czystości (spadek popytu spowodowany mniejszymi zabrudzeniami wokół sedesu) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 18:51 Myślisz, że oni tak specjalnie dookoła na zlecenie firm...? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 19:14 yoma napisała: > Myślisz, że oni tak specjalnie dookoła na zlecenie firm...? Myślę, że brakuje im jasno zarysowanego celu... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pytanie łazienkowe do panów 26.04.07, 19:36 Można tę muchę pastelem narysować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytadela.panx.ok Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:11 W Japoni takie sedesy z muchą są już od kilku lat.Podajniki na papier toaletowy z telewizorem też już są normą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopelek Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:49 Moich 2 synowie też lubią sikac ale za kibelek,taka głupa zabawa,ale nia dla mnie...Dostali szmaty i własnoręcznie scierali swoje smierdzące szczochy.Średnia to przyjemnośc usiąśc na obsikaną przez kogoś deskę.U mnie kłopot się skończył jak wspomniałam o tym przy ich kolegach.Zrób tak samo,przy znajomych.Efekt murowany!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pytanie łazienkowe do panów 27.04.07, 11:52 polala napisała: > dlaczego jak mężczyźni sikają do sedesu to zawsze zasikają wszystko > dookoła;)chłopy celu nie macie czy co, ile można po was sprzątać Bo sedes nie nadaje się do sikania na stojąco. Jeśli nie wierzysz, to spróbuj. Jak sądzisz, po co wymyślono pisuary ? Aby panowie nie zasikiwali okolic sedesu i żeby nie musieli siadać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Od małego Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.chello.pl 27.04.07, 19:12 To jest kwestia wychowania.Dziecko poprawnych zachowań uczy się od małego.Mam 5- letniego synka,którego prowadziłam ,krok po kroku,i który wie ,że sikać należy do muszli,a następnie umyć rączki.Z mężem też nie mam problemu,widocznie teściowa postępowała podobnie - przede wszystkim nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytadela.panx.ok Re: pytanie łazienkowe do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 09:34 Twój mąż odbija sobie pewnie te sztywne zasady sikając pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś