Dodaj do ulubionych

"Etyka Gejowska"?

24.05.07, 00:12
Zapewne takowa istnieje.. ale jaka ona jest? Czy to bardziej system
subiektywno-emotywistyczno-efektywistyczny zwany tez hedonizmem czy moze
bardziej cos z Schopehauera subiektywno-emotywistyczno-nominalistyczny? W
miare mozliwosci interesuje mnie glownie opinia w/w :)
Obserwuj wątek
    • xtrin "Etyka Heteroseksualna"? 24.05.07, 00:13
      Etyka blondynów? Cyklistów? Wielbicieli jajek?
      • troche_inny Re: "Etyka Heteroseksualna"? 24.05.07, 00:15
        odczep sie ja pytam jak najbardziej powaznie.. byt ksztaltuje swiadomosc zatem
        to pytanie ma sens..
        • xtrin Re: "Etyka Heteroseksualna"? 24.05.07, 00:28
          Ależ ja także pytam jak najbardziej poważnie!
        • mg2005 :)) 24.05.07, 09:05
          troche_inny napisał:

> byt ksztaltuje swiadomosc

W przypadku 'gejów' to raczej ODbyt kształtuje świadomość...
          • Gość: kix Gdybyś nie był głupcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:23
            > W przypadku 'gejów' to raczej ODbyt kształtuje świadomość...

to wiedziałbyś, że wśród homoseksualistów jedynie ok. 30% uprawia miłość analną (a więc jest to liczba porównywalna z populacją heteroseksualną).

Ale ty jesteś głupcem nafaszerowanym stereotypami, więc dla ciebie seks pomiędzy dwoma mężczyznami to analne babranie się w fekaliach. Trudno, jesteś głupi i takim pewnie pozostaniesz.
    • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 01:14
      Punkt wyjscia orientacja i jak ona wplywa na ksztaltowanie ethosu..
    • snajper55 A jaka jest etyka heterosi ? 24.05.07, 01:56
      Zapewne takowa istnieje.. ale jaka ona jest? Czy to bardziej system
      subiektywno-emotywistyczno-efektywistyczny zwany tez hedonizmem czy moze
      bardziej cos z Schopehauera subiektywno-emotywistyczno-nominalistyczny? W miare
      mozliwosci interesuje mnie glownie opinia w/w :)

S.
      • troche_inny Re: A jaka jest etyka heterosi ? 24.05.07, 02:27
        To nie ja wymyslilem kulture gejowska i "gej" jako lajfmotiv dlatego pytam co to
        wlasciwie jest.. jakie ma poglady taka jednostka.. czym sie kieruje na codzien..
        • venus22 Re: A jaka jest etyka heterosi ? 24.05.07, 08:00
          """jakie ma poglady taka jednostka.. czym sie kieruje na codzien""".

a czy ty swoje poglady bierzesz z penisa lub z innych czesci ciala? czym sie
          kierujesz na codzien?

gej czlowiek jak kazdy, a co robi w lozku to jego sprawa.

Venus
          • Gość: ciekawy bolek Re: A jaka jest etyka heterosi ? IP: 81.19.200.* 24.05.07, 09:21
            no on pewnie penisem:))) taki laifmotiv..jakto napisal...
    • Gość: ciekawy bolek Etyka heterycka? IP: 81.19.200.* 24.05.07, 09:20
      a czy istnieje etyka heterycka? zapewne tak, ale jaka ona jest?
    • Gość: kix Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:26
      Czasami odnoszę, że masz przebłyski świadomości. A tym wątkiem znowu udowadniasz, że jednak kompletnie nie wiesz o czym prawisz. W dodatku starasz się to ubrać z qazi-inteligentne wywody, by wzbudzić zainteresowanie. A zawartość merytoryczna jest bardzo mocno wątpliwa.
      • Gość: :)) Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie IP: 81.19.200.* 24.05.07, 09:30
        wazne, ze chodciaz probuje sie dowiedziec:) top juz cos. niektorzy gola glowy
        na lyso i udaja patriotoycznych obroncow moralnosci..
        • nancyboy Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie 24.05.07, 09:34
          Obawiam się, że on nie próbuje się czegoś dowiedzieć, tylko próbuje nam coś
          udowodnić.
          • Gość: asf Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie IP: 81.19.200.* 24.05.07, 09:40
            no tak...moze i masz racje..tylko co?

ze geje to maja taki rodzaj etyki, spisany na pergaminie i podpisany wlasna
            sper... tzn krwia, ktory mowi jak maja si eubierac i zachowywac?

• pia.ed Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie 24.05.07, 09:41
            Czyzby ginekolog-gej mial inna etyke niz ginekolog-hetero???
            • Gość: :D Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie IP: 81.19.200.* 24.05.07, 10:15
              no wiesz on najpewniej przyjmuje tylko mezczyzn:)
          • troche_inny Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie 24.05.07, 11:39
            Nie staram sie niczego udowodnic.. odbilem sie o kilkanascie watkow
            zahaczajacych o pojecie etyki.. pozniej przypomnialo mi sie, ze gej to taki styl
            zycia etc.. i zastanawiam sie jaka etyka kieruja sie "wyznawcy" tego stylu
            zycia.. :) Spokojnie nancy nie bede udowadnial ze czarne jest czarne.. chociaz
            moze wyjdzie, ze nie macie pojecia o czym peplacie na prawo i lewo.. (ciebie z
            tego wylaczam - ty jestes niebezpieczny :])
            • Gość: kix Re: Kolejne "inteligentne inaczej" pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:55
              >pozniej przypomnialo mi sie, ze gej to taki styl
              >zycia etc

A jak ten styl życia wygląda? Bardzo jestem ciekaw. Coś o odbytnicach, fekaliach albo pedofilii przeczytam?

O czym ty w ogóle piszesz, zastanawiam się? Jaki styl życia? Orientacja seksualna to wg ciebie styl życia? Coż robią homoseksualiści i lesbijki innego (poza uprawianiem seksu w obrębie własnej płci) od heteroseksualistów? Zachodzę w głowę - bo znam ich kilka tuzinów - czymże oni różnią się w stylu życia np. ode mnie? Chodzą na głowie? Ubierają się tył na przód? Nie spuszczają wody po załatwieniu potrzeb fizjologicznych, czy może coś równie charakterystycznego? Oświecisz mnie?
    • jszhc Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 12:05
      Regulamin gejow!!!????......czy wy sie za daleko nie posuwacie?
      • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:19
        etyka to nie regulamin :/
        • jszhc Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:23
          etyka to miedzye innymi zasady moralne itd......a takie rozumowanie zmierza do
          tego, ze bedzie sie oczekiwalo jakiegos regulaminu gejowskiego....to jest
          przesada. Gej ma takie same morale i zasady jak osoba heteroseksualna. to, ze
          woli mezczyzne to co, oznacza, ze jest z innej planety, innej kultury...
          • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:25
            Dla wiekszosci hetero obcowanie intymne z ta sama plcia jest niemoralne.. wiec
            juz mamy spora roznice.. a co do planety etc to prosze nie przesadzaj :)
            • Gość: jszhc Re: "Etyka Gejowska"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:29
              To nie jest niemoralne....uwazam, ze tutaj nastepuje pewne pomylenie pojec.
              Mozesz uwazac to np. za niezgodne z natura, ale mowienie, ze to niemorlane
              zakrawa na jakies katolickie poglady i wywody Giertycha;).
              • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:41
                No z ta moralnoscia to ostatnio jest tak, ze kazdy ma wlasna..
                • Gość: kix Etyka oralistów, analistów, masochistów etc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:26
                  Czy ludzie, wg innych (części) uważani za niemoralnych, uprawiający nieco wyszukany seks, np. analizm, oralizm, masochizm mają inną etykę niż ci, którzy robią to po katolicku, po bożemu, pod kołdrą? Co ma w ogóle piernik do wiatraka?
            • Gość: jszhc Re: "Etyka Gejowska"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:37
              troszke z innej beczki:)....sps.forall.pl/viewtopic.php?t=746
              • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:41
                Dobre :D
                • jszhc Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:43
                  Ja na powaznie to tutaj zamiescilam;p.....wiem, ze nie kazdy chce przygarnac
                  szczurki i myszki, ale ja np. staram sie zorganizowac wieksza gotowke, by kupic
                  najpotrzebniejsze rzeczy:)
                  • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:47
                    Chcecie rozplenic zaraz po wszystkich miastach? Genialne? Da sie to jakos
                    ukierunkowac czy niesterowalne sa?
                    • troche_inny To I faza tej rewolucji lipcowej? :) n/t 24.05.07, 14:51

• Gość: jszhc Re: To I faza tej rewolucji lipcowej? :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:56
                        taaaaaaaa.....i porwa 2 kaczki, a wieczorem bedziemy mielu uczte przy grillu;)
                    • Gość: jszhc Re: "Etyka Gejowska"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:54
                      a bo ja wiem;p....ja tylko chce pomoc je uratowac:)...nie wiem co komu one byly
                      winne, podobno w interwencji je jakims sadystom wyrwano;/...
                      • troche_inny Re: "Etyka Gejowska"? 24.05.07, 14:56
                        To brzmi jak otwarcie puszki pandory.. stad moje skojarzenie z ta twoja
                        rewolucja.. :)
                        • Gość: Echo Re: "Etyka Gejowska"? IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 24.05.07, 17:49
                          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4172357.html
                          "Uwaga w tym albumie znajdziesz radość życia bardziej zaraźliwą od AIDS".

"w niedwuznacznych sytuacjach kot i osioł, co sugeruje, że wskazana jest również
                          tolerancja wobec zoofilów"

• Gość: p28 Dzieci umieraja z glodu na swiecie a ty o d... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.05.07, 16:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka