bio.mum 14.07.07, 03:19 Co robi teść? Wiadomo, że teściowa się ośmiesza i puszcza bąki. Do tego została stworzona. Co z teściem? jak wyjdę za mąż będę mogła się z niego pośmiać przy Wigilii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synowa Re: A co z teściem? IP: 85.112.196.* 14.07.07, 12:03 Teść zazwyczaj zazdrości synowi i patrzy na synową oślinionym wzrokiem Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: A co z teściem? 14.07.07, 13:10 Mój teść jest tak powolny ze gdyby był Bogiem to do dzisiaj świat nie byłby stworzony.Teściową za to mam w porządku. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: A co z teściem? 14.07.07, 13:14 Pije w iwnicy udając, że naprawia taczkę. Gapi się w telewizor udając, że słucha żony. Albo wrzeszczy t tłucze pięścia w stół udając, że jest senoirem rodu i rządzi. Ergo: teść udaje. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: A co z teściem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:41 Mój teść to mój największy sprzymierzeniec, zawsze mnie broni, wścieka się jak teściowa wtrąca się w nasze życie i stawia jej za przykład swoją własną matkę (czyli teściową teściowej), która się im w życie nie wtrącała :))) Odpowiedz Link Zgłoś