niedo-wiarek 08.02.08, 14:32 Podtyka tobie taka ewidentnie obrzydliwego bobasa pod nos i czeka na komplementy? Kłamać i zachwalać urodę zasrańca? Czy jak nic nie powiem, to się obrazi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seth.destructor Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 14:45 ...ale ten nosek to ma chyba po babci Jadze?... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 14:54 Niedo-wierzam, gdzie Ty widzialeś obrzydliwego bobasa? Wszystkie sa słodkie jak sułtański krem. Chwalić trzeba bo to nic właściwie nie kosztuje a matce sprawi ogromną radość a jak jeszcze powiesz, że podobny i do mamusi i do tatusia to pełnia szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:10 "Wszystkie sa słodkie jak sułtański krem." Pomijając drobiazg, że nie lubię sułtańskiego kremu, to nie wszystkie są słodkie. I ja tez nie popadam w zachwyt na widok mniej lub bardziej obcych dzieci. Wybitnie lubię tylko rodzinne, a najpiekniejsze to osobiste... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:24 hypatia69 napisała: > I ja tez nie popadam w zachwyt na widok mniej lub bardziej > obcych dzieci. Wybitnie lubię tylko rodzinne, a najpiekniejsze > to osobiste Myśałem, że ja tylko tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:47 >Pomijając drobiazg, że nie lubię sułtańskiego kremu,< Ja też nie lubię ale wiem, że są amatorzy. >Wybitnie lubię tylko rodzinne, a najpiekniejsze to osobiste...< To prawda, ale obce mamusie nie pokazują mi swoich pociech. Może nie dopatrują się we mnie tatusia? :))) a nawet jak jakaś pokaże to chwalę, co mi szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:06 Wciągnąć w rurę od odkurzacza...? Oboje...? Obce baby Ci podtykają? Bo te, co Cię znają chyba wiedzą, ze nie kochasz smarkaczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:25 Ach jakie ma śliczne krostki na buzi i takie maluteńkie oczka... Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:42 takie maluteńkie, świńskie oczka... Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 09:53 ...i odstające uszka... Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 14:57 ...i plaskaty nosek... Siłami natury rodziła pani? Było se cesarkę wykupić... Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 15:49 Masz racje: chwila nieuwagi a taka mamuska z - bach! - wyciaga bobasa i dawaj pod nos podtykac. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: 80.50.4.* 08.02.08, 20:22 ja mam odwrotny problem, przemykam zwykle z moim osobistym bobasem chyłkiem przez osiedle, bo zawsze ktoś mi zaglada do wózka, zawraca d, szczebiocze i czasem nawet, o zgrozo, brudną łapą chwyta za dłoń. A te mamuśki to coś mówią, domagając sie tych komplementów? może ja, sama o tym nie wiedząc, też jestem tak odbierana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.aster.pl 08.02.08, 21:19 Widocznie Twoje dziecko jest niepospolicie piękne... Ale większość jest faktycznie paskudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 08.02.08, 21:32 A co ci leci z nochala w takiej ilości, że aż trzeba podtykać? Chusteczki higieniczne nie wystarczą? Trzeba aż niemowlaka? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Odpowiadaj jak każdy architekt. 08.02.08, 21:54 No, niezłe, ale ja zrobiłbym inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n-pl Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 08.02.08, 22:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=75464484&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez przesady Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 08.02.08, 22:32 >...Czy jak nic nie powiem, to się obrazi? ;) nikt ci nie da na to gwarancji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 07:22 pewnie, że masz rację. wal prawdę prosto w oczy. oczywiście musisz uważać czy aby bobas nie jest malym zydem albo murzynkiem. postepowcy w tym przypadku nie uznają uprzedzen do małego zasrańca Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 10:17 Najgorsze, ze kazda mamka uwaza swego bobasa za wyjatkowego i to mnie najbardziej oslabia. Wiekszosc dzieci jest zwyczajnie przecietna, ani brzydka ani ladna. Gdyby faktycznie bylo tak, jak widzi swa pocieche kada z mam, to po swiecie chadzali by sami modele i modelki... perfect world Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 09.02.08, 12:35 >raveness1 napisał: > Najgorsze, ze kazda mamka uwaza swego bobasa za wyjatkowego i to > mnie najbardziej oslabia.< Dlaczego to ma być złe - najgorsze? Co Cię osłabia w miłości matki do dziecka? Byłeś już zakochany? Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 16:00 Bo to nie jest milosc, tylko egoizm. To przedluzenie wlasnego ego matki na dziecko. Zapytaj matki dlaczego kocha to dziecko co trzyma na rekach a odpowiedz zawsze bedzie i (to z wielkim zdziwieniem i oburzeniem): "Jak to dlaczego? Bo to MOJE dziecko". MOJE, MOJE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 09.02.08, 16:29 >raveness1 napisał: > Bo to nie jest milosc, tylko egoizm. To przedluzenie wlasnego ego > matki na dziecko. > Zapytaj matki dlaczego kocha to dziecko co trzyma na rekach a > odpowiedz zawsze bedzie i (to z wielkim zdziwieniem i > oburzeniem): "Jak to dlaczego? Bo to MOJE dziecko". MOJE, MOJE..< I tak jest. I tak ma być. Z tą miłością. A jak z tym zakochaniem u Ciebie? Nie było jeszcze: > MOJE . MOJE, MOJE.<? Oby było:) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 16:37 To samo powie matka adopcyjna. A co? Powinnam kochać wszystkie dzieci? Wszystkie dzieci są nasze? Dobro wspólne? Cuchnie stalinizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 09.02.08, 16:41 >hypatia69 napisała: > To samo powie matka adopcyjna. A co? Powinnam kochać wszystkie > dzieci? Wszystkie dzieci są nasze? Dobro wspólne? Cuchnie > stalinizmem...< Do kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 16:57 No nie do Ciebie przecież. Do Ravnessa. Podpięłam sie chyba prawidłowo...? Czy nie? Czy ja się z Tobą kiedyś kłócę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 09.02.08, 17:01 >hypatia69 napisała: > No nie do Ciebie przecież. Do Ravnessa. Podpięłam sie chyba > prawidłowo...? Czy nie? > > Czy ja się z Tobą kiedyś kłócę? ;)))< To dobrze, bo zacząłem się martwić niemocą intelektualną. Podpięło pode mnie:)) Ty i kłotnie!? też coś! Pozdrawiam:0 Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 09.02.08, 17:05 Wisi pod Tobą, ale podpięte jest pod Rwvessa jako odpowiedź do niego ;P Jak mam niz, to głośno o tym piszę;))) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 09.02.08, 17:08 >> Jak mam niz, to głośno o tym piszę;)))< Mam, jak się okazuje. Niż. Myślałem, że grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 10.02.08, 08:56 Zawiazala sie koalicja 2 kontra 1. A z koalicjami nie ma zartow. :( A zreszta, co mi tam...kochajcie kogo chcecie, abyscie sie tylko nie nienawidzili. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wy-logowana Forum <Nie lubie dzieci> 09.02.08, 13:30 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15267 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilia Re: Forum <Nie lubie dzieci> IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.08, 15:21 Znam pewną osobę, która choć jest bardzo troskliwą i kochajacą matką nastoletniego syna - to jednak małych dzieci się po prostu najzwyczajniej brzydzi. Swoje dziecko pierwszy raz wykąpała jak miało osiem miesięcy. Wcześniej robił to ojciec. Twierdzi, ze jak widzi te małe rączki i nóżki - to ją zaciąga na wymioty. To taka informacja dla podniesienia załozyciela wątku na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki IP: *.chello.pl 10.02.08, 18:46 zachwalać ile wlezie nie cofając sie przed żadnym kłamstwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalacruz Re: Paskudne dzieci i młode mamuśki 10.02.08, 23:04 To są jeszcze takie mamuśki co pod nos podtykają? Ja zwiewałam przed babkami, żeby tylko nie zaglądały. Wiedźma by jeszcze jaka dziecko mi zauroczyła. A później w czarcim żebrze kąpać malucha. Eeee tam i po co się kłócicie? Odpowiedz Link Zgłoś