hymenaios 06.05.08, 20:04 np robią takie rzeczy miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,5148923.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 20:44 hymenaios napisał: > np robią takie rzeczy > > miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,5148923.html Normalni ludzie - dokladnie tak. Gwalty nie sa zarezerwowane tylko dla heteroseksualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d tu masz lepsze 06.05.08, 20:49 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5185762.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: tu masz lepsze 06.05.08, 20:53 A w czym to jest lepsze????? O Fritzlach znajdziesz tu dziesiątki wpisów, po co więc z tym tu wyłazisz? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: tu masz lepsze 06.05.08, 20:59 no o tym, ze twojh watek, jest bez sensu..bo gwalty nie sa wylacznie przypadloscia homo. Jak widac.-. > A w czym to jest lepsze????? O Fritzlach znajdziesz tu dziesiątki > wpisów, po co więc z tym tu wyłazisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: tu masz lepsze 06.05.08, 21:00 camel_3d napisał: > no o tym, ze twojh watek, jest bez sensu..bo gwalty nie sa wylacznie > przypadloscia homo. Jak widac.-. A w którym miejscu tak twierdziłem?? Obsesję jakąś masz? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: tu masz lepsze 06.05.08, 21:05 >Homoseksualiści to normalni ludzie, >np robią takie rzeczy jest dosc jednoznaczne ze nie sa normalni, ze wrzucasz cala orjentacje do jednego worka gwalcicieli. Rownei dobrze mozna napisa ze heteroseksualisci nie sa normalni i przytoczycz przyklad tej rodziny z Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: tu masz lepsze 06.05.08, 21:16 camel_3d napisał: > >Homoseksualiści to normalni ludzie, > >np robią takie rzeczy > > > jest dosc jednoznaczne ze nie sa normalni, ze wrzucasz cala orjentacje do > jednego worka gwalcicieli. > > Rownei dobrze mozna napisa ze heteroseksualisci nie sa normalni i przytoczycz > przyklad tej rodziny z Austrii. Nonsens. Normalność polega tu na tym, że wszelkie sprawy traktuje się w taki sam sposób. Gwałcicieli homo czy hetero należy traktować w identyczny sposób, a ty zareagowałeś, jakby krzywda całej populacji się stała, bo w niej dwóch gwałcicieli się znalazło. Już ci napisałem, że na forum o fritzlach setki wpisów można znaleźć, ale nie ma wśród nich żadnego, w którym byłoby, że homo też gwałcą i zamykają. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Dlaczego nie pietnujesz heteroseksualistow? 06.05.08, 22:23 hymenaios napisał: > camel_3d napisał: > > > >Homoseksualiści to normalni ludzie, > > >np robią takie rzeczy > > > > > > jest dosc jednoznaczne ze nie sa normalni, ze wrzucasz cala > orjentacje do > > jednego worka gwalcicieli. > > > > Rownei dobrze mozna napisa ze heteroseksualisci nie sa normalni i > przytoczycz > > przyklad tej rodziny z Austrii. > > Nonsens. Normalność polega tu na tym, że wszelkie sprawy traktuje > się w taki sam sposób. Gwałcicieli homo czy hetero należy traktować > w identyczny sposób, a ty zareagowałeś, jakby krzywda całej > populacji się stała, bo w niej dwóch gwałcicieli się znalazło. Już > ci napisałem, że na forum o fritzlach setki wpisów można znaleźć, > ale nie ma wśród nich żadnego, w którym byłoby, że homo też gwałcą i > zamykają. Nie wiem po co podnosisz takie tematy, akurat tu heteroseksualizm jest z gory na przegranej pozycji. Zawsze wiecej gwaltow bylo i bedzie heteroseksualnych i zawsze sa to gwalty bardziej dramatyczne. Zauwaz, ze w artykulach o Fritzlu nikt nie podnosil sprawy orientacji, ty natomiast OD RAZU podniosles sprawe orientacji w przypadku gwaltu w Bydgoszczy, probujac w ten sposob pietnowac na podstawie tego jednego incydentu cala grupe homoseksualistow. Dlaczego nie pietnujesz calej grupy heteroseksualistow na podstawie incydentu z Fritzlem? Camel dobrze ci wytknal twoje naduzycie, mam nadzieje, ze wynika ono tylko ze zwyklej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Dlaczego nie pietnujesz heteroseksualistow? 06.05.08, 22:33 vivablue napisała: > Nie wiem po co podnosisz takie tematy, akurat tu heteroseksualizm jest z gory n > a > przegranej pozycji. Zawsze wiecej gwaltow bylo i bedzie heteroseksualnych i > zawsze sa to gwalty bardziej dramatyczne. Zauwaz, ze w artykulach o Fritzlu nik > t > nie podnosil sprawy orientacji, ty natomiast OD RAZU podniosles sprawe > orientacji w przypadku gwaltu w Bydgoszczy, probujac w ten sposob pietnowac na > podstawie tego jednego incydentu cala grupe homoseksualistow. Dlaczego nie > pietnujesz calej grupy heteroseksualistow na podstawie incydentu z Fritzlem? > Camel dobrze ci wytknal twoje naduzycie, mam nadzieje, ze wynika ono tylko ze > zwyklej glupoty. Po pierwsze piętnuję również zachowania hetero np forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=79212076 To nie jest nadużycie, tylko świadoma konstrukcja i wcale z niej nie wynika, że każdy homoseksualista to gwałciciel. Wykazuje natomiast to, ze każde użycie nazwy orientacji w kontekście zbrodniczego czynu wzbudza gwałtowny sprzeciw. Sformułowanie dwóch mężczyzn, przeszło by bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Slodka idiotka 06.05.08, 22:46 hymenaios napisał: > > Po pierwsze piętnuję również zachowania hetero np > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=79212076 Dlaczego klamiesz? W tym poscie nie ma ANI SLOWA o orientacji seksualnej! > To nie jest nadużycie, tylko świadoma konstrukcja i wcale z niej nie > wynika, że każdy homoseksualista to gwałciciel. Wlasnie to wynika! Jak tego nie rozumiesz to nie udzielaj sie w ogole na forum. Postawa slodkiej idiotki w twoim wykonaniu jest zalosna. > Wykazuje natomiast > to, ze każde użycie nazwy orientacji w kontekście zbrodniczego czynu > wzbudza gwałtowny sprzeciw. Sformułowanie dwóch mężczyzn, przeszło > by bez echa. Ale uzywasz nazwy orientacji WYLACZNIE w przypadkach homoseksualnych, a nigdy w przypadkach heteroseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Slodka idiotka 06.05.08, 22:52 vivablue napisała: > Dlaczego klamiesz? W tym poscie nie ma ANI SLOWA o orientacji seksualnej! Nie pytałaś o orientację tylko o zachowania hetero. A wątek dokładnie takie zachowania porusza. > > > To nie jest nadużycie, tylko świadoma konstrukcja i wcale z niej nie > > wynika, że każdy homoseksualista to gwałciciel. > > Wlasnie to wynika! Jak tego nie rozumiesz to nie udzielaj sie w ogole na forum. > Postawa slodkiej idiotki w twoim wykonaniu jest zalosna. A potrafisz to w jakiś logiczny sposób uzasadnić? > > > Wykazuje natomiast > > to, ze każde użycie nazwy orientacji w kontekście zbrodniczego czynu > > wzbudza gwałtowny sprzeciw. Sformułowanie dwóch mężczyzn, przeszło > > by bez echa. > > Ale uzywasz nazwy orientacji WYLACZNIE w przypadkach homoseksualnych, a nigdy w > przypadkach heteroseksualnych. Pojęcie orientacji wprowadzono na potrzeby homoseksualizmu, stąd niezaleznie od czyjegokolwiek chcenia orientacja zawsze będzie się kojarzyć z homoseksualizmem i odwrotnie. Użycie zwrotu heteroseksualista w stosunku do gwałcących kobietę mężczyzn byłoby z mojego punktu widzenia czymś nad wyraz sztucznym. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Slodka idiotka 06.05.08, 23:12 hymenaios napisał: > Pojęcie orientacji wprowadzono na potrzeby homoseksualizmu, stąd > niezaleznie od czyjegokolwiek chcenia orientacja zawsze będzie się > kojarzyć z homoseksualizmem i odwrotnie. Użycie zwrotu > heteroseksualista w stosunku do gwałcących kobietę mężczyzn byłoby z > mojego punktu widzenia czymś nad wyraz sztucznym. Slodka idiotka do kwadratu... Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios A i jeszcze jedno 06.05.08, 22:44 vivablue napisała: > Nie wiem po co podnosisz takie tematy, akurat tu heteroseksualizm jest z gory n > a > przegranej pozycji. Zawsze wiecej gwaltow bylo i bedzie heteroseksualnych i > zawsze sa to gwalty bardziej dramatyczne. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: A i jeszcze jedno 06.05.08, 22:47 hymenaios napisał: > vivablue napisała: > > > Nie wiem po co podnosisz takie tematy, akurat tu heteroseksualizm > jest z gory n > > a > > przegranej pozycji. Zawsze wiecej gwaltow bylo i bedzie > heteroseksualnych i > > zawsze sa to gwalty bardziej dramatyczne. > > Na jakiej podstawie tak twierdzisz? A jak mysliz? Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: A i jeszcze jedno 06.05.08, 22:53 vivablue napisała: > A jak mysliz? Nie wiem i dlatego się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: A i jeszcze jedno 06.05.08, 23:14 hymenaios napisał: > vivablue napisała: > > > A jak mysliz? > > Nie wiem i dlatego się pytam. Jak SIE pytasz to i SOBIE odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: A i jeszcze jedno 06.05.08, 23:19 vivablue napisała: >> Jak SIE pytasz to i SOBIE odpowiedz. No proszę, jaka piękna rejterada. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue przestancie juz! 06.05.08, 20:59 camel_3d napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5185762.html > ;) Przestancie licytowac sie tymi glupotami. Oczywiscie, ze gwalty heteroseksualne najczesciej sa bardziej dramatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: przestancie juz! 06.05.08, 20:59 tylko jak to gdzie jest napisane.. o belce w oku;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: przestancie juz! 06.05.08, 22:17 camel_3d napisał: > tylko jak to gdzie jest napisane.. o belce w oku;) > > hymenaios to po prostu dogmatyk sprawa jest oczywista - zawsze wiecej gwaltow bylo i bedzie heteroseksualnych i zawsze sa to gwalty bardziej dramatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:14 Zostali złapani i mają stanąć przed sądem, tak? Tak. Grozi in od 3 lat. Normalka. Zdaje sie, że gwałt 3-5. Kiedyś tak było. 15 lat temu. No to w czym problem? Że homoseksualiści? Heteroseksualiści statystycznie częściej gwałcą. I też niewiele z tego wynika, bo spory odsetek gwałtów tak hetero jak i homo nie jest zgłaszany, bo wstyd. Jeszcze bardziej wstyd, jeśli sie jest homo, bo u nas to wypada sie tego faktu wstydzić, zwłaszcza przed co tepszymi gliniarzami. Cała dyskusja i argumenty nawet-nawet, ale tytuł nadałeś temu idiotyczny cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:19 hypatia69 napisała: > Cała dyskusja i argumenty nawet-nawet, ale tytuł nadałeś temu > idiotyczny cokolwiek. Tytuł podobny do takiego np dwóch mężczyzn zgwałciło kobietę - heteroseksualiści to normalni ludzie. A ludziom nieobce są zbrodnie. Skoro orientacja ma być synonimem płci, to tytuł nie powinien wzbudzać emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:29 hymenaios napisał: > hypatia69 napisała: > > > Cała dyskusja i argumenty nawet-nawet, ale tytuł nadałeś temu > > idiotyczny cokolwiek. > > Tytuł podobny do takiego np dwóch mężczyzn zgwałciło kobietę - > heteroseksualiści to normalni ludzie. A ludziom nieobce są zbrodnie. > Skoro orientacja ma być synonimem płci, to tytuł nie powinien > wzbudzać emocji. Orientacja synonimem plci? A gdzie to wyczytales? .) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:34 vivablue napisała: > Orientacja synonimem plci? A gdzie to wyczytales? .) Dowiedziałem się z dyskusji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:48 hymenaios napisał: > vivablue napisała: > > > Orientacja synonimem plci? A gdzie to wyczytales? .) > > Dowiedziałem się z dyskusji na tym forum. Gratulacje. Jednak mamy do czynienia ze slodka idiotka. Plci meskiej jak mniemam?... Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:54 vivablue napisała: > hymenaios napisał: > > > vivablue napisała: > > > > > Orientacja synonimem plci? A gdzie to wyczytales? .) > > > > Dowiedziałem się z dyskusji na tym forum. > > Gratulacje. Jednak mamy do czynienia ze slodka idiotka. Plci meskiej jak mniema > m?... He, he, nie ma to jak dobrze zrozumieć pisany tekst. Dowiedziałem się, nie oznacza, że zaakceptowałem, zgodziłem się itp. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 23:09 hymenaios napisał: > He, he, nie ma to jak dobrze zrozumieć pisany tekst. Dowiedziałem > się, nie oznacza, że zaakceptowałem, zgodziłem się itp. :)) Cytat z twojego postu: Skoro orientacja ma być synonimem płci, to tytuł nie powinien wzbudzać emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 23:15 vivablue napisała: > Skoro orientacja ma być synonimem płci, to tytuł nie powinien > wzbudzać emocji. A i owszem, z mojego postu. Wyjaśnię więc, że "skoro" oznacza warunkowość, czyli prawda przy odpowiednim założeniu. Założenie wynika z różnych wątków, chociażby Arka ale nie tylko jego, który właśnie postuluje, żeby w miejsce pojęć związanych z płcią uzywać pojęć związanych z orientacją. Więc uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 23:24 hymenaios napisał: > vivablue napisała: > > > Skoro orientacja ma być synonimem płci, to tytuł nie powinien > > wzbudzać emocji. > > A i owszem, z mojego postu. Wyjaśnię więc, że "skoro" oznacza > warunkowość, czyli prawda przy odpowiednim założeniu. Założenie > wynika z różnych wątków, chociażby Arka ale nie tylko jego, który > właśnie postuluje, żeby w miejsce pojęć związanych z płcią uzywać > pojęć związanych z orientacją. Więc uzywam. 'Informacja madrych ludzi wzbogaca, a glupich jeszcze bardziej oglupia'. Cos w tym niestety jest... Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 23:29 vivablue napisała: > 'Informacja madrych ludzi wzbogaca, a glupich jeszcze bardziej oglupia'. Cos w > tym niestety jest... Gadał dziad do obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:28 hypatia69 napisała: > Cała dyskusja i argumenty nawet-nawet, ale tytuł nadałeś temu > idiotyczny cokolwiek. Niestety, okazuje sie hymenaios pisze glupie watki. Probuje pietnowac wszystkich homoseksualistow na podstawie jednego incydentu. Natomiast heteroseksualistow nie pietnuje na podstawie takich incydentow. Nie warto z nim dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 23:41 vivablue napisała: > hypatia69 napisała: > > > Cała dyskusja i argumenty nawet-nawet, ale tytuł nadałeś temu > > idiotyczny cokolwiek. > > Niestety, okazuje sie hymenaios pisze glupie watki. Probuje pietnowac wszystkic > h > homoseksualistow na podstawie jednego incydentu. Natomiast heteroseksualistow > nie pietnuje na podstawie takich incydentow. Nie warto z nim dyskutowac. Oczekuję podobnego zapału tutaj :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=79234821 Odpowiedz Link Zgłoś
the.skin.pl Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=79212596 Odpowiedz Link Zgłoś
vivablue Re: Homoseksualiści to normalni ludzie, 06.05.08, 22:50 the.skin.pl napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=79212596 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 07.05.08, 14:09 Aż strach pomyśleć, co napisałby autor wątku, gdyby mężczyźni gwałcili kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Re: 07.05.08, 14:13 alexanderson napisał: > Aż strach pomyśleć, co napisałby autor wątku, gdyby mężczyźni > gwałcili kobiety... > He, he. Mądralo, może opanujesz strach i napiszesz, co takiego ja bym napisał, gdyby... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś