euroanna 17.06.08, 18:39 Wybierz życie :) tiny.pl/k5sc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hypatia69 Re: Wybierz życie 17.06.08, 18:45 Wybieram, a co! upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b2/Kielbasa2.jpg Bez tego zwyczajnie zdechłabym z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wybierz życie 17.06.08, 18:50 To wygląda smakowicie:)) Chyba muszę coś zjeśc: z.about.com/d/bbq/1/0/-/4/beef_ribs_grill.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Wybierz życie 17.06.08, 18:58 Ale mi narobiłaś smaka. A to: upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/b/bb/Sushi_wawa.jpg ? I jak sie ładnie nazywa: 巻き寿司 i 握り寿司 ... Aż chce sie spróbować, nie? I popić upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/Sake_barrels.jpg czyli 酒. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wybierz życie 17.06.08, 19:29 Na sushi mnie nie namówisz, bo ja jestem taka bardziej ssako mięsna:) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wybierz życie 17.06.08, 19:30 Na przykład wieprzowinka: www.a-taste-of-france.com/images/jsw_fillet-pork.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Wybierz życie 17.06.08, 19:32 Ja jestem wszechmięsna. Kiedyś nawet specjalnie i celowo nazbierałam winniczków, pohodowałam na mące [wegetarianie to są], coby im sie organizmy z łajna wyczyściły, tylko za krótko gotowałam, twardawe wyszły. Marynowane niemniej. Pyszności. Grzybki się chowają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wybierz życie 17.06.08, 20:18 Wolę duże sztuki, bo ile tych winniczków trzeba, aby się najeśc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Wybierz życie IP: *.rzeszow.mm.pl 17.06.08, 18:55 Dzień bez mięsa to dzień stracony. Nie wiesz kochana, że Polacy to naród przekorny? Będziecie zamęczać ludzi tym swoim wege-terrorem, to wzrośnie tylko sprzedaż mięsa. Bo wejdę na taki wątek, a tu ktoś wrzuci link z piękną fotką i już nici z jajecznicy na kolację! Żebym nie była w tyle: www.dziennik.pl/files/archive/00009/Kurczak_nadziewany_ry_9308a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś