Gość: Ka Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:31 Potrzeba rozmowy... ---------------- www.100klatka.pl/video/view/id/356 Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.gumka Re: zostalem managerem - zona zglupiala 21.06.08, 00:51 Ja wiem dlaczego chcę samochód( i mam). Bo uwielbiam jeździć!I jest mi bardzo potrzebny. Ale argumenty żony są dla mnie niepojęte. Że kierownik? ze co ludzie powiedzą?? rany :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0nna Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 08:44 A ja Ci zazdroszczę, że masz takie warunki pozwalające na życie bezautowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
manager_na_rowerze Re: zostalem managerem - zona zglupiala 24.06.08, 18:43 Pewnei gdybym mial do pracy dalej.. albo nie mial rozsadnegopoleczenia autobusem, lub rzeczywiscie autobus bybly zatloczony..to pewnie kupilbym auto..ale wiekszosc jezdzi samochodami:) wiec autobusy nie sa az tak pelne:) te 3 przystanki wytrzymuje:) hehehe > A ja Ci zazdroszczę, że masz takie warunki pozwalające na życie bezautowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Menago musi jeszcze na q--y chadzać. 21.06.08, 09:54 Zażądaj, by prasowała ci ciuchy na wizyty w burdelach... (ale nie zapominaj, żeś tego pustaka sam wybrał na żonę...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 10:46 no nieźle,proponuje zmienić żonę:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_lucka Re: zostalem managerem - zona zglupiala 21.06.08, 10:48 Dlaczego nie wypada, zeby kierownik jezdzil na rowerze? Czasy sie zmieniaja. Sytuacje sie zmieniaja. Jakbyscie Panstwo, przynajmniej Pan, wzial Trening Skutecznego Rodzica metoda Thomasa Gordona (www.gordon.edu.pl) wiedzialby Pan jak rozmawiac z zona. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: zostalem managerem - zona zglupiala 21.06.08, 10:51 Glupie pytanie, jak wozisz na rowerze laptopa? Bo ja mam z tym problem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z laptopem Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.218.148.129.telsat.wroc.pl 22.06.08, 15:32 a slyszales kiedys o takim wynalazku jak plecak ? poszukaj na wikipedia opisu albo allegro zdjecia... super sprawa polecam !! rozwiazuje tak powazne zagadnienia jak przewiezienie laptopa z domu do pracy na rowerze... uwierzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: zostalem managerem - zona zglupiala 23.06.08, 14:16 No wlasnie nie wierze. Nie wierze, ze rozwiaze problem wstrzasow, deszczu itp. I zamiast robic z siebie idiote bys napisal jak to sie sprawdza, bo ze mozna wpakowac laptopa do plecaka to naprawde kazdy sie potrafi domyslic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyk Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.dhcp.bluecom.no 21.06.08, 10:54 Czesc czy to Ty, Ponury Gajowy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zła żona IP: *.radioalfa.pl 21.06.08, 11:43 Zmień żonę, bo ta to jakaś dorobkiewiczowska.Pewnie wyszła z biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: zła żona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.08, 23:16 Dokładnie. Zmieniaj, puki możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka2 Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.08, 14:37 jesteś rozsądnym człowiekiem. A żona.. hmm... powiedziałeś, że zgłupiała... pozostaje tylko przytaknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Żona z zasady niezmienną jest 21.06.08, 14:42 Nuworysz w każdych czasach nie potrafił się obejść bez jaskrawych gadżetów podkreślających jego jakżeż wysoki status. Obecnie takimi totemami są domostwa no i oczywiście automobile. Dlatego tak gwałtownie wzrasta u nas ilość „mercedesów” zespawanych z kilku zezłomowanych volkswagenów a nawet innych oryginalnych leksusów. Jak człek zobaczy wytaczające się z wypasionej gabloty indywidua o czołach niskich za to z wykształceniem wysokim to z nostalgią wspomina instytucję czworaków... W tamtych czasach takiemu „czemuś” nie powierzało się odpowiedzialnej funkcji stangreta. Cóż... Każdy sobie ściele jak mu wygodnie... Mniemam Acan żeś mezalians popełnił. Najniższe ukłony! M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
login_zastrzelony Co do tych samochodów... 21.06.08, 17:08 manager_na_rowerze napisał: > Kiedys mi zona powiedziala..a bo mezowie kolezanek maja.. no maja..ale 10-15 > letnie gruchoty sprowadzone na lawecie. Hola hola panie dzieju. Np. japońskie 15-letnie "gruchoty" bardzo często są mniej awaryjne, od nowych cudaków obładowanych elektroniką. To tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
super.zgred Re: zostalem managerem - zona zglupiala 21.06.08, 20:52 Wątek się wspaniale rozwija :) Zobaczymy, czy osiągnie 1500 postów, jak kiedyś wątek ziencia, którego przyszli teściowie nie posiadali samochodu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: 213.172.177.* 21.06.08, 21:00 Nie daj się! W Polsce, co prawda, tak się przyjęło, że na pewnym stanowisku wypada mieć samochód, ale na szczęście nie jest to przymus. I ludzie, wbrew pozorom, wcale nie tracą szacunku do szefa na rowerze. Zrób z żony rowerzystkę - to działa. Powiedz, że to modne i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tibbets Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: 85.222.86.* 21.06.08, 21:28 Biedaku, nie zrozumiałeś jeszcze, że bez samochodu (najlepiej kompletnie niepraktycznego, ale prestiżowego pick-upa), telewizora plazmowego (im większy, tym lepszy), audiofilskiej wieży w mieszkaniu o kiepskiej akustyce i jeszcze tysiąca innych rzeczy, które pokazują, że masz kasę, nie da się żyć? A tak na serio: gratuluję trzeźwego podejścia do życia. Rower rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iridia a ja tam lubie moj samochod ;) II cz. IP: 83.168.122.* 21.06.08, 22:57 dodajac na koniec... mozna zyc bez samochodu, bez tv, bez wina, bez basenu pod domem, bez ksiazki w reku, obejdzie sie bez dobrych szpilek i switnej kolacji w restauracji, i bez wakacji na Kanarach ;) mozna .. ale z drugiej strony - jesli cos sprawia przyjemnosc........................... ;))) ........................................................................ ///oczywiscie nie mowie o tym, ze trzeba bo co powiedza sasiedzi ;)///... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iridia a ja tam lubie moj samochod ;) IP: 83.168.122.* 21.06.08, 22:58 I mamy dwa... do tego kazdy po rowerze i motocykl jeden ;)... rolki... i wszyscy gramy w tenis... podsumowac... kazdy ma jak lubi.. ;) i nie ma co krytykowac.. uwielbiam prowadzic samochod i rower rowniez ;) tak samo jak czterokolowca mojego bobasa ;) kocham kolka z tego wniosek ;) i nie tylko ja w tej rodzinie ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:27 powiedz jej że NIE MA MUSU żebyś miał samochód i tyle:) -- niemamusu.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: 89.243.84.* 21.06.08, 23:47 Ciemnogrod w Polsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rafkrzym Re: zostalem managerem - zona zglupiala 22.06.08, 02:46 Jestem dziennikarzem, zainteresowala mnie Pana historia. Prosze o kontakt na mejla:rafkrzym@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakub Wasza historia trafi do Pani Domu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.08, 07:17 swirniety swiat. A tak wogole, ile przestankow ma najdluzsza linia autobusowa u was w miejscowosci, ze wszedzie blisko na rowerze i autobusem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anba Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: 217.52.249.* 22.06.08, 08:07 moze po prostu zrob jej dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.chello.pl 22.06.08, 09:20 Nie woż jej samochodem bo jej pupa urośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.08, 09:25 A może by tak nowa żona... jak sobie kobita coś raz ubzdura to raczej tak łatwo od tego nie odstąpi...:) I będzie truć w nieskończoność. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: zostalem managerem - zona zglupiala 22.06.08, 09:54 Stary! Żona ci nie zgłupiała, ona zawsze była głupia tylko ty tego nie zauważałeś.Kobicina chce się dowartościować i gada o samochodzie. Jak znam życie, to kupisz dla świętego spokoju. Prawdziwych partnerek życia zawsze było jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenol Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.chello.pl 22.06.08, 12:46 typowy problem niedowartosciowanych ludzi, koniecznie musza miec fure skóre i komóre ;) gratuluje ci postawy. widze jedno rozwiazanie. skoro tobie dobrze z rowerem a zona chce samochod, to kup jej samochodz a sam jezdzij autobusem czy rowerem. co sie zas tyczy argumentu ze zona chce samochod bo martwi sie o twoja reputacje to moim zdaniem jest on zaklamany jak cholera. po prostu baba chce sie polansowac. Nic w tym zlego, ale niech bedzie szczera a nie opowiada takie klamstwa. Keep rockin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i byla zona Re: zostalem managerem - zona zglupiala IP: *.adl4.sa.optusnet.com.au 22.06.08, 13:30 poprostu rozmawiaj z zona i zapytaj co mysli o sprawach finansowych moja zona zawsze miala bardzo dobre auta ale kiedy standard zycia sie poprawil to i wymagania. bo zostalem manager i pieniadze dosc niezle wiec wymagania byly duze bo prestizowe auta potem ktos do sprzatania i co dalej,rozwod bo juz intelektualnie nie pasowalem zastanow sie lata leca na rowerze morze poznasz jakas wyrozumialom a w aucie tylko CD pozostanie i ucieczka z domu Odpowiedz Link Zgłoś