Dodaj do ulubionych

Ostentacyjnego różowego też ubyło

05.08.08, 06:46
Postponują login wymysląjący PR i ostentacyjnie mu nie zaprzeczają (podoba im
się wrażenie) i ubierają sie na różowo - albo ubyło osób albo różowe w praniu
- w internecie nigdy nic nie wiadomo. Niektórzy zawiedli (ale ich porazki
tylko miedzy wierszami wiec nic sie nie mozna nauczyć na ich przykladzie bo
nie widac konsekwencji) inni dopiero zawiodą (to dla nich ich znajomi zostali
zlicytowani) a jeszcze inni myślą że nie zostali zobaczeni w przebraniu -
zaczynają przychodzić w lepszym przebraniu (widac pprzebranie i roznice w
stosunku do poprzedniego przebrania) albo przychodza tak jak wydaje im sie ze
byli pamietani (z otwarta przylbica mowia co im potrzeba - tak jak kiedys) -
wazne zeby nic nie korzystac bezposrednio na kogos innego stratach (zlych
prognozach) - zabieramy z internetu to co wrzucili (jakos media jeszcze
utrzymuja ich w dobrym nastroju wiec nalezy to wykorzystac i nie dzialac tak
zeby nie bylo widokow na rewaz).
Obserwuj wątek
    • przeciek.1 Kupiłem telefon i kablówke od UPC 05.08.08, 06:57
      i płacę za połowe telefonu (w UPC sie placi za polowe tanszej z 2 uslug) i sobie
      zrobilem neta (tylko 128 KB/s i nie mam rachunku za internet - nie odlicze od
      podatku i nie mam szans na dofinansowanie do mądrości - dofinansowanie na
      podstawie rachunku za internet - i ile elokwencja plasuje w segmencie -
      dofinansowanie do madrosci) - polecam wzroezec konsumenki choc wymaga troche
      wysilku i umiejetnosci (a indywidualisci musza jeszcze zniesc na swoim egu fakt
      ze to nie oni wymyslili ani zainspirowali innych - wiec troche odczekaja az sami
      nato jeszcze raz wpadna - reinvent the wheel)
      • kasia.andrea A mi juz przyszlo roszczenie abonamentowe z uwagi 05.08.08, 07:04
        na posiadaną kablówkę - byłam na poczcie i zarejestrowałam telewizor (8% na
        lokacie w Banku Pocztowym nie bylo w moich oddziale i zadnej paczki nie mialam
        przy okazji) - komu jeszcze (jaki jest rozklad wiekowy nowych płacących
        abonament) przyszlo oczekiwanie zarejestrowania telewizora?
        • agnieszka.leszka Różowe to atrybut medialny (jak skóra) 05.08.08, 07:52
          złe wrażenie z przeszłości (głupkowata bezradność i narzekanie na brak
          connections (w angielskim nacechowanie neutralno-pozytywne w odróznieniu od
          liansons) albo bagatelizowanie connections) - spotęgowane złym wrażeniem z checi
          pokazania zmian wskutek anonimowej krytyki bez internet oraz zwielokrotnione złe
          wrażenie poprzez generowanie długu (juz wiedza co im potrzeba - net w domu - i
          robia niedobre sniadanie bo nic innego nie umieja) - Polska to kraj aroganckich
          przygłupów (z uwagi na ich licznosc).
          • hide_tank 1% to za zeszły rok z myślą o takiej albo innej pr 05.08.08, 08:58
            zyszłości - niektórzy inwestuja w nowy WIzerunek (umawiaja się ze znajomymi co
            maja opowiadać o ich przeszlości) z uwagi na chęć partycypowania w zyskach
            (podczas gdy umiejętności ponad zamachanie bławatkowymi powiekami żadne) -
            bezpiecznie jest dać na Jurkowe kupowanie sprzętu z ktorego moze sie kiedyś
            skorzysta bedąc chorym ale należy sie liczyc z finansowaniem w taki czy inny
            sposób Jurkowe błocko.
            • fausz.t Najlepiej zaprzyjaźnić się z wrogiem 06.08.08, 07:42
              poczęstować fajką i zażądać połowy królestwa i ręki domowej królewny (przysługa
              za przysługę), a królewne zbałamucić i porzucić. Paczka wysłana wczoraj raczej
              nie dojdzie dziś -trzeba trochę poczekać, a niektórzy dzień dzisiejszy (każdego
              dnia od nowa) mają za punkt początkowy dla śmiałych planów pójścia na skróty
              (wydarzeń wczorajszego dnia juz nie pamiętają) - nie informują o wszystkich
              okolicznościach (udają że nie wiedzą) i po szukuja kogoś kto będzie umiał za
              nich na skróty pójść - paczki z wczoraj cofnąć się nie da, a niektórzy chcieliby
              odwołać się od decyzji i przegrać bo nie podoba im się zainteresowanie mediów
              wokół siebie jako zwycięzców - wnoszą o porażkę i brak zainteresowania mediów -
              czy to da się zrobić? Zmiany odbywają się poprzez weryfikacje wiarygodności
              kredytowej (szybciej przychodzą oczekiwania spłaty niz dłużnik zakładal),
              zdolnosci kredytowej (pogorszenie w wyniku nieciekawych wydarzen z wczoraj ktore
              ujrzą światło dzienne dzisiaj) i przepływów kapitałowych (rośnie pewność siebie
              jednych i spada drugich) a mało sprawiedliwe albo mało poważne odmalowanie przez
              media to może mieć wpływ na morale bo żadnych praktycznych zmian nie niesie
              (choć może dawać trochę do myślenia) - trudno na podstawie dotychczasowego
              rozwoju akcji oczekiwać konsekwentnych zachowań na podstawie wcześniejszych
              wyborów, raczej braki niekonsekwencji ( rżnięcie głupa) by zdziwiły (i
              zaniepokoily) - nie mamm obszaru do rywalizacji ani potrzeby go utworzenia a i
              mozliwości takie sobie - ale ja nie dyszę zemstą :-)
              • hide_tank Internetowe muffinki zrobły szpagat bez internet 06.08.08, 08:19
                Zamiast próbować drenować niegdysiejszych wrogów ja wole poczekać na rozwój
                akcji - między wierszami mówią że to innym sie spieszy pozyczyć forsę (może
                zangazuja sie w jakies gowno w obliczu desperacji) - 20K z pozyczki hipotecznej
                z czego 2K (minimalna kwota) zaangazowane w rysia - a wszystko to z mysla o
                sukcesie na rynku czytelnictwa za rok (jakie nastroje wśród czytelników wtedy będą?)
                • po_lack.po_trawi Spłacona wierzytelność u pracodawcy zabezpieczona 06.08.08, 08:55
                  wekslem (czasem in blanco :-) a czasem nie) - a weksel nie oddany z uwagi na
                  wzajemne (pracodawca-pracobiorca) zaufanie - najlepiej to przepracowac u takiego
                  pracodawcy do końca ważności weksla bo nigdy nic nie wiadomo.
                  • hide_tank Przez najbliższy rok nie będzie fair 06.08.08, 17:25
                    będą zadaniować umotywowanych (zadłużonych z jednej strony i z nadwątloną
                    wiarygodnością z drugiej) bo to praktyczne (choć moze sie wydwać cyniczne) - nie
                    trzeba motywowac i rozpracowyani i rozpracowujący sa na WIdelcu. I oczywiscie
                    sugerowanie mozliwosci powrotu do uzytecznosci spolecznej (okaz matole chciwosc
                    a wywre pomste srogą ;-)) - jest tylko jedna rzecz fgorsza od muffinek
                    internetowych - wytapetowane mufiinki o duzym poczuciu wartosci i
                    przeswiadczeniu o urodzie filmowej - klna bez powodu batrdziej niz ja gdy mam
                    powod (i nie ma wspolnego jezyka zeby zaprosic na kawe).
                    • przeciek.alfa Swiadomie kreowane wplywy nie idace w parze z UPOs 06.08.08, 17:46
                      azeniem - wplywy dotyczą wielu osob choc nie ma bezposredniego przelozenia na
                      ich decyzje (raczej stwarzanie i ograniczanie mozliwosci niz nakazy i zakazy) a
                      w pewnym srodowisku kupic nowy woz to obciach (bo najbardziej sie traci w 1
                      roku) i co to za handlowiec co nie potrafi skolowac wozka o przywoitej cenie
                      OC+AC (historia wlasna brylantowa a i wozka nienajgorsza)
                      • przeciek.1 Albo kredyt na podstawie zaświadczenia z szacownej 07.08.08, 05:49
                        instytucji i szybka zmiana pracy tam gdzie więcej płacą (bankowi napewno się
                        spodoba ze wplywy większe - bank zaniedba warunki zatrudnienia i jakosc nowego
                        podmiotu) - problemy sie ujawniają i niektorzy zmieniają cel swojego
                        zainteresowania - przez najblizszy czas juz nie beda probowac pozbyc sie
                        krolewny domowej czyims kosztem choć gdy sytuacja u osoby z problemami sie
                        poprawi to moze dadza druga szanse a w miedzy czasie zajma sie sprawami
                        nastepnych w kolejce na swojej prywatnej liscie kandydatow do zajecia się domową
                        królewną. Jakos CV mało kto chce pisac - wszyscy czekaja ze ktos da im szanse
                        ewentualnie szpanuja chwytliwymi nazwami firm w CV a nie umiejetnosciami - pro
                        forma ogloszenie (na ktore ja bym nie odpowiedzial) i osoba ktora reprezentuje
                        ogloszenie (sama korzysta z innych sposobow) i wydaje jej sie ze wszystko w
                        porzadku zeby obarczac kogos swoimi problemami (w ostaniej chwili zostali
                        powstrzymani bo inaczej wygarneli by co naprawde mysla) - im wiecej placacych za
                        abonament tym mniej roznic przed telewizorem (bogatsi nie oglądają lepiej choć
                        moga przeplywami kapitalu wieksze wplywy generować mimo ze nie plasują sie na
                        rowni z nadawcami licencjonowanymi).
                        • burak.obydwu Ja z kolei nie kreuje systuacji wyobrażalny rozwój 07.08.08, 06:05
                          której spowoduje reakcje odmowna - jakos nie chce mi się pojedynków słownych z
                          umotywowanymi (zadłuzonymi) golasami - choc nie unikam bo NIE nic trudnego
                          powiedzieć (mam doświadczenia z więzów krwi gdzie to czyjas decyzja i czyjs
                          kapital skutkuja opowieścia o wszystkich okolicznościach jak kapital się
                          przełozyl na doswiadczenia zucha-golasa - im mniej zarabia tym bardziej
                          luksusowe środki transportu sa angazowane do transportu duzo umiejacej
                          opowiedziec królewny). Choc zauwazyłem że duzo osób chciało by być
                          skofrontowanymi z sytuacja gdzie na sposób filmowy (czesciowo intrygami a
                          czesciow wprost) dać odpór 'bezczelnym roszczeniom' i zasygnalizowac
                          zdecydecowanie 'NIE' ewidentnemu chamstwu.
                          • zona_jarka Re: Ja z kolei nie kreuje systuacji wyobrażalny r 07.08.08, 06:29
                            Zmiany cen na rynku odbywają się w ramach pewnych ruchów, które
                            określamy mianem TRENDU. W zależności od kierunku tych zmian trend
                            można podzielić na wzrostowy (rynek byka, hossa), spadkowy (rynek
                            niedźwiedzia, bessa) i horyzontalny (boczny, neutralny). Charakter
                            tendencji zmian cen wyznaczają oczekiwania uczestników. Jeśli więc
                            na rynku przeważają niekorzystne nastroje ich następstwem będzie
                            trend spadkowy, zaś w przeciwnym razie będziemy mieli do czynienia z
                            falą optymizmu i trendem zwyżkowym. Trend boczny przyjmujący postać
                            wahań w pewnym przedziale bez wyraźnego kierunku, będzie natomiast
                            odbiciem zmiennych oczekiwań.
                            • hide_tank Wykup sobie kartę członka w klubie tenisowym tym c 07.08.08, 06:39
                              o ja w nim mam kartę - to może sobie pogramy przeciw sobie (damsko-meskich
                              spotkach nie ma choć sa treningi prowadzone przez facetów dla pań (z uwagi na
                              przewagę siły) i sa mixty)
                              • przeciek.alfa Sportowcy którzy mogą byc kojarzeni z upokorzonymi 07.08.08, 06:51
                                finasowo nagle zaczynają dużo goli strzelać i rekordów pobijać - sporo
                                sportowców (zbieznosc imion lub nazwisk) może być kojarzonych z upokorzynymi
                                finasowo - czy to wam (upokorzyn finansow) pomaga czy przeszkadza (takie
                                bilansowanie medialne waszej porażki finansowej w realu)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka