kolter_one Mniam , mniam ::)) po raz drugi 15.06.09, 15:35 img7.imageshack.us/img7/5889/a613ab03ff05820324bf807.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.static.espol.com.pl 15.06.09, 22:36 ŁadniUtkaaaa jest :) Jeśli chodzi o kolor włosów to większość Mężczyzn chyba preferuje brunetki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 18:58 Gość portalu: calm is music napisał(a): > ŁadniUtkaaaa jest :) > Jeśli chodzi o kolor włosów to większość Mężczyzn chyba preferuje brunetki? :) Oj Dziecko ty jesteś Ślicznotką ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.static.espol.com.pl 17.06.09, 18:22 kolter_one napisał: > Oj Dziecko ::)))) Nie pamiętasz ..zapomniałeś, kiedyś juz pisałam ,że Dzieckiem nie ..jestem :(((( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 17.06.09, 18:32 Gość portalu: calm is music napisał(a): > kolter_one napisał: > > Oj Dziecko ::)))) > > Nie pamiętasz ..zapomniałeś, kiedyś juz pisałam ,że Dzieckiem nie ..jestem > :(((( > pozdrawiam Wiem o tym Śliczne ty Dziecko ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.static.espol.com.pl 17.06.09, 19:04 www.youtube.com/watch?v=9FbKl6KQdxc :(((((((((((((( Baj ,Baj Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 17.06.09, 19:10 Gość portalu: calm is music napisał(a): > www.youtube.com/watch?v=9FbKl6KQdxc > :(((((((((((((( > Baj ,Baj Oj wiem ze jesteś Śliczną Kobietą , a tu masz pozdrowienia od innej ważnej Kobietki ::))) img35.imageshack.us/img35/8537/67e256387f.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.static.espol.com.pl 17.06.09, 19:29 kolter_one napisa > Oj wiem ze jesteś Kobietą No...i nie zapominaj. >a tu masz pozdrowienia od innej ważnej > Kobietki ::))) Jejku!!!!zaraz mi się kąciki ust w górę podniosły na widok tego ślicznego Aniołka ;:)))))))) Buziaczki dla Niej -Pamiętaj Dziękuję:)) Zmykam ,uczyć się:( www.youtube.com/watch?v=tHdvbX__otA Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 17.06.09, 21:21 Gość portalu: calm is music napisał(a): > kolter_one napisa > > Oj wiem ze jesteś Kobietą > > No...i nie zapominaj. No dobra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 18.06.09, 12:04 www.plotek.pl/plotek/51,79592,6729319.html?i=0?bo=1 Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 19.06.09, 12:26 lumpior napisał: > www.plotek.pl/plotek/51,79592,6729319.html?i=0?bo=1 Miało być pieknie a jest obrzydliwie!!! Operacje plastyczne sa tez nieudane i efekt jest taki jaki mamy na tych zdjeciach .Wtedy kobiety sięgają po alkohol, narkotyki albo popadają w depresję. Czy One nie rozumieją ,ze sa piekne przez swoja naturalność? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 19.06.09, 17:51 s.os55 napisał: > Czy One nie rozumieją ,ze sa piekne przez swoja naturalność? Do nich to nie dociera! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 19.06.09, 17:53 No tu jest raczej "cieniutko".Co na to Kolter,ekspert od "mniam,mnian"? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 19.06.09, 17:54 No i zapomnialem o "wklejce",oto to dzielo. www.plejada.pl/17,21141,news,1,1,nago_i_bez_make-upu_dla_pirellego,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 19.06.09, 19:41 lumpior napisał: > No tu jest raczej "cieniutko".Co na to Kolter,ekspert > od "mniam,mnian"? Cycki ,farbowane " to nie cycki ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. 19.06.09, 19:47 kolter_one napisał: > lumpior napisał: > > > No tu jest raczej "cieniutko".Co na to Kolter,ekspert > > od "mniam,mnian"? > > Cycki ,farbowane " to nie cycki ::)) Ale ja piszac "cieniutko",mysle o ..oponach /reklamowanych/,Za pierona ich nie kupie,badziewie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mniam , mniam ::)) po raz trzeci. IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.09, 19:39 Lumpior ty boga sie nie boisz ,co ty za szkaradztwa nam tu wkleiles?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.static.espol.com.pl 20.06.09, 20:27 kolter_one napisał: > No dobra !!!:))))) Oczywiście wierzę w Twoje słowo:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 20.06.09, 20:28 Gość portalu: calm is music napisał(a): > kolter_one napisał: > > No dobra !!!:))))) > > Oczywiście wierzę w Twoje słowo:) > > pozdrawiam Zaś wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 20.06.09, 21:29 kolter-one napisał: > > Zaś wiara czyni cuda. A czyni , czyni.Wiara w Twoje słowa może tylko zmącić umysł.A może to też cud? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 21.06.09, 18:07 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > > Zaś wiara czyni cuda. > A czyni , czyni.Wiara w Twoje słowa może tylko zmącić umysł.A może to też cud Cuda widać się zdarzają ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 21.09.09, 15:44 kolter_one napisał: tu masz pozdrowienia od innej ważnej > Kobietki ::))) > > img35.imageshack.us/img35/8537/67e256387f.jpg no !!Super piekna dama wyrosnie z tego malenstwa!!To Twoje dzielo Kolter? Pozdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 14.11.09, 21:04 jerz-ykk napisał: img35.imageshack.us/img35/8537/67e256387f.jpg > no !!Super piekna dama wyrosnie z tego malenstwa!!To Twoje dzielo > Kolter? > Pozdr!!! Tak dokładnie to moje dzieło :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 09.08.10, 14:13 Gratuluje!!' "Rob" więcej!:) Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 21.09.09, 15:41 kolter_one napisał: > Gość portalu: calm is music napisał(a): > Oj Dziecko ty jesteś Ślicznotką ::)))) Sliczniutka dziewczyna ,to prawda Ale co tam, mozna tylko popatrzeć i nic wiecej!!! Pozdr!! Pozdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 14.11.09, 21:03 jerz-ykk napisał: > kolter_one napisał: > > > Gość portalu: calm is music napisał(a): > > > Oj Dziecko ty jesteś Ślicznotką ::)))) > > Sliczniutka dziewczyna ,to prawda > Ale co tam, mozna tylko popatrzeć i nic wiecej!!! > Pozdr!! > Pozdr!!! Więc patrzymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-1 Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 16:43 Niezla siksta Z moich dośc duzych doswiadczeń z kobietami doszedlem do wniosku ,ze kobiety brunetki , czarne sa zimne ,dretwe. Kocham blondynki naturalne .Sa cieple ,kobiece bardzo a przeciez o to chodzizeby kobieta byla KOBIETA a nie jakimś cyborgiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 19:00 he-he-1 napisał: > Niezla siksta > Z moich dośc duzych doswiadczeń z kobietami doszedlem do wniosku ,ze kobiety > brunetki , czarne sa zimne ,dretwe. > Kocham blondynki naturalne .Sa cieple ,kobiece bardzo a przeciez o to chodzizeb > y > kobieta byla KOBIETA a nie jakimś cyborgiem . www.youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 19:16 Kolter:ty mnie nie rozpraszaj i to totalnie.Tak sie sklada,ze to jest moja najwieksza slabosc,to dla mnie "plachta na byka".Daj spokoj. Ale,to sie moze podobac,lub nie,ale normalny facet musi takie zjawisko docenic i czym wieksze"mniam,mniam" to wrazenie rozpiera i bywa "piorunujace".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 19:20 > A jak myślisz? Chyba wolałbyś abym była wierząca Tobie. Może to wolisz dla ochłody ? img134.imageshack.us/img134/7844/0238927495.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 19:23 kolter_one napisał: > > A jak myślisz? Chyba wolałbyś abym była wierząca Tobie. > > Może to wolisz dla ochłody ? > img134.imageshack.us/img134/7844/0238927495.jpg Czy to ta slynna spikerka od Tadka z Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 20:04 lumpior napisał: > Czy to ta slynna spikerka od Tadka z Torunia? Zdecydowanie za ładna dla tadka i jego sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 21:06 lumpior napisał: > Czy to ta slynna spikerka od Tadka z Torunia? To ta ? img44.imageshack.us/img44/281/boyle.jpg Czy może owa ::)) img44.imageshack.us/img44/5797/coco1u.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 21:47 kolter_one napisał: > lumpior napisał: > > Czy to ta slynna spikerka od Tadka z Torunia? > > To ta ? > img44.imageshack.us/img44/281/boyle.jpg > Czy może owa ::)) > img44.imageshack.us/img44/5797/coco1u.jpg Bardzo manipulujesz.To jest watek o "mniam,mniam",a Ty pokazujesz zady,zdecyduj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 21:54 lumpior napisał: > Bardzo manipulujesz.To jest watek o "mniam,mniam",a Ty pokazujesz > zady,zdecyduj sie. No nie mów że cisie ten dupsztalek nie podoba ??? img44.imageshack.us/img44/5797/coco1u.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 22:13 kolter_one napisał: > > lumpior napisał: > > Bardzo manipulujesz.To jest watek o "mniam,mniam",a Ty pokazujesz > > zady,zdecyduj sie. > > No nie mów że cisie ten dupsztalek nie podoba ??? > > img44.imageshack.us/img44/5797/coco1u.jpg Ten tak,a jeszcze gdyby z "mniam,mniam" to sam MNIODEK.Ale to poprzednie? Facet ktory "rzuci" sie erotycznie to musi byc kaskader. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 16.06.09, 22:59 lumpior napisał: > Ten tak,a jeszcze gdyby z "mniam,mniam" to sam MNIODEK.Ale to > poprzednie? Facet ktory "rzuci" sie erotycznie to musi byc kaskade Ta Panna tez jest Pico Belo ::)) img188.imageshack.us/img188/7480/cc22d33859.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.09, 12:43 Pomijajac rydzykowe'okazy'naprawdę jest na kim zawiesić meskie oko;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi 17.06.09, 18:32 Gość portalu: lol napisał(a): > Pomijajac rydzykowe'okazy'naprawdę jest na kim zawiesić meskie oko;) Lolek for you ::))img93.imageshack.us/img93/8195/coco2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mniam , mniam ::)) po raz drugi IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.09, 19:40 Super dupcia ,daewaj daewaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Kolorowa panna 19.06.09, 21:45 img38.imageshack.us/img38/4276/gisele6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-1 Re: Kolorowa panna 21.06.09, 18:19 O cholera!!Takiej nie widzialem jeszcze na"zywo"!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 21.06.09, 18:24 he-he-1 napisał: > O cholera!!Takiej nie widzialem jeszcze na"zywo"!! Nie ma czego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 22:15 Fajna:) Na jednym ze studenckich spotkań moja koleżanka miała w podobny sposób ciałko pokryte... farbą. Ja sie nie ..odważyłam na ten krok:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 21.06.09, 22:35 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Fajna:) > Na jednym ze studenckich spotkań moja koleżanka miała w podobny sposób > ciałko pokryte... farbą. > Ja sie nie ..odważyłam na ten krok:) Widać tamta kroku nie żałowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 22:46 No nie żalowała:)odważna z Niej dziewczyna Zmykam ,trzymaj za mnie kciuki ,pliss jutro ważny mam dzień. Jak pojdzie mi dobrze to już bedę mogła spokojnie myśleć o moim wymarzonym wakacyjnym wyjedzie:) ..daleko ,baardzo daleko i po raz pierwszy:))) Miłych snów:) grazi6.wrzuta.pl/audio/7r8YZYwMDWQ/slawa_przybylska_galapagos Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 21.06.09, 22:52 Gość portalu: calm is music napisał(a): > No nie żalowała:)odważna z Niej dziewczyna No i dobrze. > Zmykam ,trzymaj za mnie kciuki ,pliss jutro ważny mam dzień. Ok juz to robię,że aż mi pisanie nie idzie ::)) > Jak pojdzie mi dobrze to już bedę mogła spokojnie myśleć o moim wymarzonym w > akacyjnym wyjedzie:) ..daleko ,baardzo daleko i po raz pierwszy:))) Po raz pierwszy ?? > Miłych snów:) Nie zasnę bo mnie strasznie Pocoo znerwiła ::((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 22:58 > Nie zasnę bo mnie strasznie Pocoo znerwiła ::((( 'Pocoo' ma dobre serduszko ,aż wierzyc mi sie nie chce w to co piszesz,no!! > Ok juz to robię,że aż mi pisanie nie idzie ::)) Dziekuje ,trzymaj tez pod kołderką, nawet:) I przytul swojego ślicznego Aniołka ,Nikolkę:) Wiesz ,ze Ci troszeczkę zazdroszcze? No wiesz:) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 21.06.09, 23:03 Gość portalu: calm is music napisał(a): > 'Pocoo' ma dobre serduszko ,aż wierzyc mi sie nie chce w to co piszesz,no!! No widzisz jak pozory mylą ::((. > Dziekuje ,trzymaj tez pod kołderką, nawet:) Śpię z ręcami na kołderce ::)). > I przytul swojego [b]ślicznego Aniołka ,Nikolkę:) Mała zołza z niej rośnie ::((. > Wiesz ,ze Ci troszeczkę zazdroszcze? No wiesz:) Wiem wiem ::)) > Pa img44.imageshack.us/img44/6382/004e924a5e.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 22.06.09, 21:08 Możesz ..puścić!!bo pewnie już palce Ci zbielały?:)Dzieki. Poszło dobrze ,mam 4! a myślałam ,ze będzie gorzej bo na zajęciach nie byłam zbyt aktywna;) Padam .Prawie nie wiedzę literek na ekranie. Idę się porządnie wyspać. pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=XXGSMS1WOmU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 23.06.09, 10:48 Gość portalu: calm is music napisał(a): > > Możesz ..puścić!!bo pewnie już palce Ci zbielały?:)Dzieki. Qurde dobrze bo już mi paluch zesztywniały ::)))) > Poszło dobrze ,mam 4! a myślałam ,ze będzie gorzej bo na zajęciach nie byłam z > byt aktywna;) No ale skoro wspierałem ciebie duchem to i poszło jak należy ::)) > Padam .Prawie nie wiedzę literek na ekranie. > Idę się porządnie wyspać. Zamawiasz budzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 26.06.09, 17:01 kolter-one napisał: > Zamawiasz budzenie? Z tym ostatnio bywa róznie ,częściej jestem budzona mimo sprzeciwu ,ostrego nawet:) Poza tym mogę śmiało dziś powiedzieć ,ze kolejny rok wkuwania mam za ..sobą!!Nawet nie wiem kiedy minął. I poszło mi lepiej niż myślałam:) Pozostał jeszcze jeden i będę wolnaaa:)) Pozdrawiam:) www.youtube.com/watch?v=IQ0DCBYxDYA&feature=PlayList&p=744A5DC2D30D0502&playnext=1&playnext_from=PL&index=61 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 26.06.09, 18:01 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Z tym ostatnio bywa róznie ,częściej jestem budzona mimo sprzeciwu ,ostrego naw > et:) To pogoń drania który cie budzi. > Poza tym mogę śmiało dziś powiedzieć ,ze kolejny rok wkuwania mam za ..sobą!! Wakacje :)). > Nawet nie wiem kiedy minął. I poszło mi lepiej niż myślałam:) > Pozostał jeszcze jeden i będę wolnaaa:)) Bardzo mnie to cieszy ::)) > Pozdrawiam:) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 28.06.09, 13:19 kolter-one napisał: > To pogoń drania który cie budzi. No co Ty ,Kolterku! Takiego'drania'należy ..kochać:) > Wakacje :)). Już za momencik:) po 9-miesięcznych katuszach można ruszyć na podbój ..świata:)))))) Pozdr:)) www.youtube.com/watch?v=D977uOHVxYA Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 29.06.09, 21:40 Gość portalu: calm is music napisał(a): > No co Ty ,Kolterku! > Takiego'drania'należy ..kochać:) Kopać czy kochać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 29.06.09, 22:14 K O C H A Ć :)No! W środę oddaję index i ...fiuuu, fiuu fiuu ,wakacje:))) Pozdr:)) www.youtube.com/watch?v=Zx7fFnxNH4U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 29.06.09, 22:16 Gość portalu: calm is music napisał(a): > K O C H A Ć :)No! Aha . > W środę oddaję index i ...fiuuu, fiuu fiuu ,wakacje:))) Fiu ,fiu ja tez chce:((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 29.06.09, 22:23 Nie narzekaj ,uczyć sie nie musisz a poza tym to masz urlop wypoczynkowy i na pewno nie będziesz się nudził ani przez sekundę:) kiedy bedziesz się urlopował, w lipcu czy może w sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 29.06.09, 22:32 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Nie narzekaj ,uczyć sie nie musisz a poza tym to masz urlop wypoczynkowy i na p > ewno nie będziesz się nudził ani przez sekundę:) kiedy bedziesz się urlopował, > w lipcu czy może w sierpniu? Ja nie mam urlopu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 29.06.09, 22:56 kolter-one napisał: >> Ja nie mam urlopu . Ejże!!!nie oszukuj.mnie,Kolterku :( zmykam.....baj, baj, baj...do kiedyś:))))) www.youtube.com/watch?v=6zQcJUIVA6Q Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 30.06.09, 11:55 Gość portalu: calm is music napisał(a): > kolter-one napisał: > >> Ja nie mam urlopu . > > Ejże!!!nie oszukuj.mnie,Kolterku :( Dziecko ja mam urlop od sierpnia 2007 roku ::(((. > zmykam.....baj, baj, baj...do kiedyś:))))) No zmykaj sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad girl Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 30.06.09, 18:01 > kolter-one napisał: >Dziecko :((((((((((((((((((((( Baw się ..świetnie ,Tatusiu! Pa www.youtube.com/watch?v=kchbloIYLfc Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 30.06.09, 18:18 Gość portalu: sad girl napisał(a): > > kolter-one napisał: > > >Dziecko > > :((((((((((((((((((((( > > Baw się ..świetnie ,Tatusiu! > Pa Jak raz bawię się czytając posty Echo ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Kolorowa panna 30.06.09, 13:12 Gdzie ty idziesz Carlain? (wracaj szybko!)-:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 30.06.09, 18:01 Kiedyś może wrócę? tymczasem wybywam na spotnie z przyrodą dziewiczą do pewnego Raju na ..Ziemi -będę mogła do woli baraszkować sobie pod wodą z morskimi ...lwami i nie ..tylko:)))) pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=VoIPIdlOjcU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 30.06.09, 18:17 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Kiedyś może wrócę? tymczasem wybywam na spotnie z przyrodą dziewiczą do pewneg > o Raju na ..Ziemi -będę mogła do woli baraszkować sobie pod wodą z m > orskimi ...lwami i nie ..tylko:)))) Baraszkować ? Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Kolorowa panna 16.11.09, 14:56 Mogłabyś tu kilknąć do Nas , 'calm',jakoś tak tu smutnawo bez Ciebie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 30.06.09, 09:42 kolter-one napisał: > > Ja nie mam urlopu . Jesteś Japończykiem czy bezrobotnym? Proszę Kolter,nie "przywalaj " mi dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 30.06.09, 11:56 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > > Ja nie mam urlopu . > > Jesteś Japończykiem czy bezrobotnym? > Proszę Kolter,nie "przywalaj " mi dzisiaj. Miałem ,,solidny" wypadek drogowy a że w Niemcach, to dziś mogę żyć na pewnym poziomie materialnym nic nie robiąc jeszcze rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 30.06.09, 14:09 s.os55 napisał: > Ja bym sie zanudził Mam co robić i nie jestem uwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Kolorowa panna 10.07.09, 15:11 Ja tam sie przy mojej zonie nie nudze,przeprowadzilem sie w marcu i do dziś mam co robic co ona cos wymysla ,jakieś wiercenia,ze pewnie to jeszcze sie dlugo nie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-1 Re: Kolorowa panna 01.07.09, 16:40 yw naszej kochanej Polsce moze by ci dali 600 zl renty i zyc kazali przyzwoicie! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Kolorowa panna 01.07.09, 21:18 he-he-1 napisał: > yw naszej kochanej Polsce moze by ci dali 600 zl renty i zyc kazali przyzwoic > ie! Szczęście w nieszczęściu ze to pijany amerykaniec służbowym autem należącym do US -Army. Tu już kwestia odszkodowania spadła na hamerykański rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Kolorowa panna 08.07.09, 15:52 Jak dobrze placą to najważniejsze Chociaż zadne pieniadze zdrowia nie oddadzą.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 23.06.09, 07:23 kolter-one napisał: > Nie zasnę bo mnie strasznie Pocoo znerwiła ::((( A czymże to Kolterku, szczęście Ty moje , spędzam Ci sen z powiek? Jak mam Cię utulić do snu? Ja dla Ciebie" wszystko; dom ,samochód , prywatne lotnisko...wszystko". Już Ci pisałam,"katuj,tratuj,tylko wybacz". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 23.06.09, 10:50 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > Nie zasnę bo mnie strasznie Pocoo znerwiła ::((( > A czymże to Kolterku, szczęście Ty moje , spędzam > Ci sen z powiek? Nie ! > Jak mam Cię utulić do snu? Wymęczyć ? > Ja dla Ciebie" wszystko; dom ,samochód , prywatne lotnisko...wszystko". Nawet to ? > Już Ci pisałam,"katuj,tratuj,tylko wybacz". Ano zastanowię się. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 23.06.09, 10:56 kolter-one napisał: > > Nawet to ? Nawet to "to". Tylko dlaczego muszę czekać na łaskę wybaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 23.06.09, 17:41 pocoo napisała: > Tylko dlaczego muszę czekać na łaskę wybaczenia? Ludzie od 6 tys lat na raj czekają i nie narzekają ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 23.06.09, 18:21 kolter-one napisał: > > Ludzie od 6 tys lat na raj czekają i nie narzekają ::)) No dobrze,jeżeli obiecasz mi "raj" to poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 23.06.09, 19:26 pocoo napisała: > No dobrze,jeżeli obiecasz mi "raj" to poczekam. W której części ciała ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 24.06.09, 20:28 kolter-one napisał: > > W której części ciała ? Zgadnij,spróbuj i sam zobaczysz czy jestem w raju. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 25.06.09, 09:24 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > > W której części ciała ? > > Zgadnij,spróbuj i sam zobaczysz czy jestem w raju. Nie potrafisz tego zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 25.06.09, 22:01 kolter-one napisał: > > Nie potrafisz tego zrobić :) Skoro wiesz lepiej ode mnie ,to nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgodzić się z Tobą. Ale zaleciało nudą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 26.06.09, 12:43 pocoo napisała: > > Skoro wiesz lepiej ode mnie ,to nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgodzić > się z Tobą. > Ale zaleciało nudą. Nie rób skandalu !! na fujarce nie wejdę do nieba::)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 26.06.09, 12:48 kolter-one napisał: > > Nie rób skandalu !! na fujarce nie wejdę do nieba::)) Ino na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 26.06.09, 17:59 pocoo napisała: > Ino na czym? Na tym ;img30.imageshack.us/img30/8850/nimbus.gif Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 26.06.09, 18:04 kolter-one napisał: > > Na tym ;img30.imageshack.us/img30/8850/nimbus.gif To mój środek transportu , złodziejaszku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 27.06.09, 19:26 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > > Na tym ;img30.imageshack.us/img30/8850/nimbus.gif > > To mój środek transportu , złodziejaszku. Niu niu to miotła Harrego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kolorowa panna IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.09, 12:34 Uwazaj 'pococ'' bo zaraz pierwszy lepszy troll posadzi cie o to ,ze ze chlopa zarywasz na forum .Tak jak ten enrque bidny czlowiek sluzacy proboszczowi i to pewnie za darmo!! Tu takie dziwactwa na tym forum piszą ,ci ktorym życie wirtualne przesłoniło real . pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 24.06.09, 20:34 Gość portalu: lol napisał(a): > Uwazaj 'pococ'' bo zaraz pierwszy lepszy troll posadzi cie o to ,ze ze chlopa > zarywasz na forum . Na forum? Tak jak ten enrque bidny czlowiek sluzacy proboszczowi i to > pewnie za darmo!! On na forum jest,tylko pisze pod innym nickiem. Ty też zmieniłeś nick? Tu takie dziwactwa na tym forum piszą ,ci ktorym życie > wirtualne przesłoniło real . > Najmniej się przejmuję dziwakami.Biedni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kolorowa panna IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.09, 10:15 pocoo napisała:Ty też zmieniłeś nick? Nie.Ten sam ale cześciej pisze u kolegi na jego blogu i na prywatnych dwoch forach.Ostatni rok moge powiedziec ,ze nie pisze Teraz jestem chwilowo w Polsce to troche sie udzielam ale juz wracam do siebie ,do pracy .Tylko czekalem na Festwal Rockowy bo mialem wykupione bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kolorowa panna IP: *.static.espol.com.pl 26.06.09, 17:32 kolter-one napisał: >Po raz pierwszy ?? Tak , po raz pierwszy będę w tym uroczym miejscu fauny i flory:) Pewnie myślałeś o podrozy do Babci?? to nie jest daleka podróż, ot godzinkę z Tegla i bywam najczesciej raz w m-cu, obowiązkowo bo gotowa się ..zapłakać:) grazi6.wrzuta.pl/audio/7r8YZYwMDWQ/slawa_przybylska_galapagos Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 26.06.09, 18:02 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Tak , po raz pierwszy będę w tym uroczym miejscu fauny i flory:) Pewnie myśl > ałeś o podrozy do Babci?? Akurat nie . Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Kolorowa panna 10.07.09, 15:24 Mała ślicznotka dobrze sie bawi ( dzwonila do mojej żony)obcując z naturą jeszcze niezadeptaną przez turystów ,plywa nurkuje i czerpie pełnymi garściami wszelkie przyjemności!!! Wcale nie mysli szybko wracać i ma rację!Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 26.06.09, 12:42 he-he-1 napisał: > Daj tu cos nowego!! Se poszukaj . Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-1 Re: Kolorowa panna 27.06.09, 16:38 najwieksze.piersi.swiata.ogladaj.pl/?idz=video&x=9&tag=piercieng www.sexy.banzaj.pl/Denise-Milani-i-czerwone-bikini-galeria-90.html Kiedyś w książce o wybrykach natury znalazłem taki okaz, przy którym ta Twoja w tytule watku to deska. Okaz był z Australii, nawet znalazłem więcej zdjęć w necie, ale nie pamiętam jak się nazywa. Każdy cyc był ok. 2 razy większy od głowy. I to wszystko bez interwencji chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Kolorowa panna 12.09.09, 15:51 slowem, dramat dla tej kobiety!! Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kolorowa panna IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.09, 12:37 Kolorowa jest do niczego Wolę już Murzynkę:)! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolorowa panna 23.06.09, 17:44 Gość portalu: lol napisał(a): > Kolorowa jest do niczego Wolę już Murzynkę:)! video.interia.pl/obejrzyj,film,60067,sortuj,sm,st,91993,pozycja,6,Pi%C4%99kna_murzynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kolorowa panna IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.09, 15:03 To jest to!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolorowa panna 24.06.09, 20:36 Gość portalu: lol napisał(a): > To jest to!!:) O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kolorowa panna IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.09, 10:10 przeciwnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Fajna kuchnia 05.07.09, 00:34 erotyka.wp.pl/gid,11254535,img,11254539,kat,4091,galerie_modelek_3.html?T[page]=4 Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Fajna kuchnia 05.07.09, 10:20 kolter-one napisał: > erotyka.wp.pl/gid,11254535,img,11254539,kat,4091,galerie_modelek_3.html?T[page]=4 Kuchnia-paskudztwo.Do niczego. Dziewczyna - "mniam , mniam"? A co z rozmiarem biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Fajna kuchnia 05.07.09, 15:37 pocoo napisała: > Kuchnia-paskudztwo.Do niczego. Nie wiem , nie zwracam na to uwagi ::))) > Dziewczyna - "mniam , mniam"? A co z rozmiarem biustu? No co ? nadmucha się i już . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Fajna kuchnia 05.07.09, 17:32 kolter-one napisał: > > No co ? nadmucha się i już . Przed , czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Fajna kuchnia 05.07.09, 17:34 pocoo napisała: > Przed , czy po? W trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Fajna kuchnia 05.07.09, 21:21 kolter-one napisał: > > W trakcie. Dmuchanie w czasie dmuchania. Dobre.Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Fajna kuchnia 06.07.09, 08:24 pocoo napisała: > Dmuchanie w czasie dmuchania. Dobre.Podoba mi się. No trza się rozwijać , a nie tylko bzykanie na ,,glempa" "::)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Fajna kuchnia 06.07.09, 08:56 kolter-one napisał: > > No trza się rozwijać , a nie tylko bzykanie na ,,glempa" "::)) Ty to masz szczęście Kolter.Już widzę ten sznur panienek z małym biustem który ustawia się do Ciebie, abyś tę "swoją" metodę u nich zastosował.Nie ma to jak dobry pomysł.Szczerze gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Fajna kuchnia 06.07.09, 08:59 pocoo napisała: > Ty to masz szczęście Kolter.Już widzę ten sznur panienek z małym biustem który > ustawia się do Ciebie, abyś tę "swoją" metodę u nich zastosował.Nie ma to jak > dobry pomysł.Szczerze gratulu No widzisz ze znikam a to wracam co jakiś czas ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mała rewizja ? 06.07.09, 09:37 kolter-one napisał: > bi.gazeta.pl/im/1/6786/z6786511N.jpg Do stroju nie pasuje jej torebka.Chyba na" rewizję" masz nikłe szanse.Faceci obok niej już ją skonsumowali.No dobra , zżarli. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mała rewizja ? 06.07.09, 10:33 pocoo napisała: > Do stroju nie pasuje jej torebka. Pałka by pasowała ? >>Chyba na" rewizję" masz nikłe szanse. Skąd ten brak wiary ? Faceci > obok niej już ją skonsumowali.No dobra , zżarli. Ale nie nadmuchali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Mała rewizja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:09 www.jontek.yoyo.pl/megan1/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Motylek :)) 06.07.09, 19:00 img194.imageshack.us/img194/9958/przepieknekolumbijskie3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Motylek :)) 06.07.09, 19:22 kolter-one napisał: > img194.imageshack.us/img194/9958/przepieknekolumbijskie3.jpg Zdrowa dupcia.Umiem docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Motylek :)) 06.07.09, 19:27 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > img194.imageshack.us/img194/9958/przepieknekolumbijskie3.jpg > > Zdrowa dupcia.Umiem docenić. Wiem bo widzę ::)img142.imageshack.us/img142/9958/przepieknekolumbijskie3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 13.07.09, 20:35 zyciegwiazd.onet.pl/128859,0,fotonews_detail.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 08:26 Gość portalu: cyc napisał(a): > Fajne cyce ;) Które ? było ich już kilka . Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 12:00 Ta z pierwszego linku to jest kalectwo Nie ma w tym nic z kobiecości .Jak dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 12:06 s.os55 napisał: > Ta z pierwszego linku to jest kalectwo Nie ma w tym nic z kobiecości .Jak dla m > nie . Ale ta już jest fajowa :)) img34.imageshack.us/img34/7844/0238927495.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 12:08 :))Do kogo podobna?Moze to to feministka zapasiona? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 12:24 s.os55 napisał: > :))Do kogo podobna? Nie wiem ? www.obrazky.pl/obrazky/wielka-swinia-177-OBRAZKY.PL.jpg Moze to to feministka zapasiona? Nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mniam , mniam ::)) 19.07.09, 22:15 kolter napisał: > Ale ta już jest fajowa :)) > > img34.imageshack.us/img34/7844/0238927495.jpg Gdyby była w stringach to byłaby fajowa , a tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 08:36 pocoo napisała: > Gdyby była w stringach to byłaby fajowa , a tak...? Ona ma stringi ! z pokrowca na malucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 09:38 kolter-one napisał: > > Ona ma stringi ! z pokrowca na malucha:) To są niby figi a nie stringi.Długość sznurków świadczy jednak o pokrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 09:49 pocoo napisała: > To są niby figi a nie stringi.Długość sznurków świadczy jednak o pokrowcu. Nie ważne , przecież mogła worek założyć byłoby to samo Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 09:56 kolter-one napisał: > > Nie ważne , przecież mogła worek założyć byłoby to samo Zdecydowanie nie.Albo pokazuje dupcię "cut mjut" , albo ją zakrywa. Dla Ciebie nie ma to znaczenia? Dla pewnej części męskiego rodzaju jest ona obiektem (niewyobrażalnego wręcz) pożądania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 10:16 pocoo napisała: > Zdecydowanie nie.Albo pokazuje dupcię "cut mjut" , albo ją zakrywa. To coś nie ma dupy a ino zad !! > Dla Ciebie nie ma to znaczenia? Przy tym świniaku nie . >>Dla pewnej części męskiego rodzaju jest ona > obiektem (niewyobrażalnego wręcz) pożądania. Taki zad? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 10:21 kolter-one napisał: > > Taki zad? A jakże.Słyszałam i widziałam w mądrej telewizji panów i ich wypowiedzi.Gdybyś miał 150 cm wzrostu i 40 kg wagi to też dostawałbyś pie...a na punkcie "takich "pań. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 22.07.09, 17:53 pocoo napisała: > kolter-one napisał: > > > > Taki zad? > > A jakże.Słyszałam i widziałam w mądrej telewizji panów i ich wypowiedzi.Gdybyś > miał 150 cm wzrostu i 40 kg wagi to też dostawałbyś pie...a na punkcie "takich > "pań. Mam 190 cm i setkę wagi więc ... :))) nie lubię grubych zadów . Odpowiedz Link Zgłoś
kalapek Re: Mniam , mniam ::)) 26.07.09, 00:24 kolter-one napisał: > Mam 190 cm i setkę wagi więc ... :))) nie lubię grubych zadów . Masz stówkę i chudy dupalek ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mniam , mniam ::)) 27.07.09, 13:57 s.os55 napisał: > Kreci cie jego dupalek czy co? Nie krzycz na zboczka , bo czkawki dostanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mniam , mniam ::)) 27.07.09, 13:57 kalapek napisał: > kolter-one napisał: > > > Mam 190 cm i setkę wagi więc ... :))) nie lubię grubych zadów . > > Masz stówkę i chudy dupalek ? Poszło mi w śmietnik , jak u Nerona :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kalapek Re: Mniam , mniam ::)) 07.08.09, 00:43 kolter napisał: > Poszło mi w śmietnik , jak u Nerona :((( Rowerek i jazda pod górkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jol.a33 Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 16:00 Czym sie tak podniecasz kolter-onei wy wszyscy tu piszacy?? Macie chyba braki milości w domu rodzinnym ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 17.07.09, 16:05 jol.a33 napisała: > Czym sie tak podniecasz kolter-onei wy wszyscy tu piszacy?? > Macie chyba braki milości w domu rodzinnym ... Nie Jolu nas po prostu to nie dotyczy ::)) Mat 5,27-29. Słyszeliście, że powiedziano: Nie cudzołóż! (28) A Ja wam powiadam: Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa. (29) Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Mniam , mniam ::)) 19.07.09, 22:12 kolter-one napisał: Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż > żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. > W raju wszystko odrośnie.Dlaczego pisząc o pożądaniu i cudzołóstwie żaden biblijny cwaniak nie kazał obcinać penisa , sprawcę grzechu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 20.07.09, 08:35 pocoo napisała: > W raju wszystko odrośnie.Dlaczego pisząc o pożądaniu i cudzołóstwie żaden > biblijny cwaniak nie kazał obcinać penisa , sprawcę grzechu Zdecydowanie musisz zapytać się tych co to zrobili :)))oni są bardziej w temacie wiadomosci.onet.pl/1981506,69,mlody_egipcjanin_obcial_sobie_penisa_ze_zlosci,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolobzykacz Re: Mniam , mniam ::)) IP: *.chello.pl 18.07.09, 14:43 jol.a33 napisała: > Czym sie tak podniecasz kolter-onei wy wszyscy tu piszacy?? > Macie chyba braki milości w domu rodzinnym ... Jak masz te 33 latek to chętnie ci zacisnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Mniam , mniam ::)) 19.07.09, 14:52 Gość portalu: jolobzykacz napisał(a): > jol.a33 napisała: > > > Czym sie tak podniecasz kolter-onei wy wszyscy tu piszacy?? > > Macie chyba braki milości w domu rodzinnym ... > > Jak masz te 33 latek to chętnie ci zacisnę :) Jola pewno tylko święte oleje preferujesz ? od duchownej osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: Mniam , mniam ::)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:14 !ale dzaga! tylko brac i pchac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 04.09.09, 19:20 Gość portalu: chetny napisał(a): > !ale dzaga! > tylko brac i pchac!!! Koniec świata :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Mniam , mniam ::)) 09.09.09, 16:23 www.fotoszok.pl/albums/userpics/P1050657.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Mniam , mniam ::)) 09.09.09, 16:25 www.photoblog.pl/spiritualtrip/44443884 www.centrum-modelek.pl/zdjecie.php?foto=123464380 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Mniam , mniam ::)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:57 ta w niebieskiej koszulce to lalunia urocza!! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Mniam , mniam ::)) 13.09.09, 10:31 jak si enie ma nic innego, czym mozna wzbudzic podziw wsrod ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Mniam , mniam ::)) IP: 77.252.231.* 15.09.09, 15:25 To obrzydliwe a nie fajne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Mniam , mniam ::)) 14.11.09, 21:02 Gość portalu: goska napisał(a): > To obrzydliwe a nie fajne!!!!! Murzyn z bananem do kolan byłby zapewne cudowny ? Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Mniam , mniam ::)) 16.11.09, 14:53 ha ha ,katoliczkom pewnie taki sie marzy:) Odpowiedz Link Zgłoś