venus22 04.12.03, 03:11 Ciekawa jestem czy duzo dzieci w szkole sredniej w Polsce ma swoje samochody ktorymi jezdzi do szkoly? Venus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hop Re: Samochody w sredniej szkole... IP: *.acn.pl 05.12.03, 00:02 Znikomy procent, przynajmniej kilka lat temu. Chodzilem do liceum w Warszawie w latach 92-96. W pierwszej klasie nikt nie mial, w drugiej jedna osoba, w trzeciej jedna, w czwartej, trzy osoby. Generalnie nikt nie jezdzi ponizej czwartej klasy bo nikt nie mial prawa jazdy. Ta jedna osoba jezdzila bez prawa jazdy. Hahaha, dobrze, ze mnie nie zlapali, a jezdzilem tak codziennie przez dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Samochody w sredniej szkole... IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 05.12.03, 03:59 hehehehe. well mam nadzieje ze pomimo braku prawa jazdy jezdziles bezpiecznie. Chyba tak skoro tyle czasu cie nie zlapali.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Samochody w sredniej szkole... IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.03, 07:53 > w latach 92-96. W pierwszej klasie nikt nie mial, w drugiej jedna osoba, w > trzeciej jedna, w czwartej, trzy osoby. Generalnie nikt nie jezdzi ponizej w 1 i 2 klasie masz 15/16/17 lat, nie masz prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stankiee Re: Samochody w sredniej szkole... IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.12.03, 11:33 Nie zawsze w tych klasach masz tyle lat. Zapomniałeś o zimujących? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Samochody w sredniej szkole... 05.12.03, 20:46 no, w Kanadzie ma sie prawo od 16 lat a nawet mozna 15 i pol. Dlatego bylam ciekawa. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Samochody w sredniej szkole... IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 21:49 Dawcy organów potrzeni są w każdym wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Panta rej IP: *.acn.waw.pl 12.12.03, 04:00 Czasy się zmieniają i posiadanie własnego pojazdu przez uczniów szkół średnich powoli staje się normą.Tak samo jak to,że coraz więcej młodzieży jeździ taksówkami,chociażby na imprezy a szczególnie z imprez. I tu przestroga dla wszystkich pragnących mieć dzieciaka: Pamiętajcie,że dzisiaj dzieciak(niezależnie od wieku)to skarbonka z baaardzo głębokim dnem.I nie chodzi mi tylko o to,że na 18tkę/za zdaną maturę/za obronioną magisterkę będziecie musieli wyskoczyć z kasy na samochód dla potomstwa.To dotyczy wszystkich dziedzin życia.Skąd wiecie,że Wasza pociecha nie wymyśli sobie jakiegoś wyczesanego hobby i nie zapragnie np.robić kursu na pilota szybowców w wieku lat 16tu?Albo nurkować w ciepłych krajach? Pamiętajcie,że jeśli się decydujecie na dziecko,musicie mieć odpowiednią kasę. Sorry za off-topic. Odpowiedz Link Zgłoś