twardycukierek 28.07.09, 08:07 Kolejny dzień, kolejna szpila... lekka parafraza ;) Tak mnie ostatnio wzięło na REM, nie widzę wyjścia, trzeba zakatować :D Drive Festival Prędkości w Goodwood Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Na początek dnia 28.07.09, 08:23 Żeś mnie natchnęła - już zapomniałam..... a zawsze mi się podobało. Chociaż ja zastartowałam dziś rano inaczej - u mnie dzień rozpoczyna się Dwójką, więc słuchałam tego: www.youtube.com/watch?v=PQK8dlp-e6A (Kilar, Salto) Dzień dobry Cukiereczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapciu :) 28.07.09, 08:39 Flisik, młodość mi przypomniałeś, moja własną, nie podrabianą młodość :))) dziękuję :) A to w takim razie dla ciebie - takie energetyczne i takie ..... dla mężczyzny :DDD www.youtube.com/watch?v=qA0TmLpG134 Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Gapciu :) 28.07.09, 08:44 Cha cha,to było upajające :) Drink Energetyczny,daje kopa na cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Jezu 28.07.09, 09:09 Wy o ta pora muzyki słuchacie! Podziwiam, ja nad kawą tylko info. Może dlatego taka do południa chodzę wściekła? Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 P.S. 28.07.09, 09:12 A jeśli mam zobrazować dźwiękowo mój poranek to prosze bardzo: www.youtube.com/watch?v=3C_HDSz6t2k Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: P.S. 28.07.09, 09:19 :))))) to może tak? ...tylko do tego chleba to chociaz ciutkę masła dodaj :) www.youtube.com/watch?v=stNuT6KDMLo Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: P.S. 28.07.09, 11:37 Rany, wy dziś wszyscy tylko o jedzeniu a ja zdycham.... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: P.S. 28.07.09, 12:00 Ja dopiero spożyłam śniadanie. sałatkę warzywną z wasą i szynką w galarecie. nie wiem, jaka wędlina może być bardziej chuda??? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: P.S. 28.07.09, 15:20 Kochana, ja bym się akurat tym nie martwiła, pochłaniam mięso jak rekin, wtedy odchodzi ochota na prawdziwie puste kalorie :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Na początek dnia 28.07.09, 08:26 Atak pozytywny:) Witaj Cukierkowa :) A to ode mnie na powitanie Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Na początek dnia 28.07.09, 08:27 Buzia! Już nie mam czasu teraz odsłuchać, spadam ;/ Pa i miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Na początek dnia 28.07.09, 08:28 .... generalnie sposobię sie do dnia: www.youtube.com/watch?v=QmV6_oc2lwM A co tam! Live is Brutal,a mnie czeka dziś depilacja :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek A co mi tam... 29.07.09, 07:55 Podbijam bo nadal słucham tej piosenki ;) jakie to szczęście, że wy nie musicie ;D Miłego, MUsikróliki :D Odpowiedz Link Zgłoś