szwagier_z_niemodlina 29.07.09, 20:22 shed.wrzuta.pl/audio/8Lf27vT5GlU/strachy_na_lachy_-_marmur_holy_toy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Naszlo mnie na 80' 29.07.09, 20:28 www.youtube.com/watch?v=4sGiOE24e2s Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Naszlo mnie na 80' 29.07.09, 20:48 Doprawdy niektóre kawałki były dziwne:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Naszlo mnie na 80' 29.07.09, 20:52 Ale wszystko bylo takie nieeuklidesowe. Po prostu czuc ze za tym nie staly wytwornie. Flisy, chcesz poczytac kawalek horrorystycznej polszczyzny muzyczyznianej? Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: Naszlo mnie na 80' 29.07.09, 20:57 www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80 a to klasyka? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Naszlo mnie na 80' 29.07.09, 20:59 Cudo, po prostu. Esencja epoki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Naszlo mnie na 80' 29.07.09, 20:58 Mam taki klaser z cymeliami lenguydzowymi. To juz 12 lat ma: machina.onet.pl/97,442933,fakty.html: ------------------- Obudzili się Brawa dla polskich oddziałów światowych koncernów płytowych. Po porażkach tak komercyjnych, jak i artystycznych z zespołami Roan, Rotary, Atmosphere (i jeszcze parę innych - kto o nich pamięta?) zaczęły wreszcie wydawać ambitniejszych wykonawców rodzimych. Universal łyknął Świetliki, BMG w labelu Sissy ma Ściankę, Cool Kids Of Death, Lenny Valentino, Smolika i Futro, Sony Music powołało zaś label Noff, który podkupił Pogodno i Maleńczuka. Dodając do tego działalność niezależnych artystycznie labeli hiphopowych, takich jak Baza przy Pomatonie EMI, można wreszcie uznać, że epoka ignorancji A&R-ów z polskich majorsów zakończyła się w roku 2001. Szkoda tylko, że trwała tak długo. Oby sojusz dobrego gustu i potencjału promocyjnego sprzyjał także słuchaczom i nie skończył się nadmiernym drenażem naszych kieszeni. Paweł Dunin-Wąsowicz Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina I to 29.07.09, 21:00 www.youtube.com/watch?v=44an4uyvW34&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś