twardycukierek 02.08.09, 19:25 Chcę do pracy! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 19:29 Voker, to już ustalone ;D ale tym razem serio chcę do pracy. Dobrze mi tam plus weekend miał ciut za wiele aktywności :D A Ty, nie tęsknisz?? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 23:02 Próbuję Twoje emoty rozszyfrować := Odpowiedz Link Zgłoś
chewing Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 19:29 oj, chyba za długo przebywałaś na słońcu - to nie jest normalny objaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 19:30 Oooooo, i kto to mówi! Dwa tygodnie urlopu za Tobą, ani trochę nie tęsknisz do roboty? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chewing Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 19:31 ani trochę :) Z chęcią pojechałbym na następne wakacje :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 19:33 Ojej, to jest dopiero niepokojący objaw... to co jutro będzie? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 19:48 To nie myśl! Rozmowa z cukierkiem to najlepszy sposób aby w ogóle nie musieć myśleć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 20:07 Odpocznij trochę ode mnie, spadam ale wrócę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Aja 02.08.09, 20:59 Uważam, iż weekend powinien trwać pięc dni, a w pozostałe dwa ostatecznie możnaby pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz I jeszcze 02.08.09, 21:48 A ubytek w PKB z tego wynikły nadrobi Cukierek. :] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I jeszcze 02.08.09, 22:32 No ja tam Ci nic narzucać nie będę. A horyzont lubię. Za jego poziomość, między innymi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I jeszcze 02.08.09, 22:36 Plus na horyzoncie wszystko majaczy i znika. To i marudzenia nie będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I jeszcze 02.08.09, 22:38 twardycukierek napisała: > Plus na horyzoncie wszystko majaczy i znika. To i marudzenia nie będzie :D Marudzenie też lubię. Ale tylko swoje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I jeszcze 02.08.09, 22:39 > Marudzenie też lubię. Ale tylko swoje. :D Tylko na nie jest miejsce w tym wszechświecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I jeszcze 02.08.09, 22:41 > Tylko na nie jest miejsce w tym wszechświecie :D No właśnie. Choć niektórzy utrzymują, że są wszechświaty równoległe. Tylko nie wiem, jakby się mogły zmieścić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I jeszcze 02.08.09, 22:44 Koncept parallel universe został dla Ciebie wymyślony :D [img]https://www.boredla.com/wp-content/uploads/2009/02/parallel-universes1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 21:54 Dżizas, a ja chciałam, bardzo chciałam dodać Cię do znajomych na GW :D Oddaj mi, jak nie potrzebujesz, nie lubisz, nie dzierżysz, mi mało! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz O Funita :] 02.08.09, 22:01 funny_game napisała: > Dżizas, a ja chciałam, bardzo chciałam dodać Cię do znajomych na GW :D A na Naszej-Klasie nie? :P Poza tym, teraz trendi jest Tłiter. Szwagier mi ładnie wyłożył o co w tym chodzi, ale już zapomniałem. Potłitujcie sobie, a ja popatrzę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O Funita :] 02.08.09, 22:20 To ma coś wspólnego z Tweetym? :> NO BO SIĘ ROZPŁYNĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ! Hłe hłe :) Witaj, Szczerbaty Rowerzysto :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O Funita :] 02.08.09, 22:31 Tylko nie scerbaty, tylko nie scerbaty. Kulawy, jeśli coś. :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O Funita :] 02.08.09, 22:33 Spuchnięty, słyszałam, i myślę: GDZIE??? :F Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O Funita :] 02.08.09, 22:39 W kostce. :P Ale już dobrze. Za to jak kolano obciążam to protestuje. No to nie obciążam. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O Funita :] 02.08.09, 22:48 Jeśli to była propozycja, żebym Ci zakupy wniosła, albo posprzątała, to nie mam czasu :F Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O Funita :] 02.08.09, 23:17 No dobra, niech Ci będzie. Ale na coś byś się mogła przydać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:12 > Dżizas, a ja chciałam, bardzo chciałam dodać Cię do znajomych na GW :D Chlip ;/ to na pewno było do mnie, cukierka???? ;)) > Oddaj mi, jak nie potrzebujesz, nie lubisz, nie dzierżysz, mi mało! Hehe, znajdź se Janosika, niech bogatemu cukierkowi odbiera i Tobie oddaje :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:21 Weź się nie czepiaj, co? Starym babom mają się prawo czasem podobać z bezpiecznego daleka tacy chłopcy ;))) Do Ciebie, no chyba nie do Miłka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:28 > Starym babom mają się prawo czasem podobać z bezpiecznego daleka tacy chłopcy ; Konkretnie z kinowego fotela :D a kasa pęka w szwach ;D Dobra, już się odczepiam, po łapach mi, zły cukierek, zły ;)) Ojej, no patrz jak się pogrążyłam ;P normalnie nimfa błotna ze mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:32 twardycukierek napisała: > Konkretnie z kinowego fotela :D a kasa pęka w szwach ;D Dobra, już się > odczepiam, po łapach mi, zły cukierek, zły ;)) Zły, no! Mi wypomina, że za bilety na niektóre filmy płacę :D > > Ojej, no patrz jak się pogrążyłam ;P normalnie nimfa błotna ze mnie ;D Nioch :D A jak się u Was mówi na zwolenniczkę gotiku albo pannicę stylizowaną mocno na mrok-jest-we-mnie-i-na-moich-paznokciach-oraz-ustach-i-plączę-się-w-falbany-czarne-kiecy-mej? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:35 > Mi wypomina, że za bilety na niektóre filmy płacę :D A jak mawia wieszcz: kto płaci, ten już przepłaca ;) > A jak się u Was mówi na zwolenniczkę gotiku albo pannicę stylizowaną mocno na mrok-jest-we-mnie-i-na-moich-paznokciach-oraz-ustach-i-plączę-się-w-falbany-czarne-kiecy-mej? Marilyn M po operacji? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:47 twardycukierek napisała: > A jak mawia wieszcz: kto płaci, ten już przepłaca ;) Za Wielki Błękit na dużym ekranie zawsze zapłacę na ten przykład, idź się, WIESZCZU, golić ;) > > > A jak się u Was mówi na zwolenniczkę gotiku albo pannicę stylizowaną mocn > o na > mrok-jest-we-mnie-i-na-moich-paznokciach-oraz-ustach-i-plączę-się-w-falbany-cza > rne-kiecy-mej? > > Marilyn M po operacji? :D Też na eM :D Meduza. Nie mylić z mą ukochana Raduzą. www.youtube.com/watch?v=l2F4diR7zZc Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 22:54 Też płacę, a nawet kopiuję ale csiiii ;) :D Meduza??? :DDD Ta czeska nuta jest słodka! Nie znałam tego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 23:05 twardycukierek napisała: > Też płacę, a nawet kopiuję ale csiiii ;) :D No csi, csi, ofkors :) > > Meduza??? :DDD > > Ta czeska nuta jest słodka! Nie znałam tego. :D Aaaaaaaaaa, poznaj, nie zawiedziesz się. Po polsku ma tez jakieś kawałki, lubi nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 23:11 Csiii ;D Ale po czesku tak słodko! No i znam czeski, znaczy rozumiem więcej niż 'normalny' Polak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 23:14 Oooo, skąd znasz? Pisz, a ja jutro przeczytam, bo mnie już morzy. Twój Namorzyn Nieżyt Krtani :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mam dość weekendu! 02.08.09, 23:16 Znam kilku obywateli tamtejszych :) dlatego tak ok 83% rozumiem. Pa, dobranoc Fany :)))) dzięki za ISIS. Odpowiedz Link Zgłoś