mafufo 15.08.09, 16:02 Zwracam się z uprzejmą prośbą do forumowiczów forum "społeczeństwo", aby nie cytowali artykułów gazwybu, gdyż bywają one zmanipulowane. Oto dowód: www.youtube.com/watch?v=tjdqa0I4jRk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Gazwyb kłamie 15.08.09, 16:04 Na jutjubie, kolego,to ja mogę zamieścić dowód, że piekło zamarzło. Odpowiedz Link Zgłoś
mafufo [...] 15.08.09, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gazwyb kłamie 15.08.09, 17:44 > Dziękuję, koleżanko, za merytoryczną odpowiedż. A zadawałeś jakieś pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mafufo Re: Gazwyb kłamie 15.08.09, 18:54 > A zadawałeś jakieś pytanie? W takim razie dziękuję za merytoryczną wypowiedź :) Niestety nie mogę powtórzyć opinii, że uważam czytelników gazwybu za ( ... OCENZUROWANO!...), ponieważ ta opinia jest z oczywistych względów ZAKAZANA na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Gazwyb kłamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 16:14 A ja zwracam się uprzejmą prośbą do wszystkich, by nie kupowali jabłek, bo bywają robaczywe. Odpowiedz Link Zgłoś
mafufo Re: Gazwyb kłamie 15.08.09, 16:16 Świetne porównanie. Gazwyb bywa robaczywy i jak się go czyta, to można połnąć intelektualnego robala. Ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Gazwyb kłamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 16:19 Robak w jabłku świadczyć może o jego ekologicznym pochodzeniu. Poza tym to białko zwierzęce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Gazwyb kłamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 16:41 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one [...] 15.08.09, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mafufo Do kolter-one 15.08.09, 18:56 To może napisz mi na priva, gdzie nie sięgają (...AUTOOCENZUROWANO!...) moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
mafufo Re: Do kolter-one 15.08.09, 19:02 Tzn. napisz mi, co było w tym usuniętym poście :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Do kolter-one 17.08.09, 12:02 mafufo napisał: > Tzn. napisz mi, co było w tym usuniętym poście :) Napisałem coś w tym rodzaju ze pieprzysz bzdury bo cała zamieszczona wypowiedz tego szurniętego staruszka trwa na przedstawionym przez ciebie filmiku tylko 28 sekund , napisałem też ze znajdź całość jego wypowiedzi , która na pewno nie trwa 28 sekund !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Ch@mowo.pl IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 19:14 > pieprzysz bzdury bo cała zamieszczona wypowiedz > tego szurniętego staruszka Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Ch@mowo.pl 18.08.09, 17:19 Gość portalu: Trazybul napisał(a): > > pieprzysz bzdury bo cała zamieszczona wypowiedz > > tego szurniętego staruszka Pieprzenie oszołomie !!! szanować kogoś kto ma w sobie tyle nienawiści . szanować kogoś za to że ma siwe włosy czy za to ze jest kimś komu sie szacunek należy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talmud Re: Do kolter-one IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.08.09, 08:28 kolter-one napisał: > wypowiedz > tego szurniętego staruszka Dlaczego "szurniętego" ? > napisałem też ze znajdź całość jego wypowiedzi Dalej profesor powiedział, że atakują nas "Żydzi z Bruklinu" - a więc określona grupa Żydów, a nie cały naród. Dlatego "Wybiórcza" dokonała manipulacji. -- To mówi Talmud Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Do kolter-one 18.08.09, 17:25 Gość portalu: Talmud napisał(a): > Dlaczego "szurniętego" ? Bo wiem o czym on lubi prawic , kiedy mu pozwolą. > Dalej profesor powiedział, że atakują nas "Żydzi z Bruklinu" - a więc > określona grupa Żydów, a nie cały naród. Ma na to poza swoimi fobiami dowody ? > Dlatego "Wybiórcza" dokonała manipulacji. Znasz całość jego tamtejszej wypowiedzi a nie tylko 28 sekund ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talmud Re: Do kolter-one IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.08.09, 15:23 > Bo wiem o czym on lubi prawic , kiedy mu pozwolą. Np ? > Ma na to poza swoimi fobiami dowody ? Słyszałeś o 'biznesie holokaustu' ? Książkę na ten temat napisał nawet żydowski naukowiec, prof.Finkelstein. > Znasz całość jego tamtejszej wypowiedzi a nie tylko 28 sekund ? Przecież napisałem . Prof. Wolniewicz mówił o Żydach z 'biznesu holokaustu' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Koltera frajera Re: Do kolter-one IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 00:53 A ty znasz całość relacji? Dobrze powiedział profesor, Żydzi nas atakują, a ty jesteś tego najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Do kolter-one 20.08.09, 01:14 Gość portalu: do Koltera frajera napisał(a): > A ty znasz całość relacji? Dobrze powiedział profesor, Żydzi nas > atakują, a ty jesteś tego najlepszym przykładem. Jak uciekłeś z dobrze strzeżonego szpitala ? może o tym pisz przy okazji może na tym zarobisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: dobre! 17.08.09, 12:04 a.giotto napisał: > Wolniewicz mógłby pozwać za to Michnika. Mógłby go cmoknąć w zadek bo nie wiemy co jeszcze mówił ten szajbus poza tymi zaprezentowanymi 28 sekundami na you tube Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: dobre! 17.08.09, 23:59 kolter-one napisał: > a.giotto napisał: > > > Wolniewicz mógłby pozwać za to Michnika. > > Mógłby go cmoknąć w zadek bo nie wiemy co jeszcze mówił ten szajbus poza tymi > zaprezentowanymi 28 sekundami na you tube skoro nie wiesz co mówił, to dlaczego nazywasz profesora w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: dobre! 18.08.09, 17:23 a.giotto napisał: > skoro nie wiesz co mówił, to dlaczego nazywasz profesora w ten sposób? > Ja znam jego inne wypowiedzi ,a ty zarzucasz GW kłamstwo bo w pokazanym materiale nie ma tego o czym GW pisze !!,ale ten pan jest znanym gadułą więc serdecznie wątpię czy skończyło się na 28 sekundach i tu jest pies pogrzebany !! co było dalej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dobre! IP: *.netis.net.pl 18.08.09, 17:28 Alez jest! Tyle tylko, ze GW ograniczyla sie tylko do tego zdania, olewajac to co bylo pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: dobre! 18.08.09, 20:40 Gość portalu: lol napisał(a): > Alez jest! Tyle tylko, ze GW ograniczyla sie tylko do tego zdania, olewajac to > co bylo pozniej. Masz dowód ze wolniewicz nie wrócił potem do tego co zaprezentowano w owych 28 sekundach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dobre! IP: *.netis.net.pl 19.08.09, 14:43 Przeciez w tych 28 sekundach Wlniewicz wypowiada slowa, ktore przytacza GW. Masz dowod na to, ze Wolniewicz powiedzial dwa razy to samo (z tym, ze drugim razem bez zadnych dodatkow)? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: dobre! 19.08.09, 18:03 Gość portalu: lol napisał(a): > Przeciez w tych 28 sekundach Wlniewicz wypowiada slowa, ktore przytacza GW. Mas > z > dowod na to, ze Wolniewicz powiedzial dwa razy to samo (z tym, ze drugim razem > bez zadnych dodatkow)? Ty masz dowód na to ze ten sklerotyk nie wrócił po chwili do tego samego tematu he ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dobre! IP: *.netis.net.pl 19.08.09, 20:58 A masz dowod, ze poworcil? Bo norma jest, ze nalezy komus udowodnic wine, a nie niewinnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: dobre! 20.08.09, 01:13 Gość portalu: lol napisał(a): > A masz dowod, ze poworcil? Bo norma jest, ze nalezy komus udowodnic wine, a nie > niewinnosc. Stwierdzanie ze GW kłamie na podstawie niepełnego filmiku to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Gazwyb kłamie 17.08.09, 12:24 Powiedział... nie powiedział... jakie to ma znaczenie? Pal licho Wolniewicza wraz z jego profesurą i koślawymi poglądami. To tylko stary człowiek przeżarty nienawiścią. Mnie bardziej zasmuciła burza oklasków, jaka padła po jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Gazwyb kłamie 17.08.09, 23:59 matylda1001 napisała: > Powiedział... nie powiedział... jakie to ma znaczenie? no właśnie to ma podstawowe znaczenie. Właśnie o to chodzi. Człowiek został ewidentnie pomówiony. Dziennikarze upodlili się, kłamią w żywe oczy. To nie ma znaczenia? > Pal licho > Wolniewicza wraz z jego profesurą i koślawymi poglądami. To tylko > stary człowiek przeżarty nienawiścią. z twojej wypowiedzi wnioskuję, że sama jesteś "przeżarta". Ślepotą i znieczulicą. > Mnie bardziej zasmuciła burza > oklasków, jaka padła po jego wypowiedzi. mógłbym powiedzieć: Pal licho oklaski. Jakie one mają znaczenie? Ale one rzeczywiście mają jakieś znaczenie. Klaszczą ludzie oszukani przez PRL i III RP, którzy chcą jakoś wytłumaczyć swoje zmarnowane życie. Klaskaliby Tuskowi, gdyby ten nie miał ich w d... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Gazwyb kłamie 18.08.09, 17:20 a.giotto napisał: > no właśnie to ma podstawowe znaczenie. Właśnie o to chodzi. > Człowiek został ewidentnie pomówiony. Dziennikarze upodlili się, kłamią w żywe > oczy. To nie ma znaczenia? Stwierdziłeś to na podstawie 28 sekundowego nagrania ? wiesz co potem on mówił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gazwyb kłamie IP: *.netis.net.pl 18.08.09, 17:24 A ty na podstawie tego co napisala GW wiesz co pozniej mowil. Prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Gazwyb kłamie 18.08.09, 20:38 Gość portalu: lol napisał(a): > A ty na podstawie tego co napisala GW wiesz co pozniej mowil. Prawda? :) Jak na razie to nie wiemy co ten piernik potem powiedział !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gazwyb kłamie IP: *.netis.net.pl 19.08.09, 14:44 Czyli nie mamy dowodow na twierdzenia dziennikarzy GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Gazwyb kłamie 19.08.09, 18:04 Gość portalu: lol napisał(a): > Czyli nie mamy dowodow na twierdzenia dziennikarzy GW. Czyli nie wiemy co powiedział ten sklerotyk poza tymi 28 sekundami ,to wiemy na pewno ze gów,no wiemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Gazwyb kłamie 19.08.09, 18:13 To bez znaczenia co powiedział. Od 20 lat coś plecie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gazwyb kłamie IP: *.netis.net.pl 19.08.09, 19:04 Czyli dziennikarze sobie plota 3 po 3. To ja tez sobie poplote: Senyszyn powiedziala: "murzyny do gazu". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Gazwyb kłamie 19.08.09, 20:16 Gość portalu: lol napisał(a): > Czyli dziennikarze sobie plota 3 po 3. Oj Lolek ty znów nie dopieszczony :)) Nie wiemy co ten piernik powiedział po tych zaprezentowanych 28 sekundach i kupa biskupa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Kolterowa logika IP: *.netis.net.pl 19.08.09, 20:57 w GW napisano, ze Wolniewicz cos powiedzial, nastepnie ktos pokazuje, ze rzeczywiscie tak powiedzial, ale dziennikarze olali nastepne zdanie tego pana ktore pokazuje manipulacje dziennikarzy GW - z tego wniosek, ze Wolniewicz pewnie powiedzial to co powiedzial juz bez tego kontekstu w innej czesci swojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Kolterowa logika 20.08.09, 01:11 Gość portalu: lol napisał(a): > w GW napisano, ze Wolniewicz cos powiedzial, nastepnie ktos pokazuje, ze > rzeczywiscie tak powiedzial, ale dziennikarze olali nastepne zdanie tego pana > ktore pokazuje manipulacje dziennikarzy GW - z tego wniosek, ze Wolniewicz > pewnie powiedzial to co powiedzial juz bez tego kontekstu w innej czesci swojej > wypowiedzi. Lolek nie pier,dol głupot , nie masz dowodu ty ateisto na to ze ten katolik tak nie powiedział w dalszej części swojego wywodu!! dasz ten swój pusty łeb że po 29 sekundzie swojego wywodu nie wrócił z tym samymi słowami ? Odpowiedz Link Zgłoś