twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 22:53 Pyry szmyry ;D Wolfie, to był cudny one-liner ;DD Eeespekt! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 23:09 Bierz those flies precz ode mnie ;DDD Bzzzzzzzzzzzzzz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 23:13 Tak, proszę :) PS Ale znając Ciebie zaraz mi tu zaserwujesz jakąś podpuchę... ;D PS To jak w jednym kawałku Coldplay... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 20.08.09, 23:18 zważywszy, ze jestem letko fstawjony sama się musisz opleść i to nie w oryginale, bo jutuba i wrzuta tego ni ma Coldplaya kojarzę wyłącznie muzycznie a i to słabo :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 23:27 Taaaa, wiedziałam że będzie skucha ;PPP Sama to se mogę najwyżej zęby szczotkować ;D Aaaa, znam ten kawałek :))) dobre. Coldplay jest o pajęczynie, zaraz znajdę. Pieronie, audiobook i whisky mnie załatwiły ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 23:35 Ty się nie wykręcaj kotem w sianie ;D Jasne, a co tak mam na sucho się wgłębiać??? Pajęczyna: they spun a web for me Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 20.08.09, 23:36 Kota wykręcam wyłącznie, jak mi do łyski wpadnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 23:54 Ej! Masz i whisky??? Ty mieszkasz w barze??? Bar wzięty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 20.08.09, 23:55 Chyba jeszcze coś jest, ale podła raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 20.08.09, 23:56 Znaczy nawet nie na żywych myszach, tylko na zdechłych? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 20.08.09, 23:58 O nie, żadnej koszatniczki tam nie utopiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 00:02 ;))) to jednak by weszła ta whisky. Mille się mnie czepia i mówi, że Ty się zaczepiasz ;P Idę po piasek... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 00:04 Z duza ilością lodu :) Mille chyba nabiera dystansu. Chyba... Po co Ci piasek? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 00:10 Hmmm, nigdy nie piję z lodem :) Tak? Nie zauważyłam... podobno go nudzimy ;) Piasek do piaskownicy ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 00:14 No do sodowej :D Taki lajf. W łeb se z tego powodu nie strzelę. ty też nie wyglądasz na zdesperowaną :D To jeszcze łopatki przynieś Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 00:25 Pewnie, że nie... przywykłam już do tych scen. Cokolwiek robię nigdy nie jest dobrze ;& Juro tu na glanc piaskownicę wyszykuję ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 08:55 Odpowiedź uniwersalna na obie dygresje: Zatrudnij PR-machera. Dobrego :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 09:39 Aż tak mi nie zależy :) są klienci, których lepiej nie brać na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 09:49 Albo są wyzwaniem: [img]https://www25.patrz.pl/u/f/10/42/53/104253.jpg[/img] A ambicja zawodowa podpowiada: da się, no kurna da się! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 09:52 ;D uuuu, nie ostrzegałeś przed drastycznym obrazkiem ;D Mille w tej samej lidze co Lepper? Mocno śmiała teza ;D Pamiętaj, Wolfie: nigdy nie zabieram roboty do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 09:59 E nie, ja Millego lubię, takiej sugestii tu nie było :) Dobra zasada :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 10:03 Dobra dobra, mrużymy przecież oko ;)) Andrew jako klient? Czemu nie :D ale on już nic nie zrobi. Tak, i na forum też nie wciągam roboty przesadnie, choć powiem Ci, że kilka złotych zasad ma i tu zastosowanie. Jak i w życiu w ogóle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 10:08 No to jest właśne zadanie dla dobrego PR-owca, żeby zrobił: Załóż wątek ze złotymi zasadami życiowymi, than :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 10:10 Ja na razie jednak postoję :D Hmmm, miałam tu jeden, daaaawno temu. Zergnę, bo mi się pisać nie chce ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 10:21 Baaardzo wygodne ;))) za bardzo nawet. Już znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 10:36 W takim razie na myśl przychodzą mi tylko ten, no... wilk :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 10:48 Acha, że niby jestem chora na Lupusa, doktorze House? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 12:12 :D Tak, ja też o takim! To znaczy chodzi o to, aby nie złapać wilka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 14:20 > Do dojpy z takim wilkiem :D :D Jak leci ten tekst z Allo? 'Do tej pory nasza znajomość opierała się na kulturze i szacunku...' czy jakoś tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Brugia miała 21.08.09, 14:36 yyyyy nie wiem Tak z innej mańki spytam - jak Ci się podoba najnowszy bębniarz? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:37 Są do dupy. A z tego ponadto nic nie rozumiem. Jest więc do dupy i do kwadratu. Do kwadratowej dupy zatem. Dziękuję Państwu za uwagę. Proszę nie regulować odbiorników. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:39 Nic nie rozumiesz? No i widzisz dziecko, jak Ty mało wiesz o świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:41 Nic nie wiem. W rzeczy samej. Ale to mi nie przeszkadza go krytykować. A wręcz przeciwnie. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:47 Mille, w rzeczy samej też nic nie wiesz? No przykro mi chłopie... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:49 Cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:51 Ekhm, no to ja nie wiem, czy mam ochotę dalej brnąć w głąb. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:58 Nie masz. Co więcej, tkwisz po kokardy w mylnym błędzie, a ja tu sobie poczekam i popatrzę jak się wygrzebujesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:01 Mille, ja się obawiam, że masz po prostu błędną perspektywę. Więc i ja poczekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:09 Nie, to bez sensu, za dużo czekania. Może zrobimy tak - kto pierwszy mrugnie ten skusił. Nie, to bez sensu, bo trzeba się w oczy patrzeć. Coś dzisiaj w pracy kolega opowiadał o jakiś akademikowych (nie mylić z akademickimi) zawodach w piciu różnych płynów. To by się nadało. Podpytam. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:42 Bzdura, jest trzyosobowy teraz. A nawet jakby był stuosobowy i tak będę pisać to samo. Nie wierzysz? Patrz wątek z Chariot of Fire. ;P O! Mamy nowego tu, Charioteera :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:46 twardycukierek napisała: > Bzdura, jest trzyosobowy teraz. No wiem. Pisząc ten pierwszy post już miałem nieuchronną świadomość schizofrenicznego paradoksu. Ale gdybym nie napisał, to by był. Jak napisałem, to nie jest. Na marginesie, nie wiem, czy paradoks może być schizofreniczny, ale powinien. Zresztą, lubię to słowo dziś wieczór! > O! Mamy nowego tu, Charioteera :)) Nie dało się nie zauważyć. Ale to chyba samiec nie? Domagam się ustalenia parytetów przy rekrutacji. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:53 Mille, my tu nie piszemy kodem, serio. Po prostu jak tak długo się z kimś rozmawia, tworzy się własny język ;) > Na marginesie, nie wiem, czy paradoks może być schizofreniczny, ale powinien. Zresztą, lubię to słowo dziś wieczór! Nie wiem, mówiłam Ci, że moje doświadczenia z psychiatrią ograniczają się do jednego (1) trolla ;D Charioteer to facet, masz problemy z nim? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 20.08.09, 23:57 twardycukierek napisała: > Mille, my tu nie piszemy kodem, serio. Po prostu jak tak długo się z kimś > rozmawia, tworzy się własny język ;) No wytłumacz mi coś jeszcze, ale może tak, żeby w drugim zdaniu nie zaprzeczać pierwszemu. :D Ależ piszcie sobie, ot tak się wciąłem, żeby nie było nudno. > Charioteer to facet, masz problemy z nim? ;) Na razie nie. Póki co Lupus się zaczepia. Nie mogę pobić się ze wszystkimi na raz, bo wynik byłby dość oczywisty. A oczywistych oczywistości unikam. :D PS. Zignorowałaś pustolat o parytecie. Nieładnie. Zrobię z niego wątek więc. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:04 Ależ wcinaj, tylko... nam nie jest nudno :) Rób wątek! A może lepiej, skoro uważasz, że jest tu zbyt wielu facetów, zaproś szpilowe szprychy ;P Dziewczyny znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:06 twardycukierek napisała: > Ależ wcinaj, tylko... nam nie jest nudno :) Podstawowy błąd. Patrzysz ze swojej perspektywy. Kto mówił, że Wam... :D Ja w rekrutacji nie jestem najlepszy. Jak już przyjdzie, to wiem, czy się nada, ale faza akwizycji zupełnie kuleje. Taka karma. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:08 > Podstawowy błąd. Patrzysz ze swojej perspektywy. Kto mówił, że Wam... :D :D Cóż, staramy się jak możemy, Milordzie ;P Nie ma sprawy, ja jestem w rekrutacji dobra. Brak Ci tu dziewczyn? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:11 Na tak postawioną kwestię nie ma dobrej odpowiedzi. Postanowiłem więc zamknąć się w sobie. Oraz w pokoju obok. Dla pewności, że będę dobrze zamkniętym. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:20 Mam kogoś zaprosić, mów! Nic więcej nie zrobię, sam się postaraj trochę ;P Daj spokój z tym zamykaniem, jeszcze zgubisz klucz a ja stąd nie wyważę drzwi :)) No, Mille? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:27 Nie zamykam sypialni na klucz. Żadnych drzwi nie zamykam na klucz. Ale już czas, wiesz. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:31 Wejściowych też nie? Tak, czas :) śpij dobrze. I nie pozwalaj mi Ciebie nudzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 00:37 No zdarza mi się robić wyjątki. Względem drzwi. Kolorowych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątki dwusobowe 21.08.09, 07:57 Strzegą Ciebie wszystkie psy sąsiadów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Brugia miała 21.08.09, 11:27 Ech.., ten Lech. Zawsze nam chłopaki jakiegoś horrora zafundują. Terz trzeba czekać na rewanż:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Brugia miała 21.08.09, 11:47 Na razie tak, belgijska bestia delikatnie, ale zawsze - stłamszona:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Brugia miała 21.08.09, 15:42 Czołem:) Dobry tytuł do relacji z meczu dała dzisiejsza "Rzeczpospolita": Lech wygrywa. Europa blisko i daleko Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Brugia miała 21.08.09, 16:04 :)) Dobre. Ale dobrze, że nie Japonia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 I rewanż dzis:) 27.08.09, 13:11 Czołem:) Dzis poznańska lokomotywa musi dac pare w tłoki w rewanzowym meczu z Brugią.... www.rp.pl/artykul/60511,354572_Brugge___Lech__mecz_o_Europe.html Ech..., zobaczcie jak to jest. W takiej Lidze Mistrzów od dwoch lat rozbijają sie kluby z Cypru, a my musimy liczyć na łaske niebios, co by nasz rodzynek, w tym przypadku Lech, doczłapał sie do fazy grupowej Ligi Europejskiej.. No nic, Kolejorz, do booooju. Cała Polska na Was chłopaki patrzy:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I rewanż dzis:) 27.08.09, 13:16 Dzięki za przypomnienie, Kriss. Pyry do boju! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: I rewanż dzis:) 27.08.09, 13:29 No tak, Pyry do boju:) Mecz można obejrzec na Polsacie o godzinie 20.30. Miłego oglądania Cukiereczku i pozytywnych emocji:) Obejrze tylko sam poczatek, bo o 23.00 mam pekaesa do ...Zakopanego. Heja hop, na trzy dni w Tatry brykam:)Wynik Lecha poznam dopiero o świcie. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I rewanż dzis:) 27.08.09, 15:29 O, Kriss! W Tatry :)) to nie odstrasza Ciebie jednak ten tłok. Bezpiecznej podróży i pięknych dnia w górach Ci życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: I rewanż dzis:) 27.08.09, 20:20 No, Brugia juz gaciami trzesie. Zaraz zaczynamy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Game over... 28.08.09, 01:08 Niestety okazała się bladość naszej ligi... Tak się zastanawiam - podobno któryś z ukraińskich klubów dawał 8 mln euro za Lewandowskiego. Po tym, co nie wykorzystał, nie wiem, czy ktoś da za niego milion. Trzeba było sprzedawać, zwłaszcza że nie ma chłopak motywacji do gry w Kolejorzu... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Game over... 31.08.09, 11:08 Kurde..., siła wyższa i skrzypce jak to powiadają... Będąc w Tatrach od czwartku nie miałem informacji o wyniku. Dopiero wczoraj w Zakopanem poprosiłem Pana w kiosku o jakies sobotnie gazety...W pociągu czytam, czytam... i załamka:( Ech, cieżki jest los kibica znad Wisły::( Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś