milleniusz 31.08.09, 20:13 Zajął cały Grand Hotel w Sopocie. Ten to dopiero ma ego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: A Putin 31.08.09, 20:18 no, z tym mógłbyś konkurować ;D obok Sheraton zbudowali. Zastanawiam się, zbyt zachodni czy delegacji rosyjskiej nie zdołał pomieścić? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A Putin 31.08.09, 20:24 Może i mógłbym, ale niezbyt go lubię. Sarkozy - na przykład - równie nadęty, a ma ładniejszą żonę. Tylko standardy piątej republiki pewnie mu nie pozwalają zajmować całych hoteli. Albo taki Burlesconi. Podobny bufon, a hotel mógłby nie tylko wynająć, ale kupić. Zresztą wszystkie mógłby kupić. I zaprosić pozostałych na jedno ze swoich przyjęć. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: A Putin 31.08.09, 20:28 ja tam żadnemu w kieszeń nie patrzę, ale i nie od tego jestem, co by po takim przyjątku mówić, że i ja tam byłem a wódki z ... mhym.. ani jednym nie piłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A Putin 31.08.09, 20:59 mabiwy napisał: > ja tam żadnemu w kieszeń nie patrzę Jeśli to jest wspólna kieszeń, to patrzeć można, a nawet się powinno. Oprócz Berlusconiego, to inni europejscy przywódcy raczej nie są "bogaci z domu". Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A Putin 31.08.09, 20:26 Nie cały. Tylko od czasu potwierdzenia jego obecności, tj. od ok 6 miesięcy nikt więcej nie mógł zarezerwować pokoju w Grandzie. A jeśli ktoś zrobił to wcześniej... to zje śniadanie z Putinem w hotelowej restauracji.:P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A Putin 31.08.09, 20:58 menk.a napisała: > Nie cały. O, znaczy pismaki znowu nakłamały. Teraz otwieram internet i jest napisane "niemal cały". A wcześniej pisali, że cały. Tandeta! Odpowiedz Link Zgłoś