Gość: niezabogata IP: *.acn.waw.pl 30.05.04, 16:06 może ktoś ma do oddania yorczka za niewielką opłatą, dam mu dużo miłości a nie stać mnie na kupno u hodowcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurwiacie_mnie Re: piesek IP: *.centertel.pl 31.05.04, 18:35 A mało jest psów w schroniskach , musisz mieć JORCZKA , to chcesz mieć psiego przyjaciela którego będziesz kochać czy ZABAWKE ? . Lepiej idz do supermarketu i kup sobie maskotkę bo na zwierze jesteś za głupia blondie o iq < 10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piesek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.04, 20:27 no troche to może za ostro pojechałeś, ale mimo to masz racje. pozdrawiam marcinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezabogata Re: piesek IP: *.acn.waw.pl 31.05.04, 23:41 chciałam malutkiego yorczka dla niepełnosprawnego dziecka na wózku inwalidzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yelonki Re: piesek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 00:44 Nie zwracaj uwagi na tych chamów. Chętnie bym Ci pomógł, ale nikogo nie znam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezabogata Re: piesek IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 10:54 Dzięki Yelonki za bardzo miłe słowa otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: piesek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:30 Jestem psiarzem od zawsze. Kiedyś zachorowałem na wyżła węgierskiego gdy moj ulubieniec mnie opuścił. Stało się inaczej-zimą w pobliżu Kolorado znalazłem szczeniaka, suczka, skundlony wilczek. Nie mogłem przejść obok, bo trzęsła się, była mokra. Wziąłem ze sobą, szukałem najpierw właściciela ale przecież to był 8 tygodniowy podrzutek. Została ze mną, juz 7 lat mija. Najlepszy pies jakiego w życiu miałem. Weź małego kundelka-są normalne a nie psychole i nie chorują jak rasowe. I też są ładne. Kundel to najbardziej bystry pies, reszta przy nich to dewianci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: piesek 02.06.04, 12:32 Dokładnie, radziłbym pojechać do schroniska... w. Odpowiedz Link Zgłoś