Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

IP: *.centertel.pl 22.08.13, 12:18
Czy ktoś może ma oświadczenia we współpracy z Pawłem Kozubowskim, robi meble kuchenne, szafy na zamówienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: meble kuchenne IP: *.229.156.33.pwpw.pl 23.08.13, 07:56
      Ja miałam i nie polecam, facet nie daje gwarancji na to co zrobi zresztą to i tak bez różnicy nie można się do niego dodzwonić i czegokolwiek wyegzekwować. Nie wiem czy przypadkiem nie ma jakiś problemów z nadużywaniem alkoholu.
      • Gość: Maro Re: meble kuchenne IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.08.13, 21:48
        Zdecydowałem się na zakup mebli u człowieka bo wychodziło sporo taniej niż u miejscowych, dość szybko okazało się, że lepiej było dopłacić. Nie polecam.
        • Gość: wisnia Re: meble kuchenne IP: *.centertel.pl 26.08.13, 09:54
          Dzięki za info. odpuszczę sobie współpracę z tym człowiekiem.
          • Gość: Marcin Re: meble kuchenne IP: *.centertel.pl 19.09.13, 09:15
            Ja korzystałem z jego usług, generalnie wszystko do momentu dnia montażu, koleś zostawił sporo niedoróbek, miał poprawić mija 4 miesiąc i nie odbiera telefonu. Nie polecam, mnie się też wydaje, że koleś ma problemy z alkocholem.
    • agata.szachanowaska Re: meble kuchenne 26.11.13, 12:40
      Właśnie jestem w takiej sytuacji, zapłaciłam kolesiowi zaliczkę gotówka i nie odbiera ode mnie telefonu. Czy mogli byście mi podpowiedzieć jak się można po za tel. kom. z nim skontaktować?
      Na początku odbierał telefony i umawiał się na montaż, tak było dwa razy ale ani razu się nie pojawił, teraz już w ogóle nie odbiera telefonu. Próbowałam dzwonić z innego tel. odebrał powiedział, że oddzwoni i się rozłączył. Macie może adres człowiek? prośba o podesłanie na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka