Gość: XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 13:58 Mam pytanie czy ktos wie kiedy zostanie oddany odcinek gorczewskiej do wola park-u bo to skrzyzowanie powstancow slaskich gorczewska jest strasznie niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi_r Re: Ul. Górczewska 13.12.05, 18:55 Chcesz wariant optymistyczny, czy pesymistyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli Re: Ul. Górczewska/Tessco 13.12.05, 21:40 mieszkam vis a vis Tessco i myśle że powinniśmy jednak do przebudowy Górczewskiej zatrudnić tych kilu Panów którzy w MIESIĄC postawili od podstaw stacje paliw.Co za szybkość.Ciekawe czy Kaczyński wie co sie dzieje na Górczewskiej.Swego czasu jechał na woli autobusem może i teraz namówmy GO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Ul. Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:14 z daleka omijam to skrzyzowanie w przeciagu 3 tygodni rozjebam tam 2 samochody i to nie z mojej winy to skrzyzowanie jest straszne a szczegulnie jak sie jedzie od strony centrum i chce sie skrecic w strone czuchowskiej niewieadomo jak sie ustawic. a to co wiem mieli odcinek od wola parku do radusza zrobic do 15 grudnia a dzis jest 14 grudziem hmmmm.... moze do jutra sie wyrobia :D:D Moze napiszemy do kaczynskiego i pismo zeby zrobil nam ulice ???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Ul. Górczewska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 18:58 Najlepiej w sobotę w południe blokadę skrzyżowania urządzić. Dym będzie jak diabli to może coś dotrze do właściwych osób. To jest kpina i plucie w twarz społeczeństwu. Należałoby rozp...dolić i spalić te resztki mienia wykonawcy co się tu walają. Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli Re: Ul. Górczewska 14.12.05, 21:12 nio,pogratulować p.Kaczyńskiemu-potrafi cofnąć niekorzystny wyrok dla siebie ale nie potrafi już przypilnować porządków w mieście.No ale czas na wypoczynek ma.śmieszny coraz bardziej jest i żałosny.myślę że my powinniśmy pamiętać o tym za 5 latek i podziękować mu chóralnym......wiadomo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ul. Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:26 to ja dokończę - chóralnym SPIEPRZAJ DZIADU! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: Ul. Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:20 Moze Kolega bassPL Ma Racje Zorganizumy Blokade Skrzyzowania chociaz na 15 min lub dopuki psiarksie sie nie zwalem bo to naprawde jest przegiecie juz robic odcinek zaledwie 400m MAX juz ponad rok ( moze najwieksza kara by bylo zrobic blokade w godzinasz szczytu np. miedzy godzina 14-16 wtedy jest nawiekszy ruch w dni powszednie) MOZE LUDZIE ZROZUMIEJA CO TO JEST. !!!!!JESTEM ZA ZEBY ZROBIC BLOKADE NAWE W WEEKEND!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Ul. Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:27 Popieram Ziomka naprawd by sie przydalo zrobic cos w tej sytuacji zeby od TESCO do kazubow jechac o godzine 8 rano 40 min to jest przegiecie. Tez slyszalem ze maja oddac ten odcinek do 15 grudnia. Niebede sie wypowiadal na temat Kaczynskiego Moze cos Zorganizujemy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ul. Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:18 vampi_r ☺ jak jestes taki dofcipny to powiedz obydwie wersje. Tez bym mial na tym skrzyzowaniu wyopadek ale udalo mi sie uciec a co do tej blokady to mozna by bylo cos zorganizowac ale czy beda chcetni zeby zablokowac skrzyzowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terenowy Re: Ul. Górczewska IP: *.chello.pl 19.12.05, 23:26 ja mogę pierwszy się ustawić, nie ma problemu ! pomysł popieram ! w tym kraju można tylko blokadami rozmawiać z rządzącymi !!! ustawcie dzień i godzinę a będę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zablokujmy _Z_A_B_L_O_K_U_J_M_Y_!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.12.05, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuk Re: Ul. Górczewska IP: 81.210.86.* 20.12.05, 07:25 sytuację pogarszają jeszcze bezmyśli kierowcy którzy pakują się na skrzyżowanie na czerwonym świetle i blokują cały ruch na powstańców śląskich w stronę Bemowa. Zresztą to co się dzieje na tym skrzyżowaniu i na tym odcinku Górczewskiej można oglądać na bieżąco na stronei www.bemowo.waw.pl, a dokładniej: www.bemowo.waw.pl/poziom.jsp?part=kamery_internetowe§ion=aktualnosci dzwoniłem nawet z tym na policje ale paniena nie wiedziała czy mając takie nagranie z widocznymi numerami rejestracyjnymi można wyegzekwować od pseudo kierowcy mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvn Re: Ul. Górczewska IP: *.acn.waw.pl 20.12.05, 20:33 Wracajac do domu widzialam duze napisy na wiadukcie. Dobry pomysl, pozdrawiam autora tej akcji :) Rzeczywiscie tak dlugotrwale prace nad druga nitka Gorczewskiej to prawdziwy skandal. Ja co prawda nie jezdze samochodem, ale za to stoje w korkach w autobusach. Nie wiem czy w czasie mrozu da sie cos porobic, nie znam sie na tym. Ale bywaly cale tygodnie latem, w czasie ktorych nikt palcem nie kiwnal :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli Re: Ul. Górczewska 20.12.05, 20:46 pozdrawiam z tegoż miejsca p.Urbańskiego który w sposób bardzo arogancki opowiadał niedawno jaki będzie miała przebieg budowa ulicy onej.był bardzo pewien siebie ale chyba niema czasu teraz na glupoty bo sie szykuje do PalacuPrezydenckiego( ja uważam że bardziej pasuje do szaletu na wydawanie sraj-taśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Ul. Górczewska 20.12.05, 23:35 Czy ktoś wie co znaczą te napisy wywieszone wzdłuż Górczewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Ul. Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 02:00 powiem wam tak dzis wczesnij wyjechalem do pracy z stoperem w reku i miezylem czas przejechania od tesco do kazubow i mi to zajelo 18 min 15s 754setne o godzinie 9 rano czy to nie jest juz przegiecie???? Moze zbiezmy sie jakas grupka i zacznijmy chodzic po osiedlach, blokach lub tam gdzie sie najwiecej ludzi chodzi i zbiezmy podpisy od ludzi i zaniesmy to do burmistrza moze cos to pomoze a jezeli nie pomoze to naprawde zrobmy blokade tylko zeby byli chcetni chocoaz zablokowac skrzyzowanie na 5 min w godzinach szczytu i nie przejmujmy sie sluzbami miejskimi procz KARETEK a co do tych napisow na gorczewskiej co kolega wyzej mowil to w ktorym miejscu sie znajduja??? bo niestety jak siedze za kulkiem to nie spostrzegam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roborobi Re: Ul. Górczewska IP: *.chello.pl 21.12.05, 03:30 Może to: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3077636.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvn Re: Ul. Górczewska IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 12:14 Aha, czyli to nie osoba prywatna wywiesila te napisy tylko firma... Ech. W ten sposob to poczekamy nastepny rok na zalatanie wiaduktu :/ Odpowiedz Link Zgłoś