azpazja
04.11.11, 14:03
Witam serdecznie!
Chciałam się z Państwem podzielić opinią na temat jednego ze sprzedawców. Niestety nie wszyscy czytają komentarze i ja też byłam jedną z nich…. Drugi raz nie popełnię tego błędu i nie zakupię niczego u kogoś takiego….sprzedawca obraża, nie wiedząc ile mam lat, poniża, jest wulgarny. ODRADZAM!!!!!
Dobrze ktoś w komentarzach napisał MissZadra
To jej komentarze: allegro.pl/show_user.php?uid=9927469&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg
Okropna baba i ostrzegam przed nią!!!!!
Chciałam się tylko dowiedzieć czy spodnie, które zamówiłam dla córki na prezent urodzinowy zostały już wysłane….oto cała rozmowa:
*Od Aspazja (ja) : Treść wiadomości
Witam serdecznie!
28-10-2011 zakupiłam na aukcji spodnie wymienione w temacie. Zapłaciłam za aukcję przez Allegro i otrzymałam potwierdzenie, że otrzymaliście Państwo pieniążki. Czy mogę prosić o odpowiedź, kiedy mogę spodziewać się przesyłki? Nie mam od Państwa żadnej informacji, wiadomości, kontaktu.
Dziękuję i pozdrawiam
*MissSabra:
nie wiem ,ale sa wysłane ,niestety nie jestem listnoszem ja tylko nadaje przesyłki
pozdarwiam
*Aspazja:
dziękuję za odpowiedź, w zupełności wystarczyłoby że wysłane....niepotrzebna ironia, nie zarzucałam Pani opóźnienia tylko pytałam czy wysłane, wiem jak działa poczta
pozdrawiam
*MissSabra:
ale ja nie jestem ironiczne ,Pani zapytałaa "
Czy mogę uzyskać odpowiedź kiedy mogę spodziewać się przesyłki.- czy została juz nadana paczka?
odpowiedz nie weim ..to gdzie ironia droga Pani ????
pyta a nie wie o co ...????
*Aspazja:
wystarczyło odpisać że wyszła i podziękowała bym uprzejmie....Pani nie jest listonoszem a ja jasnowidzem.
nie było informacji o wysłaniu, a teraz żałuję że w ogóle zapytałam i nadepnęłam na odcisk....juz mi wystarczy
nie polecę nikomu zakupu u Państwa
Niegrzeczność na pierwszym miejscu
Miłego dnia
*MissSabra:
a co było niegrzecznie ? domyslam sie ze nie jest Pani jasnowizdem , bo nie zrewidziała Pani tego ze nie wiem kiedy paczka u Pani bedzie ...dziewucho masz zły dzien ? weekend sie zaczyna ,odpocznij i nie mecz ludzi taki teksatmi ...nie polece Panstwu nikomu ...i tak bys tego nie zrobiła !!!!
*Aspazja
i tu się Pani myli...cóż....będę mądrzejsza i nie wdam się w dalszą dyskusję....nie wiem komu bardziej się przyda odpoczynek
czytałam Pani negatywy więc widzę juz że nie ja jedna wdepnęłam
Pozdrawiam
*MissSabra
jesli Pani tak to odbiera to rozumiem ze jest Pani jedna z tych co tak mysla jak te Panie od negatywow :) ...domyslam sie ze tak jest skoro Pani pyta o cos i czuje sie urazona bo niby jestem niegrzeczna ...
prosze czytac i byc obiektywnym ...mnie Pani nie nacisneła na odcisk ...prosez przecytac pierwszego swojego miala i moja odpowiedz ...jest tak prosta i zrozmiała a Pani doczytała sie niegrzecnosci ...nadwrazliwosc na swoim punkcie ...miala Pani nie pisac ...chwyt negatywów tylko utwierzda mnie w tym ze za inteligentna to Pani jest :( no nic jak widzimy takich mniej ...mna sie prosze nie ugerowac bo ja jestem idiota :)
*Aspazja
dziękuję...wystarczy
zachowałam sobie korespondencję z Panią....może okazac się przydatna
Żałuje że kupując nie wiedziałam w co wdepnełam....mogę teraz się nie doczekac paczki...Prosze o numer nadania przesyłki!!!!
Pozdrawiam
*MissSabra
jak przesyłak nie dotzre do 2 tygodni prosze napisac ,wtedy podam co tylko Pani bezdie chciala...
Pani wdepneła ??? Pani z tamtad wylazła :)
*Aspazja
czyli rozumiem że nadal nie wysłana, może się Pani w takim razie nie fatygowac i odesłac pieniądze
*MissSabra
no widzi Pani , IQ jeszce nizsze od moje ,a moje to zero hmmmmm
napisłam ze wysłane ...na jakiej podstawie Pani sugeruje ze nie wysłane ?? bo nie chce pzresałac nadania ??
ja sie z umów wywiazuje droga Pani ...a moze mierzy mnie Pani swoja miara