karola2105 Re: dobry ortopeda - radom ??? 16.02.06, 22:12 Witam Mój Damianek nosił szynę zaledwie przez dwa miesiące. Teraz tylko przez dwa miesiące na noc. Prowadził go dr Grzegorz Izbicki. Chodziliśmy do niego bo podobno jest dobry. Zrobił mu rtg i na podstawie przeswietlenia ocenił ze jest juz praswie dobrze /uważa, że usg można różnie interpretować/. Teraz mamy isc dopiero jak mały bedzie dobrze biegał. Jak wybierałam ortopede to zasięgałam języka myślę, że w dobrych źródłach i podobno też dobrym lekarzem jest dr Janusz Frynas. On robił usg bioderek mojemu malcowi jeszcze w szpitalu w drugiej dobie.pozdrawiam Odpowiedz Link
marys_ofo Re: dobry ortopeda - radom ??? 17.02.06, 08:02 dziekuje bardzo, też zasiegnęłam języka i wyszło że właśnie "młody" dr Izbicki. Idziemy do niego we wtorek. wcześniej byłam u ortopedy poleconego przez pediatrę i zamiepokoiło mnie że najpierw dobrał za dużą frejkę, a potem do męża mówi: kupi pan szynę nr 3, a jak nie będzie to nr 2. I oczywiście nie kupiliśmy żadnej, tylko będziemy konsultować u dr Izbickiego. dziękuję, pozdrawiam i ciesze się ze Damianek już ma leczenie praktycznie za sobą Odpowiedz Link
karola2105 Re: dobry ortopeda - radom ??? 17.02.06, 21:41 Mam nadzieje, że będziesz zadowolona. Jedną z rzeczy którą trzeba przyznać doktorowi to to, że naprawde wyczerpująco wyjaśni Ci na czym to wszystko polega. Tłumaczy doskonale i dosadnie. Odpowie na każde Twoje pytanie. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok. I mam cały czas taką nadzieję u mnie. Że nie będzie żadnych niespodzianek. Daj znać jak przebiegła wizyta dobrze? Powodzenia. Odpowiedz Link
marys_ofo Re: dobry ortopeda - radom ??? 21.03.06, 07:55 trochę mi się zeszło z napisaniem ale jestem bardzo zadowolona z dr-a Izbickiego. Nie obeszło się bez koszli, ale mała szybko się przyzwyczaiła Poza tym doktor wszystko wyjaśnił, co mnie uspokoiło. Zupełnie inne podejście do pacjentki niż u poprzedniego lekarza (wizyta trwająca 5 min. z rozebraniem i ubraniem dziecka, badaniem USG i forsą - wyszliśmy niczego się nie dowiedziawszy), a tu zupełnie inaczej gorąco polecam Odpowiedz Link