muraszka1 13.10.09, 07:51 Chochlik5 dlugo sie nie odzywa,czy ktos wie co u niej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chochlik5 Re: Chochlik5 15.10.09, 17:01 Jestem. Jeszcze trzymam się jako tako, czyli zgodnie z peselem. Tylko konceptu brak. Dzisiaj, w poczekalni lekarza rodzinnego spotkałam dawnych pacjentów, a raczej matki moich dawnych pacjentów, których dzisiaj napewno bym nie poznała. Bardziej zmienili sie, niz ich mamy. Chwaliły się, ze czytały moja książkę, a nawet sa jej włascicielkami. Dobrze, że udało mi się wydać w 2001 roku i dodrukować w r. 2004 bo dziś byłoby to niemożliwe. Ten pesel daje się już we znaki. Poprostu zrobiłam się leniwa i trzeba dosyć mocnegp bodźca żeby mnie zmobilizować. Jeszcze tylko 15 lat, a życzenie 100 lat może być spełnione. Serdecznie pozdrawiam wszystkie 60-latki i życzę zdrowia, sprawności i przekroczenia 100 lat. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Chochlik5 16.10.09, 10:29 to miło Chochliczku ,że się trzymasz. Nie powinnaś wierzyc w swoją dojrzałość . To tylko czas zrobił Ci dziwne kreski na twarzy.Wystarczy nie odkurzać zbyt często lustra . A Dobry Bozia wiedział co robi dając nam i naszym partnerom coraz to słabsze oczy .Dobrego samopoczucia .aga Odpowiedz Link
pia.ed Re: Chochlik5 17.10.09, 01:13 Chochlik sie nie odzywa, ale po kryjomu czyta nasze posty skoro tak szybko zareagowal na poszukiwania. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Chochlik5 17.10.09, 14:42 Chochliku miło Ciebie 'widzieć'. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
graga211 Re: Chochlik5 18.10.09, 19:11 Chochliku, właśnie zrobiłam wpis do Ciebie w wątku o aronii. Pozdrawiam Cię baaaardzo seeeerdecznie i bardzo cieplutko. Gra Odpowiedz Link
wadera5 Re: Chochlik5 19.10.09, 10:14 Moja teściowa w lipcu ukończyła 90 lat.Jest zwykłą prosta kobietą.Jeździ na rowerze. Pochowała dwóch synów, ,synową i męża. Trzyma się dobrze. Trochę myli fakty.Najgorsze dla niej jest to ,że wszystkie koleżanki i koledzy już odjechali tym wstrętnym pociągiem.Życzę Ci tej 90-ki a później 100-ki.Najważniejsze ,żebyś była sprawna fizycznie. Odpowiedz Link
chochlik5 Re: Chochlik5 19.10.09, 10:52 Dzięki za piekne i ciepłe słowa. Głowa jescze pracuje. Gorzej że reszta po kolei sie buntuje. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Chochlik5 27.10.09, 18:32 Och gdyby moja Mama jeszcze była,Ona by teraz pisala super bloga, tak lubiła nowości,postęp,bardzo mi Jej brak. Odpowiedz Link
chochlik5 Re: Chochlik5 27.10.09, 21:16 Domyślam się, ze czytałaś moje poznanskie wspominki. Trudno mi teraz pisac bloga. Wypalilam się pisząc ksiązkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link