Dodaj do ulubionych

Prośba do Admina; raks5 lub ygd !

05.02.14, 11:03
Czy mogę prosić o usunięcie 1-ego postu z wątku :- Czy ja muszę hejtować na własne miasto"
wysłanego dn. 5.02. 2014r. z godz.10, 35, który został zaznaczony jako- skasujcie.
Najpierw były klopoty z wysłaniem, potem okazuje się , że wysłało się 2 razy, co wprowadza , niepotrzebne powielenie 2 razy tego samego tekstu z pewnym " chochlikiem "niezamierzonym przez piszącego.
Obserwuj wątek
    • 2niki2 Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 05.02.14, 13:47
      Niestety nie mogę nadal podziękować Adminowi za usunięcie zdublowanego postu :((
      W każdym czlowieku czasami narasta z różnych powodów gniew przeciwko otaczającej rzeczywistości.Skutkuje to buntem, lecz zaden moj post pisany pod jednym nickiem nie był personalnie obrazliwy, a używanie słów powszechnie uznawanych za obrażliwe nie mialo miejsca.Podawane w postach przykłady, pochodziły z ogółnodostępnych stron internetowych. Wymianę poglądów w wątkach , uwazam za prawo do wolności wypowiedzi, gwarantowanym przez Konstytucję. " Kneblowanie ust, to już chyba przeszłość ?! Lecz obserwuję na Forum " zakrzykiwanie" niewygodnych tematów, jak i osób, które odważyły się wypowiedzieć publicznie, w nurtujacych je tematach. Ponadto ' przykrywa się " wazne tematy, błachymi tresciami, w celu zdyskredytowania rozmówcy.Trzeba sie równiez bardzo spieszyć, żeby zdążyć z wysłaniem tekstu( zalezy jak kto szybko pisze na klawiaturze), bo zaraz ukazuje sie komunikat,że " sesja wygasła' cdn
      • 2niki2 Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 05.02.14, 13:53
        cd.
        Nie muszę narzucać się ze swoją polemiką slowną, jak i nikogo nie zmuszam do czytania postów.Jednak proszę użytkowników tego Forum do szacunku dla wszystkich wypowiadających się , gdyż konstruktywna dyskusja, czy nawet krytyka, moze być budujaca, a wyciąganie własciwych wniosków służy dobru współnemu. Czasami odnoszę wrazenie, ze nawet TU kwitnie inwigilacja :)) Z wyrazami szacunku dla wszystkich formuowiczów budujących dialog społeczny ,łączę pozdrowienia i ......aby do wiosny..!
        • n_l Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 05.02.14, 17:48
          Ekhm... nie bardzo moge się połapać w problemie podwójnego postu,
          wulgaryzmów u ciebie też jakoś nie dostrzegłem...
          Pozdrawiam :-)
          i oby zima tak szybko się nie skończyła,
          w planach mam jeszcze jeden zimowy wypad w góry :-)
          • raks5 Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 05.02.14, 18:10
            a gdzie masz zimę na wypad?
            ja lecę w Alpy, ale to trochę męczy (brak urlopu, więc po pracy, weekend i powrót w nocy)
            • n_l Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 08.02.14, 15:04
              Teraz nie mam, mam nadzieję że na początku marca wróci :-)
              Alpy są dla mnie po pierwsze za daleko, po drugie zimą
              większość szlaków zamknięta.
              Bo ja niestety (albo stety) ani nie narciarz,
              ani nie snowbordzista tylko piechur.
              I na marzec wybieram nasze własne, krajowe góry :-)
      • raks5 Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 05.02.14, 17:46
        ani ja, ani ygd nie jesteśmy adminami, jedynie moderatorami.
        Również nie dostajemy notyfikacji o kliknięciu na kosz. To idzie do adminów, ale pewnie, jeśli nie ma tam naruszenia, to nikt nie reaguje w minutę.
        Poza tym, co najmniej ja, nie siedzę na forum całymi dniami, czasami nawet tygodniami mnie nie ma, więc...
        A komentarz o kneblowaniu pozostawiam nietknięty.
        • 2niki2 Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 06.02.14, 10:52
          Wow, wielkie dzięki , okazuje się ,że Forum żyje i jest pod ...opieką !
          • ygd Re: Prośba do Admina; raks5 lub ygd ! 06.02.14, 18:19
            Żyje żyje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka