wadera5 01.12.09, 13:23 ZOBACZCIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAĆ. WCZORAJ JESZCZE TUSK RAZEM ZE SWOIM ROSTOWSKIM TAK SIĘ CHWALILI,ZE ZAPOMNIELI POWIEDZIEĆ ,ZE MAJA TAKI BAŁAGAN. JUŻ NAWET DLA POLICJI BRAKUJE . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: bAŁAGAN 01.12.09, 15:09 Braki w budzecie nie musza byc balaganem, tylko prostym brakiem pieniedzy wadera5 napisała: > ZOBACZCIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAĆ. WCZORAJ JESZCZE TUSK RAZEM ZE SWOIM ROSTOWSKIM > TAK SIĘ CHWALILI,ZE ZAPOMNIELI POWIEDZIEĆ ,ZE MAJA TAKI BAŁAGAN. JUŻ NAWET DLA > POLICJI BRAKUJE . Odpowiedz Link
pia.ed Re: bAŁAGAN 01.12.09, 22:46 Moze z tego, ze kazdy jak moze unika placenia podatkow???? Bo przeciez pieniadze na potrzeby policji nie wyskakuja z "dziury w murze" czyli z automatu ... Z nieba tez raczej nie spadaja. wadera5 napisała: > A brak pieniędzy skąd się bierze ? Odpowiedz Link
wadera5 Re: bAŁAGAN 02.12.09, 10:11 Nie tak kochani. Pieniądze były zaplanowane na to i inne rzeczy.Tylko syf schowano pod dywan a teraz zaczyna puchnąć.A dodatkowe 2mld zł do Afganistanu to skąd wzięto? Hahaha Odpowiedz Link
pia.ed Re: bAŁAGAN 02.12.09, 11:11 biznes.onet.pl/zmiany-w-przywilejach-emerytalnych-dla-policjantow,18642,3063448,1,audio-detal Wadera, a moze masz policjanra w rodzinie? Z tego co tu przeczytalam, to pensje im przeciez reguralnie wyplacaja, a na emeryture moga isc po 15 latach ... Sa zawody, ktore maja duzo gorzej ... Odpowiedz Link
eurytka Re: bAŁAGAN 02.12.09, 11:37 Ja tam słyszę, że jest bardzo dobrze! Wszystko wzrosło, dochód wzrósł, jakieś tam pekabe, czy cóś i nie wiem dlaczego policja protestuje. Odpowiedz Link
eurytka Re: bAŁAGAN 03.12.09, 10:35 Balladkę Ci znalazłam Wadero5, posłuchaj mojego ulubionego barda. www.youtube.com/watch?v=V8XkaSK6c7s&feature=PlayList&p=1BD39982A7E81EA7&index=16 Odpowiedz Link