eurytka 15.05.10, 11:59 na szczęście nie jestem I wiele tu osób również Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede43 Re: uzależnienie od forów 15.05.10, 15:00 Może nie od forów, ale wiadomości czytam codziennie. Odpowiedz Link
anoagata Re: uzależnienie od forów 15.05.10, 16:58 Dede,jakie wiadomości ze stron internetowych czy z for???bo jeżeli z for to tak napisałaś,że jakbym nie chciała jeść ale muszę,tak mi jakoś się skojarzyło.Wiadomości też czytam bo to mój jedyny kontakt ze światem zewnętrznym. Odpowiedz Link
pragata Re: uzależnienie od komputera... 15.05.10, 18:36 ...nie tyle od forów co od kompa w ogóle,ja nie tylko siedzę na nich, dla mnie nie przestanie być atrakcją Gimp i latanie po internecie .... Odpowiedz Link
pia.ed Re: uzależnienie od komputera... 16.05.10, 13:31 Dla mnie polowa to dyskusje na forach, a reszta to czytanie prasy na internecie, bo nie kupuje zadnych gazet. Odpowiedz Link
eurytka Re: uzależnienie od komputera... 17.05.10, 00:44 Ja podobnie, od lat żadnych gazet nie kupuje. Telewizji mało oglądam, więcej radia słucham. wybudziłam się, bo wichura straszna i leje niesamowicie. Odpowiedz Link
pia.ed Re: uzależnienie od komputera... 17.05.10, 01:08 Zapraszam do mnie za Kolo Podbiegunowe, bo tam zrobilo sie gorace lato, temperatura 26 C, zadnego deszczu ani wichury ... Odpowiedz Link
kafeterianka Re: uzależnienie od komputera... 17.05.10, 10:17 A ja lubie sobie poklikac, wiadomosci, maile, fora- a co! Czasami kilka godzin dziennie, jak nie mam nic lepszego do roboty. Ale podczas wyjazdów urlopowych bezproblemowo zyje bez laptopa 2 tygodnie. Chyba jednak nie jestem uzalezniona od tego medium Odpowiedz Link