mala200333 17.10.10, 16:11 Marek Kondrat, jeden z najpopularniejszych aktorów współczesnego polskiego kina, znany z ról w filmach "Zaklęte rewiry", "C.K. Dezerterzy", "Pułkownik Kwiatkowski" i "Dzień świra" skończy w poniedziałek 60 lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: Marek Kondrat 17.10.10, 17:17 Jak dla mnie " dzień świra"(niech się panie nie zgorszą, tragikomedia, ale to w sumie smutny film jest) www.youtube.com/watch?v=--1ycAifHYo no i nieskończone ilości reklam z nim w tv. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Marek Kondrat 17.10.10, 19:06 Co wynika? Ano..jest w naszym klubie... Zas aktorem jest dobrym... Odpowiedz Link
eurytka Re: Marek Kondrat 17.10.10, 19:49 Jeśli tak liczyć to i prezydent i pierwsza dama, nawet Putin,niedawno 58 urodziny obchodził. jeszcze Pana Kaczyńskiego dodamy i wielu wielu innych, rówieśników lub prawie. Możemy się nawet "tykać" jeszcze z Krystyna Jandą, (będzie u mnie w mieście wnet) i Anną Dymną, Jankiem Gajosem, mnóstwo rówieśników mamy... Odpowiedz Link
eurytka Re: Marek Kondrat 17.10.10, 22:04 Właściwie to można i trzeba ich odpuścić, znaczy się polityków, ale tak natrętnie okupują okienko telewizora, pełno ich wszędzie na plakatach, w radio, nawet w kabaretach Wpychają mi sie drzwiami i oknami i nawet przez pocztę i telefon Są za darmo a taki teatr jednego aktora to jest 100 zł. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Marek Kondrat 17.10.10, 22:25 Tacy ludzie co przysliby cos dobrego krajowi do polityki sie nie pchaja. I mamy to co mamy. Odpowiedz Link
dede43 Re: Marek Kondrat 18.10.10, 17:20 Nie rozumiem dlaczego M.Konrad mówi, że jest na emeryturze? Za młody, męski wiek emerytalny to przecież 65!. Do roboty panie Marku jeszcze przez 5 lat, w sztukach grać, w filmach - ku uciesze fanów - a nie udawać emeryta. Odpowiedz Link